Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum SERIÁLY

příspěvky 52841 - 52860 Napsat příspěvek
clovek si tam i tak podvedome pridava ten smiech (aspon ja) :)
540904
clovek si tam i tak podvedome pridava ten smiech (aspon ja) :)
0 0
reagovat

TBBT

link big bang bez smíchu, je to trochu podivný, ale řekl bych, že to dělá absence okolního ruchu a šumu. S ním by tam ani být smích nemusel:)
540901
http://www.youtube.com/watch?v=q_iEY9pSHT0&feature=player_embedded big bang bez smíchu, je to trochu podivný, ale řekl bych, že to dělá absence okolního ruchu a šumu. S ním by tam ani být smích nemusel:)
TBBT
0 0
reagovat
Lost vs. Avatar link
540896
Lost vs. Avatar http://networkedblogs.com/p26870270
0 0
reagovat
:D jen na LOST.CZ bylo dnes cca 1000 prispevku na ohledne noveho dilu
540877
*:D* jen na LOST.CZ bylo dnes cca 1000 prispevku na ohledne noveho dilu
0 0
reagovat

Lost

Celkem dobry uvod do Final season .:D?)
540867
Celkem dobry uvod do Final season .*:D**?)*
Lost
0 0
reagovat

LOST

SPOILER.............

MeaCulpa: OK, uz chapem, ale v tom pripade keby ostrov akoby neexistoval, nemal by sa dej vratit ovela dalej ako iba k padu lietadla? Cize este pred stroskotanie Black Rock (ktore by nemalo kde stroskotat)? V tom pripade preco su na dne mora na ostrove tie baraky Dharmy (co naznacuje ze dej v sedemdesiatych rokoch sa odohral aj v alternativnej realite), samotny chram aj noha tej sochy (co vyvracia btw. aj tu teoriu, ze ostrov neexistuje)?
540832
SPOILER............. MeaCulpa: OK, uz chapem, ale v tom pripade keby ostrov akoby neexistoval, nemal by sa dej vratit ovela dalej ako iba k padu lietadla? Cize este pred stroskotanie Black Rock (ktore by nemalo kde stroskotat)? V tom pripade preco su na dne mora na ostrove tie baraky Dharmy (co naznacuje ze dej v sedemdesiatych rokoch sa odohral aj v alternativnej realite), samotny chram aj noha tej sochy (co vyvracia btw. aj tu teoriu, ze ostrov neexistuje)?
LOST
0 0
reagovat
Gorecki: tak s tím druhým odstavcem moc nesouhlasím. Kdyby to bylo tak jak jsem řekl je jasné, že realita by neprobíhala stejně jako na začátku první série. Ostrov by totiž vlastně neexistoval, tudíž by na něm nebyl Desmond, který si klidně mohl cestovat kde chtěl, Hurley nebyl prokletý. Vyhrál, ale čísla by jej nepronásledovala. Já tam hodně operuju s tím náboženským motivem ve kterém si dva bohové hrají šachovou partii. Pro kterou si vytvořili šachovnici = ostrov i figurky = postavy. Po skončení partie to prostě zabalí ostrov neexistuje a figurky se vracejí zpátky do reálného světa neovlivněného vlivem ostrova.
540827
Gorecki: tak s tím druhým odstavcem moc nesouhlasím. Kdyby to bylo tak jak jsem řekl je jasné, že realita by neprobíhala stejně jako na začátku první série. Ostrov by totiž vlastně neexistoval, tudíž by na něm nebyl Desmond, který si klidně mohl cestovat kde chtěl, Hurley nebyl prokletý. Vyhrál, ale čísla by jej nepronásledovala. Já tam hodně operuju s tím náboženským motivem ve kterém si dva bohové hrají šachovou partii. Pro kterou si vytvořili šachovnici = ostrov i figurky = postavy. Po skončení partie to prostě zabalí ostrov neexistuje a figurky se vracejí zpátky do reálného světa neovlivněného vlivem ostrova.
0 0
reagovat

LOST

::::::::::možná SPOILER::::::::::::::
:::::::::::::moje TEORIE::::::::::::::::

Já si myslím, vzhledem k tomu, že si Juliet prvně myslela, že to nefungovalo a pak těsně před smrtí, resp. ze záhrobí řekla "funguje to", že se po smrti sloučí jejich duše/vědomí s tou alt. realitou. Takže teď už zbývá, jen aby všichni na ostrově vychcípali a můžou žít šťastně v alt. realitě.
540823
::::::::::možná SPOILER:::::::::::::: :::::::::::::moje TEORIE:::::::::::::::: Já si myslím, vzhledem k tomu, že si Juliet prvně myslela, že to nefungovalo a pak těsně před smrtí, resp. ze záhrobí řekla "funguje to", že se po smrti sloučí jejich duše/vědomí s tou alt. realitou. Takže teď už zbývá, jen aby všichni na ostrově vychcípali a můžou žít šťastně v alt. realitě.
LOST
0 0
reagovat

MeaCulpa

SPOILER.....

