Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum SERIÁLY

příspěvky 4861 - 4880 Napsat příspěvek
reaguje na: SteKi
Ok, píšu si
876650
Ok, píšu si
876648
4 0
reagují: SteKi
reagovat

The Bear s01 a s02

Čo to kurva?!? Ten človek čo má toto na svedomí je nejaké nadprirodzené stvorenie a génius?!? Ako to, že je to tak strašne dobré, že každá postava je fantastická, že do každého vzťahu medzi nimi sa dokážem vžiť a rozumiem mu? Prečo som sa o tom dozvedel len tak z náhodného komentu tu a je to tak pod všeobecným radarom a nikto to nepozná?

Je to strašne super. 11/10
876648
Čo to kurva?!? Ten človek čo má toto na svedomí je nejaké nadprirodzené stvorenie a génius?!? Ako to, že je to tak strašne dobré, že každá postava je fantastická, že do každého vzťahu medzi nimi sa dokážem vžiť a rozumiem mu? Prečo som sa o tom dozvedel len tak z náhodného komentu tu a je to tak pod všeobecným radarom a nikto to nepozná? Je to strašne super. 11/10
The Bear s01 a s02
12 -1
reagují: TedGeorge
reagovat
reaguje na: The Joker
Souhlas, trochu se divím, že kolem sebe nemá ten seriál daleko větší buzz. Má to super stylizaci a v obsazení docela velká jména + Adam McKay
876646
Souhlas, trochu se divím, že kolem sebe nemá ten seriál daleko větší buzz. Má to super stylizaci a v obsazení docela velká jména + Adam McKay
876644
2 0
reagovat
reaguje na: holub109
Jj navic tech uvodnich 65 minut moc hezky uteklo, spousta jinych serialu by se mohla inspirovat. 
876644
Jj navic tech uvodnich 65 minut moc hezky uteklo, spousta jinych serialu by se mohla inspirovat. 
876638
2 0
reagují: holub109
reagovat

Winning Time S2

První série byla boží a druhá zatím po první epizodě vypadá jako povedený návrat. Vše zůstalo při starém a zdá se, že i tentokrát bude na co koukat. Těším se na další díly :D
876638
První série byla boží a druhá zatím po první epizodě vypadá jako povedený návrat. Vše zůstalo při starém a zdá se, že i tentokrát bude na co koukat. Těším se na další díly *:D*
Winning Time S2
2 0
reagují: The Joker
reagovat
reaguje na: fabec
U nás bol hit aj Farma, takže veľkú váhu by som tomu neprikladal :D
876579
U nás bol hit aj Farma, takže veľkú váhu by som tomu neprikladal *:D*
876571
3 0
reagovat

Na nože (Ano Šéfe SK 2)

Letos na Markíze odstartoval druhý pokus se Slovenskou variací na Ano, šéfe. Před lety tam byl pokus s českým kuchařem žijícím na Slovensku. U toho jsem zkouknul všechny díly, na Zdendu to pochopitenlě nemělo, ale koncepce byla jinak vesměs na chlup stejná, a kuchař takovej docela fajn týpek, jen prostě to nebyl takovej nášup jako s Zdendou, co chrlí jednu hlášku za druhou. 
No, a teď novej pokus na Markíze. Co k tomu říct...Dal jsem 4 díly a dost. Z nějakého důvodu mají jednotlivé díly 75 minut, kdy zpravidla minimálně polovina se odehrává úplně mimo hospodu a řeší se tam rodinné problémy a vztahy majitelů atp. Týpek - kuchař, docela ujde. Problém je, že narozdíl od toho prvního viditelně nakoukal všechny díly se Zdendou a opakuje spoustu jeho grimas a gest. Z toho našeho konceptu je tam vesměs jen to, že na začátku (po cca desetiminutové představovačce hospody) příjde do hospody, zkoukne to, objedná jídlo, řekne, že je mu na blití a všechny zjebe. Úplně chybí zátěžák, a co je asi nejdůležitější, tak úplně chybí návštěva po X týdnech, kdy zhodnotí změny. Místo toho pro ně sám v závěru uvaří menu, které prohlásí za pecku roku a že od teď by měli vařit přesně tohle. Následuje titulková powerpoint prezentace s fotkama, kde vidíš změny v hospodě po třech měsících.
Na Slovensku je to prý hit, no, já už pokračovat určitě nebudu. 
876571
Letos na Markíze odstartoval druhý pokus se Slovenskou variací na Ano, šéfe. Před lety tam byl pokus s českým kuchařem žijícím na Slovensku. U toho jsem zkouknul všechny díly, na Zdendu to pochopitenlě nemělo, ale koncepce byla jinak vesměs na chlup stejná, a kuchař takovej docela fajn týpek, jen prostě to nebyl takovej nášup jako s Zdendou, co chrlí jednu hlášku za druhou.  No, a teď novej pokus na Markíze. Co k tomu říct...Dal jsem 4 díly a dost. Z nějakého důvodu mají jednotlivé díly 75 minut, kdy zpravidla minimálně polovina se odehrává úplně mimo hospodu a řeší se tam rodinné problémy a vztahy majitelů atp. Týpek - kuchař, docela ujde. Problém je, že narozdíl od toho prvního viditelně nakoukal všechny díly se Zdendou a opakuje spoustu jeho grimas a gest. Z toho našeho konceptu je tam vesměs jen to, že na začátku (po cca desetiminutové představovačce hospody) příjde do hospody, zkoukne to, objedná jídlo, řekne, že je mu na blití a všechny zjebe. Úplně chybí zátěžák, a co je asi nejdůležitější, tak úplně chybí návštěva po X týdnech, kdy zhodnotí změny. Místo toho pro ně sám v závěru uvaří menu, které prohlásí za pecku roku a že od teď by měli vařit přesně tohle. Následuje titulková powerpoint prezentace s fotkama, kde vidíš změny v hospodě po třech měsících. Na Slovensku je to prý hit, no, já už pokračovat určitě nebudu. 
Na nože (Ano Šéfe SK 2)
4 0
reagují: SteKi
reagovat
reaguje na: hroubek
Sedmý je (společně se sedmým z první řady) nejlepší z celého seriálu. Navíc s jednou z nejlepších cameo rolí co jsem kdy viděl. Obyčejná 5 minutová konverzace, která by ale s jakýmkoliv jiným hercem byla o level níž.
876526
Sedmý je (společně se sedmým z první řady) nejlepší z celého seriálu. Navíc s jednou z nejlepších cameo rolí co jsem kdy viděl. Obyčejná 5 minutová konverzace, která by ale s jakýmkoliv jiným hercem byla o level níž.
876511
5 0
reagují: rollman69
reagovat
reaguje na: (=LIFTY=)
Mě se ten sedmý díl líbil o trochu více, než ten šestý. 
876511
Mě se ten sedmý díl líbil o trochu více, než ten šestý. 
876506
3 0
reagují: Papricek
reagovat

