Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum SERIÁLY

příspěvky 5001 - 5020 Napsat příspěvek
reaguje na: Gorecki
Jakože ona je jen ten kokot, co tu roli neměl dostat? Může bejt. Může bejt.
875425
Jakože ona je jen ten kokot, co tu roli neměl dostat? [url=https://www.youtube.com/watch?v=KXbF3R4gpD4]Může bejt. Může bejt.[/url]
875421
2 -1
reagují: Gorecki
reagovat
reaguje na: Gonzi
Takze od Igera. Ja som to tvrdil uz davno.8)
875421
Takze [spoiler]od Igera[/spoiler]. Ja som to tvrdil uz davno.*8)*
875418
4 -3
reagují: Gonzi
reagovat
reaguje na: hroubek
Já chápu, že je někdo kokot. Nechápu, že ten kokot vůbec dostane takovou řídící roli. Že jej nikdo nezastaví, že se vůbec ten scénář dostane na plac... A o tom je, že ryba smrdí od hlavy. Výsledné produkty (v tomto případě filmy a seriály) jsou do značné míry odrazem vnitřní politiky dané firmy.
875420
Já chápu, že je někdo kokot. Nechápu, že ten kokot vůbec dostane takovou řídící roli. Že jej nikdo nezastaví, že se vůbec ten scénář dostane na plac... A o tom je, že ryba smrdí od hlavy. Výsledné produkty (v tomto případě filmy a seriály) jsou do značné míry odrazem vnitřní politiky dané firmy.
875419
6 -1
reagují: hroubek
reagovat
reaguje na: Gonzi
"Myslíš tím samým procesem, co už pár let produkuje jednu sra*ku za druhou?"

S tímhle výrokem úplně nesouhlasím. Feige s MCU zkoušel nové věci (Moon Knight, She-Hulk, Loki, WandaVision), věřil tvůrcům (Thor 4, Eternals, BP 2). Problém je, že očekávání jsou prostě někde jinde. Trailery dané věci prezentují jako největší událost a pak přijde srážka s realitou, protože někdo konkrétní je s prominutím kokot. Vezmete příběh, který je v komiksech výborných, vezmete z toho základ, a to kvalitní, dobré a zajímavé hodíte do koše a zbytek nahradíte těmi nejhoršími nápady, co máte v hlavě. A pak se stane to, že je to prostě nuda k posrání, je to při nejlepším průměrné a hlavně tomu chybí srdce.
875419
"[i]Myslíš tím samým procesem, co už pár let produkuje jednu sra*ku za druhou[/i]?" S tímhle výrokem úplně nesouhlasím. Feige s MCU zkoušel nové věci (Moon Knight, She-Hulk, Loki, WandaVision), věřil tvůrcům (Thor 4, Eternals, BP 2). Problém je, že očekávání jsou prostě někde jinde. Trailery dané věci prezentují jako největší událost a pak přijde srážka s realitou, protože někdo konkrétní je s prominutím kokot. Vezmete příběh, který je v komiksech výborných, vezmete z toho základ, a to kvalitní, dobré a zajímavé hodíte do koše a zbytek nahradíte těmi nejhoršími nápady, co máte v hlavě. A pak se stane to, že je to prostě nuda k posrání, je to při nejlepším průměrné a hlavně tomu chybí srdce.
875390
10 -1
reagovat
reaguje na: Gorecki
Ryba smrdí od hlavy 8)
875418
Ryba smrdí od hlavy *8)*
875397
3 -1
reagují: Gorecki
reagovat
reaguje na: MKMZ
"3/10 za intro, znělku a závěrečnou montáž" - které všechny (?) vytvořila AI. :D:D Marvel je v prdeli...
875413
"3/10 za intro, znělku a závěrečnou montáž" - které všechny (?) vytvořila AI. *:D**:D* Marvel je v prdeli...
875400
8 0
reagovat
reaguje na: Snipsley
Postava Emilie Clarke je najednou tak moc OP, že všichni Avengers můžou jít do důchodu.
875402
Postava Emilie Clarke je [spoiler]najednou tak moc OP, že všichni Avengers můžou jít do důchodu.[/spoiler]
875398
9 0
reagují: MKMZ
reagovat

