Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum SERIÁLY

příspěvky 5261 - 5280 Napsat příspěvek
reaguje na: duro
Nevidel som, ale podla popisu je ten trh autenticky, pretoze presne take klise sracky od toho turisti ocakavaju. Nieco ako ked chces ukazat cesky trh na ulici vo filme, tak tam das velkeho plysoveho Jezka a marionetu Hurvinka.:D
871486
Nevidel som, ale podla popisu je ten trh autenticky, pretoze presne take klise sracky od toho turisti ocakavaju. Nieco ako ked chces ukazat cesky trh na ulici vo filme, tak tam das velkeho plysoveho Jezka a marionetu Hurvinka.*:D*
871469
2 0
reagovat
reaguje na: holub109
V souvislosti s tímhle bych se dotázal...Nevíte, jak je to s autorskými právy ohledně videí na Youtube? Viděl jsem tam videa z Ano, šéfe, ale když jsem se snažil udělat výběr nejlepších scén ze všech dílů pořadu, tak mi to hned všechny bloklo z důvodu porušení autorských práv (Vlastník práv TV Prima zabraňuje zveřejnění...). Každopádně když tam jsou nějaká jiná videa z toho pořadu, tak by to snad mělo nějak jít. To samé se mi stalo u Máme rádi Česko, tam mi to Prima hned také blokla. 
Třeba videa z pořadů Markízy a RTVS mi tam normálně projdou, některé maj napsáno omezení "Autorská práva - vlastník umožňuje zveřejnění materiálu" ale to není nic, kvůli čemu by si je někdo nemohl pustit. 
871483
V souvislosti s tímhle bych se dotázal...Nevíte, jak je to s autorskými právy ohledně videí na Youtube? Viděl jsem tam videa z Ano, šéfe, ale když jsem se snažil udělat výběr nejlepších scén ze všech dílů pořadu, tak mi to hned všechny bloklo z důvodu porušení autorských práv (Vlastník práv TV Prima zabraňuje zveřejnění...). Každopádně když tam jsou nějaká jiná videa z toho pořadu, tak by to snad mělo nějak jít. To samé se mi stalo u Máme rádi Česko, tam mi to Prima hned také blokla.  Třeba videa z pořadů Markízy a RTVS mi tam normálně projdou, některé maj napsáno omezení "Autorská práva - vlastník umožňuje zveřejnění materiálu" ale to není nic, kvůli čemu by si je někdo nemohl pustit. 
871360
1 0
reagovat
reaguje na: The Joker
Bol tam niekde stánok Pirožky, tak mi napadlo, či to nie je nejaké Poľsko, ale podľa wiki sa neobťažovali a zbúchali to celé v Británii.

Mimochodom, ten akože ruský trh na ulici so všetkými debilnými klišé na čele s nafukovacou matrioškou. :D
871469
Bol tam niekde stánok Pirožky, tak mi napadlo, či to nie je nejaké Poľsko, ale podľa wiki sa neobťažovali a zbúchali to celé v Británii. Mimochodom, ten akože ruský trh na ulici so všetkými debilnými klišé na čele s nafukovacou matrioškou. *:D*
871461
5 0
reagují: Gorecki, Gorecki
reagovat
Ešte sú teraz srandovné tie články o backlashi, lebo nejakých divákov vraj rozzúrilo, že úvodné titulky sú AI. Fakt? Koho presne?

