Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum SERIÁLY

příspěvky 52821 - 52840 Napsat příspěvek

Chuck 3x7

Podle mě je už největší čas aby se superman vrátil na svoji rodnou planetu, takhle se mi ten seriál vůbec nelíbí, je to až moc přeromantizovaný ... :-
541194
Podle mě je už největší čas aby se superman vrátil na svoji rodnou planetu, takhle se mi ten seriál vůbec nelíbí, je to až moc přeromantizovaný ... *:-*
Chuck 3x7
0 0
reagovat
duro: No zo zaciatku mi to tak pripadalo, aj ked po tretej epizode sa to com hovoris zacina vykreslovat. :)):)
541189
duro: No zo zaciatku mi to tak pripadalo, aj ked po tretej epizode sa to com hovoris zacina vykreslovat. *:))**:)*
0 0
reagovat

LOST

Typickej díl s Kate...posledních 5 minut to ale celkem vynahradilo. A ten Sanada se mi tam zamlouvá čím dál víc :+
541188
Typickej díl s Kate...posledních 5 minut to ale celkem vynahradilo. A ten Sanada se mi tam zamlouvá čím dál víc *:+*
LOST
0 0
reagovat

Loki:

John Adams idealizovaný? Haha, len vydrž. Podľa mňa je to celé o jednej vrcholne nesympatickej postave.
541186
John Adams idealizovaný? Haha, len vydrž. Podľa mňa je to celé o jednej vrcholne nesympatickej postave.
Loki:
0 0
reagovat

LOST 6x03

tak oproti minulemu dilu, tohle dost slabota... zacinam verit v hladovu teorii "Abramsova prdel"
541184
tak oproti minulemu dilu, tohle dost slabota... zacinam verit v hladovu teorii "Abramsova prdel"
LOST 6x03
0 0
reagovat

TBBT - 3x15

Souhlas s durem. Řechtal jsem se celejch dvacet minut. Kvalita má poslední dobou stoupající tendenci. Keep it up! :+ Bazinga!
541181
Souhlas s durem. Řechtal jsem se celejch dvacet minut. Kvalita má poslední dobou stoupající tendenci. Keep it up! *:+* Bazinga!
TBBT - 3x15
0 0
reagovat

John Adams

No po prvych dvoch dielov musim povedat, ze je to fakt super. :+ Kostymi aj prostredie su zvladnute na jednicku a vsetci herci hraju vyborne(az na predstavitela (myslim) Pennsylvanie:))). Co mi, ale chyba je ta dialogova vypiplanost ako je v ostatnych HBO projektoch - The Wire, Rome a hlavne to jemne prohravanie sa s faktami, ten Rome bol v tomto uplne dokonaly. Tu sa mi zda, ze si toho Adamsa trochu idealizuju, aj ked v dejinach USA sa tolko nevyznam.
541178
No po prvych dvoch dielov musim povedat, ze je to fakt super. *:+* Kostymi aj prostredie su zvladnute na jednicku a vsetci herci hraju vyborne(az na predstavitela (myslim) Pennsylvanie*:))*). Co mi, ale chyba je ta dialogova vypiplanost ako je v ostatnych HBO projektoch - The Wire, Rome a hlavne to jemne prohravanie sa s faktami, ten Rome bol v tomto uplne dokonaly. Tu sa mi zda, ze si toho Adamsa trochu idealizuju, aj ked v dejinach USA sa tolko nevyznam.
John Adams
0 0
reagovat

TBBT 3/15

Brilantný diel. Mám dojem, že našli ten správny pomer medzi dávkovaním Sheldona a tým, ako to ostatní zvládajú. Netlačí sa na pílu, o to lepšie vyznievajú Sheldonove gagy (hrdelný spev :+).
541177
Brilantný diel. Mám dojem, že našli ten správny pomer medzi dávkovaním Sheldona a tým, ako to ostatní zvládajú. Netlačí sa na pílu, o to lepšie vyznievajú Sheldonove gagy (hrdelný spev *:+*).
TBBT 3/15
0 0
reagovat

Loki

The Company!