Secret Invasion

Mohlo to být ještě blbější? Ano, ale opravdu jen o trošičku... Jak je vidno, ke zku*vení lore MCU se nepotřebuje ani multiverse. :D
Tahle předražená seriálová sra*ka bude mít vliv na poměrně hodně dalších projektů (The Marvels, Brave New World, Thunderbolts,...) takže nevím, jak to chtějí v nich představit divákům, kteří tohle ignorovali. Hádám, že úplně stejným stylem jako po WandaVision/Lokim... nijak.
Myšlenka byla asi dobrá, ale zpracování opravdu nemá hlavu ani patu a to nemluvím o nekonzistentnosti (debilitě) postav i příběhu. 
Samé otázky a žádné odpovědi...
Rhodes byl tedy skrull už od Civil War? A jak dlouho Ross?
G'iah je teď (zdaleka) nejsilnější postava MCU (DNA klaďasů i záporáků, pozemských i mimozemských)?
Jak přežili radiaci oběti (vzory pro skrully) třeba i dlouhé roky?
A kde "skladují" těch milion lidí?
A kotel dalších, o kterých ani nemá cenu mluvit...
3/10 za intro, znělku a závěrečnou montáž (Ritson's War).
875400
Mohlo to být ještě blbější? Ano, ale opravdu jen o trošičku... Jak je vidno, ke zku*vení lore MCU se nepotřebuje ani multiverse. *:D* Tahle předražená seriálová sra*ka bude mít vliv na poměrně hodně dalších projektů (The Marvels, Brave New World, Thunderbolts,...) takže nevím, jak to chtějí v nich představit divákům, kteří tohle ignorovali. Hádám, že úplně stejným stylem jako po WandaVision/Lokim... nijak. Myšlenka byla asi dobrá, ale zpracování opravdu nemá hlavu ani patu a to nemluvím o nekonzistentnosti (debilitě) postav i příběhu.  Samé otázky a žádné odpovědi... [spoiler]Rhodes byl tedy skrull už od Civil War? A jak dlouho Ross?[/spoiler] [spoiler]G'iah je teď (zdaleka) nejsilnější postava MCU (DNA klaďasů i záporáků, pozemských i mimozemských)?[/spoiler] [spoiler]Jak přežili radiaci oběti (vzory pro skrully) třeba i dlouhé roky?[/spoiler] [spoiler]A kde "skladují" těch milion lidí?[/spoiler] A kotel dalších, o kterých ani nemá cenu mluvit... [b]3/10[/b] za intro, znělku a závěrečnou montáž (Ritson's War).
Secret Invasion
9 -1
reagují: Cinefil
reagovat

