Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum SERIÁLY

příspěvky 52961 - 52980 Napsat příspěvek

Battlestar Galactica: The Plan

Tak naprosto nechapu, co proti tomu mate?! To nejlepsi z prvnich dvou rad vypraveny pohledem Cylonu, podbarveny tim nejlepsim z Bearova soundtracku! Zpetne, vlastne po te ctvrte rade, to do sebe perfektne zapada: Leobenova posedlost Starbuck, silenej Cavill atd. Sice jsem cekal po uchvatnem zacatku, ze se bude v destrukci pokracovat, ale i tak jsem sel spat vice nez spokojen. Vlastne duvod proc jsem to tak dlouho odkladal, byly vase nenadsene reakce. Ktere teda ted vubec nechapu...

P.S.: CGI se mi na BSG zdalo v norme...
470518
Tak naprosto nechapu, co proti tomu mate?! To nejlepsi z prvnich dvou rad vypraveny pohledem Cylonu, podbarveny tim nejlepsim z Bearova soundtracku! Zpetne, vlastne po te ctvrte rade, to do sebe perfektne zapada: Leobenova posedlost Starbuck, silenej Cavill atd. Sice jsem cekal po uchvatnem zacatku, ze se bude v destrukci pokracovat, ale i tak jsem sel spat vice nez spokojen. Vlastne duvod proc jsem to tak dlouho odkladal, byly vase nenadsene reakce. Ktere teda ted vubec nechapu... P.S.: CGI se mi na BSG zdalo v norme...
Battlestar Galactica: The Plan
0 0
reagovat
Přesně tak, vypadá to spíš jako parodie :- Pouštěl jsem si to před spaním, ale po deseti mutách jsem to musel ten děs vypnout:-
470571
Přesně tak, vypadá to spíš jako parodie *:-* Pouštěl jsem si to před spaním, ale po deseti mutách jsem to musel ten děs vypnout*:-*
0 0
reagovat
já kousek proklikal a ta forma vypadá jako parodie na 300 :- až to uvidím, tak se vyjádřím, ale s csfd teda nesouhlasím už teď.... uvidíme časem, až to tam nebude hodnocené jen pár nadšenci8)
470572
já kousek proklikal a ta forma vypadá jako parodie na 300 *:-* až to uvidím, tak se vyjádřím, ale s csfd teda nesouhlasím už teď.... uvidíme časem, až to tam nebude hodnocené jen pár nadšenci*8)*
0 0
reagovat
MINIMÁLNĚ na úrovni Knight Ridera.
470573
[b]MINIMÁLNĚ[/b] na úrovni Knight Ridera.
0 0
reagovat
ja sem v pulce prvniho a des
470580
ja sem v pulce prvniho a des
0 0
reagovat

Spartacus

Zatím na tady nejsou skoro žádné komentáře a přitom hodnocení na čsfd link je velké, až se mi po prvních dvou dílech nechce věřit, že jsem s kámošem viděl stejný seriál jako ostatní. Spoustě lidí asi stačí vítězství zajímavé formy (i když špatné) nad obsahem (neuvěřitelně špatným). Je to i pro někoho jiného sračka na úrovni Knight Ridera?
470583
Zatím na tady nejsou skoro žádné komentáře a přitom hodnocení na čsfd http://www.csfd.cz/film/5520-spartacus-blood-and-sand/ je velké, až se mi po prvních dvou dílech nechce věřit, že jsem s kámošem viděl stejný seriál jako ostatní. Spoustě lidí asi stačí vítězství zajímavé formy (i když špatné) nad obsahem (neuvěřitelně špatným). Je to i pro někoho jiného sračka na úrovni Knight Ridera?
Spartacus
0 0
reagovat
Tak se Dexter konečně dočkal a má doma tu zlatou blbost;)
470597
Tak se Dexter konečně dočkal a má doma tu zlatou blbost*;)*
0 0
reagovat
Hellblazer: V 6-10 byly ty wtf zábavný a mělo to spád, 11-12 jsou wtf v tom negativní smyslu... zkratky :D
470655
Hellblazer: V 6-10 byly ty wtf zábavný a mělo to spád, 11-12 jsou wtf v tom negativní smyslu... zkratky *:D*
0 0
reagovat
Hellblazer: Mě se ta druhá série Dollhouse zatím celkem líbí a wtf bych pro její hodnocení určitě nepoužil.
470657
Hellblazer: Mě se ta druhá série Dollhouse zatím celkem líbí a wtf bych pro její hodnocení určitě nepoužil.
0 0
reagovat
Takze ten Dollhouse je fakt taky zly? Ved najskor sa tu chvalila ta druha seria a teraz same wtf :D
470660
Takze ten Dollhouse je fakt taky zly? Ved najskor sa tu chvalila ta druha seria a teraz same wtf *:D*
0 0
reagovat
ercorp: Třeba 13ka mile překvapí.
470667
ercorp: Třeba 13ka mile překvapí.
0 0
reagovat
Jo, aha...tak to jo...no...ehm...:D A teď vážně. 13ka možná bude z budoucnosti, ale nějak to tím uzavřít musí, protože takhle by to byl maximálně lamoidní konec. :)
470677
Jo, aha...tak to jo...no...ehm...*:D* A teď vážně. 13ka možná bude z budoucnosti, ale nějak to tím uzavřít musí, protože takhle by to byl maximálně lamoidní konec. :)
0 0
reagovat

