Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum SERIÁLY

příspěvky 53181 - 53200 Napsat příspěvek

Dollhouse

Wow!
Pokud budou další dva díly pokračovat v nastoleném trendu, tak mám o dárek k Vánocům postáráno :+
477760
Wow! Pokud budou další dva díly pokračovat v nastoleném trendu, tak mám o dárek k Vánocům postáráno *:+*
Dollhouse
0 0
reagovat

IT Crowd

Včerejší díl neměl chybu. Friendface - vskutku závislácký díl. Moss předstíraje Jenina manžela byl absolutně rulézní.:D:+
477766
Včerejší díl neměl chybu. Friendface - vskutku závislácký díl. Moss předstíraje Jenina manžela byl absolutně rulézní.*:D**:+*
IT Crowd
0 0
reagovat

Nameless

možná já, ale jenom proto, že dextera nakoukávám zpětně a teprve mi dochází druhá řada 8)
477794
možná já, ale jenom proto, že dextera nakoukávám zpětně a teprve mi dochází druhá řada *8)*
Nameless
0 0
reagovat
Ja nie, ale predposledny diel som este nepozeral, dam si to pekne s finale :)
477807
Ja nie, ale predposledny diel som este nepozeral, dam si to pekne s finale :)
0 0
reagovat
pochybujem :D
477812
pochybujem *:D*
0 0
reagovat
Je tady ještě někdo takovej magor, kromě mě, kdo si nechá poslední díl dextera na Vánoce ?
477816
Je tady ještě někdo takovej magor, kromě mě, kdo si nechá poslední díl dextera na Vánoce ?
0 0
reagovat

verbst

začátek šestky má ještě větší koule ;)
478427
začátek šestky má ještě větší koule *;)*
verbst
0 0
reagovat
Tak jsem se po slabsi ctvrte rade pustil do pate rady 24. Mam za sebou pet dilu, a musim rict, ze to je kurevksej narez. Tvurci maji "big cojones":D:+:+:+:+:+
478428
Tak jsem se po slabsi ctvrte rade pustil do pate rady 24. Mam za sebou pet dilu, a musim rict, ze to je kurevksej narez. Tvurci maji "big cojones"*:D**:+**:+**:+**:+**:+*
0 0
reagovat

Misfits

Zatím to stále válcuje všechny letos uvedené seriály. Už se nemůžu dočkat dalšího dílu, kde snad konečně ukážou jakou schopnost má Nathan.
478441
Zatím to stále válcuje všechny letos uvedené seriály. Už se nemůžu dočkat dalšího dílu, kde snad konečně ukážou jakou schopnost má Nathan.
Misfits
0 0
reagovat
No ono to bola take polovicne finale, ale kedze, ked to pisali nevedeli, ci dostanu celu seriu, tak to bolo v ramci moznosti uzavrete :) Preto vravim finale...
478847
No ono to bola take polovicne finale, ale kedze, ked to pisali nevedeli, ci dostanu celu seriu, tak to bolo v ramci moznosti uzavrete :) Preto vravim finale...
0 0
reagovat

jaLO

no finale ako sa to vezme kedze to pokracuje v aprili
478866
no finale ako sa to vezme kedze to pokracuje v aprili
jaLO
0 0
reagovat

Glee

Finale skvele...Ta blondynka z poroty je reverendova zena z True Blood? :D
478896
Finale skvele...Ta blondynka z poroty je reverendova zena z True Blood? :D
Glee
0 0
reagovat

verbst

jj bude zas novej House .. :D
478953
jj bude zas novej House .. *:D*
verbst
0 0
reagovat

Revan

AT UZ JE LEDEN! Tohle bylo fakt "awesome". Na tohle se tesim hodne. I vic nez na spoustu filmu.
479277
AT UZ JE LEDEN! Tohle bylo fakt "awesome". Na tohle se tesim hodne. I vic nez na spoustu filmu.
Revan
0 0
reagovat

chuck

takovy malinkaty vykrik do tmy. at uz je ten leden:D
479529
takovy malinkaty vykrik do tmy. at uz je ten leden*:D*
chuck
0 0
reagovat

TBBT

Já ten seriál můžu dost pořád, ale geekovské věci mi tam vyloženě chybí... třeba když se radovali ze světel ovládaných přes net apod. Teď to už v podstatě stojí hlavně na Sheldonovi a jeho zkoumání vztahů
479689
Já ten seriál můžu dost pořád, ale geekovské věci mi tam vyloženě chybí... třeba když se radovali ze světel ovládaných přes net apod. Teď to už v podstatě stojí hlavně na Sheldonovi a jeho zkoumání vztahů
TBBT
0 0
reagovat
Ósm :+
479730
Ósm *:+*
0 0
reagovat
Chuck byl na hlaváku!:D
479740
Chuck byl na hlaváku!*:D*
0 0
reagovat
Chuck v Praze.:D
479743
[link="http://www.nbc.com/chuck/video/clips/season-3-super-preview/1183294/"]Chuck[/link] v Praze.*:D*
0 0
reagovat

Memphis

Zo zaciatku sa mi to zdalo svieze, ale akonahle sa vydali do "serioznejsich vod", tam uz im to imho az tak dobre nepise. A najviac ma stve to, ze drvivu vacsinu point ci uz vtipov alebo rozhovorov, ktore k nej smeruju, odhadnem skor ako ju povedia. A to ma skratka nudi.
479849
Zo zaciatku sa mi to zdalo svieze, ale akonahle sa vydali do "serioznejsich vod", tam uz im to imho az tak dobre nepise. A najviac ma stve to, ze drvivu vacsinu point ci uz vtipov alebo rozhovorov, ktore k nej smeruju, odhadnem skor ako ju povedia. A to ma skratka nudi.
Memphis
0 0
reagovat
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se