Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum SERIÁLY

příspěvky 54101 - 54120 Napsat příspěvek
Mna Dollhouse neberie uz kvoli nametu...cele to konspiracne, technicke prostredie... je to malo zamerane na charaktery, co ma u Whedona dost prekvapilo... ale aj tak to pozeravam :D Ved co budem...Top serial je u mna teraz Californication...tretia seria uz coskoro, ale uz z traileru ide poznat par veci...najdolezitejsia je asi ta, ze Kathleen Turner ma velmi desivy hlas :D
537591
Mna Dollhouse neberie uz kvoli nametu...cele to konspiracne, technicke prostredie... je to malo zamerane na charaktery, co ma u Whedona dost prekvapilo... ale aj tak to pozeravam :D Ved co budem...Top serial je u mna teraz Californication...tretia seria uz coskoro, ale uz z traileru ide poznat par veci...najdolezitejsia je asi ta, ze Kathleen Turner ma velmi desivy hlas :D
0 0
reagovat
Dollhouse potřebuje Marsterse. Bez něj mě to nezajímá.
537581
Dollhouse potřebuje Marsterse. Bez něj mě to nezajímá.
0 0
reagovat
Ono taky kdo by ty DVDcka kupoval, ze.. (krome Svedku Whedonovych :D) BTW: link "Can Whedon not find anybody new to put in his shows? Must they all come from his other failures?" :D8)
537576
Ono taky kdo by ty DVDcka kupoval, ze.. (krome Svedku Whedonovych *:D*) BTW: http://tvbythenumbers.com/2009/08/27/summer-glau-moves-into-joss-whedons-dollhouse/25497 "Can Whedon not find anybody new to put in his shows? Must they all come from his other failures?" *:D**8)*
0 0
reagovat
Aha... tak to mi zní jako dostatečný vysvětlení "not ok". ?)
537566
Aha... tak to mi zní jako dostatečný vysvětlení "not ok". *?)*
0 0
reagovat

KarelR

Tady link čísla po prvním týdnu - jen o něco vyšší než u True Blood po jedenácti týdnech...
537565
Tady http://tvbythenumbers.com/2009/08/11/battlestar-galactica-sells-more-dvds-than-dollhouse-true-blood-still-biting/24544 čísla po prvním týdnu - jen o něco vyšší než u True Blood po jedenácti týdnech...
KarelR
0 0
reagovat

Luc44

A vidíš, informovaná osobo. Můžeš mi nějak nastínit, jak je to s prodejema DVD (jak si Dollhouse třeba vede vzhledem k jinejm seriálům atd.)? Já se v tom moc neorientuju.
537564
A vidíš, informovaná osobo. Můžeš mi nějak nastínit, jak je to s prodejema DVD (jak si Dollhouse třeba vede vzhledem k jinejm seriálům atd.)? Já se v tom moc neorientuju.
Luc44
0 0
reagovat

KarelR

"ignorujíc" bylo asi silný slovo, měl jsem na mysli, jakože ná nevrhnou rovnou do buducnosti. Jinak to zní slibně, jen doufám, že to Whedon nemá vymyšlený jak tvůrci Lost na šest sezon, páč imo po týhle mu to stejně odpískaj. Jako moc bych si přál, aby to uspělo, ale bídný prodeje DVD, opět páteční termín vysílání atd. nenasvědčujou zrovna velký sukces...
537563
"ignorujíc" bylo asi silný slovo, měl jsem na mysli, jakože ná nevrhnou rovnou do buducnosti. Jinak to zní slibně, jen doufám, že to Whedon nemá vymyšlený jak tvůrci Lost na šest sezon, páč imo po týhle mu to stejně odpískaj. Jako moc bych si přál, aby to uspělo, ale bídný prodeje DVD, opět páteční termín vysílání atd. nenasvědčujou zrovna velký sukces...
KarelR
0 0
reagovat
Naváže sice na konec první, ale rozhodně nebude třináctku ignorovat. Hned v prvním díle druhý se objeví kus s těma lidma z budoucnosti a sem tam se to nejspíš bude kapku prolínat.
537562
Naváže sice na konec první, ale rozhodně nebude třináctku ignorovat. Hned v prvním díle druhý se objeví kus s těma lidma z budoucnosti a sem tam se to nejspíš bude kapku prolínat.
0 0
reagovat

