Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum SERIÁLY

příspěvky 54141 - 54160 Napsat příspěvek
Z novych serialov rozhodne doporucujem Psychoville :+
537276
Z novych serialov rozhodne doporucujem Psychoville *:+*
0 0
reagovat

KarelR

Glee bude hodně dobrý, pilot určitě navnadil.
537256
Glee bude hodně dobrý, pilot určitě navnadil.
KarelR
0 0
reagovat
Royal Pains je celkem fajn oddechovka :)
537245
Royal Pains je celkem fajn oddechovka :)
0 0
reagovat

KarelR

Viděl jsem piloty Warehouse 13 a Defying Gravity a ani jedno mě nezaujalo. Warehouse je o dost slabší ekvivalent Eureky a Defying Gravity je imho jedna velká nuda.
537243
Viděl jsem piloty Warehouse 13 a Defying Gravity a ani jedno mě nezaujalo. Warehouse je o dost slabší ekvivalent Eureky a Defying Gravity je imho jedna velká nuda.
KarelR
0 0
reagovat
no tak Defying Gravity pozeram tiez, flashbacky mi nevadia moc hlavne ze je to vo vesmire :D aj ked mi pride ze kazdy z tej posadky je nahlavu.
Dark Blue co ja viem akcne serialy moc rad nemam ale toto ma celkom chytilo.
A z letnych serialov este Hung od HBO tak to musim povedat ze ma chytilo asi najviac.
537242
no tak Defying Gravity pozeram tiez, flashbacky mi nevadia moc hlavne ze je to vo vesmire *:D* aj ked mi pride ze kazdy z tej posadky je nahlavu. Dark Blue co ja viem akcne serialy moc rad nemam ale toto ma celkom chytilo. A z letnych serialov este Hung od HBO tak to musim povedat ze ma chytilo asi najviac.
0 0
reagovat
Defying Gravity je celkem nuda (flashbacky jsou vyslovene ubijejici), Warehouse 13 jsem nevidel, ale pry je to takove poor man's Fringe.. Dark Blue jsem videl jen pilot (myslim) - prislo mi to dost prumerne.
537235
Defying Gravity je celkem nuda (flashbacky jsou vyslovene ubijejici), Warehouse 13 jsem nevidel, ale pry je to takove poor man's Fringe.. Dark Blue jsem videl jen pilot (myslim) - prislo mi to dost prumerne.
0 0
reagovat
warehouse 13 pozeram a klasicka odychovka clovek pozrie a zabudne :D aspon u mna to tak je. A par krat som sa aj zasmial
537230
warehouse 13 pozeram a klasicka odychovka clovek pozrie a zabudne *:D* aspon u mna to tak je. A par krat som sa aj zasmial
0 0
reagovat
Zkoušel někdo nějaký nový seriálytýhle sezóny? Warehouse 13? Glee?
537229
Zkoušel někdo nějaký nový seriálytýhle sezóny? Warehouse 13? Glee?
0 0
reagovat
Spazz: Neviděl jsem celý a moc si to nepamatuju :)
537211
Spazz: Neviděl jsem celý a moc si to nepamatuju :)
0 0
reagovat
Smallville Season 9 promo: Link
I když jsem nad Smallville již zanevřel, tak tohle vypadá zdařile... :+
537208
Smallville Season 9 promo: [link="http://ausiellofiles.ew.com/2009/08/20/smallville-season-9-promo/"]Link[/link] I když jsem nad Smallville již zanevřel, tak tohle vypadá zdařile... *:+*
0 0
reagovat
Vincent: A co Rush Hour 2? :-D
537190
Vincent: A co Rush Hour 2? :-D
0 0
reagovat
To co běžně předvádí v Entourage, tak se mi zdá že to předvádí i ve filmech. Jako by neuměl zahrát něco jinýho než Ariho.. The Goods, Smokin Aces mě taky moc nepřesvědčil a Old School už vůbec ne..
537169
To co běžně předvádí v Entourage, tak se mi zdá že to předvádí i ve filmech. Jako by neuměl zahrát něco jinýho než Ariho.. The Goods, Smokin Aces mě taky moc nepřesvědčil a Old School už vůbec ne..
0 0
reagovat
Luc44: já koukal na trailery a opravdu je tam Ari Gold - hlas, chování, prostě všechno - ale možná si roli Piven vzal aby si ho všimli i ve filmech (v těch není moc výraznej)
537168
Luc44: já koukal na trailery a opravdu je tam Ari Gold - hlas, chování, prostě všechno - ale možná si roli Piven vzal aby si ho všimli i ve filmech (v těch není moc výraznej)
0 0
reagovat
Sedmička je fakt slabší (ne slabá), hlavně mám dojem, že půlku postav restartovali a to mě moc neba.:D
537167
Sedmička je fakt slabší (ne slabá), hlavně mám dojem, že půlku postav restartovali a to mě moc neba.*:D*
0 0
reagovat

Vincent

Jakože hraje hraje i v Goods jako by byl Ari nebo jakože mu to nešlo?
537166
Jakože hraje hraje i v Goods jako by byl Ari nebo jakože mu to nešlo?
Vincent
0 0
reagovat

KarelR

No, ta se mi teď trošku zadrhla, jsem za půlkou, musím říct že sedmička mi přijde o dost slabší než předchozí dvě, vůbec mě nebaví ta "hra s vracením postav" ani mírná lobotomie Buffy ve vztahu ke Spikovi, o patetickém proslovu o tom jak nakopou zlu prdel nemluvě, tak snad to finále vylepší...
537165
No, ta se mi teď trošku zadrhla, jsem za půlkou, musím říct že sedmička mi přijde o dost slabší než předchozí dvě, vůbec mě nebaví ta "hra s vracením postav" ani mírná lobotomie Buffy ve vztahu ke Spikovi, o patetickém proslovu o tom jak nakopou zlu prdel nemluvě, tak snad to finále vylepší...
KarelR
0 0
reagovat
ad Jeremy Piven: Včera jsem byl na The Goods a mám takovej pocit, že Jeremy Piven nikoho jinýho než Ariho hrát neumí lol
537164
ad Jeremy Piven: Včera jsem byl na The Goods a mám takovej pocit, že Jeremy Piven nikoho jinýho než Ariho hrát neumí lol
0 0
reagovat
A kdy jsi dojel sedmou sérku Buffy?
537163
A kdy jsi dojel sedmou sérku Buffy?
0 0
reagovat
potvrzuju, že Jeremy Piven je absolutně geniální, třetí sérka Entourage téměř za mnou, tohle je sakra zábavný a návykový :+
537160
potvrzuju, že Jeremy Piven je absolutně geniální, třetí sérka Entourage téměř za mnou, tohle je sakra zábavný a návykový *:+*
0 0
reagovat
Nj, good job :+
537125
Nj, good job *:+*
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se