Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum SERIÁLY

příspěvky 52781 - 52800 Napsat příspěvek
Dojel jsem půlku páté a vše co je ze šesté sérky House a je to vynikající. Parádní úvodní dvojdíl a nový House :)) :+ A hlavně je tam víc Chase! :+ :D
541681
Dojel jsem půlku páté a vše co je ze šesté sérky House a je to vynikající. Parádní úvodní dvojdíl a nový House *:))* *:+* A hlavně je tam víc Chase! *:+* *:D*
0 0
reagovat
LDK: no jo, to bude pravděpodobnější:)
541603
LDK: no jo, to bude pravděpodobnější*:)*
0 0
reagovat
Losti dneska super. Dialogy a narážky na předcházející série mě neskutečně baví. Lapidusova hláška: "Tohle je nejdivnější pohřeb, který jsem kdy viděl." :+
541599
Losti dneska super. Dialogy a narážky na předcházející série mě neskutečně baví. Lapidusova hláška: "Tohle je nejdivnější pohřeb, který jsem kdy viděl." *:+*
0 0
reagovat
nebude to náhodou worksheet?
541581
nebude to náhodou worksheet?
0 0
reagovat
Ve třetí epizodě Lostu se v nemocnici Claire dívá na rentgen dítěte a dole je "wrksht", pochopil to někdo jinej jako "workshit"?:D
541580
Ve třetí epizodě Lostu se v nemocnici Claire dívá na rentgen dítěte a dole je "wrksht", pochopil to někdo jinej jako "workshit"?*:D*
0 0
reagovat
Lost se začíná moc hezky vyvíjet.:+
541567
Lost se začíná moc hezky vyvíjet.*:+*
0 0
reagovat
Lost stále nic moc, ale aspoň Lock tu dnešní epizodu trochu zachránil...
541557
Lost stále nic moc, ale aspoň Lock tu dnešní epizodu trochu zachránil...
0 0
reagovat
Lost dobrý, ale na předchozí sérii to pořád zdaleka nemá.
541556
Lost dobrý, ale na předchozí sérii to pořád zdaleka nemá.
0 0
reagovat
Já to nechápu, ty lidi z Lost.cz jsou snad z marsu (ti druzí :))) - prý průměr a nuda? Ten díl je naprosto boží, všechny ty detaily, dialogy, Locke-Saywer a nebýt trošku slabšího konce, tak napíšu, že jsem zažíval "Lostgasmus" :D
541555
Já to nechápu, ty lidi z Lost.cz jsou snad z marsu (ti druzí *:))*) - prý průměr a nuda? Ten díl je naprosto boží, všechny ty detaily, dialogy, Locke-Saywer a nebýt trošku slabšího konce, tak napíšu, že jsem zažíval "Lostgasmus" *:D*
0 0
reagovat

LOST

Brilliant. 8)

SPOILER
We will miss you John :- - Při Benově proslovu u pohřbu jsem byl hodně naměkko ;)
541554
Brilliant. *8)* SPOILER We will miss you John *:-* - Při Benově proslovu u pohřbu jsem byl hodně naměkko *;)*
LOST
0 0
reagovat

LOST

parada :+
541553
parada *:+*
LOST
0 0
reagovat
Přesně tak já to sleduju na Nova Cinema (poprvé) a konec první a začátek druhý série jsou naprosto geniální díly kde jsem napětím skoro nedýchal.:+:+
541522
Přesně tak já to sleduju na Nova Cinema (poprvé) a konec první a začátek druhý série jsou naprosto geniální díly kde jsem napětím skoro nedýchal.*:+**:+*
0 0
reagovat

speta.jr

Trochu slabší až od devátého dílu druhé série (první serie má 8, druhá 22 dílů, plus "závěrečný" film) - pokud to bereš jako devátý díl celkově tak právě tam to začne mít ty největší grády.
541513
Trochu slabší až od devátého dílu druhé série (první serie má 8, druhá 22 dílů, plus "závěrečný" film) - pokud to bereš jako devátý díl celkově tak právě tam to začne mít ty největší grády.
speta.jr
0 0
reagovat

HAL

ja mam teda Lynchoviny rad, ale tohle byla neuveritalna nuda, kterou jsem u 9. dilu zahodil... asi teda ve spranou dobu, kdyz od 9. dilu je to slabsi...
541506
ja mam teda Lynchoviny rad, ale tohle byla neuveritalna nuda, kterou jsem u 9. dilu zahodil... asi teda ve spranou dobu, kdyz od 9. dilu je to slabsi...
HAL
0 0
reagovat
HAL
Přesně!
541505
HAL Přesně!
0 0
reagovat
Dodíval jsem se právě na Městečko Twin Peaks a chce se mi brečet štěstím a řvát nadšením. Druhá polovina, od devátého dílu druhé série, už je sice mírně slabší, ale i tak je to arcigeniální seriál který nemá žádnou konkurenci. V ničem.

Věčná škoda že nenatočili serii třetí, potenciálně nesmírně zajímavou...
Je to nejspíš údělem všech "nejlepších" seriálů, končit předčasně - tak jako u mého doteď nejoblíbenějšího Firefly.
541495
Dodíval jsem se právě na Městečko Twin Peaks a chce se mi brečet štěstím a řvát nadšením. Druhá polovina, od devátého dílu druhé série, už je sice mírně slabší, ale i tak je to arcigeniální seriál který nemá žádnou konkurenci. V ničem. Věčná škoda že nenatočili serii třetí, potenciálně nesmírně zajímavou... Je to nejspíš údělem všech "nejlepších" seriálů, končit předčasně - tak jako u mého doteď nejoblíbenějšího Firefly.
0 0
reagovat
coco me chybi :-(
541474
coco me chybi :-(
0 0
reagovat
CoCo má mnohem kratší a mnohem lepší link 8):))
541472
CoCo má mnohem kratší a mnohem lepší http://www.youtube.com/watch#playnext=1&playnext_from=TL&videos=a5tDblY8VT0&v=Vg-2DRbS87k *8)**:))*
0 0
reagovat

speta.jr

:+
541467
*:+*
speta.jr
0 0
reagovat
Tak toto je naprosto paradni parodie na LOST:
link
541459
Tak toto je naprosto paradni parodie na LOST: http://lostmediamentions.blogspot.com/2010/02/jimmy-fallons-spoof-on-lost-called-late.html
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se