Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum SERIÁLY

příspěvky 53321 - 53340 Napsat příspěvek
tss, díl jakýhokoliv seriálu, kterej obsahuje fake reklamu na deskovou hru a další čtyři deskový hry prostě bude rulovat kdyby čert na koze jezdil 8)
518082
tss, díl jakýhokoliv seriálu, kterej obsahuje fake reklamu na deskovou hru a další čtyři deskový hry prostě bude rulovat kdyby čert na koze jezdil *8)*
0 0
reagovat

TBBT

Nářez... Od srdce jsem se zasmál :+
518084
Nářez... Od srdce jsem se zasmál *:+*
TBBT
0 0
reagovat

duro

:+
517113
*:+*
duro
0 0
reagovat
nerekl bych, ze to zase slo dolu.. posledni dil himym byl fakt spatnej, ale naopak dil playbook byl naprosto bozi... ten mel aspon po dlouhy dobe grady...

ale bbt opet nezklamalo :)
517136
nerekl bych, ze to zase slo dolu.. posledni dil himym byl fakt spatnej, ale naopak dil playbook byl naprosto bozi... ten mel aspon po dlouhy dobe grady... ale bbt opet nezklamalo :)
0 0
reagovat
Cameo v TBBT výborné. :+
517135
Cameo v TBBT výborné. *:+*
0 0
reagovat
imho posledni dil HIMYM fakt slabej... zas to slo dolu. Pruhledny moralizovani a snad dva tri forky, jinak strasna nuda :-
517014
imho posledni dil HIMYM fakt slabej... zas to slo dolu. Pruhledny moralizovani a snad dva tri forky, jinak strasna nuda *:-*
0 0
reagovat
U mě poslední TBBT naprosto skvělé. Takový záchvat smíchu, jako při Sheldově akci a následném videu, jsem už dlouho nazažil:D:+
516350
U mě poslední TBBT naprosto skvělé. Takový záchvat smíchu, jako při Sheldově akci a následném videu, jsem už dlouho nazažil*:D**:+*
0 0
reagovat
Se střelcem bych si ještě nebyl tak jistej ;)
516349
Se střelcem bych si ještě nebyl tak jistej ;)
0 0
reagovat

Luc44

6/10 Twilightu? Jseš fakt divnej :D

(U mě HIMYM slabota a Big Bang jakž takž.)
516348
6/10 Twilightu? Jseš fakt divnej *:D* (U mě HIMYM slabota a Big Bang jakž takž.)
Luc44
0 0
reagovat
Dexter :o Já jsem teda střelce tipoval hned na začátku, ani nevim proč, ale tohle mi teda vyšlo. Dexter s páskem :+
515543
Dexter *:o* Já jsem teda střelce tipoval hned na začátku, ani nevim proč, ale tohle mi teda vyšlo. Dexter s páskem *:+*
0 0
reagovat
asi stárnu, dávám twilightu 6/10, líbí se mi poslední díl HIMYM, darn, jdu si pustit pořádnýma boobies prošpikovaný Two and a half Men:D
515544
asi stárnu, dávám twilightu 6/10, líbí se mi poslední díl HIMYM, darn, jdu si pustit pořádnýma boobies prošpikovaný Two and a half Men*:D*
0 0
reagovat
killerzeli to vystihl přesně. rozhodně není sám. vím o dalších, kteří dneska trpěli jak zvířata na porážce. a bez tlačítka fast forward by mi asi explodoval mozek.
515590
killerzeli to vystihl přesně. rozhodně není sám. vím o dalších, kteří dneska trpěli jak zvířata na porážce. a bez tlačítka fast forward by mi asi explodoval mozek.
0 0
reagovat

