Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum SERIÁLY

příspěvky 54081 - 54100 Napsat příspěvek
Jinak Kings dokoukáno a ten seriál je výborný sice posledních pár dílů docházela šťáva ale i přesto vážně super
537941
Jinak Kings dokoukáno a ten seriál je výborný sice posledních pár dílů docházela šťáva ale i přesto vážně super
0 0
reagovat

True blood

poslední díl těžce komediální :) ale mám pocit že si to v koncovce s temnou atmosférou hezky vynahradí8)
PS: až teď mi došlo, že představitel Erica je syn Stellana Skarsgarda .. herecké kvality se holt dědí
537823
poslední díl těžce komediální *:)* ale mám pocit že si to v koncovce s temnou atmosférou hezky vynahradí*8)* PS: až teď mi došlo, že představitel Erica je syn Stellana Skarsgarda .. herecké kvality se holt dědí
True blood
0 0
reagovat
Buffy Season 2 doukána, ten konec mě vždycky dostane... Jde se na 3. sérii... :)
537801
Buffy Season 2 doukána, ten konec mě vždycky dostane... Jde se na 3. sérii... *:)*
0 0
reagovat

Luc44

Prvních pár dílů téhle řady bylo podle mě dost negativních. Když Nancy nevěděla, jak to bude s jejím dítětem, a jestli ji náhodou Estaban po porodu nezabije. Ale druhá polovina řady byla asi to nejhorší, co kdy Weeds nabídlo. Souhlasím, že bývalí non-Botwin jsou většinou nudní, ale nové vedlejší postavy to vynahrazují.

Alanis Morissette mě příjemně překvapila a závislá dceruška je alespoň proklatě sexy.

Ale Shane je bůh. Nejmladší a nejjednoduššeji uvažující psychopat bez zábran. Ale ještě by mohl do příští řady okoukat pár věcí od Dextera, aby byl ultimátní ochránce rodiny
537799
Prvních pár dílů téhle řady bylo podle mě dost negativních. Když Nancy nevěděla, jak to bude s jejím dítětem, a jestli ji náhodou Estaban po porodu nezabije. Ale druhá polovina řady byla asi to nejhorší, co kdy Weeds nabídlo. Souhlasím, že bývalí non-Botwin jsou většinou nudní, ale nové vedlejší postavy to vynahrazují. Alanis Morissette mě příjemně překvapila a závislá dceruška je alespoň proklatě sexy. Ale Shane je bůh. Nejmladší a nejjednoduššeji uvažující psychopat bez zábran. Ale ještě by mohl do příští řady okoukat pár věcí od Dextera, aby byl ultimátní ochránce rodiny
Luc44
0 0
reagovat
Nestává se z True Blood pomalu komedie?:D u posledního dílu jsem se víc smál, než bál, co bude dál:)
537788
Nestává se z True Blood pomalu komedie?*:D* u posledního dílu jsem se víc smál, než bál, co bude dál:)
0 0
reagovat
Já se smál už když jen frajersky vrazil hlavu do stromu, Jason :+:+:+:+
537780
Já se smál už když jen frajersky vrazil hlavu do stromu, Jason *:+**:+**:+**:+*
0 0
reagovat
Hm a co kdyby Sam místo snědení toho vejce, to vyseděl a vylíhlo by se mu kuře? Taky by to byl shiftshaper? :D
537778
Hm a co kdyby Sam místo snědení toho vejce, to vyseděl a vylíhlo by se mu kuře? Taky by to byl shiftshaper? *:D*
0 0
reagovat

True blood

"He can fly" :D

A Jason je totální magor:D
537773
"He can fly" *:D* A Jason je totální magor*:D*
True blood
0 0
reagovat

aba

Celkově bych asi tuhle sérku řadil jako nejslabší. Přeci jen prakticky vymizel ten hnací motor celý show = Nancy permanentně ve strašných sr*čkách snažící se o prosté přežití. Chci si dát celou show hezky najednou a myslim, že to pak vyleze na povrch ještě víc.
Souhlas se Celií a vlastně i se zbytkem původního notbotwin osazenstva. Jak mi to minulou sezonu šlapalo, že všichni byli vlasntě pořád spolu, tak teď už je z toho cítit, že tam jsou jen proto, že je diváci znají a aby udělali nějaký lacinější obscénější fórek.
Celkově ale stále :+ :+ :+
537769
Celkově bych asi tuhle sérku řadil jako nejslabší. Přeci jen prakticky vymizel ten hnací motor celý show = Nancy permanentně ve strašných sr*čkách snažící se o prosté přežití. Chci si dát celou show hezky najednou a myslim, že to pak vyleze na povrch ještě víc. Souhlas se Celií a vlastně i se zbytkem původního notbotwin osazenstva. Jak mi to minulou sezonu šlapalo, že všichni byli vlasntě pořád spolu, tak teď už je z toho cítit, že tam jsou jen proto, že je diváci znají a aby udělali nějaký lacinější obscénější fórek. Celkově ale stále *:+* *:+* *:+*
aba
0 0
reagovat

