Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum SERIÁLY

příspěvky 53081 - 53100 Napsat příspěvek

smallville

Již komerční nuděnka
471658
Již komerční nuděnka
smallville
0 0
reagovat
Ja nechapem, ako niekto moze byt taky dement... Ten prvy diel je tusim dlhsi nie? To nedostali vysielaci cas na to?
471662
Ja nechapem, ako niekto moze byt taky dement... Ten prvy diel je tusim dlhsi nie? To nedostali vysielaci cas na to?
0 0
reagovat
Zrovna jsem hledal v programu, zda to vážně vypustili bez pilotu. To bych blil Milane :-
471667
Zrovna jsem hledal v programu, zda to vážně vypustili bez pilotu. To bych blil Milane *:-*
0 0
reagovat

Městečko Twin Peaks

Tak Nova Cinema opět podělala, co mohla. Nenasadili pilot, ale rovnou druhý díl, tudíž, kdo to dosud neviděl, nebude chápat.:(

Ale ten devadesátkový dabing České televize je úsměvný a dělá z toho komedii, což jistě nebylo záměrem. Kyle MacLachlan v dabingu Aleše Procházky zní jako britský aristokrat.:))
471670
Tak Nova Cinema opět podělala, co mohla. Nenasadili pilot, ale rovnou druhý díl, tudíž, kdo to dosud neviděl, nebude chápat.*:(* Ale ten devadesátkový dabing České televize je úsměvný a dělá z toho komedii, což jistě nebylo záměrem. Kyle MacLachlan v dabingu Aleše Procházky zní jako britský aristokrat.*:))*
Městečko Twin Peaks
0 0
reagovat
sohaj: Fluke: Aj ja si trosku zakricim: "Red alert!"
471701
sohaj: Fluke: Aj ja si trosku zakricim: "Red alert!"
0 0
reagovat

sohaj

nebo "Make it so, number one." :))
471743
nebo "Make it so, number one." *:))*
sohaj
0 0
reagovat

Fluke

Myslíš třeba to Picardo "Engage"?:D
471756
Myslíš třeba to Picardo "Engage"?*:D*
Fluke
0 0
reagovat

sohaj

Taky si teď pouštím Star Trek Next Generation, sledoval jsem ho jako malej, a kupodivu si pamatujul kompletně celou první sezónu jako bych ji viděl včera:) Teď jsem u druhý a některé díly poznávám a jiné ne, takže konečně to uvidím komplet. V TV to člověk ne vždy stihnul zkouknout a mám obavu, že snad ani nepustili poslední sezóny v český televizi.
Jinak musím říct, že seriál je to perfektní, i když to ze začátku působí strašně lamoidně a vtipně ve srovnání s dneškem, ale stejně jako TOS je TNG plná skvělejch herců a fajn scénářů;) (Až na Willa Wheadona, který vypekl Sheldona).

Jinak letos jsem nejvíce rád za Castle:+
471776
Taky si teď pouštím Star Trek Next Generation, sledoval jsem ho jako malej, a kupodivu si pamatujul kompletně celou první sezónu jako bych ji viděl včera:) Teď jsem u druhý a některé díly poznávám a jiné ne, takže konečně to uvidím komplet. V TV to člověk ne vždy stihnul zkouknout a mám obavu, že snad ani nepustili poslední sezóny v český televizi. Jinak musím říct, že seriál je to perfektní, i když to ze začátku působí strašně lamoidně a vtipně ve srovnání s dneškem, ale stejně jako TOS je TNG plná skvělejch herců a fajn scénářů*;)* (Až na Willa Wheadona, který vypekl Sheldona). Jinak letos jsem nejvíce rád za Castle*:+*
sohaj
0 0
reagovat
u mna sa minuly rok niesol v znamemni Entourage (v lete som pozrel vsetkych sest serii :) taktiez som objavil nove serialy ako Cougar town a Modern family a klasika House, Dexter, HIMYM, TBBT, Californication a taktiez som zacal pozerat Life a Firefly
471779
u mna sa minuly rok niesol v znamemni Entourage (v lete som pozrel vsetkych sest serii :) taktiez som objavil nove serialy ako Cougar town a Modern family a klasika House, Dexter, HIMYM, TBBT, Californication a taktiez som zacal pozerat Life a Firefly
0 0
reagovat
Letošni seriáloví rok se pro mě nesl především ve znamení seriálu Dollhouse který se jednoznačně zařadil mezi moje nejoblíbenější pak také HIMYM, poslední díly jsem neviděl ale pokut je pravda že jsou o tolik horší než ty první tak je to velika škoda. Dextra ani True Blood jsem zatim nevidě ale jistě to v pruběhu roku 2010 napravím.
471793
Letošni seriáloví rok se pro mě nesl především ve znamení seriálu Dollhouse který se jednoznačně zařadil mezi moje nejoblíbenější pak také HIMYM, poslední díly jsem neviděl ale pokut je pravda že jsou o tolik horší než ty první tak je to velika škoda. Dextra ani True Blood jsem zatim nevidě ale jistě to v pruběhu roku 2010 napravím.
0 0
reagovat
sohaj: s tím na co jsem koukal naprosto souhlasím :+ ještě bych dodal, že True Blood nás parádně zásoboval celé léto, Dexter nadchnul i ve čtvrté sérii a na podzim se objevil nenápadný diamant jménem Modern Family :+