Podla mna nemas pravdu, flashsideways je alternativna realita, v ktorej bomba vybuchla, sposobila retazovu reakciu a potopila cely ostrov. Preto bolo pod vodou vidno tie Dharma baraky. Realita, ktoru sledujeme na ostrove, je ta, v ktorej bomba nevybuchla a iba sa preniesli do spravneho casu.
Cize keby sa iba vratili na konci siestej serie do lietadla z jej uvodu (ktore nasledne nespadne), mala by ta realita prebiehat rovnako ako na zaciatku prvej serie. Kedze je vsak ina, zmenila ju zmiznutie ostrova pred tymi 30 rokmi.
540822
SPOILER..... Podla mna nemas pravdu, flashsideways je alternativna realita, v ktorej bomba vybuchla, sposobila retazovu reakciu a potopila cely ostrov. Preto bolo pod vodou vidno tie Dharma baraky. Realita, ktoru sledujeme na ostrove, je ta, v ktorej bomba nevybuchla a iba sa preniesli do spravneho casu. Cize keby sa iba vratili na konci siestej serie do lietadla z jej uvodu (ktore nasledne nespadne), mala by ta realita prebiehat rovnako ako na zaciatku prvej serie. Kedze je vsak ina, zmenila ju zmiznutie ostrova pred tymi 30 rokmi.
MeaCulpa
0 0
reagovat

LOST

obavam sa ze uz viem zaver serialu...

SPOILER..........

rozuzlenie osudov nasich postav prebehne v dvoch alternativnych realitach... jedna kde pomaly vsetci pokapu a druha happyendova... a bude len na divakovi, ktoru si vyberie:)
540820
obavam sa ze uz viem zaver serialu... SPOILER.......... rozuzlenie osudov nasich postav prebehne v dvoch alternativnych realitach... jedna kde pomaly vsetci pokapu a druha happyendova... a bude len na divakovi, ktoru si vyberie:)
LOST
0 0
reagovat

MeaCulpa

to neni vubec blby napad :-) dokonce bych rekl, ze asi nejlepsi co jsem zatim cetl :+
540814
to neni vubec blby napad :-) dokonce bych rekl, ze asi nejlepsi co jsem zatim cetl *:+*
MeaCulpa
0 0
reagovat
možná SPOILER možná ne

Mě absolutně nejvíc zaujala ta Jackova rána na krku, kterou v pilotu neměl. Trošku mě to svádí k myšlence, že alternativní realita je realitou po konci 6. série. Podobně jako to bylo ve finále třetí série. Pořád se dumalo co vousatý Jack blbne a buch flashforward. No představte si to, že na konci Jacob porazí MiB, takže mu dokáže, že lidi jsou vlastně fajn existence ostrova na kterým se partie mezi nimi odehrává ztratí smysl a děj se přesune zpátky do letadla letícího už nad neexistujícím ostrovem. No, ale možná je to taky pěkná blbost8)
540813
možná SPOILER možná ne Mě absolutně nejvíc zaujala ta Jackova rána na krku, kterou v pilotu neměl. Trošku mě to svádí k myšlence, že alternativní realita je realitou po konci 6. série. Podobně jako to bylo ve finále třetí série. Pořád se dumalo co vousatý Jack blbne a buch flashforward. No představte si to, že na konci Jacob porazí MiB, takže mu dokáže, že lidi jsou vlastně fajn existence ostrova na kterým se partie mezi nimi odehrává ztratí smysl a děj se přesune zpátky do letadla letícího už nad neexistujícím ostrovem. No, ale možná je to taky pěkná blbost*8)*
0 0
reagovat
zapomnel jsem oznacit SPOILER :,:)
540809
zapomnel jsem oznacit SPOILER :,*:)*
0 0
reagovat
ten dvoudil byl strasne tahly....sice se tam par veci naznacilo, ale vyreseni tam moc neni...a tu alternativni realitu (ac je skvela) stejne nechapu...snad to mela byt realita uplne stejna, az na to, ze letadlo nespadne, tak proc je v letadle desmond, neni tam shannon a hurley je "nejstastnejsi" ? neco se mi na tom nezamlouva, stejne jako cely ostrov na dne morskem...aby to pak nakonec nebylo naopak...LA X realita a ostrov by byly ty sideflashe..fakt jako nevim 8) ....a ten chram, to uz se mi zda tak trochu myticke :D...Time for answers is over!
540808
ten dvoudil byl strasne tahly....sice se tam par veci naznacilo, ale vyreseni tam moc neni...a tu alternativni realitu (ac je skvela) stejne nechapu...snad to mela byt realita uplne stejna, az na to, ze letadlo nespadne, tak proc je v letadle desmond, neni tam shannon a hurley je "nejstastnejsi" ? neco se mi na tom nezamlouva, stejne jako cely ostrov na dne morskem...aby to pak nakonec nebylo naopak...LA X realita a ostrov by byly ty sideflashe..fakt jako nevim *8)* ....a ten chram, to uz se mi zda tak trochu myticke *:D*...Time for answers is over!
0 0
reagovat
SPOILER............