Tie titulky sú najlepšia časť prvej epizódy (aj keď skôr vďaka hudbe). :D
871468
Ešte sú teraz srandovné tie články o backlashi, lebo nejakých divákov vraj rozzúrilo, že úvodné titulky sú AI. Fakt? Koho presne? Tie titulky sú najlepšia časť prvej epizódy (aj keď skôr vďaka hudbe). *:D*
6 -2
reagují: SHUTTER
reagovat
Napadlo někoho také srovnání s Peacemakerem? Tam je totiž vedlejší linka na pozadí parodie násobně kvalitnější a epičtější než zde vážně myšlená výkladní skříň Marvelu a máme v přímém přenosu důvod, proč dostal Gunn práci kterou dostal...
871462
Napadlo někoho také srovnání s Peacemakerem? Tam je totiž vedlejší linka na pozadí parodie násobně kvalitnější a epičtější než zde vážně myšlená výkladní skříň Marvelu a máme v přímém přenosu důvod, proč dostal Gunn práci kterou dostal...
10 -1
reagovat
Ja ten prvni dil Secret Invasion taky riskl a je fajn ze nemusim byt prvni negativni... Vzdyt je to zase totalni nic vytazeny z prdele. Vypada to lacne, neni v tom zadna energie, Moskva uz ani neni Budapest ale rovnou Londyn nebo co... Totalni lenost a nezajem. A fakt to pusobi tak za tretinovej budget i neceho jako Falcon & Winter Soldier.
871461
Ja ten prvni dil Secret Invasion taky riskl a je fajn ze nemusim byt prvni negativni... Vzdyt je to zase totalni nic vytazeny z prdele. Vypada to lacne, neni v tom zadna energie, Moskva uz ani neni Budapest ale rovnou Londyn nebo co... Totalni lenost a nezajem. A fakt to pusobi tak za tretinovej budget i neceho jako Falcon & Winter Soldier.
7 -1
reagují: duro
reagovat
Přesně, dá se to udělat komorní a dobré.  Logan je toho příkladem.  Komiks je podobně epic, s hromadou narážek a gigantickou kostrou Ant-Mana.
A hlavně výborným zaporakem Hulkem.
A film to vzal trochu jinak, ale za správný konec.
871457
Přesně, dá se to udělat komorní a dobré.  Logan je toho příkladem.  Komiks je podobně epic, s hromadou narážek a gigantickou [spoiler]kostrou Ant-Mana. [/spoiler]A hlavně výborným zaporakem [spoiler]Hulkem[/spoiler]. A film to vzal trochu jinak, ale za správný konec.
871452
5 0
reagovat
Naštěstí další Ryan začne za týden, tak u tohoto netřeba ztrácet čas.

Maximálně tak po skončení to rychle proklikám skrz zajímavější scény, jestli tam něco bude. Jo kéž by se to třeba odehrávalo i na té vesmírné stanici o které tam pořád mluvili - to zní jako hodně cool koncept, a oni ji přitom ani v jediném záběru neukáží.
871455
Naštěstí další Ryan začne za týden, tak u tohoto netřeba ztrácet čas. Maximálně tak po skončení to rychle proklikám skrz zajímavější scény, jestli tam něco bude. Jo kéž by se to třeba odehrávalo i na té vesmírné stanici o které tam pořád mluvili - to zní jako hodně cool koncept, a oni ji přitom ani v jediném záběru neukáží.
871452
2 -1
reagovat
reaguje na: Cobretti
Presne, Falcon a Soldier mi tiež prišli na um, tiež nejakí teroristi, tiež východná Európa, akože špiónske niečo... A černoch undercover v Rusku, ešte k tomu počas studenej vojny, jasnééééé! :D

Oukej, veď z toho nemuseli robiť skutočne mega-epos, nápad prehodiť to do komorného špiónskeho thrilleru je vlastne možno aj zaujímavejší... ale Kriste, toto je asi taký špionážny film ako She-Hulk právnická dráma. Fakt by som si chcel posedieť a pokecať s ľuďmi, čo toto píšu. A ako píše Andy, hneď potom by som ich zamkol do pivnice, pustil im v tam slučke Faudu, Slow Horses alebo aspoň toho Ryana a podával im žrádlo a vynášal kýble, kým by nenapísali niečo na úrovni.

