Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum SERIÁLY

příspěvky 52861 - 52880 Napsat příspěvek
nerad přerušuju vaše vlákno, ale jen sem se zastavil abych připomněl, že po týdenní pauze jsou zpět TBBT a HIMYM a především druhý jmenovaný velmi povedený :+
540793
nerad přerušuju vaše vlákno, ale jen sem se zastavil abych připomněl, že po týdenní pauze jsou zpět TBBT a HIMYM a především druhý jmenovaný velmi povedený *:+*
0 0
reagovat

scroochy

Jj, a tyto změny samozřejmě můžou být způsobené opět těmi samými událostmi na ostrově, butterfly effect v akci :)
540792
Jj, a tyto změny samozřejmě můžou být způsobené opět těmi samými událostmi na ostrově, butterfly effect v akci *:)*
scroochy
0 0
reagovat

Hellblazer

Nevím, jestli sis to uvědomil, ale ta alternativní realita není totožná s tou původní, kterou jsme viděli v první řadě. Je v řadě ohledů odlišná, v tom je ten fór. V letadle je Desmond, ale zase tam není třeba Shannon.
540789
Nevím, jestli sis to uvědomil, ale ta alternativní realita není totožná s tou původní, kterou jsme viděli v první řadě. Je v řadě ohledů odlišná, v tom je ten fór. V letadle je Desmond, ale zase tam není třeba Shannon.
Hellblazer
0 0
reagovat
desmond je jasnej ... jelikoz uz nemusi bejt na ostrove, nekam leti v alternativni minulosti
540791
desmond je jasnej ... jelikoz uz nemusi bejt na ostrove, nekam leti v alternativni minulosti
0 0
reagovat

lost

tak ten lost musi byt teda neco, protoze tolik komentaru po premiere tady dlouho nebylo. ted si tak trosku rikam,proc jsem to prestal sledovat? v dobe kdy na konci sezony zemrel ten muzikant. charlie to myslim byl.
:) ted netusim o cem se tady bavite:D
540790
tak ten lost musi byt teda neco, protoze tolik komentaru po premiere tady dlouho nebylo. ted si tak trosku rikam,proc jsem to prestal sledovat? v dobe kdy na konci sezony zemrel ten muzikant. charlie to myslim byl. *:)* ted netusim o cem se tady bavite*:D*
lost
0 0
reagovat

Gonzi

We will see... ale podle me ne vsechno by melo byt vysvetlene, vzdyt, jak chces vysvetlit inteligentni cerny kour co zabiki lidi a prevteluje se do mrtvol... :D
540788
We will see... ale podle me ne vsechno by melo byt vysvetlene, vzdyt, jak chces vysvetlit inteligentni cerny kour co zabiki lidi a prevteluje se do mrtvol... *:D*
Gonzi
0 0
reagovat

jaLO

Máš pravdu, tento díl mě něják moc extra nepobavil, ale Kirsten hrála bezvadně :-)
540785
Máš pravdu, tento díl mě něják moc extra nepobavil, ale Kirsten hrála bezvadně :-)
jaLO
0 0
reagovat

Chuck

Najnovsi diel bol trochu game-changing ... ale bavilo ma to a to strasne...:)
540783
Najnovsi diel bol trochu game-changing ... ale bavilo ma to a to strasne...:)
Chuck
0 0
reagovat
Co robil Desmond v lietadle?? :o
540782
Co robil Desmond v lietadle?? *:o*
0 0
reagovat

