Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum SERIÁLY

příspěvky 53761 - 53780 Napsat příspěvek
A naopak asi končím s Gossip Girl. Fakt mě to vůbec nebaví. :-
539785
A naopak asi končím s Gossip Girl. Fakt mě to vůbec nebaví. *:-*
0 0
reagovat
Tak jsem konečně začal koukat na Chucka. Zatím se příjemně bavím. Doufám, že to bude jen a jen lepší. :+
539784
Tak jsem konečně začal koukat na Chucka. Zatím se příjemně bavím. Doufám, že to bude jen a jen lepší. *:+*
0 0
reagovat

Bagr007

Mrtvej prst by v případě elektrostatiky taky nefungoval:D, kdyby ten displej byl tlakovej, tak by stejně bylo docela trochu impossible trefit nějaký přesný tlačítko8)
539746
Mrtvej prst by v případě elektrostatiky taky nefungoval*:D*, kdyby ten displej byl tlakovej, tak by stejně bylo docela trochu impossible trefit nějaký přesný tlačítko*8)*
Bagr007
0 0
reagovat
mrtvej prst by nefungoval, ne? ...
539744
mrtvej prst by nefungoval, ne? ...
0 0
reagovat
Tak si mohli uříznout prst a přilepit ho na tu kameru. Pořád lepší než se zabít. :D
539743
Tak si mohli uříznout prst a přilepit ho na tu kameru. Pořád lepší než se zabít. *:D*
0 0
reagovat
Tak s tou kamerou nejste sami, koho to napadlo:)), ale jestli to bylo dotykový tlačítko ne na principu tlaku, ale elektrostatiky, tak ta kamera je k ničemu;)
539745
Tak s tou kamerou nejste sami, koho to napadlo*:))*, ale jestli to bylo dotykový tlačítko ne na principu tlaku, ale elektrostatiky, tak ta kamera je k ničemu*;)*
0 0
reagovat
Ravenhorn: To je taková ta s tou nudnou bitvou, co sem Karel asi pětkrát postoval? :)
539742
Ravenhorn: To je taková ta s tou nudnou bitvou, co sem Karel asi pětkrát postoval? *:)*
0 0
reagovat

Bagr007

Hm. Pro je nejlepší epizoda celé SGA když se všichni spojí proti Replikátorům a zníčí jejich planetu.
539741
Hm. Pro je nejlepší epizoda celé SGA když se všichni spojí proti Replikátorům a zníčí jejich planetu.
Bagr007
0 0
reagovat
S tou létající kamerou mě to taky napadlo... A jinak mi to rozhodně nepřišlo jako srdcervoucí scéna. Pilot velice potěšil:+
539740
S tou létající kamerou mě to taky napadlo... A jinak mi to rozhodně nepřišlo jako srdcervoucí scéna. Pilot velice potěšil*:+*
0 0
reagovat
Já jsem nepochopil, proč posílali někoho na smrt, když do toho tlačítka mohli ťuknout jednou z těch svých létajících kamer. Ale jinak to bylo víc fajn než cokoliv v SGA od nějaké 3. sezóny, takže docela fajn.

Jinak FlashForward je i po druhém díle nářez.
539739
Já jsem nepochopil, proč posílali někoho na smrt, když do toho tlačítka mohli ťuknout jednou z těch svých létajících kamer. Ale jinak to bylo víc fajn než cokoliv v SGA od nějaké 3. sezóny, takže docela fajn. Jinak FlashForward je i po druhém díle nářez.
0 0
reagovat
Ne, fandit ne :P, ale me to proste prislo hodne lacine a bez ucasti na moji strane.. nekdo zemrel (a jeho smrt dostala relativne dost prostoru), ale me to absolutne nezajima a byl bych radsi, kdyby tam ta scena nebyla vubec - coz je ve filmu/serialu vzdycky spatne. No a prave z toho vyplyva, ze srdceryvna nebyla, ale asi mela byt... proste se tezce minula ucinkem (navic byla telegrafovana 15min dopredu) ;)
Mluvis o zasevani zivne pudy pro rozvoj charakteru... wait a minute, nebavime se o StarGate? Beckove sci-fi serii, ktera mela v tomhle vzdycky nejvetsi problem (aspon v Atlantisu)? A neslo to udelat tak, ze by natahl backory az o nekolik dilu pozdeji, aby ta scena mela nejakou vahu (v dobe, kdy uz bude mit divak trochu lepsi prehled o postavach, jejich chovani, lodi a bude tak moct vyjadrit alespon zarodek radosti nebo smutku a ne jen neutralni pozici "aby uz to skoncilo")? Pak by ses i jednoduseji mohl vzit do ty holky.. a ne jen "hmm, ty slecne prave zemrel tatik, dobre no, ale nemusela by tolik vyvadet" :D
Kdyz odpravovat charaktery, tak IMO bud ve velkem stylu ala BSG ci Flashpoint nebo rychle a moc to nerozmazavat, protoze na nejake hystericke jeceni ja teda nejsem zvedavej :))