471801
sohaj: s tím na co jsem koukal naprosto souhlasím *:+* ještě bych dodal, že True Blood nás parádně zásoboval celé léto, Dexter nadchnul i ve čtvrté sérii a na podzim se objevil nenápadný diamant jménem Modern Family *:+*
0 0
reagovat

Seriálový rok 2009

Seriály opět zústaly tak trochu ve stínu filmů, to ale neznamená, že bych se letos u nich nudil. V seriálovém světě se toho událo hodně. V lednu jsem konečně začal sledovat a totálně podlehl seriálu Scrubs (díky, hoši:)) a během chvíle se pro mě stal nejzábavnějším seriálem roku. Pátou řadou nám pokračoval stále famózní seriál Lost a kdysi bezkonkurenčnímu HIMYM jakoby pozvolna docházel dech. Naproti tomu pro mě už odepisovaný TBBT potěšil novými nápady.

Byl to i rok velkých loučení. Důstojně se s námi rozloučila Battlestar Galactica, což se však nedá říct o Prison Breaku. Vymýšlení nových wtf zápletek a stupidit mělo nakonec za následek to, že kdysi nejúspěšnější seriál skončil hluboko v poli poražených (závěr seriálu sledovalo něco přes 3 mil. diváků). Docela dobře se s námi rozloučil i SGA a zatím to vypadá, že SGU bude plnohodnotnou náhradou.

Zároveň jsem letos podlehl seriálovému Star Treku. Momentálně se prokousávám tThe Next Generation kapitánem Picardem a nemůžu si TNG vynachválit. Ještě před tím jsem si střihl ST: Enterprise. Tento seriál se mohl dostat mezi mé TOP seriály, ovšem poslední díl můj dojem ze série totálně zkazil a troufám si tvrdit, že horší zakončení seriálu jsem v životě neviděl.

V roce 2010 se snad dostanu k Dollhouse (pilot viděný na FFS 09 neměl chybu) a dalším seriálům, o kterých se zde mluví s uznáním:)

Tak snad jsem na nic nezapomněl:)

P.S.: Dextera jsem ještě neviděl, tak nemůžu hodnotit:)
471803
Seriály opět zústaly tak trochu ve stínu filmů, to ale neznamená, že bych se letos u nich nudil. V seriálovém světě se toho událo hodně. V lednu jsem konečně začal sledovat a totálně podlehl seriálu [b]Scrubs[/b] (díky, hoši:)) a během chvíle se pro mě stal nejzábavnějším seriálem roku. Pátou řadou nám pokračoval stále famózní seriál [b]Lost[/b] a kdysi bezkonkurenčnímu [b]HIMYM[/b] jakoby pozvolna docházel dech. Naproti tomu pro mě už odepisovaný [b]TBBT[/b] potěšil novými nápady. Byl to i rok velkých loučení. Důstojně se s námi rozloučila [b]Battlestar Galactica[/b], což se však nedá říct o [b]Prison Breaku[/b]. Vymýšlení nových wtf zápletek a stupidit mělo nakonec za následek to, že kdysi nejúspěšnější seriál skončil hluboko v poli poražených (závěr seriálu sledovalo něco přes 3 mil. diváků). Docela dobře se s námi rozloučil i [b]SGA[/b] a zatím to vypadá, že [b]SGU[/b] bude plnohodnotnou náhradou. Zároveň jsem letos podlehl seriálovému Star Treku. Momentálně se prokousávám [b]tThe Next Generation[/b] kapitánem Picardem a nemůžu si TNG vynachválit. Ještě před tím jsem si střihl [b]ST: Enterprise[/b]. Tento seriál se mohl dostat mezi mé TOP seriály, ovšem poslední díl můj dojem ze série totálně zkazil a troufám si tvrdit, že horší zakončení seriálu jsem v životě neviděl. V roce 2010 se snad dostanu k Dollhouse (pilot viděný na FFS 09 neměl chybu) a dalším seriálům, o kterých se zde mluví s uznáním:) Tak snad jsem na nic nezapomněl*:)* P.S.: Dextera jsem ještě neviděl, tak nemůžu hodnotit:)
Seriálový rok 2009
0 0
reagovat
Právě jsem se dodíval na 13. sérii South Parku... a i když ta předchozí mi přišla mírně lepší, tak pořád je to těžce geniální. Lepší animovaný seriál než South Park v americe nikdy nikdo nenatočil :)
471865
Právě jsem se dodíval na 13. sérii South Parku... a i když ta předchozí mi přišla mírně lepší, tak pořád je to těžce geniální. Lepší animovaný seriál než South Park v americe nikdy nikdo nenatočil :)
0 0
reagovat

