Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum SERIÁLY

příspěvky 53621 - 53640 Napsat příspěvek
Karel: Ok, Castle je zpátky na mým seznamu.:D
536376
Karel: Ok, Castle je zpátky na mým seznamu.*:D*
0 0
reagovat
Jestli ještě někdo nesledujete Castla, tak je nejvyšší čas začít :D link
536392
Jestli ještě někdo nesledujete Castla, tak je nejvyšší čas začít *:D* http://scifiwire.com/2009/10/fireflys-capt-tightpants.php
0 0
reagovat
posledni Ano sefe je teda sila :D:+
536500
posledni Ano sefe je teda sila *:D**:+*
0 0
reagovat

Peteers

Díky moc!
536609
Díky moc!
Peteers
0 0
reagovat

PetaBlack

Flight Of The Conchords
537309
Flight Of The Conchords
PetaBlack
0 0
reagovat
Jak se jmenuje seriál, kde jsou hlavní postavy 2 muzikanti ... snad z Novýho Zélandu? Nevim to přesně, mělo by jít o 2 muzikanty z NZ, co přijeli do Ameriky (sorry jestli to motám dohromady).
537315
Jak se jmenuje seriál, kde jsou hlavní postavy 2 muzikanti ... snad z Novýho Zélandu? Nevim to přesně, mělo by jít o 2 muzikanty z NZ, co přijeli do Ameriky (sorry jestli to motám dohromady).
0 0
reagovat

KarelR

Já jsem Khanův hněv neviděl a i tak jsou ty citace v Sheldonově podání vtipné.:D:+
537314
Já jsem Khanův hněv neviděl a i tak jsou ty citace v Sheldonově podání vtipné.*:D**:+*
KarelR
0 0
reagovat

Dexter

Čtvrtá epizoda neskutečně natřískaná. Jedna z nejlepších v celým seriálu, a nejlepší Dexter-kill od dob psychiatra z S01E08.

SPOILER!!!!!

Chudák Lundy, byl to hroznej borec :( :-:-
537327
Čtvrtá epizoda neskutečně natřískaná. Jedna z nejlepších v celým seriálu, a nejlepší Dexter-kill od dob psychiatra z S01E08. SPOILER!!!!! Chudák Lundy, byl to hroznej borec :( *:-**:-*
Dexter
0 0
reagovat

pytlik

Nevím, co na to říkali lidi, kteří neviděli Khanův hněv, ale kdo to zná... Geniální díl :D Jinak Trauma furt pecka a Castle mě tentokrát docela rozsekal, i když jsem teda napůl prokouk zápletku :)
537326
Nevím, co na to říkali lidi, kteří neviděli Khanův hněv, ale kdo to zná... Geniální díl *:D* Jinak Trauma furt pecka a Castle mě tentokrát docela rozsekal, i když jsem teda napůl prokouk zápletku :)
pytlik
0 0
reagovat
tak TBBT opět parádní......3. série se neuvěřitelně zvedla :D:+
537329
tak TBBT opět parádní......3. série se neuvěřitelně zvedla *:D**:+*
0 0
reagovat
samozrejme ze cela seria nudna nebyla ale ve vysledku ano, scar bylo peklo 8)
537334
samozrejme ze cela seria nudna nebyla ale ve vysledku ano, scar bylo peklo *8)*
0 0
reagovat

speta.jr

to jako Pegasus a Loď Znovuzrození ep. 1 a 2., Jizva nuda? Když jde o vrchol celýho seriálu... :D
537344
to jako Pegasus a Loď Znovuzrození ep. 1 a 2., Jizva nuda? Když jde o vrchol celýho seriálu... *:D*
speta.jr
0 0
reagovat
1. rada fajn 2. rada nuda ... rok pauza, odhodlani k 3. serii... zacatek narez, pak hodne dobre komorni dramata, 4. slusna :)
537343
1. rada fajn 2. rada nuda ... rok pauza, odhodlani k 3. serii... zacatek narez, pak hodne dobre komorni dramata, 4. slusna *:)*
0 0
reagovat