Ja vim, asi to moc resim... jenze kdyz ono je SGU jedinym space opera sci-fi siroko daleko. :(
539738
Ne, fandit ne :P, ale me to proste prislo hodne lacine a bez ucasti na moji strane.. nekdo zemrel (a jeho smrt dostala relativne dost prostoru), ale me to absolutne nezajima a byl bych radsi, kdyby tam ta scena nebyla vubec - coz je ve filmu/serialu vzdycky spatne. No a prave z toho vyplyva, ze srdceryvna nebyla, ale asi mela byt... proste se tezce minula ucinkem (navic byla telegrafovana 15min dopredu) *;)* Mluvis o zasevani zivne pudy pro rozvoj charakteru... wait a minute, nebavime se o StarGate? Beckove sci-fi serii, ktera mela v tomhle vzdycky nejvetsi problem (aspon v Atlantisu)? A neslo to udelat tak, ze by natahl backory az o nekolik dilu pozdeji, aby ta scena mela nejakou vahu (v dobe, kdy uz bude mit divak trochu lepsi prehled o postavach, jejich chovani, lodi a bude tak moct vyjadrit alespon zarodek radosti nebo smutku a ne jen neutralni pozici "aby uz to skoncilo")? Pak by ses i jednoduseji mohl vzit do ty holky.. a ne jen "hmm, ty slecne prave zemrel tatik, dobre no, ale nemusela by tolik vyvadet" *:D* Kdyz odpravovat charaktery, tak IMO bud ve velkem stylu ala BSG ci Flashpoint nebo rychle a moc to nerozmazavat, protoze na nejake hystericke jeceni ja teda nejsem zvedavej *:))* Ja vim, asi to moc resim... jenze kdyz ono je SGU jedinym space opera sci-fi siroko daleko. :(
0 0
reagovat
Nevím proč vám to přišlo jako srdceryvná scéna?:) Prostě jen zasadili živnou půdu pro budoucí vývoj Chloe. Že umřel mě těší, ne zhlediska seriálu, ale z hlediska, že toho herce tam nemusím. A když někdo umře, tak maj jako dělat co? Fandit?
539737
Nevím proč vám to přišlo jako srdceryvná scéna?:) Prostě jen zasadili živnou půdu pro budoucí vývoj Chloe. Že umřel mě těší, ne zhlediska seriálu, ale z hlediska, že toho herce tam nemusím. A když někdo umře, tak maj jako dělat co? Fandit?
0 0
reagovat

crimson_moon

tak s tymto sa mozem stotoznit :+
U te "srdceryvne" sceny se senatorem jsem fandil "chcipni, chcipni, chcipni uz!"
539730
tak s tymto sa mozem stotoznit *:+* U te "srdceryvne" sceny se senatorem jsem fandil "chcipni, chcipni, chcipni uz!"
crimson_moon
0 0
reagovat

crimson moon

Ty se stavíš ke všemu koukám negativně. tfuj :(
539729
Ty se stavíš ke všemu koukám negativně. tfuj *:(*
crimson moon
0 0
reagovat

crimson_moon

Přesně ten... ?)
539716
Přesně ten... *?)*
crimson_moon
0 0
reagovat
Pavouk: Ronald... to je ten koukejte-jakej-psycho-vytlem-umim-udrzet-po-cely-nataceni typek, co byl na zacatku v ty cele? :D:D:+
539715
Pavouk: Ronald... to je ten koukejte-jakej-psycho-vytlem-umim-udrzet-po-cely-nataceni typek, co byl na zacatku v ty cele? *:D**:D**:+*
0 0
reagovat
Me tam zatim nesedi vubec nikdo. Nikdo tam nedokaze zaujmout (az na jednu vyjimku - toho hlavniho vedce s brejlema), vetsina hercu bud prehrava nebo nehraje vubec. Cela prvni cast dvojdilu (tj. zeme -> oribita -> vzdalena planeta -> lod) je k smichu, chovani postav dost divne (diky klasickemu SG scenari). U te "srdceryvne" sceny se senatorem jsem fandil "chcipni, chcipni, chcipni uz!" (proc maj autori, a to neplati jen pro SGU, takovou potrebu rvat srdceryvne sceny do pilotnich dilu, kdy divakovi jeste na postavach vubec nezalezi, je mi zahadou), aby se to konecne posunulo dopredu.
Ja vim, je to StarGate na SyFy, takze hledat tady nahradu BSG je naivni, ale prece jen jsem cekal (nebo spis doufal v) mnohem lepsi obsazeni a hlavne vice akce (adventure), protoze - a rekneme si to uprimne - nic jineho StarGate nabidnout nemuze. Vztahy a dialogy postav tenhle serial ANI NAHODOU neutahnou.
539714
Me tam zatim nesedi vubec nikdo. Nikdo tam nedokaze zaujmout (az na jednu vyjimku - toho hlavniho vedce s brejlema), vetsina hercu bud prehrava nebo nehraje vubec. Cela prvni cast dvojdilu (tj. zeme -> oribita -> vzdalena planeta -> lod) je k smichu, chovani postav dost divne (diky klasickemu SG scenari). U te "srdceryvne" sceny se senatorem jsem fandil "chcipni, chcipni, chcipni uz!" (proc maj autori, a to neplati jen pro SGU, takovou potrebu rvat srdceryvne sceny do pilotnich dilu, kdy divakovi jeste na postavach vubec nezalezi, je mi zahadou), aby se to konecne posunulo dopredu. Ja vim, je to StarGate na SyFy, takze hledat tady nahradu BSG je naivni, ale prece jen jsem cekal (nebo spis doufal v) mnohem lepsi obsazeni a hlavne vice akce (adventure), protoze - a rekneme si to uprimne - nic jineho StarGate nabidnout nemuze. Vztahy a dialogy postav tenhle serial ANI NAHODOU neutahnou.
0 0
reagovat

