Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum SERIÁLY

příspěvky 53221 - 53240 Napsat příspěvek

Dexter

No já nemám slov :o :o:+
(jo, máte oba úplnou pravdu)
480931
No já nemám slov *:o* *:o**:+* (jo, máte oba úplnou pravdu)
Dexter
0 0
reagovat
Gorecki má pravdu pravdoucí
480937
Gorecki má pravdu pravdoucí
0 0
reagovat

Loki

Kathleen Turner jsem taky nepoznal, dokud jsem si o ní nepřečet na wiki, nechápu, hlavně tu změnu v obličeji, ale na druhou stranu, od Války Roseových jsem s ní neviděl jedinej film... ?)

jinak poslední Californication opět parádní :+
480941
Kathleen Turner jsem taky nepoznal, dokud jsem si o ní nepřečet na wiki, nechápu, hlavně tu změnu v obličeji, ale na druhou stranu, od Války Roseových jsem s ní neviděl jedinej film... *?)* jinak poslední Californication opět parádní *:+*
Loki
0 0
reagovat
No tak dneska som KONECNE pochopil, preco sa Californication vola CaliFORNICATION :D (ano asi mam pomale vedenie), no a nestacil som sa divit ako sa z TAK krasnej zenskej ako je(resp. bola) Kathleen Turner mohla stat taka obluda, to je hnus velebnosti.
481007
No tak dneska som KONECNE pochopil, preco sa Californication vola CaliFORNICATION *:D* (ano asi mam pomale vedenie), no a nestacil som sa divit ako sa z TAK krasnej zenskej ako je(resp. bola) Kathleen Turner mohla stat taka obluda, to je hnus velebnosti.
0 0
reagovat
dollhous je prostě super!
481008
dollhous je prostě super!
0 0
reagovat

Dollhouse

Uíííííí, neuvěřitelně našlapané, já chci víc! :+
481012
Uíííííí, neuvěřitelně našlapané, já chci víc! *:+*
Dollhouse
0 0
reagovat

Gorecki

Neser! :D Kdo to má do večera vydržet, co? :D
481375
Neser! *:D* Kdo to má do večera vydržet, co? *:D*
Gorecki
0 0
reagovat

Gorecki

Neser! :D Kdo to má do večera vydržet, co?
481403
Neser! *:D* Kdo to má do večera vydržet, co?
Gorecki
0 0
reagovat

Dexter

Po tretej serii som uz nad nim "lamal hul" a stvrtej som sa vyslovene obaval. Som vtedy samozrejme netusil, ze uz tesne pred jej koncom bude lepsia ako vsetky predchadzajuce serie dohromady. Malokedy sa pri seriali pristihnem, ze napatie je doslova neudrzatelne... a ta posledna scena!!:+
481410
Po tretej serii som uz nad nim "lamal hul" a stvrtej som sa vyslovene obaval. Som vtedy samozrejme netusil, ze uz tesne pred jej koncom bude lepsia ako vsetky predchadzajuce serie dohromady. Malokedy sa pri seriali pristihnem, ze napatie je doslova neudrzatelne... a ta posledna scena!!*:+*
Dexter
0 0
reagovat

Fluke

Vardant zrejme myslel ten diel kde boli na planete tie male priserky co vychdzali v noci a kde sa brana "kazila" slnecnymi erupciami a tak sa tou branou presuvali v case. To je jedina cast kde ma napada Rush ako skace do brany.
481641
Vardant zrejme myslel ten diel kde boli na planete tie male priserky co vychdzali v noci a kde sa brana "kazila" slnecnymi erupciami a tak sa tou branou presuvali v case. To je jedina cast kde ma napada Rush ako skace do brany.
Fluke
0 0
reagovat

Vardant

Na lodi zůstává, protože nikam jinam nechce, je do ní magor, takže se to nedá porovnávat s křeslem, ten díl s bránou si nemůžu vybavit:)

