Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum SERIÁLY

příspěvky 5381 - 5400 Napsat příspěvek
reaguje na: esmo
Hold my Beer :D:D:D
870107
Hold my Beer *:D**:D**:D*
870105
2 0
reagovat
reaguje na: verbst
Potřebuješ nějaký lajdáky na zem, nebo co? :D
870105
Potřebuješ nějaký lajdáky na zem, nebo co? *:D*
870100
3 -1
reagují: verbst, Adventurer
reagovat
reaguje na: dreamy
Je to stejné jak Euforie. Dějově co nejvíc edgy a kontroverzní, ale ve výsledku docela o ničem. Vizuál a práci s herci má ale Levinson v malíku, to se musí nechat. Mohl by někdy natočit něco, co mu napíše někdo jiný.
870104
Je to stejné jak Euforie. Dějově co nejvíc edgy a kontroverzní, ale ve výsledku docela o ničem. Vizuál a práci s herci má ale Levinson v malíku, to se musí nechat. Mohl by někdy natočit něco, co mu napíše někdo jiný.
870099
3 0
reagovat
reaguje na: AndyKaufman
Je to skvělý! Alespoň teda pro jeho fandy 8):)
870103
Je to skvělý! Alespoň teda pro jeho fandy *8)**:)*
870102
1 0
reagovat

Arnold

Kritické reakce 50 %, divácké na víc kanálech ke 100 %. Tak "pozitivní" review bombing jsem neviděl od Snyder cutu.

Ale asi bych věřil tomu, že je to slabý neinovativni vycuc Total Recall.
870102
Kritické reakce 50 %, divácké na víc kanálech ke 100 %. Tak "pozitivní" review bombing jsem neviděl od Snyder cutu. Ale asi bych věřil tomu, že je to slabý neinovativni vycuc Total Recall.
Arnold
1 0
reagují: esmo
reagovat
reaguje na: dreamy
Dyť ona snad žádný prsa ani nemá... :D
870100
Dyť ona snad žádný prsa ani nemá... *:D*
870099
2 -3
reagují: dreamy, esmo
reagovat

The Idol

Herci to maj nastaveny určitě jinde ale stejně bych chtěl vidět Deppův výraz, když se mu tam mladá škrtí a u toho si drandí kačenu:D

atmoška a vizuál supr (dehancer look už vidim uplně všude) ale příběhově slabota, pomalu hodinová stopáž a děj nula nic a nebejt toho že z obrazu za celou dobu neslezou cecky(overkill jako prase, když už má na sobě podprsenku nebo šaty, tak ty prsa stejně lezou komplet ven.. tak by se to pocitově táhlo mnohem víc
870099
Herci to maj nastaveny určitě jinde ale stejně bych chtěl vidět Deppův výraz, když se mu tam mladá [spoiler]škrtí a u toho si drandí kačenu*:D* [/spoiler]atmoška a vizuál supr (dehancer look už vidim uplně všude) ale příběhově slabota, pomalu hodinová stopáž a děj nula nic a nebejt toho že z obrazu za celou dobu neslezou cecky(overkill jako prase, když už má na sobě podprsenku nebo šaty, tak ty prsa stejně lezou komplet ven.. tak by se to pocitově táhlo mnohem víc
The Idol
5 -1
reagují: MeaCulpa, Papricek, verbst
reagovat
reaguje na: speta.jr
Jop. Máš pravdu. Spletl jsem si slovo, těžká rána. :D
870041
Jop. Máš pravdu. Spletl jsem si slovo, těžká rána. *:D*
870038
3 0
reagovat
reaguje na: hroubek
Konzervativni ne?
870038
Konzervativni ne?
870036
7 0
reagují: hroubek
reagovat

The Idol S01E01

Kontroverzní diváci to nerozdýchají. Já si první díl dost užil, hlavně kvůli Lily-Rose Depp, která je zde hodně sexy a taky hodně dobrá herečka. 7,5/10
870036
Kontroverzní diváci to nerozdýchají. Já si první díl dost užil, hlavně kvůli Lily-Rose Depp, která je zde hodně sexy a taky hodně dobrá herečka. 7,5/10
The Idol S01E01
2 0
reagují: speta.jr
reagovat
reaguje na: speta.jr

