Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum SERIÁLY

příspěvky 4981 - 5000 Napsat příspěvek
reaguje na: verbst
IMHO je Obi-Wan o moc horší. Ale je to jako bavit se o tom jestli je horší se posrat s průjmem nebo bez. 
875656
IMHO je Obi-Wan o moc horší. Ale je to jako bavit se o tom jestli je horší se posrat s průjmem nebo bez. 
875655
8 -1
reagují: Adventurer
reagovat
reaguje na: MKMZ
Glovera mám rád, ale jakkoliv navazovat na Sola (nejhorší počin z předaleké galaxie) je totální kravina. 
Navíc jeho Lando byl extrémně divnej. 
Ne. Fuj. Ne. Prostě ne. 
875655
Glovera mám rád, ale jakkoliv navazovat na Sola (nejhorší počin z předaleké galaxie) je totální kravina.  Navíc jeho Lando byl extrémně divnej.  Ne. Fuj. Ne. Prostě ne. 
875642
4 -5
reagují: Cinefil, AndyKaufman
reagovat

Star Wars: Lando

Donald Glover s bratrem Stephenem píší scénář pro Lucasfilm. Potenciálně by to mohlo být zajímavé s účastí Emilie Clark jako Qi’ry a zločineckým syndikátem Crimson Dawn (Maul), třeba i s napojením na herní Outlaws. Ale dost to omezují komiksy, které to období zpracovaly už příliš detailně. Jinak nevím, s čím chtějí přijít. 
875642
Donald Glover s bratrem Stephenem píší scénář pro Lucasfilm. Potenciálně by to mohlo být zajímavé s účastí Emilie Clark jako Qi’ry a zločineckým syndikátem Crimson Dawn (Maul), třeba i s napojením na herní Outlaws. Ale dost to omezují komiksy, které to období zpracovaly už příliš detailně. Jinak nevím, s čím chtějí přijít. 
Star Wars: Lando
4 -1
reagují: verbst
reagovat

Secret Invasion

Marvel vyhodil 200 mega len aby mohol vzniknúť tento meme link
875629
Marvel vyhodil 200 mega len aby mohol vzniknúť tento meme https://scontent-vie1-1.xx.fbcdn.net/v/t39.30808-6/363396700_696271435690560_4678937762999131202_n.jpg?_nc_cat=1&ccb=1-7&_nc_sid=730e14&_nc_ohc=DTpQcDHVKW0AX9Kxn66&_nc_oc=AQmuLEuwzrFlt-FYVlRBGaNI3nrjwevBXXLhvnBT7r2J4QgOrHngZp9srioDtNlIT5A&_nc_ht=scontent-vie1-1.xx&oh=00_AfARIwZ6117oJcgAN4ejsuotKrgfTJILd4-0P1j_bKlM2A&oe=64C7F58F
Secret Invasion
10 0
reagovat
reaguje na: xnewstedx
Dal jsem si dneska první dva díly druhé řady a je to pořád hodně super.
875613
Dal jsem si dneska první dva díly druhé řady a je to pořád hodně super.
875610
2 0
reagovat

The Bear

Boha to je tak dobre.
875610
Boha to je tak dobre.
The Bear
5 0
reagují: hroubek
reagovat

Star Trek Strange New Worlds 1x01

Ty vole, dobrý to bylo. Proč mi nikdo neřekl, ať na to začnu koukat už dávno?
875605
Ty vole, dobrý to bylo. Proč mi nikdo neřekl, ať na to začnu koukat už dávno?
Star Trek Strange New Worlds 1x01
5 0
reagovat

Hunters

Lovci nacistů dostali nedávno 2. Sérii.
Tak jsem sjel rychle 1 sérii. Od 4-5 dílu se to luxusně rozjede až do parádní ho finále.
Rozhodně doporučuji. Jsou tam sympatický postavy. A je to taková old schoolova tymovka ze 70. Let.. 
A snažte se vyhnout názvům dílů 2. Série.
Na konci 1. Série je fakt parádní zvrat a překvapení...