A Young s Rushem nevychází a nenechá se od něj vést, ne kvůli tomu, že se mu Rush nelíbí, ale protože o Rushovi každý, včetně diváků pochybuje jakou má doopravdy motivaci a není tu žádná jistota, že ho zajímá cokoli ohledně návratu nebo posádky. Young ho považuje za hrozbu a někdy oprávněně.
481672
Na lodi zůstává, protože nikam jinam nechce, je do ní magor, takže se to nedá porovnávat s křeslem, ten díl s bránou si nemůžu vybavit:) A Young s Rushem nevychází a nenechá se od něj vést, ne kvůli tomu, že se mu Rush nelíbí, ale protože o Rushovi každý, včetně diváků pochybuje jakou má doopravdy motivaci a není tu žádná jistota, že ho zajímá cokoli ohledně návratu nebo posádky. Young ho považuje za hrozbu a někdy oprávněně.
Vardant
0 0
reagovat
Rush zůstal dobrovolně na lodi, když míříla do slunce, sice tušil co se stane, ale jistý si určitě nebyl. V jiném díle zase skočil sám do brány i když nevěděl co ho tam čeká.

Kdyby měl Young s křeslem na výběr tak bych to chápal, ale jaké jiné možnosti mají? Loď neví, že chtějí domů, takže jim sama jen tak nepomůže. Rush se snažil aspoň něco dělat. To nemluvím o tom, že jako velitel by ses měl snažit vycházet s jediným člověkem, který má aspoň min. ponětí co se s loďí děje a ne ho sabotovat jen proto, že se ti nelíbí.
481722
Rush zůstal dobrovolně na lodi, když míříla do slunce, sice tušil co se stane, ale jistý si určitě nebyl. V jiném díle zase skočil sám do brány i když nevěděl co ho tam čeká. Kdyby měl Young s křeslem na výběr tak bych to chápal, ale jaké jiné možnosti mají? Loď neví, že chtějí domů, takže jim sama jen tak nepomůže. Rush se snažil aspoň něco dělat. To nemluvím o tom, že jako velitel by ses měl snažit vycházet s jediným člověkem, který má aspoň min. ponětí co se s loďí děje a ne ho sabotovat jen proto, že se ti nelíbí.
0 0
reagovat

Vardant

Rush riskuje cizí životy, sám se do křesla neposadí, na tom mi nepřijde nic divnýho, a pokud jde o jeho život, tak je logicky rozdíl mezi riskem života na vesmírný lodi a pravděpodobnou smrtí v křesle;)

Vytočení Země Young dostal rozkazem, a taky to je to primární, co chtěl dokázat, proč neriskuje křeslo je docela logickej krok, po tom, co předvedl Rush, že by to vytočení loď nevydržela a ze zkušenosti, že křeslo je téměř jistá smrt a v ničem jim nepomůže.
481733
Rush riskuje cizí životy, sám se do křesla neposadí, na tom mi nepřijde nic divnýho, a pokud jde o jeho život, tak je logicky rozdíl mezi riskem života na vesmírný lodi a pravděpodobnou smrtí v křesle*;)* Vytočení Země Young dostal rozkazem, a taky to je to primární, co chtěl dokázat, proč neriskuje křeslo je docela logickej krok, po tom, co předvedl Rush, že by to vytočení loď nevydržela a ze zkušenosti, že křeslo je téměř jistá smrt a v ničem jim nepomůže.
Vardant
0 0
reagovat

Dollhouse E5-E6

Wow. Kdyby takhle rovnou začali, tak je 3. sezóna jistá. Dokonce i nějaká ta hláška se objevila.
482330
Wow. Kdyby takhle rovnou začali, tak je 3. sezóna jistá. Dokonce i nějaká ta hláška se objevila.
Dollhouse E5-E6
0 0
reagovat
pry ano, urcite ano
482523
pry ano, urcite ano
0 0
reagovat
Bude mat Ano, sefe aj 3. seriu?
482521
Bude mat Ano, sefe aj 3. seriu?
0 0
reagovat

