Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum SERIÁLY

příspěvky 51181 - 51200 Napsat příspěvek
Podle mě je to nudná kravina.
571325
Podle mě je to nudná kravina.
0 0
reagovat

Falling Skies

Mě se to líbí a dost.
571324
Mě se to líbí a dost.
Falling Skies
0 0
reagovat
Začal som to sledovať, ale po 5 častiach ma to už nejako nebere. Je to aj vec vkusu, tak či tak sa k tomu ešte vrátim nech dopozerám aspoň prvú sériu.
571309
Začal som to sledovať, ale po 5 častiach ma to už nejako nebere. Je to aj vec vkusu, tak či tak sa k tomu ešte vrátim nech dopozerám aspoň prvú sériu.
0 0
reagovat

Falling Skies

Sleduje to tady někdo? Má smysl se do toho puštět, nebo se to rozplizne stejně jako Walking Dead?
571319
Sleduje to tady někdo? Má smysl se do toho puštět, nebo se to rozplizne stejně jako Walking Dead?
Falling Skies
0 0
reagovat

TB 4x06

Mne sa naopak páčila. Jess konečne dostala epic screen time, Sam ako Tommy bol neskutočný :D, posledný záber na Billa dononca u mňa vyvolal súcit s jeho charatkerom :+ no a Sookie sa konečne vyspala s Ericom :D, takže, dosť veľa pozitív... myslím :).
571247
Mne sa naopak páčila. Jess konečne dostala epic screen time, Sam ako Tommy bol neskutočný *:D*, posledný záber na Billa dononca u mňa vyvolal súcit s jeho charatkerom *:+* no a [spoiler]Sookie sa konečne vyspala s Ericom *:D*[/spoiler], takže, dosť veľa pozitív... myslím *:)*.
TB 4x06
0 0
reagovat
Neviem ako mozete vraviet, ze sa tam nic nestalo. Zvlast u ludi, co sa dostali az k stvrtej serii ma toto tvrdenie ohromne prekvapuje.
571245
Neviem ako mozete vraviet, ze sa tam nic nestalo. Zvlast u ludi, co sa dostali az k stvrtej serii ma toto tvrdenie ohromne prekvapuje.
0 0
reagovat

Jeffy

V Breaking Bad se už od začátku řady vůbec nic nestalo. Ne, že by to nudilo, ale někdy už začínají trošičku vařit z vody.
571241
V Breaking Bad se už od začátku řady [spoiler]vůbec nic nestalo. Ne, že by to nudilo, ale někdy už začínají trošičku vařit z vody.[/spoiler]
Jeffy
0 0
reagovat

Jeffy

epic spoiler is epic
571236
epic spoiler is epic
Jeffy
0 0
reagovat

True blood, Breaking Bad

Ani na jedno z nich není potřeba tenhle týden koukat. NIC ve v nich nestane :-
571232
Ani na jedno z nich není potřeba tenhle týden koukat. [spoiler]NIC ve v nich nestane[/spoiler] *:-*
True blood, Breaking Bad
0 0
reagovat
Entourage šlape pěkně zatim, akorát mě mrzí, že už zbejvá jen 6 epizod :(
571213
Entourage šlape pěkně zatim, akorát mě mrzí, že už zbejvá jen 6 epizod :(
0 0
reagovat
8x02 o dost slabsi nez prvni dil
571208
8x02 o dost slabsi nez prvni dil
0 0
reagovat

Entourage s08e01, 02

Opět naprosté TOP! :+
571205
Opět naprosté TOP! *:+*
Entourage s08e01, 02
0 0
reagovat

True Blood

Akosi som zacal fandit Fione Shaw ( a nie len preto, lebo som vcera videl Super Mario Bros). Paci sa mi, ze dava upirov do late. Uz to potrebovali.
571203
Akosi som zacal fandit Fione Shaw ( a nie len preto, lebo som vcera videl Super Mario Bros). Paci sa mi, ze dava upirov do late. Uz to potrebovali.
True Blood
0 0
reagovat

True Blood s04e06

Veľmi slabá epizóda.
571201
Veľmi slabá epizóda.
True Blood s04e06
0 0
reagovat

RainMakeR

Nejen tobě.
571165
Nejen tobě.
RainMakeR
0 0
reagovat

xxendxx

pravě že jsem měl asi 350 nepřečtenych příspěvků tak jsem to hodil rovnou
navíc nevím jestli jen mě ale když mám cca 13 nepřečtených stranek tak se nemůžu automaticky kliknout na první ale musím postupně třeba o 4 stranky
:(
571161
pravě že jsem měl asi 350 nepřečtenych příspěvků tak jsem to hodil rovnou navíc nevím jestli jen mě ale když mám cca 13 nepřečtených stranek tak se nemůžu automaticky kliknout na první ale musím postupně třeba o 4 stranky :(
xxendxx
0 0
reagovat
obcas by to chtelo projit alespon aktualni stranku... kdybys musel lovit 10 stranek zpatky tak ani nemukam :D
571159
obcas by to chtelo projit alespon aktualni stranku... kdybys musel lovit 10 stranek zpatky tak ani nemukam :D
0 0
reagovat

trailer na novou řadu Spartaca

link
swords and boobs are back a vypadá to super :))
jestli tu už link byl tak sorry ale těším strašně moc a vypadá to i na velký bitvy
571158
http://www.youtube.com/watch?v=GObQ_VCGu6w swords and boobs are back a vypadá to super :)) jestli tu už link byl tak sorry ale těším strašně moc a vypadá to i na velký bitvy
trailer na novou řadu Spartaca
0 0
reagovat
Johnny Depp na placi Life's Too Short. :D
571153
[link="http://www.rickygervais.com/images/tsott_290711_1.jpg"]Johnny Depp[/link] na placi Life's Too Short. *:D*
0 0
reagovat

Luc44

:D
571150
*:D*
Luc44
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2025.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se