A dost mě teda děsí skutečnost, že by něco z toho seriálu mohlo být skutečně. Tzn nacisti dále přežívali v různých místech na světě. A zlo by nebylo potrestáno... Naopak, někteří by toho využili ve svůj prospěch.
875598
Lovci nacistů dostali nedávno 2. Sérii. Tak jsem sjel rychle 1 sérii. Od 4-5 dílu se to luxusně rozjede až do parádní ho finále. Rozhodně doporučuji. Jsou tam sympatický postavy. A je to taková old schoolova tymovka ze 70. Let..  A snažte se vyhnout názvům dílů 2. Série. Na konci 1. Série je fakt parádní zvrat a překvapení... A dost mě teda děsí skutečnost, že by něco z toho seriálu mohlo být skutečně. Tzn nacisti dále přežívali v různých místech na světě. A zlo by nebylo potrestáno... Naopak, někteří by toho využili ve svůj prospěch.
Hunters
2 0
reagovat

ST: Strange New Worlds

Pro změnu velmi seriozní díl, a opravdu výborný. Vyloženě jsem zadoufal v nějaký film/seriál z války s Klingony (nějaký dobrý seriál). Nebo třeba MASH s Klingony, hlavně když by tam byly tihle dva - doktor i sestřička jsou skvělé postavy.

Jen u toho finále tohoto dílu... jsem doufal v něco trochu sofistikovanějšího. 
875588
Pro změnu velmi seriozní díl, a opravdu výborný. Vyloženě jsem zadoufal v nějaký film/seriál z války s Klingony (nějaký [i]dobrý [/i]seriál). Nebo třeba MASH s Klingony, hlavně když by tam byly tihle dva - doktor i sestřička jsou skvělé postavy. Jen u toho finále tohoto dílu... jsem doufal v něco trochu sofistikovanějšího. 
ST: Strange New Worlds
1 0
reagovat
reaguje na: Gorecki
Bavíme se tu o Disneym.
Kdy to u nich bylo jinak?

Samozřejmě že za ten shit může Iger, který tam má hlavní slovo. Ale i on je jen symptom korporátní fabriky kterou ta společnost byla snad odjakživa.
875495
Bavíme se tu o Disneym. Kdy to u nich bylo jinak? Samozřejmě že za ten shit může Iger, který tam má hlavní slovo. Ale i on je jen symptom korporátní fabriky kterou ta společnost byla snad odjakživa.
875493
2 0
reagovat
reaguje na: Gonzi
Tak je este moznost, ze tam bude tym padom pokokot kokotov, ktorym sefuje uberkokot. Ale vacsinou to byva jednoduchsie.
875493
Tak je este moznost, ze tam bude tym padom pokokot kokotov, ktorym sefuje uberkokot. Ale vacsinou to byva jednoduchsie.
875425
2 0
reagují: HAL
reagovat

Secret Invasion

Tak jsem si to aspoň proklikal - bože to je hovadina o ničem. Už bych měl být zvyklý na všechno, ale fakt mě to překvapuje. Jak od Marvelu nic nečekám, tak zrovna u Secret Invasion jsem čekal že aspoň z toho udělají událost, něco epického a zajímavého, i když třeba hloupého... a ono hovno. Praštěný děj a utahané dialogy absolutně nezajímavých postav (kde jsou ty časy kdy Fury byl třeba i jen trochu cool). A to celé skoro bez akce, i to finále kde dva Super-Supermani létají kolem Bulharské fabriky a mlátí se digitálním betonem je úplně o ničem, zlaté Agents of Shield, nedejbože Agent Carter, to byla seriálová genialita vedle tohoto.

Vážně by mě zajímalo co na tomhle mělo tak vysoký rozpočet, vždyť třeba celý čtvrtý díl až na posledních šest minut je celý doslova o tom že dvě postavy sedí v kavárně, pak v kostele, v parku, v kuchyni, v obýváku a v autě, a povídají si. Nic jiného se tam nestane.
875484
Tak jsem si to aspoň proklikal - bože to je hovadina o ničem. Už bych měl být zvyklý na všechno, ale fakt mě to překvapuje. Jak od Marvelu nic nečekám, tak zrovna u Secret Invasion jsem čekal že aspoň z toho udělají událost, něco epického a zajímavého, i když třeba hloupého... a ono hovno. Praštěný děj a utahané dialogy absolutně nezajímavých postav (kde jsou ty časy kdy Fury byl třeba i jen trochu cool). A to celé skoro bez akce, i to finále kde dva Super-Supermani létají kolem Bulharské fabriky a mlátí se digitálním betonem je úplně o ničem, zlaté Agents of Shield, nedejbože Agent Carter, to byla seriálová genialita vedle tohoto. Vážně by mě zajímalo co na tomhle mělo tak vysoký rozpočet, vždyť třeba celý čtvrtý díl až na posledních šest minut je celý doslova o tom že dvě postavy sedí v kavárně, pak v kostele, v parku, v kuchyni, v obýváku a v autě, a povídají si. Nic jiného se tam nestane.
Secret Invasion
8 -2
reagovat