killerzeli

:D koukám co člověk to názor :+
515604
*:D* koukám co člověk to názor *:+*
killerzeli
0 0
reagovat
TBBT dneska opravdu nejlepsi dil 3. serie. :+
515603
TBBT dneska opravdu nejlepsi dil 3. serie. *:+*
0 0
reagovat
Zakládám třetí skupinu v názoru na dnešní HIMYM. Podle mě to byl nejhorší díl EVER. Pohled "Dead to me" nezábavnej napoprvý natož když se objevil počtvrtý. Pobavil akorát Barney, ale zbytek dílu nuda. Kdybych chtěl tohle, tak se dodívám na druhou sezonu TBBT.
515681
Zakládám třetí skupinu v názoru na dnešní HIMYM. Podle mě to byl nejhorší díl EVER. Pohled "Dead to me" nezábavnej napoprvý natož když se objevil počtvrtý. Pobavil akorát Barney, ale zbytek dílu nuda. Kdybych chtěl tohle, tak se dodívám na druhou sezonu TBBT.
0 0
reagovat
TBBT brilantní, díl přecpanej dějem a nápadama, a wolowitz dělá vedle Sheldona největší pokroky :D:+

HIMYM also good...
515683
TBBT brilantní, díl přecpanej dějem a nápadama, a wolowitz dělá vedle Sheldona největší pokroky *:D**:+* HIMYM also good...
0 0
reagovat
Souhlas s psemou a už mi taky malinko lezlo krkem to jejich "sanavabitch" (způsob jakým to vyslovujou), říkali to i 2 sezony zpátky , ale nepřehrávali to tak.
515686
Souhlas s psemou a už mi taky malinko lezlo krkem to jejich "sanavabitch" (způsob jakým to vyslovujou), říkali to i 2 sezony zpátky , ale nepřehrávali to tak.
0 0
reagovat

Psema

Jasný, já to chápu.. Bavil jsem si od začátku do konce. Ta minulá, která je chválená, mi přišla hrozně lacině vtipná (a imo je braná hrozně na milost za návrat Barneyho) a z letošní sezony už si na nic dobrýho nevzpomínám ?) Z loňský taky ne, ale mám krátkou paměť, možná, kdybych pátral...
515723
Jasný, já to chápu.. Bavil jsem si od začátku do konce. Ta minulá, která je chválená, mi přišla hrozně lacině vtipná (a imo je braná hrozně na milost za návrat Barneyho) a z letošní sezony už si na nic dobrýho nevzpomínám *?)* Z loňský taky ne, ale mám krátkou paměť, možná, kdybych pátral...
Psema
0 0
reagovat
Luc: Počkej, já tu nadsázku chápu, ale přesto mi vrtá hlavou, proč musim dvě minuty (samotnýmu mi to přišlo nekonečný) sledovat TAKOVOU scénku před tím, než ji někdo "zhumorní". A až do dnešního dílu jsem Lily bral na milost... resp. přežil jsem i její "kill-me-now" epizodu ve fierru, kde byla na zabití snad pro každýho, koho znám.:D Ale aby nevznikl nějakej misunderstood, ta epka je fajn, ale že by byla "nejlepší za poslední dva roky", to ani zdaleka.:)
515796
Luc: Počkej, já tu nadsázku chápu, ale přesto mi vrtá hlavou, proč musim dvě minuty (samotnýmu mi to přišlo nekonečný) sledovat TAKOVOU scénku před tím, než ji někdo "zhumorní". A až do dnešního dílu jsem Lily bral na milost... resp. přežil jsem i její "kill-me-now" epizodu ve fierru, kde byla na zabití snad pro každýho, koho znám.*:D* Ale aby nevznikl nějakej misunderstood, ta epka je fajn, ale že by byla "nejlepší za poslední dva roky", to ani zdaleka.*:)*
0 0
reagovat

Psema

Tak já v tom teda viděl nadsázku, dyť i Barney to tak komentoval "to si děláte srandu", v tom mi to právě přišlo dobrý, páč přesně to jsem si v tu chvíli taky se smíchem říkal ;) imo je to problém vás Lily-Marshal "haterů" :D
515814
Tak já v tom teda viděl nadsázku, dyť i Barney to tak komentoval "to si děláte srandu", v tom mi to právě přišlo dobrý, páč přesně to jsem si v tu chvíli taky se smíchem říkal *;)* imo je to problém vás Lily-Marshal "haterů" *:D*
Psema
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se