Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum SERIÁLY

příspěvky 53141 - 53160 Napsat příspěvek

popik

Teda normalne se na serial Muj pritel Monk nedivam, ale dnesni dil co sel na Nove byl vopravdu neskutecnej ...rezal jsem se od zacatku do konce a detektivni zapletka byla taky skvela. Ikdyz tenhle serial nesledujete, tak dnesni dil fakt doporucuju:+
472531
Teda normalne se na serial Muj pritel Monk nedivam, ale dnesni dil co sel na Nove byl vopravdu neskutecnej ...rezal jsem se od zacatku do konce a detektivni zapletka byla taky skvela. Ikdyz tenhle serial nesledujete, tak dnesni dil fakt doporucuju*:+*
popik
0 0
reagovat

Scrubs

Teda musím říct, že mně Scrubs chyběl:+
472561
Teda musím říct, že mně Scrubs chyběl*:+*
Scrubs
0 0
reagovat
imao, nejzajímavější byla první, i druhá se po pár dílech rozjela, což bylo díky Lew Ashbymu, třetí se nějak závratně nerozjela vůbec, i když pár dílů bylo nadstandartních, ten poslední ale dost nuda...
472613
imao, nejzajímavější byla první, i druhá se po pár dílech rozjela, což bylo díky Lew Ashbymu, třetí se nějak závratně nerozjela vůbec, i když pár dílů bylo nadstandartních, ten poslední ale dost nuda...
0 0
reagovat
Hlavně si nikdo nedávejte poslední epizodu Dextera o Vánoce ;)
472623
Hlavně si nikdo nedávejte poslední epizodu Dextera o Vánoce *;)*
0 0
reagovat
treti serie californication slaba? ja mam zato, ze posledni serie byla jak hlaskama, tak dejem zatim nejlepsi ze vsech tri sezon...
472626
treti serie californication slaba? ja mam zato, ze posledni serie byla jak hlaskama, tak dejem zatim nejlepsi ze vsech tri sezon...
0 0
reagovat
Tonight's the night. And it's going to happen again, and again. Has to happen. 3 série namakaná, čtvrtá nachystaná k vánočnímu pozorování... ten seriál je megahustý a ulítávám na pasážích Dexter si něco myslí a něco jiného říká :+
472650
Tonight's the night. And it's going to happen again, and again. Has to happen. 3 série namakaná, čtvrtá nachystaná k vánočnímu pozorování... ten seriál je megahustý a ulítávám na pasážích Dexter si něco myslí a něco jiného říká *:+*
0 0
reagovat
Děkuju :o)
472673
Děkuju :o)
0 0
reagovat

Spazz

Máš to tam ;)
472675
Máš to tam *;)*
Spazz
0 0
reagovat
mohl by mi někdo prosím do vzkazníku napsat, jak ten dexter teda skončil?
472676
mohl by mi někdo prosím do vzkazníku napsat, jak ten dexter teda skončil?
0 0
reagovat
Ja som jaksi nepochopil o com tato sezona ako mala byt... Imho nastavovana kasa, aby mohli Hanka ukazat v dalsej serii tak ako v prvej. Ale pravda ten posledny diel bola sila.:+ Ako vystrihnute z Dostojevskeho.:)):))
472690
Ja som jaksi nepochopil o com tato sezona ako mala byt... Imho nastavovana kasa, aby mohli Hanka ukazat v dalsej serii tak ako v prvej. Ale pravda ten posledny diel bola sila.*:+* Ako vystrihnute z Dostojevskeho.*:))**:))*
0 0
reagovat
super, vubec mi nevadilo, ze jsem se u tohoto dilu Cali moc nesmal, bylo to silne...
472691
super, vubec mi nevadilo, ze jsem se u tohoto dilu Cali moc nesmal, bylo to silne...
0 0
reagovat
Slabší byl jen začátek sezony, tak od poloviny už bylo Cali skvělé a závěr to jen hodně silně podtrhnul :+
472697
Slabší byl jen začátek sezony, tak od poloviny už bylo Cali skvělé a závěr to jen hodně silně podtrhnul *:+*
0 0
reagovat
slaba sezona to jo, ale imo bylo finale Cali naprosto skvely ...
472703
slaba sezona to jo, ale imo bylo finale Cali naprosto skvely ...
0 0
reagovat
Californication: Celkem slabe finale celkem slabe sezony. Nevim, ale cekal jsem nudny dil se zasadnim twistem na konci.. a byl jsem ochotny se nechat prijemne prekvapit. Prekvapeni neprislo.
Dexter: Finale kvalitka :+:+ , celkove ale nejslabsi sezona.
472704
Californication: Celkem slabe finale celkem slabe sezony. Nevim, ale cekal jsem nudny dil se zasadnim twistem na konci.. a byl jsem ochotny se nechat prijemne prekvapit. Prekvapeni neprislo. Dexter: Finale kvalitka *:+**:+* , celkove ale nejslabsi sezona.
0 0
reagovat

