Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum SERIÁLY

příspěvky 53201 - 53220 Napsat příspěvek
Pre mna je uz TBBT strasna nuda, tie postavy len ako jednorozmerne karikatury bez stipky uveritelnosti nemozu fungovat vecne, uz je toho skratka na mna moc a prestava to byt pre mna vtipne. Humor sa stava strasne predvidatelnym, prvoplanovym, vztahove veci, ktore sa riesia su primitivne jak z dennicku pubertacky a "nerd" tema sa im uz davno vycerpala.

Zato HIMYM pre mna chyta druhy dych, Ted sa v poslednej casti konecne rozhupal k akcii, ktora imho bude zakonite viest k najvacsiemu posunu v jeho hladani matky aspon za posledne dve serie. Imho. Ta posledna veta, ktoru vyriekol o "hunting the right one" tomu nasvedcuje. Uvidime dalsi diel.

Btw, Scrubs. Mozno to bolo tou dlhou absenciou, alebo radostou z mrtvychvstania toho serialu, ale stale ma neskutocne bavi a milionkrat viac ako nejake TBBT. Sorry za pripadne flame:)
479875
Pre mna je uz TBBT strasna nuda, tie postavy len ako jednorozmerne karikatury bez stipky uveritelnosti nemozu fungovat vecne, uz je toho skratka na mna moc a prestava to byt pre mna vtipne. Humor sa stava strasne predvidatelnym, prvoplanovym, vztahove veci, ktore sa riesia su primitivne jak z dennicku pubertacky a "nerd" tema sa im uz davno vycerpala. Zato HIMYM pre mna chyta druhy dych, Ted sa v poslednej casti konecne rozhupal k akcii, ktora imho bude zakonite viest k najvacsiemu posunu v jeho hladani matky aspon za posledne dve serie. Imho. Ta posledna veta, ktoru vyriekol o "hunting the right one" tomu nasvedcuje. Uvidime dalsi diel. Btw, Scrubs. Mozno to bolo tou dlhou absenciou, alebo radostou z mrtvychvstania toho serialu, ale stale ma neskutocne bavi a milionkrat viac ako nejake TBBT. Sorry za pripadne flame:)
0 0
reagovat

Memphis

Souhlas se vším. TBBT je ve třetí řadě pro mě taky nejlepší sitcom. Sheldon vs. obyčejní lidé (často Penny) je nejvtipnější, ale i ostatní postavy mají co říct. Ne jak HIMYM, kde je jakš takš vtipný jen Barney a ostatní jsou těžce otravní. Ani Californication už není co bývalo. Z Hanka se stává nejnechutnější hajzl v komediálních seriálech, který by si zasloužil za své výstupy ztrestat.
479985
Souhlas se vším. TBBT je ve třetí řadě pro mě taky nejlepší sitcom. Sheldon vs. obyčejní lidé (často Penny) je nejvtipnější, ale i ostatní postavy mají co říct. Ne jak HIMYM, kde je jakš takš vtipný jen Barney a ostatní jsou těžce otravní. Ani Californication už není co bývalo. Z Hanka se stává nejnechutnější hajzl v komediálních seriálech, který by si zasloužil za své výstupy ztrestat.
Memphis
0 0
reagovat
Memphis: Sakra:D, jo reagoval jsem na něj;)

Psema: Matka si to dávala, konečně se Ted někam posunuje a Marshal..ten konec je dokonalej:+ Nejlepší jeho vsuvka od krocana a světelnýho meče.. a čajového fight clubu:))
479988
Memphis: Sakra*:D*, jo reagoval jsem na něj*;)* Psema: Matka si to dávala, konečně se Ted někam posunuje a Marshal..ten konec je dokonalej*:+* Nejlepší jeho vsuvka od krocana a světelnýho meče.. a čajového fight clubu*:))*
0 0
reagovat

Fluke

taky si myslim, zřejmě jsi reagoval na Vardanta...

