Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum SERIÁLY

příspěvky 52921 - 52940 Napsat příspěvek

Loki

Jsem během vánoc na Bones pozapomněl, tak napravuji:) a desátá epizoda, kdy Zooey Deschanel hraje Emilyinu sestřenici mě rozsekala:D
469966
Jsem během vánoc na Bones pozapomněl, tak napravuji:) a desátá epizoda, kdy Zooey Deschanel hraje Emilyinu sestřenici mě rozsekala*:D*
Loki
0 0
reagovat
Fluke: Trochu pozadu nie?:))
469980
Fluke: Trochu pozadu nie?*:))*
0 0
reagovat
No way, oni si tam pustí i trailer a řeší Pandoru a Navi:D:+
469989
No way, oni si tam pustí i trailer a řeší Pandoru a Navi*:D**:+*
0 0
reagovat

Bones

Jděte někam!!:D:D:+ asi víte, že David Moore (Norman z Avataru) hraje v Bones, a co neudělá? Vytáhne v jedný epizodě lístky na Avatara, že je vyhrál a zve zbytek týmu:D
469988
Jděte někam!!*:D**:D**:+* asi víte, že David Moore (Norman z Avataru) hraje v Bones, a co neudělá? Vytáhne v jedný epizodě lístky na Avatara, že je vyhrál a zve zbytek týmu*:D*
Bones
0 0
reagovat
Luc44 : Zajímavý pokoukáníčko :+
469997
Luc44 : Zajímavý pokoukáníčko *:+*
0 0
reagovat
Luc44
Hódně dobrá prácička! :+
470001
[b]Luc44[/b] Hódně dobrá prácička! *:+*
0 0
reagovat
link
Lost v real timeu jako "24"
470007
http://www.youtube.com/user/pyram1dhead Lost v real timeu jako "24"
0 0
reagovat

bender22

Carla Bruni - "L'Amoureuse"
470060
Carla Bruni - "L'Amoureuse"
bender22
0 0
reagovat

chuck

SPOILER jak nemam kristin kreuk po poslednich episodach ve smallville rad, tak ted v chuckovi me mile prekvapila.
nevite co to bylo za hudbu na konci dilu 3x05?
470131
SPOILER jak nemam kristin kreuk po poslednich episodach ve smallville rad, tak ted v chuckovi me mile prekvapila. nevite co to bylo za hudbu na konci dilu 3x05?
chuck
0 0
reagovat

Defying Gravity

Tak mám za sebou čtyři epizody, a dost mě tohle scifi zatím těší, i přesto, že ho zrušili:(, asi nejlehčeji by se to dalo popsat jako Greys Anatomy ve vesmíru, ale místo doktorů jsou tu Astronauti a nespí tu každej s každým (i když, kdo ví, co by bylo, kdyby to mělo víc sérií;)). Jinak to přirovnání mi přišlo na mozek a ještě více potěšilo, že je to proto, že za DG stojí tvůrce Greys Anatomy.

Má to vcelku šmrnc prostředí NASA, člověk se opravdu cítí, že je přítomnej na reálný vesmírný misi a vůbec by tam nemuseli strkat záhadnou entitu, a má to vcelku skvělý vizuály. Je vidět, že měli dost peněz. Hereckej ansábl mi dost vyhovuje a spojil dohromady herce, který znám už odjinud, a ženský, na který se dobře kouká:)

Původně byly v plánu 3 sezóny s ultimátním koncem, ale toho se už nedočkáme. Řekl bych, že je to škoda, takovýhle scifi mi chybí.
470128
Tak mám za sebou čtyři epizody, a dost mě tohle scifi zatím těší, i přesto, že ho zrušili:(, asi nejlehčeji by se to dalo popsat jako Greys Anatomy ve vesmíru, ale místo doktorů jsou tu Astronauti a nespí tu každej s každým (i když, kdo ví, co by bylo, kdyby to mělo víc sérií*;)*). Jinak to přirovnání mi přišlo na mozek a ještě více potěšilo, že je to proto, že za DG stojí tvůrce Greys Anatomy. Má to vcelku šmrnc prostředí NASA, člověk se opravdu cítí, že je přítomnej na reálný vesmírný misi a vůbec by tam nemuseli strkat záhadnou entitu, a má to vcelku skvělý vizuály. Je vidět, že měli dost peněz. Hereckej ansábl mi dost vyhovuje a spojil dohromady herce, který znám už odjinud, a ženský, na který se dobře kouká:) Původně byly v plánu 3 sezóny s ultimátním koncem, ale toho se už nedočkáme. Řekl bych, že je to škoda, takovýhle scifi mi chybí.
Defying Gravity
0 0
reagovat

st39.6

Děkuji pěkně :)):+
470309
Děkuji pěkně *:))**:+*
st39.6
0 0
reagovat
redemption predchazi
470317
redemption predchazi
0 0
reagovat

Vardant

Celá druhá řada je zatim výborná, jeden díl lepší než druhý.
470316
Celá druhá řada je zatim výborná, jeden díl lepší než druhý.
Vardant
0 0
reagovat

Fringe

Tak Bishopova přednáška dětem neměla chybu :D
470314
Tak Bishopova přednáška dětem neměla chybu *:D*
Fringe
0 0
reagovat

24 - dotaz

Redemption předchází sedmé řadě? Nebo je po ní?
470313
Redemption předchází sedmé řadě? Nebo je po ní?
24 - dotaz
0 0
reagovat

krajec

Taky sleduju. A mám stejnej názor jako scroochy. Phoebe v minulýmdíle potěšila a na ten poslední se vrhnu dneska odpoledne/večer...
470319
Taky sleduju. A mám stejnej názor jako scroochy. Phoebe v minulýmdíle potěšila a na ten poslední se vrhnu dneska odpoledne/večer...
krajec
0 0
reagovat

krajec

Já to sleduju a řekl bych, že je to díl od dílu lepší. Ze začátku je to ještě takový roztéhaný přijde mi, že nevěděj, jakým směrem se vydat, ale poslední díly jsou výborný. A v tom nejnovějším dílu běží v jedný scéně na pozadí Scrubs, takže :+ :D
470339
Já to sleduju a řekl bych, že je to díl od dílu lepší. Ze začátku je to ještě takový roztéhaný přijde mi, že nevěděj, jakým směrem se vydat, ale poslední díly jsou výborný. A v tom nejnovějším dílu běží v jedný scéně na pozadí Scrubs, takže *:+* *:D*
krajec
0 0
reagovat

Cougar town

Sledujete někdo? Co na to říkáte?
470344
Sledujete někdo? Co na to říkáte?
Cougar town
0 0
reagovat
Tak 13. Matka zase úspěšně odběhla od tématu, ale bylo to fajn, jen je mi líto, že Jenkins dostala na hubu:D

A 13. Big bang opravdu potvrzuje, že uz to není seriál o tom jak Leonard shání babu, ale jak Sheldon poznává opravdový svět.
470345
Tak 13. Matka zase úspěšně odběhla od tématu, ale bylo to fajn, jen je mi líto, že Jenkins dostala na hubu*:D* A 13. Big bang opravdu potvrzuje, že uz to není seriál o tom jak Leonard shání babu, ale jak Sheldon poznává opravdový svět.
0 0
reagovat
Hmm, na JoJce zase jede Castle, a teprve teď jsem si všiml, že jeden z těch studentů ve třetí epizodě připomíná trochu Civala, jsem jedinej?:)
470411
Hmm, na JoJce zase jede Castle, a teprve teď jsem si všiml, že jeden z těch studentů ve třetí epizodě připomíná trochu Civala, jsem jedinej?:)
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se