TBBT

Tak dnešní díl se po delší době hodně povedl :+
472729
Tak dnešní díl se po delší době hodně povedl *:+*
TBBT
0 0
reagovat

Luc44

Tipnul sis výtečně - finále 4. série 2.6 M diváků link :+
472742
Tipnul sis výtečně - finále 4. série 2.6 M diváků http://www.thrfeed.com/2009/12/dexter-season-finale-ratings-hit-alltime-high.html *:+*
Luc44
0 0
reagovat

Dexter finále

Zvrat v deviatej časti vycucaný z prsta, ale posledné tri diely jednoducho strhujúce a záver silný. Akurát mi už trochu vadila Debra s tými jej "chcem znovu Emmy" rozklepanými výstupmi...

"Hammer time!" 8)
472741
Zvrat v deviatej časti vycucaný z prsta, ale posledné tri diely jednoducho strhujúce a záver silný. Akurát mi už trochu vadila Debra s tými jej "chcem znovu Emmy" rozklepanými výstupmi... "Hammer time!" *8)*
Dexter finále
0 0
reagovat

Dexter

brilliant just brilliant, ctvrta serka u me absolutne vede!
472738
brilliant just brilliant, ctvrta serka u me absolutne vede!
Dexter
0 0
reagovat

a4am

Tak doufejme, že pětka bude poslední. Dočkat se vycvičování Harrisona bych teda nechtěl...
472746
Tak doufejme, že pětka bude poslední. Dočkat se vycvičování Harrisona bych teda nechtěl...
a4am
0 0
reagovat
dexter spoiler:

Mě to právě mega smětlo a ani mi to nepřišlo tak moc vykonstruované.
Celé to bylo až krásné, když začla rozmluva s Trinitim na Dextrovém stole, pak Dextrovo koukání na měsíc, kdy myslel na Ritu atd a pak když přišel domů a došla ta zpráva od Rity s měsícem. Paráda. A pak když jí volal, ozval se zvonek a divák ví, že je to prostě v pr..li. Navíc brečící dítě v pararele s Dextrovým zrozením černého pasažera:) Pardon za deskriptivní popis scén ale prostě to bylo skvělé.

A hlavně to dává nové možnosti pro další série. Zvlášť později až jim třeba dojde dech tak se můžou zaměřit na výcvik mladého "dextra" jako v knihách a prostě je toho dost:)
472745
dexter spoiler: Mě to právě mega smětlo a ani mi to nepřišlo tak moc vykonstruované. Celé to bylo až krásné, když začla rozmluva s Trinitim na Dextrovém stole, pak Dextrovo koukání na měsíc, kdy myslel na Ritu atd a pak když přišel domů a došla ta zpráva od Rity s měsícem. Paráda. A pak když jí volal, ozval se zvonek a divák ví, že je to prostě v pr..li. Navíc brečící dítě v pararele s Dextrovým zrozením černého pasažera:) Pardon za deskriptivní popis scén ale prostě to bylo skvělé. A hlavně to dává nové možnosti pro další série. Zvlášť později až jim třeba dojde dech tak se můžou zaměřit na výcvik mladého "dextra" jako v knihách a prostě je toho dost:)
0 0
reagovat
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se