MeaCulpa
Zatím je deset dílů, a teďka je pauza do 18.03. A jinak se to vůůůůbec nijak nehlo. Já už vlastně ani nevím proč na to koukám...
541166
The Company! [b]MeaCulpa[/b] Zatím je deset dílů, a teďka je pauza do 18.03. A jinak se to vůůůůbec nijak nehlo. Já už vlastně ani nevím proč na to koukám...
Loki
0 0
reagovat
Jak se vyvíjí FlashForward přestal jsem to sledovat po 7. dílu. Rozjelo se to trošku?
541163
Jak se vyvíjí FlashForward přestal jsem to sledovat po 7. dílu. Rozjelo se to trošku?
0 0
reagovat
Loki > John Adams
541162
Loki > John Adams
0 0
reagovat

Heroes

tak cela 4.sezóna za mnou :o za celú sezónu sa v podstate nič zaujímavé nestalo.
Ale prišla mi zaujímavejšia ako 3.sezóna.
SPOILER
zo Saylera sa stal dobrák a Samuel je bez ostatných nič... takže prípadné pokračovanie by si žiadalo nového záporaka
aj keď po tom čo Claire ukázala celému svetu čo je zač a že je takých viac by to možno ani záporaka nepotrebovalo a mohlo by byť zaujímavé sledovať ako budú ľudia prijímať že sú medzi nimi aj nejakí iní.... problém je ale v tom že pokračovanie už zrejme nebude.. ta sledovanosť je až moc nízka
541161
tak cela 4.sezóna za mnou *:o* za celú sezónu sa v podstate nič zaujímavé nestalo. Ale prišla mi zaujímavejšia ako 3.sezóna. SPOILER zo Saylera sa stal dobrák a Samuel je bez ostatných nič... takže prípadné pokračovanie by si žiadalo nového záporaka aj keď po tom čo Claire ukázala celému svetu čo je zač a že je takých viac by to možno ani záporaka nepotrebovalo a mohlo by byť zaujímavé sledovať ako budú ľudia prijímať že sú medzi nimi aj nejakí iní.... problém je ale v tom že pokračovanie už zrejme nebude.. ta sledovanosť je až moc nízka
Heroes
0 0
reagovat
Potrebujem poradit, co prve? John Adams, Into the West alebo The Company?:)
541159
Potrebujem poradit, co prve? John Adams, Into the West alebo The Company?*:)*
0 0
reagovat
Fluke: Jj Cho je strasny hlaskar.:D
541014
Fluke: Jj Cho je strasny hlaskar.*:D*
0 0
reagovat

Mentalist

"Are you sure, agent Cho? Because I can make one phone call and your career is toast."
"Thats impressive, the best I can get with one call is pizza."

Ten seriál je lepší a lepší:+
541013
"Are you sure, agent Cho? Because I can make one phone call and your career is toast." "Thats impressive, the best I can get with one call is pizza." Ten seriál je lepší a lepší*:+*
Mentalist
0 0
reagovat

verbst

Naprosto přesně, Fringe je teď ultimátní, akorát teď bude tak 5 dílů klasickýho vyšetřování a až ve finále se něco rozřeší.
540988
Naprosto přesně, Fringe je teď ultimátní, akorát teď bude tak 5 dílů klasickýho vyšetřování a až ve finále se něco rozřeší.
verbst
0 0
reagovat
Jojo. Chuck byl tenhle tejden vybornej!
Ale to co predvedli ve Fringe bylo genialni! Perfektne se to rozjelo, a ted cekanim do 1.4. asi umru :(
540977
Jojo. Chuck byl tenhle tejden vybornej! Ale to co predvedli ve Fringe bylo genialni! Perfektne se to rozjelo, a ted cekanim do 1.4. asi umru *:(*
0 0
reagovat

Chuck

Tak aktuální Chuck byl dost hutnej, začíná se toho dost obracet, jenom Casey je v klidu:D a tričko Frak off rulez:+
540919
Tak aktuální Chuck byl dost hutnej, začíná se toho dost obracet, jenom Casey je v klidu*:D* a tričko Frak off rulez*:+*
Chuck
0 0
reagovat

okkac

:D:D:D:+
540917
*:D**:D**:D**:+*
okkac
0 0
reagovat
Fluke
To mas jako devatou (mini)serii Cervenyho Trpaslika - tam smich vylozene chybi a hodne scen pusobi bizarne a smutne.
540910
[b]Fluke[/b] To mas jako devatou (mini)serii Cervenyho Trpaslika - tam smich vylozene chybi a hodne scen pusobi bizarne a smutne.
0 0
reagovat
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se