Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum SERIÁLY

příspěvky 53641 - 53660 Napsat příspěvek

Californication

Strvrty diel ma zatial bavil najviac... Inak je to vzdy dost prekvapiva zmena pozerat Californication.... clovek si pozera tak cez tyzden vsetky tie serialy- sex vyhradne pod dekou, rozpravaju slusne a potom pride Californication...prsia, vulgarity, semeno na gatiach :D...
537517
Strvrty diel ma zatial bavil najviac... Inak je to vzdy dost prekvapiva zmena pozerat Californication.... clovek si pozera tak cez tyzden vsetky tie serialy- sex vyhradne pod dekou, rozpravaju slusne a potom pride Californication...prsia, vulgarity, semeno na gatiach :D...
Californication
0 0
reagovat

MAJkLSON

jj vim presne o cem mluvis:D
537815
jj vim presne o cem mluvis*:D*
MAJkLSON
0 0
reagovat
Asi v 8.minute dnesniho HIMYM mam neskutecnou chut zabit Lily a Marshalla :( :D
537839
Asi v 8.minute dnesniho HIMYM mam neskutecnou chut zabit Lily a Marshalla *:(* *:D*
0 0
reagovat
Souhlas s Karlem, Hank Moody a nové postavy baví velice :) .. a Dexter byl opět špičkovej.. k tomu není co dodat :)
537840
Souhlas s Karlem, Hank Moody a nové postavy baví velice :) .. a Dexter byl opět špičkovej.. k tomu není co dodat :)
0 0
reagovat
Flashforward se mi libi zatim, po neskurecne trapnem prvnim dilu se dalsi docela rozjely.:+
537842
Flashforward se mi libi zatim, po neskurecne trapnem prvnim dilu se dalsi docela rozjely.*:+*
0 0
reagovat
Dexter :+ maj to rozehraný pěkně teda...
537851
Dexter *:+* maj to rozehraný pěkně teda...
0 0
reagovat

Joss Whedon meets Glee

Bude režírovat jeden z poseldních devíti dílů první sezóny. Yes! :) link
537850
Bude režírovat jeden z poseldních devíti dílů první sezóny. Yes! :) http://ausiellofiles.ew.com/2009/10/19/glee-exclusive-joss-whedon-to-direct/
Joss Whedon meets Glee
0 0
reagovat
dexter narez a ten deda je fakt nejakej divnej...
537872
dexter narez a ten deda je fakt nejakej divnej...
0 0
reagovat
bsg plan, jde to ale nic světobornýho
537863
bsg plan, jde to ale nic světobornýho
0 0
reagovat

Jeffy

neříkals, že už rok nesleduješ TV? :D

btw:
HIMYM na Facebooku: SLAP BET’S COMING!!! SLAP BET’S COMING!!!! :+:D
537885
neříkals, že už rok nesleduješ TV? *:D* btw: HIMYM na Facebooku: SLAP BET’S COMING!!! SLAP BET’S COMING!!!! *:+**:D*
Jeffy
0 0
reagovat

Snipsley

Mě se celkem líbí jak dabujou Futuramu...ale BBT je uplně na nic!!!
537892
Mě se celkem líbí jak dabujou Futuramu...ale BBT je uplně na nic!!!
Snipsley
0 0
reagovat
bože lidi kdo vás to nutí sledovat? Já už skoro rok vůbec nesleduj televizní vysílání a ani trošku mi to nechybí. Jinak nova měla určitě nejlepší dabing, takovej house, CSI nebo Losti (ano i ten Said) byli fakt parádní.

p.s. dabing futuramy je podařený, říkal jsem to před shlédnutím celého seriálu v angličtině i po. 8) u TBBT to hodně kazí wolowitz a hlavně Rajesh u kterého je jeho akcent polovina vtipu
537904
bože lidi kdo vás to nutí sledovat? Já už skoro rok vůbec nesleduj televizní vysílání a ani trošku mi to nechybí. Jinak nova měla určitě nejlepší dabing, takovej house, CSI nebo Losti (ano i ten Said) byli fakt parádní. p.s. dabing futuramy je podařený, říkal jsem to před shlédnutím celého seriálu v angličtině i po. *8)* u TBBT to hodně kazí wolowitz a hlavně Rajesh u kterého je jeho akcent polovina vtipu
0 0
reagovat