rcorp

On jako tohle byl poslední díl. 13ka je jenom nadstavba z budoucnosti jako minule :D
470678
On jako tohle byl poslední díl. 13ka je jenom nadstavba z budoucnosti jako minule *:D*
rcorp
0 0
reagovat

Dollhouse

Už se těším, jak to v posledním díle všechno dají do kupy. Kolik má mít poslední díl? 10 hodin? Aha, tak asi ne. :))
470680
Už se těším, jak to v posledním díle všechno dají do kupy. Kolik má mít poslední díl? 10 hodin? Aha, tak asi ne. *:))*
Dollhouse
0 0
reagovat
HAL: Na internetu je už i druhá série a já ji sleduji, v TV u nás zatím první a tu sleduji taky nemusím se přece dívat na filmy a seriáli jen na počítači. :-)
470692
HAL: Na internetu je už i druhá série a já ji sleduji, v TV u nás zatím první a tu sleduji taky nemusím se přece dívat na filmy a seriáli jen na počítači. :-)
0 0
reagovat

Fluke

:D:D:D:D:D:+:+:+:+:+
Chtel jsem rict: Totally made my day.
Ale pak jsem si vsimnul, ze je chvilku po pulnoci, takze by to bylo krapet predcasny. Ale stejne pochybuju, ze to za dnesek neco trumfne :))
Dik ;)
470693
*:D**:D**:D**:D**:D**:+**:+**:+**:+**:+* Chtel jsem rict: Totally made my day. Ale pak jsem si vsimnul, ze je chvilku po pulnoci, takze by to bylo krapet predcasny. Ale stejne pochybuju, ze to za dnesek neco trumfne *:))* Dik *;)*
Fluke
0 0
reagovat
link a pro fanoušky HIMYM a Doctora Who :D:+
470694
http://www.youtube.com/watch?v=aBnGbFjlhM0&feature=player_embedded a pro fanoušky HIMYM a Doctora Who *:D**:+*
0 0
reagovat

NBC aférka

Tak Ferguson to dobře rozřízl "who gives the fu*k" :D
470696
Tak Ferguson to dobře rozřízl "who gives the fu*k" *:D*
NBC aférka
0 0
reagovat
No až teď bylo opravdu vidět, že to bylo uspěchané, ale nesmyslné ani ne. Spíš bych to viděl, že si vysvětlení schovává a dočkali bychom se jedině v třetí řadě.
470697
No až teď bylo opravdu vidět, že to bylo uspěchané, ale nesmyslné ani ne. Spíš bych to viděl, že si vysvětlení schovává a dočkali bychom se jedině v třetí řadě.
0 0
reagovat

jhr

Ehm... jestli se ještě díváš na vcelku obyčejnou první sérii a už ta ti přijde ujetá, tak u konce druhé umřeš :D
470705
Ehm... jestli se ještě díváš na vcelku obyčejnou první sérii a už ta ti přijde ujetá, tak u konce druhé umřeš *:D*
jhr
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se