100 let WB

Tak druhy a treti dil uz trochu vic glorifikujici byl (asi proto, ze vetsina lidi jeste zije) nic mene zname i mene zname informace jsou tu podany v souvislostech. Ctvrty a posledni dil uz jsem misty preskakoval to uz se varilo z vody, ale to se zas da pochopit, bo sami nevi co zustane prilepene na strope. Takze dohromady prijemne skoro 4 hodinky a komentar cte legenda vysvetlovani Morgan Freeman, takze to chces.
870024
Tak druhy a treti dil uz trochu vic glorifikujici byl (asi proto, ze vetsina lidi jeste zije) nic mene zname i mene zname informace jsou tu podany v souvislostech. Ctvrty a posledni dil uz jsem misty preskakoval to uz se varilo z vody, ale to se zas da pochopit, bo sami nevi co zustane prilepene na strope. Takze dohromady prijemne skoro 4 hodinky a komentar cte legenda vysvetlovani Morgan Freeman, takze to chces.
100 let WB
869643
5 0
reagovat

The Idol e01

Jako šleha … víc moc nemám co říct :D
869868
Jako šleha … víc moc nemám co říct *:D*
The Idol e01
4 0
reagovat
reaguje na: pytlik
Už jsem si říkal, jestli jsem tu jediný fanoušek... 8) 

Za mě určitě také pochvala, mj. i za to, že to dokázali ukončit dřív, než se vyčerpali/omrzeli, a zároveň si i všemi těmi flashbacky a flashforwardy poměrně spolehlivě zavřeli dveře před případným pozdějším návratem - i když tedy nějaký spin-off o dcerušce (The Marvelous Miss Maisel?) by mě časem asi kdovíjak nepřekvapil... :+
869864
Už jsem si říkal, jestli jsem tu jediný fanoušek... *8)*  Za mě určitě také pochvala, mj. i za to, že to dokázali ukončit dřív, než se vyčerpali/omrzeli, a zároveň si i všemi těmi flashbacky a flashforwardy poměrně spolehlivě zavřeli dveře před případným pozdějším návratem - i když tedy nějaký spin-off o dcerušce (The Marvelous Miss Maisel?) by mě časem asi kdovíjak nepřekvapil... *:+*
869838
3 0
reagovat
Jakože to bude mít taky bídnej konec? Ach jo ?)
869859
Jakože to bude mít taky bídnej konec? Ach jo *?)*
869858
3 -2
reagovat
reaguje na: duro
869858
FX už to teasuje jako[url=https://media.tenor.com/o5CbgYywhaoAAAAd/justin-timberlake-stare.gif] "Game of Thrones z feudálního Japonska"  [/url]
869827
1 0
reagují: esmo
reagovat

The Marvelous Mrs. Maisel

Moc povedená poslední série :+ Ten seriál mi bude chybět víc než jsem čekal.
869838
Moc povedená poslední série *:+* Ten seriál mi bude chybět víc než jsem čekal.
The Marvelous Mrs. Maisel
4 0
reagují: SeldomSeen
reagovat
Ach, to som radšej ani nemal vedieť, že bude nová verzia Shoguna. :-

Tej starej vôbec nič nechýba, jeden z najlepších seriálov všetkých čias, výpravný ako prasa.
869827
Ach, to som radšej ani nemal vedieť, že bude nová verzia Shoguna. *:-* Tej starej vôbec nič nechýba, jeden z najlepších seriálov všetkých čias, výpravný ako prasa.
869710
5 0
reagují: AndyKaufman
reagovat

Citadel

Ten poslední díl mne sral i jako kulisa k práci.  Škoda že to přestalo být vtipně špatné a začalo to být trapně špatné...
869786
Ten poslední díl mne sral i jako kulisa k práci.  Škoda že to přestalo být vtipně špatné a začalo to být trapně špatné...
Citadel
3 0
reagovat

Ted Lasso po pulce treti sezóny, aneb byl sem v Amsterdamu

To je radost 
869752
To je radost 
Ted Lasso po pulce treti sezóny, aneb byl sem v Amsterdamu
10 0
reagovat
reaguje na: SeldomSeen
Já mám zrovna rozkoukáno "Sever a Jih." Nádherná věc. Jedna z věcí z ranku "Takové věcí se už dnes netočí."
869729
Já mám zrovna rozkoukáno "Sever a Jih." Nádherná věc. Jedna z věcí z ranku "Takové věcí se už dnes netočí."
869728
5 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se