už od druhý série je Wolowitz ten zajímavější a vtipnější, Leonard se nevyvíjí nikam a Raj je v posledních episodách jen do počtu, ovšem vládne Sheldon, jenž stále víc zabředává do zkoumání sociálních interakcí a myšlenkových pochodů "obyčejných" lidí :D TBBT se pro mě osobně s třetí řadou stala nejpovedenějším sitcomem...
480006
taky si myslim, zřejmě jsi reagoval na Vardanta... už od druhý série je Wolowitz ten zajímavější a vtipnější, Leonard se nevyvíjí nikam a Raj je v posledních episodách jen do počtu, ovšem vládne Sheldon, jenž stále víc zabředává do zkoumání sociálních interakcí a myšlenkových pochodů "obyčejných" lidí *:D* TBBT se pro mě osobně s třetí řadou stala nejpovedenějším sitcomem...
Fluke
0 0
reagovat
Matka byla fajn, dal jsem si ji ve čtyři ráno a bavil jsem se náramně. Navíc by se to mohlo konečně posunout zase směrem k Tedovi. A Lily nebyla otravná.:D:+
480103
Matka byla fajn, dal jsem si ji ve čtyři ráno a bavil jsem se náramně. Navíc by se to mohlo konečně posunout zase směrem k Tedovi. A Lily nebyla otravná.*:D**:+*
0 0
reagovat

Memphis

HIMYM se moc na vztahy nezaměřila, spíš se nějak vykašlala na hlavní linii a trochu vážnosti, což mi dost chybí, i když mě nová séria baví.
480101
HIMYM se moc na vztahy nezaměřila, spíš se nějak vykašlala na hlavní linii a trochu vážnosti, což mi dost chybí, i když mě nová séria baví.
Memphis
0 0
reagovat
Memphis: Já teda nevím, ale zrovna Wolowitz mi teď přijde hodně otravnej. Celou třetí řadu se chová jako totální exot (až je to chvílemi dosti křečovité), všechny postavy mu to neustále opakují, ale on na to nijak nereaguje a pak se ještě diví, že jej normální lidé považuji za absolutního magora. Když to má být o vztazích, tak by se měl snad nějak Wolowitz přizbůsobit okolí, aby se ta postava dala brát aspoň trochu vážně...

A se Sheldonem to začíná být taky dost na hraně... plus když jako super-trekkie zapomene, že měl premiéru nový Star Trek...

A to se ani nezmiňuju o tom počtu absolutně zbytečných epizod, které vznikly snad jen kvůli naplnění vysílacího času...
480127
Memphis: Já teda nevím, ale zrovna Wolowitz mi teď přijde hodně otravnej. Celou třetí řadu se chová jako totální exot (až je to chvílemi dosti křečovité), všechny postavy mu to neustále opakují, ale on na to nijak nereaguje a pak se ještě diví, že jej normální lidé považuji za absolutního magora. Když to má být o vztazích, tak by se měl snad nějak Wolowitz přizbůsobit okolí, aby se ta postava dala brát aspoň trochu vážně... A se Sheldonem to začíná být taky dost na hraně... plus když jako super-trekkie zapomene, že měl premiéru nový Star Trek... A to se ani nezmiňuju o tom počtu absolutně zbytečných epizod, které vznikly snad jen kvůli naplnění vysílacího času...
0 0
reagovat
Možná je to zajímavější, ale rozhodně ne vtipnější. Většina podobných sit-comů končí právě v momentě, kdy se zaměří na vztahy. Posledním příkladem je např. HIMYM.
480129
Možná je to zajímavější, ale rozhodně ne vtipnější. Většina podobných sit-comů končí právě v momentě, kdy se zaměří na vztahy. Posledním příkladem je např. HIMYM.
0 0
reagovat
3. série už není tolik o jejich geekovství a nerdovství, ale o vývoji jejich sociálních vztahů, což mě osobně baví víc, než hádání se o komiksech, proměna Sheldona nebo Wolowitze je to nejzajímavější... ?)
480174
3. série už není tolik o jejich geekovství a nerdovství, ale o vývoji jejich sociálních vztahů, což mě osobně baví víc, než hádání se o komiksech, proměna Sheldona nebo Wolowitze je to nejzajímavější... *?)*
0 0
reagovat
Nevím, nevím... už žádný stroje času atd. Ze začátku ty postavy byli geekové, nerdi, nebo něco takového, ale ve třetí řadě mi často přijdou jako... prostě... d*menti. :o Ale to je samozřejmě pouze můj názor...
480216
Nevím, nevím... už žádný stroje času atd. Ze začátku ty postavy byli geekové, nerdi, nebo něco takového, ale ve třetí řadě mi často přijdou jako... prostě... d*menti. *:o* Ale to je samozřejmě pouze můj názor...
0 0
reagovat
hmm, já jsem spokojenej8) pro masy mi přijde TBBT už od začátku, a pochybuju, že by měl Chuck Lorre jinej zájem.
480215
hmm, já jsem spokojenej*8)* pro masy mi přijde TBBT už od začátku, a pochybuju, že by měl Chuck Lorre jinej zájem.
0 0
reagovat
Nevím teda, ale jak byl Big Bang donedávna jediný seriál, jež jsem sledoval, tak třetí řada mi přijde natolik slaboučká, nezajímavá a střižená pro masy, že jsem s tím skončil... :o:o
480214
Nevím teda, ale jak byl Big Bang donedávna jediný seriál, jež jsem sledoval, tak třetí řada mi přijde natolik slaboučká, nezajímavá a střižená pro masy, že jsem s tím skončil... *:o**:o*
0 0
reagovat