weeds

Tak tak. Weeds a cliffhangery na konci řady stojí za to. Shane a nově nabyté znalosti z letní školy jsou super. Jen linie s Celií je slabší
537768
Tak tak. Weeds a cliffhangery na konci řady stojí za to. Shane a nově nabyté znalosti z letní školy jsou super. Jen linie s Celií je slabší
weeds
0 0
reagovat

weeds

Wow, tak jestli něco, tak tahle show si potrpí na ostré konce sezon :+ me likey
537762
Wow, tak jestli něco, tak tahle show si potrpí na ostré konce sezon *:+* me likey
weeds
0 0
reagovat
Mna predovsetkym Jason zase pobavil, tie jeho hlasky o Samovi nemali chybu :D
537751
Mna predovsetkym Jason zase pobavil, tie jeho hlasky o Samovi nemali chybu *:D*
0 0
reagovat

True Blood

Oh my, teď na posdní díl čekat 14 dní. HBO ví jak člověka napnout. **SPOILER** Na královnu vybrali fakt hodně hezkou herečku, akorát nemůžu přijít na to, proč tam hodili další zrzku :)) **SPOILER**
537733
Oh my, teď na posdní díl čekat 14 dní. HBO ví jak člověka napnout. **SPOILER** Na královnu vybrali fakt hodně hezkou herečku, akorát nemůžu přijít na to, proč tam hodili další zrzku *:))* **SPOILER**
True Blood
0 0
reagovat

MAJkLSON

sweet :+, Hank jako učitel, to bude zřejmě kurz "Hanging and bangging" :D
537692
sweet *:+*, Hank jako učitel, to bude zřejmě kurz "Hanging and bangging" *:D*
MAJkLSON
0 0
reagovat
Californication season 3 Promo link :+
537691
Californication season 3 Promo http://www.youtube.com/watch?v=VfxF6UkoX-g&feature=player_embedded *:+*
0 0
reagovat

True Blood

To každopádně, Eric a Jason se v druhý sérce pěkně vyšvihli na špici coolest characters 8)
537596
To každopádně, Eric a Jason se v druhý sérce pěkně vyšvihli na špici coolest characters *8)*
True Blood
0 0
reagovat

True blood

Už mně těma cliffhangerama štvou:D aspoň, že pondělí je blízko a Jason neskutečně ruluje:))
537595
Už mně těma cliffhangerama štvou:D aspoň, že pondělí je blízko a Jason neskutečně ruluje*:))*
True blood
0 0
reagovat
Za svoj zivot som si vytvoril jedno univerzalne pravidlo- Serial alebo film, kde sa objavi Nathan Fillion alebo zaber na letiacu helikopteru, nemoze byt uplne zly... 8)
537594
Za svoj zivot som si vytvoril jedno univerzalne pravidlo- Serial alebo film, kde sa objavi Nathan Fillion alebo zaber na letiacu helikopteru, nemoze byt uplne zly... *8)*
0 0
reagovat
Já sjíždim Drive. Sice je na pytel, že to má jenom 6 dílů (pak to zrušili - stčko psal profil), ale je tam Fillion v prašivce Clarka Kenta a Emma Stone, takže proč ne.:D
537593
Já sjíždim Drive. Sice je na pytel, že to má jenom 6 dílů (pak to zrušili - stčko psal profil), ale je tam Fillion v prašivce Clarka Kenta a Emma Stone, takže proč ne.*:D*
0 0
reagovat
První sérka Buffy za mnou. I po těch letech, co jsem jí viděl naposledy to má pořád hodně co do sebe :+8)
537592
První sérka Buffy za mnou. I po těch letech, co jsem jí viděl naposledy to má pořád hodně co do sebe *:+**8)*
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se