speta.jr

tak určitě souhlasím s provedením: jak herci, tak jejich postavy, tak technická úroveň, tak prostředí jsou na jedničku.:+ mě tam obecně nejvíc štve skákání po dějových linkách, kdy byl něčí flashNěco a pak se ta postava zas neřešila. Možná by mi to líp sedělo sestříhané podle reálného času, nebo vždy s větším zaměřením na jednu postavu. Takhle jsem vždycky něco dostal a pak si na to musel dlouho pamatovat, než jsem dostal pokračování. Obecně mi to přišlo ze začátku víc hnané příběhem, kdežto později už se tam všechno dělo v podstatě jen kvůli vykreslování postav. Každopádně to asi někdy dokoukám celé8)
PS: vyřeší se tam někdy celkově záhadnost toho ostrova v čele s černým kouřem, oddělením bunkrů atd?
540780
tak určitě souhlasím s provedením: jak herci, tak jejich postavy, tak technická úroveň, tak prostředí jsou na jedničku.*:+* mě tam obecně nejvíc štve skákání po dějových linkách, kdy byl něčí flashNěco a pak se ta postava zas neřešila. Možná by mi to líp sedělo sestříhané podle reálného času, nebo vždy s větším zaměřením na jednu postavu. Takhle jsem vždycky něco dostal a pak si na to musel dlouho pamatovat, než jsem dostal pokračování. Obecně mi to přišlo ze začátku víc hnané příběhem, kdežto později už se tam všechno dělo v podstatě jen kvůli vykreslování postav. Každopádně to asi někdy dokoukám celé*8)* PS: vyřeší se tam někdy celkově záhadnost toho ostrova v čele s černým kouřem, oddělením bunkrů atd?
speta.jr
0 0
reagovat

Gonzi

to asi ne, ja to nikomu nevnucuju, proste je to serial, ktery zformoval muj narok na televizni zabavu a dokonce se na nej rada diva i moje matka, ktera jinak cuci na nemecke telenovely... a zda se ji to cim dal lepsi :+
540779
to asi ne, ja to nikomu nevnucuju, proste je to serial, ktery zformoval muj narok na televizni zabavu a dokonce se na nej rada diva i moje matka, ktera jinak cuci na nemecke telenovely... a zda se ji to cim dal lepsi *:+*
Gonzi
0 0
reagovat

Epitaph 2

To byl u Foxů den otevřených dveří a každý z návštěvníků mohl do scénáře něco připsat? Nebo jak se tam dostala ta tuna příšerných dialogů a všechny ty WTF momenty? :)) Fakt jsem si přál, aby na konci vybuchla atomovka a všechno smetla...nebo tak něco. Whedon je prostě lama. :D
540778
To byl u Foxů den otevřených dveří a každý z návštěvníků mohl do scénáře něco připsat? Nebo jak se tam dostala ta tuna příšerných dialogů a všechny ty WTF momenty? *:))* Fakt jsem si přál, aby na konci vybuchla atomovka a všechno smetla...nebo tak něco. Whedon je prostě lama. *:D*
Epitaph 2
0 0
reagovat
Hmm tak otázek furt zůstává hromada ale furt mě to baví a to je hlavní těch pár dílů co zbývá si užiju jak dlouho nic :+
540777
Hmm tak otázek furt zůstává hromada ale furt mě to baví a to je hlavní těch pár dílů co zbývá si užiju jak dlouho nic *:+*
0 0
reagovat

speta.jr

znamená, proto jsem se nad tím trochu pozastavil :D jinak jsem čekal, že mi přijde něco jako seznam hodnot, které člověk musí umět ocenit, aby se mu ten seriál líbil :)
540775
znamená, proto jsem se nad tím trochu pozastavil *:D* jinak jsem čekal, že mi přijde něco jako seznam hodnot, které člověk musí umět ocenit, aby se mu ten seriál líbil *:)*
speta.jr
0 0
reagovat