Jeffy

Samozřejmě to byla nadsázka. Ale zdaleka ne tak moc, jak se může zdát. Podle mě je Sheldonova postava zdaleka lepší vzor pro mladé, než ubožáčci které ve filmech ztvárňuje Šaja L'Baf. Sheldon se tam, kde je teď dostal díky svým schopnostem a píli přesto, že okolí si z něj dělá srandu a nechápe ho. Nepotřeboval náhodu, Velké Barevné Roboty, Keanu Reevese, Willa Smithe a další, aby se mohl vést na jejich úspěších a hulákat do kamery "NONONONONO".
480338
Samozřejmě to byla nadsázka. Ale zdaleka ne tak moc, jak se může zdát. Podle mě je Sheldonova postava zdaleka lepší vzor pro mladé, než ubožáčci které ve filmech ztvárňuje Šaja L'Baf. Sheldon se tam, kde je teď dostal díky svým schopnostem a píli přesto, že okolí si z něj dělá srandu a nechápe ho. Nepotřeboval náhodu, Velké Barevné Roboty, Keanu Reevese, Willa Smithe a další, aby se mohl vést na jejich úspěších a hulákat do kamery "NONONONONO".
Jeffy
0 0
reagovat
borcem? :D:D vtipnější než celá epizoda. :))
480422
borcem? *:D**:D* vtipnější než celá epizoda. *:))*
0 0
reagovat

The Big Bang Theory

Vývoj páru Sheldon+Penny v posledních několika dílech je skvělý. Penny už by mohla dát Leonardovi košem a dát se konečně dohromady s nejchytřejším borcem v okolí
480443
Vývoj páru Sheldon+Penny v posledních několika dílech je skvělý. Penny už by mohla dát Leonardovi košem a dát se konečně dohromady s nejchytřejším borcem v okolí
The Big Bang Theory
0 0
reagovat
to sice jo, ale nejdřív jsem absolutně nechápal... :D
480445
to sice jo, ale nejdřív jsem absolutně nechápal... *:D*
0 0
reagovat
HIMYM podle mě dost dobrý... a odkaz na Sedm potěšil:+
480480
HIMYM podle mě dost dobrý... a odkaz na Sedm potěšil*:+*
0 0
reagovat
TBBT znovu vládne, Sheldon a Penny neskutečný :D "Bernadette, say fo' shizzle to my nerdizzles." :D:+

HIMYM taktéž docela dobrý, ale opět odnikud nikam, naštěstí na konci zní "Two Weeks" od Grizzly Bear :+
480482
TBBT znovu vládne, Sheldon a Penny neskutečný *:D* "Bernadette, say fo' shizzle to my nerdizzles." *:D**:+* HIMYM taktéž docela dobrý, ale opět odnikud nikam, naštěstí na konci zní "Two Weeks" od Grizzly Bear *:+*
0 0
reagovat
Pred chvilou som dopozeral posledny Top Gear a musim povedat ze zavod s tymi vozidlami z letiska GENIOUS!!!:D:D:+
480796
Pred chvilou som dopozeral posledny Top Gear a musim povedat ze zavod s tymi vozidlami z letiska GENIOUS!!!*:D**:D**:+*
0 0
reagovat
To finále bylo ala John Dillinger v Public Enemies :))
480799
To finále bylo ala John Dillinger v Public Enemies *:))*
0 0
reagovat
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se