Secret Invasion

Já fakt hrozně hrozně moc nudou trpěl už u prvního dílu, fakt na zbytek nemám sílu. Nečekal bych, že zrovna tohle bude ten MCU produkt, který už neuvidím. Pořád ale chci v odrážkách vědět, co důležitého pro další MCU vývoj se tam stalo (jestli něco), tak kdo to viděl, prosím kdyžtak sem do spoilerů.
875398
Já fakt hrozně hrozně moc nudou trpěl už u prvního dílu, fakt na zbytek nemám sílu. Nečekal bych, že zrovna tohle bude ten MCU produkt, který už neuvidím. Pořád ale chci v odrážkách vědět, co důležitého pro další MCU vývoj se tam stalo (jestli něco), tak kdo to viděl, prosím kdyžtak sem do spoilerů.
Secret Invasion
6 0
reagují: Papricek
reagovat
Urcite za to moze Kathleen Kennedy8)
875397
Urcite za to moze Kathleen Kennedy*8)*
875368
6 -2
reagovat
reaguje na: HAL
Je tam akcia na úrovni tej z prvej časti.
875393
Je tam akcia na úrovni tej z prvej časti.
875380
1 -1
reagovat
> a já nechápu, že to mohlo projít celým procesem
Myslíš tím samým procesem, co už pár let produkuje jednu sra*ku za druhou? :D
875390
> a já nechápu, že to mohlo projít celým procesem Myslíš tím samým procesem, co už pár let produkuje jednu sra*ku za druhou? *:D*
875368
8 -1
reagují: hroubek
reagovat
Ja z toho videl jen prvni epku a kousek druhe a hlavne absolutne nechapu, jak jeden dil Secret Invasion mohl stat to co cela druha rada White Lotus.
875384
Ja z toho videl jen prvni epku a kousek druhe a hlavne absolutne nechapu, jak jeden dil Secret Invasion mohl stat to co cela druha rada White Lotus.
4 -1
reagovat
Pak se Marvel diví, že nad ním diváci lámou hůl... 
875383
Pak se Marvel diví, že nad ním diváci lámou hůl... 
875368
3 -1
reagovat
Já dal první díl, možná i druhý, už nevím, a vůbec nemám chuť pokračovat. 

Je tam aspoň nějaká aspoň trochu zajímavá akce, nebo opravdu pořád jen vykecávají a řeší hovadiny? 
875380
Já dal první díl, možná i druhý, už nevím, a vůbec nemám chuť pokračovat.  Je tam aspoň nějaká aspoň trochu zajímavá akce, nebo opravdu pořád jen vykecávají a řeší hovadiny? 
1 -1
reagují: kyller
reagovat
"You either die a hero or live long enough to see yourself become the villain..."

Úplně jsem ztratil chuť se na to podívat. She-Hulk mě málem zabila :D
875379
"You either die a hero or live long enough to see yourself become the villain..." Úplně jsem ztratil chuť se na to podívat. She-Hulk mě málem zabila *:D*
3 -1
reagovat

Tajná invaze - závěr

Tohle je prostě zklamání po všech stránkách. Měl to být návrat k tomu nejlepšímu, co Feige s MCU udělal, a vznikla z toho tahle konina. Neříkám, že to nemá několik dobrých momentů, něco funguje dobře, ale jako celek je to fakt meh, nuda a já nechápu, že to mohlo projít celým procesem. 5/10
875368
Tohle je prostě zklamání po všech stránkách. Měl to být návrat k tomu nejlepšímu, co Feige s MCU udělal, a vznikla z toho tahle konina. Neříkám, že to nemá několik dobrých momentů, něco funguje dobře, ale jako celek je to fakt meh, nuda a já nechápu, že to mohlo projít celým procesem. 5/10
Tajná invaze - závěr
16 0
reagují: Gorecki, Gonzi, DarkSith
reagovat
Konečně je tu regulérní trailer na druhou řadu Srdcerváčů a hodně mě to nabudilo. Myslím, že to bude ještě lepší než skvělá první série. :+
875296
Konečně je tu [url=https://www.youtube.com/watch?v=tkkNXt7tJY8]regulérní trailer na druhou řadu Srdcerváčů[/url] a hodně mě to nabudilo. Myslím, že to bude ještě lepší než skvělá první série. *:+*
2 -5
reagovat
reaguje na: MKMZ
No neke:o
875288
No neke*:o*
875285
8 -1
reagovat

Scarlet Witch Special Presentation

Během natáčení Agatha: Coven of Chaos tajně vznikl i další MCU speciál (de facto prequel k seriálu) inspirovaný komiksovým The Witches’ Road.
875285
Během natáčení Agatha: Coven of Chaos tajně vznikl i další MCU speciál (de facto prequel k seriálu) inspirovaný komiksovým [spoiler]The Witches’ Road[/spoiler].
Scarlet Witch Special Presentation
2 -2
reagují: Milosh
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se