Gonzi

...kdyz se zamyslis, nad tim cos tady napsal, tak to, ze je tady tak zivo asi neco znamena :D
540774
...kdyz se zamyslis, nad tim cos tady napsal, tak to, ze je tady tak zivo asi neco znamena *:D*
Gonzi
0 0
reagovat
koukám, že když vyjde LOST, tak je tady hned veselo :D jinak nevím, co vás na tom tak baví (nemyslím to nijak rýpavě) uniká mi taková ta hodnota, která by mě nutila se na to dívat... Sjel jsem celkem nedávno 4. sérii a něco málo z páté a prostě mě to nebavilo - snad kromě Desmonda, jenž pár dílů fakt táhnul a dotáhnul k luxusnímu finále, když se dovolal té jeho dívce. Kdyby takové byly všechny díly, tak chrochtám blahem. :+ Každopádně vyjde nová řada a tady je pomalu živěji, než pod Avatarem. WOW
540773
koukám, že když vyjde LOST, tak je tady hned veselo *:D* jinak nevím, co vás na tom tak baví (nemyslím to nijak rýpavě) uniká mi taková ta hodnota, která by mě nutila se na to dívat... Sjel jsem celkem nedávno 4. sérii a něco málo z páté a prostě mě to nebavilo - snad kromě Desmonda, jenž pár dílů fakt táhnul a dotáhnul k luxusnímu finále, když se dovolal té jeho dívce. Kdyby takové byly všechny díly, tak chrochtám blahem. *:+* Každopádně vyjde nová řada a tady je pomalu živěji, než pod Avatarem. WOW
0 0
reagovat
JJ o Temple se mluvilo tuším ve třetí sérii, ale doposud všichni měli za to, že to byla ta budova, kde zabili francouze. Vypadá to, že ta budova je jen něco jako vchod podobně jako ve Stardustu. Prostě když se do něj nedostanete tou budovou, tak jej neuvidíte a nedostanete se k němu (asi8))

Strašně mě pobavila ta poznámka k Richardovi a Black Rock. Hned jsem si vzpomněl na ty otroky v řetězech v podpalubí.

Sideflash je prostě geniální věc doufám, že se to geniálně propojí
540772
JJ o Temple se mluvilo tuším ve třetí sérii, ale doposud všichni měli za to, že to byla ta budova, kde zabili francouze. Vypadá to, že ta budova je jen něco jako vchod podobně jako ve Stardustu. Prostě když se do něj nedostanete tou budovou, tak jej neuvidíte a nedostanete se k němu (asi*8)*) Strašně mě pobavila ta poznámka k Richardovi a Black Rock. Hned jsem si vzpomněl na ty otroky v řetězech v podpalubí. Sideflash je prostě geniální věc doufám, že se to geniálně propojí
0 0
reagovat

Jeffy

ze se maji jit schovat do Templu, pac je to jedine bezpecne misto... ted uz ne :-)
540770
ze se maji jit schovat do Templu, pac je to jedine bezpecne misto... ted uz ne :-)
Jeffy
0 0
reagovat
What? Where?

BTW musím říct, že tvůrci si s tím sideflahem neskutečně vyhráli - locke/boon geniální a spousta drobných detailů

Nakoukávám to začátku a zatím jsem u půlky 2. řady a třeba pak zmínka nekde bude o tom chrámu.

p.s. tvůrci to měli fakt promyšlený od začátku, hned ve druhém dílu locke vysvětluje pravidla hry Backmon - Nejstarší hra na světě kde dobro bojuje se zlem (a je pak zabrán detail na bílé a černé kuličky) - v díle kde najdou adama a evu májí právě dvě ty kuličky v kapse 8) (*ZNÁMÝ SPOILER* to jsou ty dvě mrtvoly jejichž identita se odhalí až v posledním dílu)
540768
What? Where? BTW musím říct, že tvůrci si s tím sideflahem neskutečně vyhráli - locke/boon geniální a spousta drobných detailů Nakoukávám to začátku a zatím jsem u půlky 2. řady a třeba pak zmínka nekde bude o tom chrámu. p.s. tvůrci to měli fakt promyšlený od začátku, hned ve druhém dílu locke vysvětluje pravidla hry Backmon - Nejstarší hra na světě kde dobro bojuje se zlem (a je pak zabrán detail na bílé a černé kuličky) - v díle kde najdou adama a evu májí právě dvě ty kuličky v kapse *8)* (*ZNÁMÝ SPOILER* to jsou ty dvě mrtvoly jejichž identita se odhalí až v posledním dílu)
0 0
reagovat
jenom 15 dílů? damn it i v tomhle prostě Jack nakope každýmu prdel :D
540765
jenom 15 dílů? damn it i v tomhle prostě Jack nakope každýmu prdel *:D*
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se