Zacina to byt trosku pritiahnute za vlasy. Ak sa zmenila minulost, vzhladom na butterfly effect je velmi nepravdepodobne, ze by sa znovu zisli v tom lietadle, ked okolnosti za akych k tomu doslo sa zmenili. PEVNE verim, ze to maju domyslene:)
540807
SPOILER............ Zacina to byt trosku pritiahnute za vlasy. Ak sa zmenila minulost, vzhladom na butterfly effect je velmi nepravdepodobne, ze by sa znovu zisli v tom lietadle, ked okolnosti za akych k tomu doslo sa zmenili. PEVNE verim, ze to maju domyslene:)
0 0
reagovat
Pak je tu ale otázka, co dělal v Austrálii, když se tam neletěl zbavit kletby. Na druhou stranu tam mohl jet kvůli čemukoli, třeba na dovolenou. Uvidíme asi za pár dílů....
540803
Pak je tu ale otázka, co dělal v Austrálii, když se tam neletěl zbavit kletby. Na druhou stranu tam mohl jet kvůli čemukoli, třeba na dovolenou. Uvidíme asi za pár dílů....
0 0
reagovat
tak hurley rika, ze je luckiest guy on the planet a nothing bad ever happens to him ... takze to vyhral proste diky stesti
540798
tak hurley rika, ze je luckiest guy on the planet a nothing bad ever happens to him ... takze to vyhral proste diky stesti
0 0
reagovat

Gorecki

To je asi jedina vec, ktera mi nesedi, ale urcite to nejak vysvetli za par dilu ma Hurley samostatny dil :+

HIMYM... nejslabsi dil 5. rady
540796
To je asi jedina vec, ktera mi nesedi, ale urcite to nejak vysvetli za par dilu ma Hurley samostatny dil *:+* HIMYM... nejslabsi dil 5. rady
Gorecki
0 0
reagovat

Lost

Spoiler.………...........

V lietadle Hurley povedal, že vyhral loteriu. Nedozvedel sa náhodou vyherne čísla od kamosa, ktorý ich zachytil vysielane z ostrova? Ak ostrov v alternativnej prítomnosti "neexistuje", odkiaľ ich vedel? Alebo len proste vyhral s inými číslami, ktoré neprinasaju smolu?
540795
Spoiler.………........... V lietadle Hurley povedal, že vyhral loteriu. Nedozvedel sa náhodou vyherne čísla od kamosa, ktorý ich zachytil vysielane z ostrova? Ak ostrov v alternativnej prítomnosti "neexistuje", odkiaľ ich vedel? Alebo len proste vyhral s inými číslami, ktoré neprinasaju smolu?
Lost
0 0
reagovat

Caprica

Tak jsem zkouknul druhý díl a očekávaní rostou :+ vypadá to, že si to buduje slušné zázení, navíc v tom vidím hodně velký potenciál, takže zatím si to slušně užívám, ale uvidím, kolik dílů mi to vydrží :+:+:+
540794
Tak jsem zkouknul druhý díl a očekávaní rostou *:+* vypadá to, že si to buduje slušné zázení, navíc v tom vidím hodně velký potenciál, takže zatím si to slušně užívám, ale uvidím, kolik dílů mi to vydrží *:+**:+**:+*
Caprica
0 0
reagovat
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se