KarelR

Mě tam ta emocionální linka teda zatím chybí fakt hodně, doufám že ji nemá nahradit to, že se z dřív přímo dokonalé Beccy stala úplně obyčejná otravná slepice... ale máš pravdu, je to prostě geniální :):+
537903
Mě tam ta emocionální linka teda zatím chybí fakt hodně, doufám že ji nemá nahradit to, že se z dřív přímo dokonalé Beccy stala úplně obyčejná otravná slepice... ale máš pravdu, je to prostě geniální *:)**:+*
KarelR
0 0
reagovat

hondza

kdyby jenom TBBT.. ale i Futuramu a bojím bojím, že někdy se zmrví i třeba Dexter a další only original lahůdky.
537901
kdyby jenom TBBT.. ale i Futuramu a bojím bojím, že někdy se zmrví i třeba Dexter a další only original lahůdky.
hondza
0 0
reagovat
Pocul niekto dabing Fringe na markize?
537915
Pocul niekto dabing Fringe na markize?
0 0
reagovat

HIMYM dabing

To si dělá někdo prdel, ne!!?? To bylo uplně šílený, takhle to doufám nezmrvěj...stačí, že tim dabingem pos...Big bang theory!!! :(
537910
To si dělá někdo prdel, ne!!?? To bylo uplně šílený, takhle to doufám nezmrvěj...stačí, že tim dabingem pos...Big bang theory!!! *:(*
HIMYM dabing
0 0
reagovat

himym

vubec bych se nedivil,kdyby finalni dabing byl stejny jako ta ukazka.
sgu:
libi se me to cim dal tim vice. po dlouhe dobe se u me zase zacina probouzet sg zavislost :-D
537927
vubec bych se nedivil,kdyby finalni dabing byl stejny jako ta ukazka. sgu: libi se me to cim dal tim vice. po dlouhe dobe se u me zase zacina probouzet sg zavislost :-D
himym
0 0
reagovat

Phil cze

Přehnaný ani ne, konečně je to trošku reálný...až moc možná:) díky pomalosti děje, ale nemožnost pít kafe a kouřit, téměř instantně plus deprivace spánku z tebe udělá vcelku agresivního magora8)

Jeffy: jj, je dost v pohodě:+
537932
Přehnaný ani ne, konečně je to trošku reálný...až moc možná:) díky pomalosti děje, ale nemožnost pít kafe a kouřit, téměř instantně plus deprivace spánku z tebe udělá vcelku agresivního magora*8)* Jeffy: jj, je dost v pohodě*:+*
Phil cze
0 0
reagovat

Californication

Tak třetí sérku fakt žeru. Sice zatím chybí obvyklá emocionálně-rodinná linka, ale školní pletky, nabitý hláškama a sexy ženama to bohatě vynahrazujou. Komediálně mi to v současnosti přijde lepší jak oba úterní sitcomy :)
537933
Tak třetí sérku fakt žeru. Sice zatím chybí obvyklá emocionálně-rodinná linka, ale školní pletky, nabitý hláškama a sexy ženama to bohatě vynahrazujou. Komediálně mi to v současnosti přijde lepší jak oba úterní sitcomy :)
Californication
0 0
reagovat

Sp!der-bite

Podle mě to moc super nebylo, už druhý díl se tam prakticky nic neděje a Rush je sice dobrej, ale ty jeho výstřelky byly už trochu přehnaný. Stále tomu, ale dávám šanci.8)
537935
Podle mě to moc super nebylo, už druhý díl se tam prakticky nic neděje a Rush je sice dobrej, ale ty jeho výstřelky byly už trochu přehnaný. Stále tomu, ale dávám šanci.*8)*
Sp!der-bite
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se