Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum SERIÁLY

příspěvky 52801 - 52820 Napsat příspěvek
ChanningT_rocks: stacilo by jen trosku pohnout s dejem
541453
ChanningT_rocks: stacilo by jen trosku pohnout s dejem
0 0
reagovat
MeaCulpa> FlashForward si drži uroven, sledovatelny to je, ale nejvyssi trida to urcite neni. Hlavne herci to zachranuji. Sledovanost je pomerne nizka a nekde jsem cetl, ze se to budou scenaristi snazit od jarnich dilu vylepsit, ale nevim co si pod tim mam presne predstavit.
541448
MeaCulpa> FlashForward si drži uroven, sledovatelny to je, ale nejvyssi trida to urcite neni. Hlavne herci to zachranuji. Sledovanost je pomerne nizka a nekde jsem cetl, ze se to budou scenaristi snazit od jarnich dilu vylepsit, ale nevim co si pod tim mam presne predstavit.
0 0
reagovat
zahron: No jasne, Housa uz nikto nesleduje kvoli tym pripadom, House je totiz jedna velka vztahovka.:) Len pekne zabalena. Bol si niekedy na nejakom housovskom fore? 95% uzivatelov su baby.:)) To iste plati pre Bones. Naviac Bones tuto sezonu zacali sekat jak Bata cvicky. A celkovo je to sablonovite az strach.:-
541306
zahron: No jasne, Housa uz nikto nesleduje kvoli tym pripadom, House je totiz jedna velka vztahovka.*:)* Len pekne zabalena. Bol si niekedy na nejakom housovskom fore? 95% uzivatelov su baby.*:))* To iste plati pre Bones. Naviac Bones tuto sezonu zacali sekat jak Bata cvicky. A celkovo je to sablonovite az strach.*:-*
0 0
reagovat

House

tak tak, scenaristi si kazdy diel drzia vysoky standart
541301
tak tak, scenaristi si kazdy diel drzia vysoky standart
House
0 0
reagovat

aba

No heh .. jestli by to nějáký seriál dokázal tak by to byl prévě House, který ať je díl o sebemenší kravině nebo doktorských žvástech kterým nerozumím, tak mě vždycky nezklame :-)
541292
No heh .. jestli by to nějáký seriál dokázal tak by to byl prévě House, který ať je díl o sebemenší kravině nebo doktorských žvástech kterým nerozumím, tak mě vždycky nezklame :-)
aba
0 0
reagovat

zahron

je mi jasné, že to byl záměr. ale není moc seriálů, které mají na to, aby tenhle záměr kvalitně provedly. ať už kvůli hercům, nebo dialogům/scénáři
541287
je mi jasné, že to byl záměr. ale není moc seriálů, které mají na to, aby tenhle záměr kvalitně provedly. ať už kvůli hercům, nebo dialogům/scénáři
zahron
0 0
reagovat

aba

ten díl měl přesně takový účel .. :D z negativního do pozitivního ..
541279
ten díl měl přesně takový účel .. *:D* z negativního do pozitivního ..
aba
0 0
reagovat
Já si taky myslel, že vtípkuje, ale tak jsem to hodil do Googlu a jako fakt:)
541272
Já si taky myslel, že vtípkuje, ale tak jsem to hodil do Googlu a jako fakt:)
0 0
reagovat

Fluke

Ja som si to vsimol (pravidelne si citam tie texty pri logu produkcnej spolocnosti:), ale povazoval som to za nejaky menej podareny joke... unbelievable:))
541271
Ja som si to vsimol (pravidelne si citam tie texty pri logu produkcnej spolocnosti:), ale povazoval som to za nejaky menej podareny joke... unbelievable*:))*
Fluke
0 0
reagovat
link no ty krávo! upozornil na to sám Chuck Lorre na konci epky posledního TBBT:o:D
541268
http://popwatch.ew.com/2010/02/09/big-bang-theory-belarus/ no ty krávo! upozornil na to sám Chuck Lorre na konci epky posledního TBBT*:o**:D*
0 0
reagovat