Uzumaki

875457
[url=https://www.youtube.com/watch?v=qRrqvjjKlOs]Adaptace kultovního díla Junji Ita.[/url]
Uzumaki
3 0
reagovat
reaguje na: hroubek
Právě že nikde… ale jelikož byl v nemocničním mundůru a společně s hláškou, že byl v zajetí “velmi dlouho,” tak by to mělo implikovat, že od jeho střetu s Visionem. Ale bůhví při logice scénáristů. :o
875437
Právě že nikde… ale jelikož byl [spoiler]v nemocničním mundůru a společně s hláškou, že byl v zajetí “velmi dlouho,” tak by to mělo implikovat, že od jeho střetu s Visionem[/spoiler]. Ale bůhví při logice scénáristů. *:o*
875431
0 -1
reagovat
S každým dalším filmem (seriálem), kde se Fury objeví, jsem víc a víc přesvědčený o jeho nekompetentnosti (potažmo celého SHIELDU). Nechá tajně posbírat DNA vzorky všech super lidí a emzáků protože what could go wrong:D. To nemluvím o tom, že Skrullové jsou už několikátá hrozba, která mu několik let rostla pod nosem a o které neměl tušení:D
875436
S každým dalším filmem (seriálem), kde se Fury objeví, jsem víc a víc přesvědčený o jeho nekompetentnosti (potažmo celého SHIELDU). [spoiler]Nechá tajně posbírat DNA vzorky všech super lidí a emzáků protože what could go wrong*:D*[/spoiler]. To nemluvím o tom, že Skrullové jsou už několikátá hrozba, která mu několik let rostla pod nosem a o které neměl tušení*:D*
875428
2 0
reagovat
Kde bylo řečeno, že Rhodney scrull od Endgame?? Já měl za to, že se to stalo až pak.
875431
Kde bylo řečeno, že Rhodney scrull od Endgame?? Já měl za to, že se to stalo až pak.
875428
3 -1
reagují: MKMZ
reagovat
Lépe bych to asi nenapsal. :+
875429
Lépe bych to asi nenapsal. *:+*
875420
1 -1
reagovat
reaguje na: Papricek
Možná nad tím přemýšlím zbytečně moc, což si seriál kvůli kvalitě nezaslouží, ale co že to měl Fury za plán?
Poslat měňavce vedeného pomstou, jehož druh chce (z většiny) vyhubit lidstvo a obsadit jeho planetu, s ampulkou superschopností veškerenstva MCU do fackovačky s jedním z jeho rodu, který je už také vylepšený, a očekávat, že tím zabrání jaderné katastrofě, aniž by mohl cokoliv predikovat nebo ovlivnit, zatímco je sám na druhé straně planety? Četl vůbec někdo z autorů tohohle veledíla komiksovou předlohu?
A to že jeden skrull měl jako War Machine přístup ke stroji času (v Endgame) a ani se nepokusil to zohlednit při záchraně své rasy, což byl hlavní cíl, dává asi takový smysl jako celý seriál… :D
875428
Možná nad tím přemýšlím zbytečně moc, což si seriál kvůli kvalitě nezaslouží, ale co že to měl Fury za plán? [spoiler]Poslat měňavce vedeného pomstou, jehož druh chce (z většiny) vyhubit lidstvo a obsadit jeho planetu, s ampulkou superschopností veškerenstva MCU do fackovačky s jedním z jeho rodu, který je už také vylepšený, a očekávat, že tím zabrání jaderné katastrofě, aniž by mohl cokoliv predikovat nebo ovlivnit, zatímco je sám na druhé straně planety? Četl vůbec někdo z autorů tohohle veledíla komiksovou předlohu?[/spoiler] [spoiler]A to že jeden skrull měl jako War Machine přístup ke stroji času (v Endgame) a ani se nepokusil to zohlednit při záchraně své rasy, což byl hlavní cíl, dává asi takový smysl jako celý seriál…[/spoiler] *:D*
875402
2 -1
reagují: Papricek, hroubek
reagovat
reaguje na: Gorecki
Jakože ona je jen ten kokot, co tu roli neměl dostat? Může bejt. Může bejt.
875425
Jakože ona je jen ten kokot, co tu roli neměl dostat? [url=https://www.youtube.com/watch?v=KXbF3R4gpD4]Může bejt. Může bejt.[/url]
875421
2 -1
reagují: Gorecki
reagovat
Takze od Igera. Ja som to tvrdil uz davno.8)
875421
Takze [spoiler]od Igera[/spoiler]. Ja som to tvrdil uz davno.*8)*
875418
4 -3
reagují: Gonzi
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se