Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum SERIÁLY

příspěvky 54061 - 54080 Napsat příspěvek
Já jsem teď za první polovinou 3. série Buffy a už se těším na 4. (zatím nikdy neviděnou) sérku... :+
538067
Já jsem teď za první polovinou 3. série Buffy a už se těším na 4. (zatím nikdy neviděnou) sérku... *:+*
0 0
reagovat

KarelR

Vy nás ale zásobujete, pane Karfík ;) Ty víš, že já na tebe dám...
btw. Buffy předevčírem dokončena. Poslední díl mi značně napravil chuť. Je vidět, jak to Joss zas vzal do rukou, poslal k čertu ten patos, kterej se druhou půlkou sezony táhnul a zas to bylo odlehčený a hlavně zábavný skorokonec svět :+
Celkově velmi zábavnej seriál, kterej vrcholí pátou a šestou sérií a to teda jako ve velkým stylu :+
Takže Kings... here we go again...
538062
Vy nás ale zásobujete, pane Karfík *;)* Ty víš, že já na tebe dám... btw. Buffy předevčírem dokončena. Poslední díl mi značně napravil chuť. Je vidět, jak to Joss zas vzal do rukou, poslal k čertu ten patos, kterej se druhou půlkou sezony táhnul a zas to bylo odlehčený a hlavně zábavný skorokonec svět *:+* Celkově velmi zábavnej seriál, kterej vrcholí pátou a šestou sérií a to teda jako ve velkým stylu *:+* Takže Kings... here we go again...
KarelR
0 0
reagovat

Luc44

Podívej se místo toho radši na Kings ;)
538061
Podívej se místo toho radši na Kings *;)*
Luc44
0 0
reagovat

Spazz

V Číně maj určitě spoustu místních výbornejch seriálů ;) :D jinak k Entourage - nééééééé, teď když jsem to všechno nakoukal... budu si to muset pustit znovu :D
538060
V Číně maj určitě spoustu místních výbornejch seriálů *;)* *:D* jinak k Entourage - nééééééé, teď když jsem to všechno nakoukal... budu si to muset pustit znovu *:D*
Spazz
0 0
reagovat

Entourage

NEEEEE!!!!! chtěl jsem si užít ještě jeden díl než odletím, to nemyslí vážně :o( shodou okolností mělo pondělí být i posledním dnem mojeho účtu na rapidu...

tohle je zlé znamení... :o(
538059
NEEEEE!!!!! chtěl jsem si užít ještě jeden díl než odletím, to nemyslí vážně :o( shodou okolností mělo pondělí být i posledním dnem mojeho účtu na rapidu... tohle je zlé znamení... :o(
Entourage
0 0
reagovat
Finále True Blood, finále Hung a další díl Entourage se vysílaj až příští neděli ?)
538052
Finále True Blood, finále Hung a další díl Entourage se vysílaj až příští neděli *?)*
0 0
reagovat

Sigi

Unaired pilot lepší:+.Prvních pět dílů je taková vata, pak se to zvedne a 13 je geniální:+
538002
Unaired pilot lepší*:+*.Prvních pět dílů je taková vata, pak se to zvedne a 13 je geniální*:+*
Sigi
0 0
reagovat

Dollhouse

Pilot celkem zklamal - herci do jednoho nesympatičtí, hl. představitelka hrát moc neumí a vůbec mi to přišlo celé takové chladné a hrané přílíš na efekt. Námět je fajn .. to je tak všechno.:- Chuť na další díl docela vyprchala.
538000
Pilot celkem zklamal - herci do jednoho nesympatičtí, hl. představitelka hrát moc neumí a vůbec mi to přišlo celé takové chladné a hrané přílíš na efekt. Námět je fajn .. to je tak všechno.*:-* Chuť na další díl docela vyprchala.
Dollhouse
0 0
reagovat
No, tak jsem dneska viděl ukázku na Life na Primě. Ten kdo vybral hlas pro Crewse by zasloužil pověsit za koule do průvanu.
537994
No, tak jsem dneska viděl ukázku na Life na Primě. Ten kdo vybral hlas pro Crewse by zasloužil pověsit za koule do průvanu.
0 0
reagovat
Já bych se bez těch soubojů v Code Geass klidně obešel, já na to koukal hlavně kvůli promyšlenému příběhu a hlavnímu "hrdinovi". Podobný typ jako v Death Note. Gurren Lagann je samozřejmě skvělé, ale já rád vážnější věci.
537989
Já bych se bez těch soubojů v Code Geass klidně obešel, já na to koukal hlavně kvůli promyšlenému příběhu a hlavnímu "hrdinovi". Podobný typ jako v Death Note. Gurren Lagann je samozřejmě skvělé, ale já rád vážnější věci.
0 0
reagovat