House

byl tenhle týden nejnápaditější. Změna hlavní postavy se povedla, atmosféra ještě víc, protože Cuddy byla většinu dílu v depresi ze své tvrdohlavosti, ale na konci mi rozjasnila tvář na celý den.
541267
byl tenhle týden nejnápaditější. Změna hlavní postavy se povedla, atmosféra ještě víc, protože Cuddy byla většinu dílu v depresi ze své tvrdohlavosti, ale na konci mi rozjasnila tvář na celý den.
House
0 0
reagovat
A mě lost baví, potom, co skončil dollhouse, není žádnej pořádnej WTF seriál :D
541266
A mě lost baví, potom, co skončil dollhouse, není žádnej pořádnej WTF seriál *:D*
0 0
reagovat
Poslední HIMYM se celkem povedl. Škoda, že nejlepší moment dílu byl hned na začátku (Barney na stadionu):+
541261
Poslední HIMYM se celkem povedl. Škoda, že nejlepší moment dílu byl hned na začátku (Barney na stadionu)*:+*
0 0
reagovat
Sekněte s Lostem.. potom co jste to sledovali celou dobu, tak to přestaňte sledovat pár dílů před koncem.. určitě :D
541252
Sekněte s Lostem.. potom co jste to sledovali celou dobu, tak to přestaňte sledovat pár dílů před koncem.. určitě *:D*
0 0
reagovat
HIMYM super, ale už se to zoufale potřebuje někam hnout... TBBT ještě lepší s parádní pointou :+
541251
HIMYM super, ale už se to zoufale potřebuje někam hnout... TBBT ještě lepší s parádní pointou *:+*
0 0
reagovat

Caprica

Nevíte někdo jak je to tam s castingem? Protože ve třetím díle tam byl týpek, co se ve třetí řadě BSG na začátku odpálil jako policajt při tom jejich jmenování. Myslím Duck se jmenoval. A ta PR holka byla Kat, ne?
Jinak ta doktorka z prvních 7 řad SG-1 potěšila a ten říďa policajtů byl taky v SG-1, ne?

Big Bang a Matka tenhle tejden potěšily. Dával jsem dva poslední díly, a kvalita byla velmi nadprůměrná oproti zbytku řady.
541235
Nevíte někdo jak je to tam s castingem? Protože ve třetím díle tam byl týpek, co se ve třetí řadě BSG na začátku odpálil jako policajt při tom jejich jmenování. Myslím Duck se jmenoval. A ta PR holka byla Kat, ne? Jinak ta doktorka z prvních 7 řad SG-1 potěšila a ten říďa policajtů byl taky v SG-1, ne? Big Bang a Matka tenhle tejden potěšily. Dával jsem dva poslední díly, a kvalita byla velmi nadprůměrná oproti zbytku řady.
Caprica
0 0
reagovat
HIMYM bylo hodně luxusní TBBT v poho, celkově jsem rád, že si ty seriály obecně laťku drží :+
541226
HIMYM bylo hodně luxusní TBBT v poho, celkově jsem rád, že si ty seriály obecně laťku drží *:+*
0 0
reagovat

HIMYM

rozjezd pomalejsi ale super dil, akorat se mi zda moc dat dva dili Barney-centric za sebou 8)
541222
rozjezd pomalejsi ale super dil, akorat se mi zda moc dat dva dili Barney-centric za sebou *8)*
HIMYM
0 0
reagovat
Tak netuším co dneska všichni u LOSTu čekali za bombu. Epizody s Kate jsou zabité už od konce první série, kdy se ta postava totálně vyčerpala. Proč asi taky následujou většinou rychle ze startu nebo jsou zakopaný za polovinou když začíná přicházet přípravy na finále. Dneska to byla čistě nechaný tomu, aby se dodželo pořadí flashů z 1. série. Příště příjde Locke a vypadá to s ním mnohem zajímavěji.

Jinak nic moc jsme se nedozvěděli flashsideways dneska tragický, ale ostrovní linka si udržela úroveň. Jen mě serou ty strašný berličky typu Jack a jeho nevyzpitatelné chování a dnešní laciný překvapení na závěr, který se dalo tušit od poloviny dílu
541216
Tak netuším co dneska všichni u LOSTu čekali za bombu. Epizody s Kate jsou zabité už od konce první série, kdy se ta postava totálně vyčerpala. Proč asi taky následujou většinou rychle ze startu nebo jsou zakopaný za polovinou když začíná přicházet přípravy na finále. Dneska to byla čistě nechaný tomu, aby se dodželo pořadí flashů z 1. série. Příště příjde Locke a vypadá to s ním mnohem zajímavěji. Jinak nic moc jsme se nedozvěděli flashsideways dneska tragický, ale ostrovní linka si udržela úroveň. Jen mě serou ty strašný berličky typu Jack a jeho nevyzpitatelné chování a dnešní laciný překvapení na závěr, který se dalo tušit od poloviny dílu
0 0
reagovat
Hmm, jestli bude Lost pokračovat v tomhle duchu, tak s tím asi seknu, páč těch ztracených 42 minut je mi fakt líto :-
541196
Hmm, jestli bude Lost pokračovat v tomhle duchu, tak s tím asi seknu, páč těch ztracených 42 minut je mi fakt líto *:-*
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se