bsg

1. řada fajn, 2. téměř dokonalá, 3. a 4. z 60% defacto VO ničem. klidně bych nechal konec z 10 dílu 4 řady, a vyházel předešlejch 10-15 epizod z úseku 03X04 - 04X10.
537342
1. řada fajn, 2. téměř dokonalá, 3. a 4. z 60% defacto VO ničem. klidně bych nechal konec z 10 dílu 4 řady, a vyházel předešlejch 10-15 epizod z úseku 03X04 - 04X10.
bsg
0 0
reagovat
Ja práve sledujem 4. sezónu BSG a musím povedať, že už je to fakt brečka.
537341
Ja práve sledujem 4. sezónu BSG a musím povedať, že už je to fakt brečka.
0 0
reagovat
Souhlasím, některé seriály dokážou měnit situace, odhalovat tajemství a přitom neztratit atmosféru (LOST :+:+, částečně i SG), BSG mezi nima ale rozhodně není - celý Final five, Gaius Baltar a mnoho dalších věci vypadalo trošku zbytečně.

Ale to je jedno, hlavní pro scénáristy bylo jak zakomponovat rasové, etnické a společenské problémech dneška do příběhu co nejvíc a to se jim dařilo skvěle :+ (ale to i True blood, že ;))

p.s. Mělo to končit po soudu Baltara, ta Adamova řeč byla bravůrní :+
537353
Souhlasím, některé seriály dokážou měnit situace, odhalovat tajemství a přitom neztratit atmosféru (LOST *:+**:+*, částečně i SG), BSG mezi nima ale rozhodně není - celý Final five, Gaius Baltar a mnoho dalších věci vypadalo trošku zbytečně. Ale to je jedno, hlavní pro scénáristy bylo jak zakomponovat rasové, etnické a společenské problémech dneška do příběhu co nejvíc a to se jim dařilo skvěle *:+* (ale to i True blood, že *;)*) p.s. Mělo to končit po soudu Baltara, ta Adamova řeč byla bravůrní *:+*
0 0
reagovat
verbst: cele se to toci okolo Cavila (uz jsem psal Civala :D), je to spatne napsane, (divne zahrane) postavy se chovaji "divne" - zvlast odbojova dejova linka... to ale vyplyva spis ze scenare a rezie, nez ze by herci serie neumeli hrat.
Na nejake bitvy muzes zapomenout, efekty jsou jednim slovem hrozne (mnohem horsi nez ve Stargate) - Centurioni a lidi (panak letici vesmirem apod.) jsou naanimovani a vyrenderovani tak zalostne, ze me to az rozesmalo. Efekty uz samozrejme nedela Atmosphere VFX ani ZOIC, ale neco jako "bsg in-house visual effects" :D
537359
verbst: cele se to toci okolo Cavila (uz jsem psal Civala *:D*), je to spatne napsane, (divne zahrane) postavy se chovaji "divne" - zvlast odbojova dejova linka... to ale vyplyva spis ze scenare a rezie, nez ze by herci serie neumeli hrat. Na nejake bitvy muzes zapomenout, efekty jsou jednim slovem hrozne (mnohem horsi nez ve Stargate) - Centurioni a lidi (panak letici vesmirem apod.) jsou naanimovani a vyrenderovani tak zalostne, ze me to az rozesmalo. Efekty uz samozrejme nedela Atmosphere VFX ani ZOIC, ale neco jako "bsg in-house visual effects" *:D*
0 0
reagovat
crimson_moon: Ja zase uplne suhlasim, hlavne v tom prerode postav. Na zaciatu, som ich v podstate vsetkych obdivoval svojim sposobom a mal rad, ale na konci uz mi snad vsetci liezli na nervy. Paradoxne ti, ktorych som mal najradsej.
537392
crimson_moon: Ja zase uplne suhlasim, hlavne v tom prerode postav. Na zaciatu, som ich v podstate vsetkych obdivoval svojim sposobom a mal rad, ale na konci uz mi snad vsetci liezli na nervy. Paradoxne ti, ktorych som mal najradsej.
0 0
reagovat

crimson_moon

Frak You! ;) Nesouhlasim! :)
Jinak The Plan me ceka s brachou o vikendu. Fakt je to tak hrozny?:o
537446
Frak You! *;)* Nesouhlasim! *:)* Jinak The Plan me ceka s brachou o vikendu. Fakt je to tak hrozny?*:o*
crimson_moon
0 0
reagovat

TBBT

this series gets better and better :D:+ pátá epizoda má jen jedinou chybu, je příliš krátká :D
537453
this series gets better and better *:D**:+* pátá epizoda má jen jedinou chybu, je příliš krátká *:D*
TBBT
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se