Vardant

Mě třeba Code Geass celkem otrávil. Když mecha tak Tengen toppa:)
537988
Mě třeba Code Geass celkem otrávil. Když mecha tak Tengen toppa:)
Vardant
0 0
reagovat
Cali jsem videl uz dvakrat. A The Shield se .... blizi domu :))
No a na nejaky anime uz me celkem dlouho premlouva kamos. . .
Tak diky vsem za rady:+ Az to zkouknu, tak se zase ozvu 8)
537977
Cali jsem videl uz dvakrat. A The Shield se .... blizi domu *:))* No a na nejaky anime uz me celkem dlouho premlouva kamos. . . Tak diky vsem za rady*:+* Az to zkouknu, tak se zase ozvu *8)*
0 0
reagovat
Cali jsem videl uz dvakrat. A The Shield se .... blizi domu :))
No a na nejaky anime uz me celkem dlouho premlouva kamos. . .
Tak diky vsem za rady:+ Az to zkouknu, tak se zase ozvu 8)
537976
Cali jsem videl uz dvakrat. A The Shield se .... blizi domu *:))* No a na nejaky anime uz me celkem dlouho premlouva kamos. . . Tak diky vsem za rady*:+* Az to zkouknu, tak se zase ozvu *8)*
0 0
reagovat
Ještě jsem si nedávno zopakoval Death Note a obě série Code Geass. Škoda, že podobných anime není víc.
537975
Ještě jsem si nedávno zopakoval Death Note a obě série Code Geass. Škoda, že podobných anime není víc.
0 0
reagovat

Verbst

Californication, 30 Rock, The Shield ...
537974
Californication, 30 Rock, The Shield ...
Verbst
0 0
reagovat

Loki

To uz mam skoro za sebou :))

Vardant
Asi ykusim Supernatural a Farscape. Dik

Kdyby jste jeste meli napady, porad piste. Zakaz chozeni mam az do pulky rijna...
537971
To uz mam skoro za sebou *:))* [b]Vardant[/b] Asi ykusim Supernatural a Farscape. Dik Kdyby jste jeste meli napady, porad piste. Zakaz chozeni mam az do pulky rijna...
Loki
0 0
reagovat
verbst:Sopranos, The Wire
537972
verbst:Sopranos, The Wire
0 0
reagovat
Supernatural, SpinCity, Farscape, Outer Limits?
537970
Supernatural, SpinCity, Farscape, Outer Limits?
0 0
reagovat
Tak jsem dorazil druhou serku Life. To je proste narez. Jestli si dobre pamatuju, tak treti nebude co?

Jinak mam sesroubovanej kotnik a zakaz chozeni, takze dotaz na vas:
Nemate nekdo nejaky dobry napady na serialy? Ted sem sjel konecne v celku Ctvrtou BSG. A minulej tejden kazdej den jedna serka Scrubs (po kolikate uz? :D)
Takze kdybyste meli napady sem s nima prosiiiiim ;)
Dopredu dikec ;)
537969
Tak jsem dorazil druhou serku Life. To je proste narez. Jestli si dobre pamatuju, tak treti nebude co? Jinak mam sesroubovanej kotnik a zakaz chozeni, takze dotaz na vas: Nemate nekdo nejaky dobry napady na serialy? Ted sem sjel konecne v celku Ctvrtou BSG. A minulej tejden kazdej den jedna serka Scrubs (po kolikate uz? *:D*) Takze kdybyste meli napady sem s nima prosiiiiim *;)* Dopredu dikec ;)
0 0
reagovat

strangercz

Yep, devítka to imho rozhodí a pak už se to nesrovná :(
537949
Yep, devítka to imho rozhodí a pak už se to nesrovná :(
strangercz
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se