SGU

Cheeseless pizza show
This show just cannot compete as a soap, it's not good enough. Characters are undeveloped, almost everyone on that ship is like a self involved 16 year old teenage girl with hormonal issues. Power strugles of the management are not really above all that. Sometimes it seems like a reality tv turned into a space drama. There seems to be no "greater" plan of all this. Little dramas go nowhere, half the time make little sence and I don't really care that they are in space, when your life hangs at the balance You pull Yourself together or die. Decisions made in this show are insane. Everyone keeps fighting amogst eachother even when they have absolutely no alternative course of action.
It's like they facilitate the drama just for the sake of drama being made.
Vardant: Rush je uprimne jediny duvod, proc na to jeste koukam.. jedina zajimava postava.
483064
Cheeseless pizza show This show just cannot compete as a soap, it's not good enough. Characters are undeveloped, almost everyone on that ship is like a self involved 16 year old teenage girl with hormonal issues. Power strugles of the management are not really above all that. Sometimes it seems like a reality tv turned into a space drama. There seems to be no "greater" plan of all this. Little dramas go nowhere, half the time make little sence and I don't really care that they are in space, when your life hangs at the balance You pull Yourself together or die. Decisions made in this show are insane. Everyone keeps fighting amogst eachother even when they have absolutely no alternative course of action. It's like they facilitate the drama just for the sake of drama being made. Vardant: Rush je uprimne jediny duvod, proc na to jeste koukam.. jedina zajimava postava.
SGU
0 0
reagovat

SGU spoiler

Já nevim, mně to začíná připadat, že se jim ty postavy rozpadají. Rush několikrát riskuje život jakoby nic a pak se bojí křesla.
Young nechce nikoho poslat do křesla i když je to v současné chvíli to jediné co můžou dělat, ale před tím neměl sebemenší problém pokusit se vytočit Zem i když mohla bouchnout celá loď.
Eli je tam koukám jen na stříhání videa. To je naprosto normální, že takový geek na vesmírné lodi, se zaměří na něco takového...vážně.

Koule by měli, kdyby ho nechali na kterékoliv jiné planetě, ale oni si zrovna vyberou tu, kde se válí jiná loď.
483311
Já nevim, mně to začíná připadat, že se jim ty postavy rozpadají. Rush několikrát riskuje život jakoby nic a pak se bojí křesla. Young nechce nikoho poslat do křesla i když je to v současné chvíli to jediné co můžou dělat, ale před tím neměl sebemenší problém pokusit se vytočit Zem i když mohla bouchnout celá loď. Eli je tam koukám jen na stříhání videa. To je naprosto normální, že takový geek na vesmírné lodi, se zaměří na něco takového...vážně. Koule by měli, kdyby ho nechali na kterékoliv jiné planetě, ale oni si zrovna vyberou tu, kde se válí jiná loď.
SGU spoiler
0 0
reagovat

SGU

Vardant: Mě jeho postava nesympatická nepřijde, ale nesympaticky se trochu občas chová:), ale vyvrcholení jejich konfliktu ukazuje, že scénáristi maj koule:)
483459
Vardant: Mě jeho postava nesympatická nepřijde, ale nesympaticky se trochu občas chová:), ale vyvrcholení jejich konfliktu ukazuje, že scénáristi maj koule:)
SGU
0 0
reagovat
Nove dva diely Dollhouse...rozdrtili ma :) V tom dobrom zmysle 8) Inak aj tohtotyzdnovy glee skvely. Iba ma stve, ze tusim ziadny rok som nevidel tolko serialovych prestavok...kazdu chvilku ma nejaky serial bud tyzdennnu, dvojtyzdennnu, stvormesacnu prestavku... :(
483609
Nove dva diely Dollhouse...rozdrtili ma :) V tom dobrom zmysle *8)* Inak aj tohtotyzdnovy glee skvely. Iba ma stve, ze tusim ziadny rok som nevidel tolko serialovych prestavok...kazdu chvilku ma nejaky serial bud tyzdennnu, dvojtyzdennnu, stvormesacnu prestavku... *:(*
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se