The Bear 2. řada

Tak šestý, sedmý a poslední díl se zapisuje do zlatého seriálového fondu.
Hlavně ten sedmý je co se vývoje jedné postavy týká zlomový a výborně napsaný. 
Ale teda na to, jak všechno to jídlo výborně chutně vypadalo, tak odcházím s hodně hořkou tečkou na závěr a je mi z toho všeho tak trochu na ho.no.
876506
Tak šestý, sedmý a poslední díl se zapisuje do zlatého seriálového fondu. Hlavně ten sedmý je co se vývoje jedné postavy týká zlomový a výborně napsaný.  Ale teda na to, jak všechno to jídlo výborně chutně vypadalo, tak [spoiler]odcházím s hodně hořkou tečkou na závěr a je mi z toho všeho tak trochu na ho.no. [/spoiler]
The Bear 2. řada
5 -1
reagují: hroubek
reagovat
reaguje na: TedGeorge
Moje chyba z nepozornosti. Ale přesto díky. :+ 
876494
Moje chyba z nepozornosti. Ale přesto díky. *:+* 
876492
1 0
reagovat
reaguje na: DarkSith
Však už jsem to napsal, stejný jako Famke Janssen ze švédštiny.
876492
Však už jsem to napsal, stejný jako Famke Janssen ze švédštiny.
876491
3 0
reagují: DarkSith
reagovat
A co ten překlad Jess Bush?  Stále netrpělivě čekám... 8)
876491
A co ten překlad Jess Bush?  Stále netrpělivě čekám... *8)*
876485
1 0
reagovat
reaguje na: Gorecki
Chtěl, no nedopadlo to 
876485
Chtěl, no nedopadlo to 
876483
2 0
reagují: DarkSith
reagovat
Chcel si napisat z ukrajinciny?)
876483
Chcel si napisat z ukrajinciny*?)*
876411
2 0
reagovat
"YOURE WIZZARD TEDDY" :D
876476
"YOURE WIZZARD TEDDY" *:D*
876408
1 0
reagovat
Ten překlad mě moc zajímá. :+ 
876423
Ten překlad mě moc zajímá. *:+* 
876411
1 0
reagovat
reaguje na: Disketa1
876417
https://youtu.be/wJfL2mjS_4s?t=60
876415
4 0
reagovat
Neznáme.
876415
Neznáme.
876411
1 -2
reagovat
reaguje na: verbst
Ano, je to velmi podobné, jak překlad Famke Janssen ze švédštiny. Tedy hebký kožíšek, ale to vám neříkám žádnou novinku.

Jinak sladká kočička, alias Mila Kunis, to určitě všichni z ruštiny znáte.
876411
Ano, je to velmi podobné, jak překlad Famke Janssen ze švédštiny. Tedy hebký kožíšek, ale to vám neříkám žádnou novinku. Jinak sladká kočička, alias Mila Kunis, to určitě všichni z ruštiny znáte.
876410
3 0
reagují: Gorecki, DarkSith, Disketa1
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se