SGU

Stargate is back baby 8) Od SG-1 a SGA docela dost odlišné, ale ke konci to začalo mít svoje kouzlo. Chvíly mi asi bude trvat, než si zvyknu na všechny hlavní představitele, ale min. Eli, Chloe a Dr. Rush jsou velmi dobrou volbou. Kdo mi naopak vůbec nesedí je postava Ronalda. Těžko říct, jestli v tom hledat účel, ale nejraději bych ho poslal červí dírou do protisměru :)) Držím palce a jen tak dál :+
P. S.: Triky se vážně povedly... :)
539713
Stargate is back baby *8)* Od SG-1 a SGA docela dost odlišné, ale ke konci to začalo mít svoje kouzlo. Chvíly mi asi bude trvat, než si zvyknu na všechny hlavní představitele, ale min. Eli, Chloe a Dr. Rush jsou velmi dobrou volbou. Kdo mi naopak vůbec nesedí je postava Ronalda. Těžko říct, jestli v tom hledat účel, ale nejraději bych ho poslal červí dírou do protisměru *:))* Držím palce a jen tak dál *:+* P. S.: Triky se vážně povedly... *:)*
SGU
0 0
reagovat

...

BUde tu par spoilerov ...asi :D
GREYS ANATOMY
Ten serial ma uz neskutocne stve...takmer v kazdom diele je pouzita sablonka - hlupy pacietn odmieta zakrok, pretoze ma nejake velmi dojemne dovody suvisiace s minulostou, nakoniec lekar s nim ma srdcervuci rozhovor aby pacient odsuhlasil liecbu a zchranil sa...uz ma to nebavi...z Celych chirurgov sa pre mna stalo iba cakanie az sa na scene objavi Cristina a trochu to ozivi...

VAMPIRE DAIRIES
Strasne dialogy a klise( samozrejme, ze par vyvolenych z mesta vie - upiri sa vratili, asi im ta fama koluje v rodine :D) , ale zabavne sledovat :D

Fringe
Kaslem na neho...nudil na zaciatku, nudil v strede, tri diele dobre a teraz zasa nuda :D

Community, glee , cougar town, - vysoko pozeratelne zalezitosti :)
Gossip girl- v podstate sa nic nikam neposuva, ale konecne to zacalo byt zasa trochu zabavne :D
539712
BUde tu par spoilerov ...asi :D GREYS ANATOMY Ten serial ma uz neskutocne stve...takmer v kazdom diele je pouzita sablonka - hlupy pacietn odmieta zakrok, pretoze ma nejake velmi dojemne dovody suvisiace s minulostou, nakoniec lekar s nim ma srdcervuci rozhovor aby pacient odsuhlasil liecbu a zchranil sa...uz ma to nebavi...z Celych chirurgov sa pre mna stalo iba cakanie az sa na scene objavi Cristina a trochu to ozivi... VAMPIRE DAIRIES Strasne dialogy a klise( samozrejme, ze par vyvolenych z mesta vie - upiri sa vratili, asi im ta fama koluje v rodine :D) , ale zabavne sledovat :D Fringe Kaslem na neho...nudil na zaciatku, nudil v strede, tri diele dobre a teraz zasa nuda :D Community, glee , cougar town, - vysoko pozeratelne zalezitosti :) Gossip girl- v podstate sa nic nikam neposuva, ale konecne to zacalo byt zasa trochu zabavne :D
...
0 0
reagovat
Kdyz jsem poprve zahlid Andersona, malem jsem ho nepoznal... skoro jsem se az lekl. Nevim jestli ma nejakou nemoc nebo se jen tak vyzral, ale oplacany oblicej mel az hruza :D:D
539709
Kdyz jsem poprve zahlid Andersona, malem jsem ho nepoznal... skoro jsem se az lekl. Nevim jestli ma nejakou nemoc nebo se jen tak vyzral, ale oplacany oblicej mel az hruza *:D**:D*
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se