Pojebaní výrobcovia contentu.
871452
Presne, Falcon a Soldier mi tiež prišli na um, tiež nejakí teroristi, tiež východná Európa, akože špiónske niečo... A černoch undercover v Rusku, ešte k tomu počas studenej vojny, jasnééééé! *:D* Oukej, veď z toho nemuseli robiť skutočne mega-epos, nápad prehodiť to do komorného špiónskeho thrilleru je vlastne možno aj zaujímavejší... ale Kriste, toto je asi taký špionážny film ako She-Hulk právnická dráma. Fakt by som si chcel posedieť a pokecať s ľuďmi, čo toto píšu. A ako píše Andy, hneď potom by som ich zamkol do pivnice, pustil im v tam slučke Faudu, Slow Horses alebo aspoň toho Ryana a podával im žrádlo a vynášal kýble, kým by nenapísali niečo na úrovni. Pojebaní výrobcovia contentu.
871442
18 -1
reagují: (=LIFTY=), HAL
reagovat

Sekret Invasion

Ano, není to takový průser jak čekat po AntManovi 3 a She Hulk. Ale velká seriálová událost? Ani náhodou. Vzhledem k budgetu a AAA hereckému obsazení by si to na férovku mělo rozdat kvalitativně s House of Dragon apod. Ani náhodou. U mne to má jako špionský film smůlu, že jsem teď dal to nejlepší z žánru posledních let jako Slow Horses, Faudu, Kfulim apod. No a tohle je žánrově tak na úrovni SNL skeče.
Navíc ta opravdu divná parodie na Rusko, kde je undercover spousta černochů:)))) Vlastně to prohrává i s Jackem Ryanem.
A taky považuji mimozemskou změnu identity za už možná desítky let překonané nudné klišé. 
Ale jak jsem psal, není to až taková tragédie. Mendelsohn je jako vždy excelentní, s Furym má fajn chemii. 
871445
Ano, není to takový průser jak čekat po AntManovi 3 a She Hulk. Ale velká seriálová událost? Ani náhodou. Vzhledem k budgetu a AAA hereckému obsazení by si to na férovku mělo rozdat kvalitativně s House of Dragon apod. Ani náhodou. U mne to má jako špionský film smůlu, že jsem teď dal to nejlepší z žánru posledních let jako Slow Horses, Faudu, Kfulim apod. No a tohle je žánrově tak na úrovni SNL skeče. Navíc ta opravdu divná parodie na Rusko, kde je undercover spousta černochů:)))) Vlastně to prohrává i s Jackem Ryanem. A taky považuji mimozemskou změnu identity za už možná desítky let překonané nudné klišé.  Ale jak jsem psal, není to až taková tragédie. Mendelsohn je jako vždy excelentní, s Furym má fajn chemii. 
Sekret Invasion
6 0
reagovat
Presne toto mi napadlo uz pri sledovani prvych minut. Preco to preboha urobili takto “komorne”, ked si ten material vyzaduje plnohodnotny film (alebo serial ale uplne inych rozmerov), kde by sa to mlelo medzi superhrdinami. Mali pockat s tymto po predstaveni FF a X-Menov a potom to tam poriadne roztocit.
Toto mi pride ako variacia na falcona a winter soldiera, kde bola tiez nejaka teroristicka skupinka a bla bla. Len teraz dokazu ti teroristi menit podobu. Nuda a pritom potencial jednoznacne niekde inde.
871442
Presne toto mi napadlo uz pri sledovani prvych minut. Preco to preboha urobili takto “komorne”, ked si ten material vyzaduje plnohodnotny film (alebo serial ale uplne inych rozmerov), kde by sa to mlelo medzi superhrdinami. Mali pockat s tymto po predstaveni FF a X-Menov a potom to tam poriadne roztocit. Toto mi pride ako variacia na falcona a winter soldiera, kde bola tiez nejaka teroristicka skupinka a bla bla. Len teraz dokazu ti teroristi menit podobu. Nuda a pritom potencial jednoznacne niekde inde.
871421
6 0
reagují: duro
reagovat
Čekám na protinázor od do_da, když tomu napálil 4* :D
871439
Čekám na protinázor od do_da, když tomu napálil 4* *:D*
871421
5 0
reagovat
Taky jsem zkusil první díl, no je to hrozně hloupé, což se dalo čekat, ale bohužel taky hrozná nuda a hlavně Samuel L. Jackson hrozně nevýrazný. Přitom on mohl být jediný důvod proč tomu věnovat pozornost.
I když musím uznat že i zbytek obsazení mají solidní, Olivia Colman a Ben Mendelsohn jsou skvěli herci, to je u Marvelovského seriálu trochu nezvyk. 
871436
Taky jsem zkusil první díl, no je to hrozně hloupé, což se dalo čekat, ale bohužel taky hrozná nuda a hlavně Samuel L. Jackson hrozně nevýrazný. Přitom on mohl být jediný důvod proč tomu věnovat pozornost. I když musím uznat že i zbytek obsazení mají solidní, Olivia Colman a Ben Mendelsohn jsou skvěli herci, to je u Marvelovského seriálu trochu nezvyk. 
4 -1
reagovat