a4am

jj, ty pulrocni odstupy mezi dily jsou krute. Ale kdyz po pul roce vyjde takto nadupany dil, tak se ani na ty autory nemuzu zlobit. :)
471872
jj, ty pulrocni odstupy mezi dily jsou krute. Ale kdyz po pul roce vyjde takto nadupany dil, tak se ani na ty autory nemuzu zlobit. *:)*
a4am
0 0
reagovat

Jin

Já se nemůžu dočkat až už to bude kompletní a konečně se začnu pořádně dívat. To čekání je šílené!:)
471868
Já se nemůžu dočkat až už to bude kompletní a konečně se začnu pořádně dívat. To čekání je šílené!:)
Jin
0 0
reagovat

Hellsing OVA 7

Prave jsem dokoukal 7. dil Hellsinga a byl to neskutecnej narez. Po minulem slabsim dile se to vraci ke krute reznicine :+:+

SPOILER...Uz se nemuzu dockat az A. vstoupi na pevninu...SPOILER
471874
Prave jsem dokoukal 7. dil Hellsinga a byl to neskutecnej narez. Po minulem slabsim dile se to vraci ke krute reznicine *:+**:+* SPOILER...Uz se nemuzu dockat az A. vstoupi na pevninu...SPOILER
Hellsing OVA 7
0 0
reagovat

HIMYM

No tak jsem se konečně dostal k 11. epizodě a...no špatnější epizodu HIMYM jsem dlouho neviděl. Bylo to divný, nebylo to vtipný, nuda a celej cigaretovej podtext bylo docela velký WTF, ze kterýho nebylo k pochopení, co chtěj dokázat. Jediný dobrý scény byly Marshallovy návraty do minulosti.
Nejhorší na tom bylo, že ani oni snad nevěděli, co těma cigaretama chtěj dokázat, chvíli "jo normálka kouříme", pak "kouření je špatné, musíme přestat" a furt dokolečka, a nakonec "Jo, někdy jsme přestali". Ironii jsem z toho skutečně nepochytil.
A Lily byla pěknej vopruz:-
471885
No tak jsem se konečně dostal k 11. epizodě a...no špatnější epizodu HIMYM jsem dlouho neviděl. Bylo to divný, nebylo to vtipný, nuda a celej cigaretovej podtext bylo docela velký WTF, ze kterýho nebylo k pochopení, co chtěj dokázat. Jediný dobrý scény byly Marshallovy návraty do minulosti. Nejhorší na tom bylo, že ani oni snad nevěděli, co těma cigaretama chtěj dokázat, chvíli "jo normálka kouříme", pak "kouření je špatné, musíme přestat" a furt dokolečka, a nakonec "Jo, někdy jsme přestali". Ironii jsem z toho skutečně nepochytil. A Lily byla pěknej vopruz*:-*
HIMYM
0 0
reagovat
Simvás, uklidněte mě někdo a řekněte mi, že Twin Peaks na Nova Cinema od 2. ledna nemá jinej dabing než byl ten starej na ČT ?)
471938
Simvás, uklidněte mě někdo a řekněte mi, že Twin Peaks na Nova Cinema od 2. ledna nemá jinej dabing než byl ten starej na ČT *?)*
0 0
reagovat

Luc44

Jo daly dotoho trochu života, a celkově o hodně lepší než S1 :-)
472015
Jo daly dotoho trochu života, a celkově o hodně lepší než S1 :-)
Luc44
0 0
reagovat

Dollhouse S2

Muhehe, to fakt rozbalili až ve chvíli, kdy bylo jasný, že už třetí sezonu nedostanou... jinak teda souhlas některý momenty mega WTF, celkově ale druhá půlka hodně fajn, nikoliv geniální. A pustil jsem si po posledním dílu znovu epithaf one :+
472016
Muhehe, to fakt rozbalili až ve chvíli, kdy bylo jasný, že už třetí sezonu nedostanou... jinak teda souhlas některý momenty mega WTF, celkově ale druhá půlka hodně fajn, nikoliv geniální. A pustil jsem si po posledním dílu znovu epithaf one *:+*
Dollhouse S2
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se