Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum SERIÁLY

příspěvky 52881 - 52900 Napsat příspěvek
tak o otm se mluvi od treti rady :D
540764
tak o otm se mluvi od treti rady *:D*
0 0
reagovat
SPOILER
ten s mnichy a lidmi snad všech ras a etnik :o:))

Ale smekám tvůrcům klobouk - 15 dílů do konce a oni přidali x nových postav a podivný sideflash - věřím jim že to dotáhnou do fantastického konce
540762
SPOILER ten s mnichy a lidmi snad všech ras a etnik *:o**:))* Ale smekám tvůrcům klobouk - 15 dílů do konce a oni přidali x nových postav a podivný sideflash - věřím jim že to dotáhnou do fantastického konce
0 0
reagovat

KarelR

WHAAAT? :D
540760
WHAAAT? *:D*
KarelR
0 0
reagovat

speta.jr

Ne tamten... TAMTEN!
540757
Ne tamten... TAMTEN!
speta.jr
0 0
reagovat

KarelR

o tom uz se mluvi od treti serky :D
540756
o tom uz se mluvi od treti serky *:D*
KarelR
0 0
reagovat
Hele, možná bysme tu mohli aspoň trochu označovat spoilery :D

:::::::::::::::LOST SPOILERY::::::::::::::::::

MeaCulpa: Nestíhal jsem teda často, ale hlavní věc, kterou jestli bys mi pls vysvětlil... kde se tam ksakru vzal ten chrám??? :o
540755
Hele, možná bysme tu mohli aspoň trochu označovat spoilery *:D* :::::::::::::::LOST SPOILERY:::::::::::::::::: MeaCulpa: Nestíhal jsem teda často, ale hlavní věc, kterou jestli bys mi pls vysvětlil... kde se tam ksakru vzal ten chrám??? *:o*
0 0
reagovat
Já jsem s úvodem LOST spokojen jen Juliet je škoda, vždycky jsem pro ní měl slabost (i když v alternativní realitě se s ní určitě setkáme). Potenciál alternativní linie je neskutečný a ostrov se začíná pomaličku rozmotávat.
540754
Já jsem s úvodem LOST spokojen jen Juliet je škoda, vždycky jsem pro ní měl slabost (i když v alternativní realitě se s ní určitě setkáme). Potenciál alternativní linie je neskutečný a ostrov se začíná pomaličku rozmotávat.
0 0
reagovat

st39.6

pak bude flashování na veřejnosti:D
540751
pak bude flashování na veřejnosti*:D*
st39.6
0 0
reagovat

Lost 6x01-02

Poměrně pomalej rozjezd. A zase nás ty potvory budou napínat a napínat :))
540748
Poměrně pomalej rozjezd. A zase nás ty potvory budou napínat a napínat *:))*
Lost 6x01-02
0 0
reagovat
ten serial se mel jmenovat spis lost flash-somethings :D. flashback, flasshforward, ted flashsideways ... jeste ze uz nebudou mit sezonu k dalsimu flashovani
540747
ten serial se mel jmenovat spis lost flash-somethings *:D*. flashback, flasshforward, ted flashsideways ... jeste ze uz nebudou mit sezonu k dalsimu flashovani
0 0
reagovat

scroochy

Jo, já nevěděl jak to pojmenovat, flashsideways zní logičtěji :)
540746
Jo, já nevěděl jak to pojmenovat, flashsideways zní logičtěji *:)*
scroochy
0 0
reagovat
Cuse tomu prej říká flashsideways.
540745
Cuse tomu prej říká flashsideways.
0 0
reagovat

naigoto

"alternativní flashpresenty bezcrashového letu Oceanic 815"

At zije cestin! :-D
540743
"alternativní flashpresenty bezcrashového letu Oceanic 815" At zije cestin! :-D
naigoto
0 0
reagovat
Hmm, tak já jsem Lostem hodně zklamaný. Sice už to dávno nemá atmosféru první řady, ale od final season jsem čekal (a sále čekám) hodně. Snad tyhle dva první díly byly jen taková zahřívačka :)

SPOILERY SPOILERY SPOILERY
Ale potěšily mě dvě věci:
1) Juliet je konečně v tahu - neuvěřitelně otravná postava po celou dobu v seriálu. Snad v jejím případě už nebude žádné resurrection
2) alternativní flashpresenty bezcrashového letu Oceanic 815 - obrovský potenciál, na závěr pak čekám propojení těhle dvou dějových linií v nějakou ultimátní pointu ?)
540742
Hmm, tak já jsem Lostem hodně zklamaný. Sice už to dávno nemá atmosféru první řady, ale od final season jsem čekal (a sále čekám) hodně. Snad tyhle dva první díly byly jen taková zahřívačka *:)* [b]SPOILERY SPOILERY SPOILERY[/b] Ale potěšily mě dvě věci: 1) Juliet je konečně v tahu - neuvěřitelně otravná postava po celou dobu v seriálu. Snad v jejím případě už nebude žádné resurrection 2) alternativní flashpresenty bezcrashového letu Oceanic 815 - obrovský potenciál, na závěr pak čekám propojení těhle dvou dějových linií v nějakou ultimátní pointu *?)*
0 0
reagovat

speta.jr

jj, přesně taky mi přišlo že se spousta věcí vyřešila...:+ jinak dnešní díl, respektive dvojdíl byl průměrej, čekal jsem trochu víc!!!
540741
jj, přesně taky mi přišlo že se spousta věcí vyřešila...*:+* jinak dnešní díl, respektive dvojdíl byl průměrej, čekal jsem trochu víc!!!
speta.jr
0 0
reagovat

Fluke

v pohode... nemusis cekat
540728
v pohode... nemusis cekat
Fluke
0 0
reagovat
Tak to stejně počkám na druhou epizodu, už jsem poučenej, že to vždycky ustřihnou v nejlepším, a pak člověk čeeeeeeká:)
540727
Tak to stejně počkám na druhou epizodu, už jsem poučenej, že to vždycky ustřihnou v nejlepším, a pak člověk čeeeeeeká:)
0 0
reagovat

LOST

Mozna to tak nevypada, ale spousta veci se vysvetlila a i kdyz se to muze zdat, tak zadne zahady se nepridaly...
540726
Mozna to tak nevypada, ale spousta veci se vysvetlila a i kdyz se to muze zdat, tak zadne zahady se nepridaly...
LOST
0 0
reagovat

Lost

No tak koukám, že se vrátili ke klasice, kdy si po konci epizody říkám: WTH just happened?
Ale jinak :+
540725
No tak koukám, že se vrátili ke klasice, kdy si po konci epizody říkám: WTH just happened? Ale jinak *:+*
Lost
0 0
reagovat
Sakra už abych se vrátil z tý školy - Its klling me! :(
540723
Sakra už abych se vrátil z tý školy - Its klling me! *:(*
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se