Secret Invasion

Ten pilot je opravdu slabej, do budoucna se uvidí, po jedné epizodě těžko soudit. Ale moc tomu nevěřím.
871433
Ten pilot je opravdu slabej, do budoucna se uvidí, po jedné epizodě těžko soudit. Ale moc tomu nevěřím.
Secret Invasion
3 -1
reagovat

Secret Invasion

Kriste, to je zase prázdna, lacná, zle napísaná a znudene zahraná sračka. :-

A ja debil som si ešte predtým prečítal komiksovú predlohu, ktorá je epos asi o sile Avengers na stodvanástu. Sú tam všetci, Avengers, New Avengers, X-Men, F4, Thunderbolts, bojujú proti totálnej mimozemskej invázii stoviek kozmických lodí. Absolútny megamasaker.

Tu sa potácajú Jackson a Mendelsohn v nejakej ušmudlanej pseudoMoskve a snažia sa zastaviť Daenerys s bombou, ktorá po výbuchu ani nezhodí ľudí z nôh.
871421
Kriste, to je zase prázdna, lacná, zle napísaná a znudene zahraná sračka. *:-* A ja debil som si ešte predtým prečítal komiksovú predlohu, ktorá je epos asi o sile Avengers na stodvanástu. Sú tam všetci, Avengers, New Avengers, X-Men, F4, Thunderbolts, bojujú proti totálnej mimozemskej invázii stoviek kozmických lodí. Absolútny megamasaker. Tu sa potácajú Jackson a Mendelsohn v nejakej ušmudlanej pseudoMoskve a snažia sa zastaviť Daenerys s bombou, ktorá po výbuchu ani nezhodí ľudí z nôh.
Secret Invasion
9 -6
reagují: Cobretti, esmo
reagovat
V nějakém multivesmiru je živá v naší realita je konec .
871420
V nějakém multivesmiru je živá v naší realita je konec .
3 0
reagovat
Venku je první ukázka z druhé řady Srdcerváčů a já se už nemůžu dočkat dalších cute momentů v tomhle báječném komiksovém seriálu. :+
871410
Venku je [url=https://www.youtube.com/watch?v=z0srsq71_M8]první ukázka[/url] z druhé řady [b]Srdcerváčů[/b] a já se už nemůžu dočkat dalších cute momentů v tomhle báječném komiksovém seriálu. *:+*
2 -2
reagovat
reaguje na: Vincent
Ad spoiler:

LOL
871405
Ad spoiler: [spoiler]LOL[/spoiler]
871403
1 0
reagovat

Secret Invasion

U me dobry, ma to potencial.

Co myslite, je Maria opravdu mrtva?
871403
U me dobry, ma to potencial. Co myslite, je [spoiler]Maria opravdu mrtva[/spoiler]?
Secret Invasion
5 -2
reagují: Memphis
reagovat
reaguje na: holub109
Naprostý souhlas. :+ Štve mě jen to, že to teď chodí až o půlnoci. Přitom to má v TV takový večeřový potenciál ve všední dny místo, až příliš pitomého, Prostřena. :- O půlnoci pak kvůli tomu chytám hlady před spaním. :D
871395
Naprostý souhlas. *:+* Štve mě jen to, že to teď chodí až o půlnoci. Přitom to má v TV takový večeřový potenciál ve všední dny místo, až příliš pitomého, Prostřena. *:-* O půlnoci pak kvůli tomu chytám hlady před spaním. *:D*
871360
3 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se