Luc44

Hm, to jsem zvědav, jestli to k tomu neodvysílanému dílu bude alespoň dějově směřovat.
537561
Hm, to jsem zvědav, jestli to k tomu neodvysílanému dílu bude alespoň dějově směřovat.
Luc44
0 0
reagovat

Dollhouse

Tak jak tak koukám na obsazení, tak druhá sezona naváže na konec první ignorujíc ten v televizi nevysílaný díl co vyšel pouze na DVD. Je to celkem logické, že.
Nakonec by se to mohlo přenést do vesmíru, když tam bude hrát captain Lee Adama a River Tam :D
537560
Tak jak tak koukám na obsazení, tak druhá sezona naváže na konec první ignorujíc ten v televizi nevysílaný díl co vyšel pouze na DVD. Je to celkem logické, že. Nakonec by se to mohlo přenést do vesmíru, když tam bude hrát captain Lee Adama a River Tam *:D*
Dollhouse
0 0
reagovat
link Mňam 8)
537553
http://www.youtube.com/watch?v=ckY9_ZBVg-I Mňam *8)*
0 0
reagovat

Two And A Half Men

Tak jsem si před chvílí mrknul na další díl Dva a půl chlapa (teprv 1x12) a koho tam nevidím jako guest starring? Samotnou Magan Fox. Hot!8)
537551
Tak jsem si před chvílí mrknul na další díl Dva a půl chlapa (teprv 1x12) a koho tam nevidím jako guest starring? Samotnou Magan Fox. Hot!*8)*
Two And A Half Men
0 0
reagovat

True Blood

Na ten seriál by stálo za to koukat jenom kvůli soundtracku, teď v desítce začátek a pak hlavně konec...lahůdka. :)
537539
Na ten seriál by stálo za to koukat jenom kvůli soundtracku, teď v desítce začátek a pak hlavně konec...lahůdka. :)
True Blood
0 0
reagovat
Because the Jew has arrived and he doesnt like Germans :D :D :D
pět sezon Entourage uteklo jako voda, a sakra ten závěr byl dojemnej :+
537527
Because the Jew has arrived and he doesnt like Germans *:D* *:D* *:D* pět sezon Entourage uteklo jako voda, a sakra ten závěr byl dojemnej *:+*
0 0
reagovat
Ty jo, to uz je roku. Pamatujete si nekdo serial Bajecna leta? link Vcera mi to nejak segra pripomela a nedalo mi to spat, nez jsem prisel na to jak se to jmenovalo.
537469
Ty jo, to uz je roku. Pamatujete si nekdo serial Bajecna leta? http://www.serialzone.cz/serial/bajecna-leta/ Vcera mi to nejak segra pripomela a nedalo mi to spat, nez jsem prisel na to jak se to jmenovalo.
0 0
reagovat
King sou výborný teda první tři díly jsou super
537439
King sou výborný teda první tři díly jsou super
0 0
reagovat

KarelR

Viděno:) asi zkusim Kings ...
537401
Viděno*:)* asi zkusim Kings ...
KarelR
0 0
reagovat

Sigi

Cival zrovna vytáhnul 30 Rock, vřele doporučuju ;)
537388
Cival zrovna vytáhnul 30 Rock, vřele doporučuju ;)
Sigi
0 0
reagovat
Viděny všechny dostupné díly Entourage .. a mazec. Stellan Skarsgard jako Verner mě rozsekal:D Jen nevim, na co teď koukat:o8)
537385
Viděny všechny dostupné díly Entourage .. a mazec. Stellan Skarsgard jako Verner mě rozsekal*:D* Jen nevim, na co teď koukat*:o**8)*
0 0
reagovat
Jason s motorovkou fakt pobavil. A ty parohy z větve. :D No každopádně jeden z nejvtipnějších dílů a finále bude zřejmě hodně velký nářez.

A a4am má pravdu. Druhá série si s tou první nehorázně vytírá zadek.
537380
Jason s motorovkou fakt pobavil. A ty parohy z větve. *:D* No každopádně jeden z nejvtipnějších dílů a finále bude zřejmě hodně velký nářez. A a4am má pravdu. Druhá série si s tou první nehorázně vytírá zadek.
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se