Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum SERIÁLY

příspěvky 4821 - 4840 Napsat příspěvek
JC je solidní herec bez výrazných rolí. Takový jsou taky potřeba a když tu pak najednou nejsou, leckdo se rozpačitě škrábe na hlavě a diví se, proč se o tom člověku nemluvilo víc. Zmínil bych Lance Reddicka, i když ten teda měl přeci jen větší charisma, ale i tak: ten "žalobce" v Oppenheimerovi byl prvotřídní čurák, ne? ?)
876794
JC je solidní herec bez výrazných rolí. Takový jsou taky potřeba a když tu pak najednou nejsou, leckdo se rozpačitě škrábe na hlavě a diví se, proč se o tom člověku nemluvilo víc. Zmínil bych Lance Reddicka, i když ten teda měl přeci jen větší charisma, ale i tak: ten "žalobce" v Oppenheimerovi byl prvotřídní čurák, ne? *?)*
12 0
reagují: (=LIFTY=)
reagovat
reaguje na: AndyKaufman
Dyť je úplně v pohodě.
876792
Dyť je úplně v pohodě.
876784
2 0
reagovat
Je to můj hodně oblíbený herec - a naprosto nevím proč.
876789
Je to můj hodně oblíbený herec - a naprosto nevím proč.
876784
2 0
reagovat
Výborně,  já si myslel, že ho nemám rád jen já. 
876788
Výborně,  já si myslel, že ho nemám rád jen já. 
876784
2 0
reagovat
To jsem si tak dneska s potomkem hrál s raketoplánem z Dupla a najednou jsem si vzpomněl na seriál Mys, který kdysi (konec 90. let) šel tuším na ČT, bez kdovíjakého ohlasu (snad dokonce odpoledne...?). Pamatuje to tu někdo - a případně ideálně to viděl v nedávnější minulosti, a mohl by mi tudíž potvrdit, jestli to byla taková pecka, jak si mlhavě vybavuji, nebo jde čistě o růžové brýle nostalgie? (na ČSFD 85%, ovšem pouze z 55 hodnocení - a toliko krajně nedůstojné čtyři recenze...)
876786
To jsem si tak dneska s potomkem hrál s raketoplánem z Dupla a najednou jsem si vzpomněl na seriál Mys, který kdysi (konec 90. let) šel tuším na ČT, bez kdovíjakého ohlasu (snad dokonce odpoledne...?). Pamatuje to tu někdo - a případně ideálně to viděl v nedávnější minulosti, a mohl by mi tudíž potvrdit, jestli to byla taková pecka, jak si mlhavě vybavuji, nebo jde čistě o růžové brýle nostalgie? (na ČSFD 85%, ovšem pouze z 55 hodnocení - a toliko krajně nedůstojné čtyři recenze...)
1 0
reagovat

Winning Time

Člověku, který natočí něco, kde dokáže špičkově zahrát i Jason Clarke, by měli v Egyptě postavit otroci novou pyramidu. 
876784
Člověku, který natočí něco, kde dokáže špičkově zahrát i Jason Clarke, by měli v Egyptě postavit otroci novou pyramidu. 
Winning Time
5 0
reagují: Memphis, Barv666, (=LIFTY=)
reagovat
reaguje na: GhostFromHell
Expanse má slepší rozjezd a dojezd, ale druhá a třetí řada jsou nejlepší sci-fi od konce Hvězdné brány.
Plus teda Hvězdná brána na začátku a na konci už koncepcí dílů odlišné seriály. A SGU už je pak stylem spíš Ztraceni.
876774
Expanse má slepší rozjezd a dojezd, ale druhá a třetí řada jsou nejlepší sci-fi od konce Hvězdné brány. Plus teda Hvězdná brána na začátku a na konci už koncepcí dílů odlišné seriály. A SGU už je pak stylem spíš Ztraceni.
876762
5 0
reagují: xnewstedx
reagovat
Pořád vyhlížím chvíli, ale nakonec si to dám asi od prvního dílu první řady, a navážu na novou, protože vloni z toho, co jsem viděl - tak Medvěd v těhle minisériích utkvěl v hlavě asi nejvíc, má to atributy přesně toho momentu, kdy končí díl a ... tak ještě jeden, druhej a ... zkouknete to celý.
876766
Pořád vyhlížím chvíli, ale nakonec si to dám asi od prvního dílu první řady, a navážu na novou, protože vloni z toho, co jsem viděl - tak Medvěd v těhle minisériích utkvěl v hlavě asi nejvíc, má to atributy přesně toho momentu, kdy končí díl a ... tak ještě jeden, druhej a ... zkouknete to celý.
2 -1
reagovat
reaguje na: Memphis
Jo, viděl asi 2 díly a zabalil to, už ani nevím proč, ale asi tomu dám znovu šanci.

Hvězdná brána mě vždycky nějak míjela, když to běželo v tv, tak jsem se třeba díval, ale že bych si to pouštěl nějak uceleně.. nějak mě to neláká, obecně tyhle ST klony typu každý díl se s posádkou podíváme jinam / řešíme něco jiného. To už i Beverli Hills mívalo větší progress :) Tím neříkám, že to je špatně, ale čím je člověk starší, má méně času na vše.
876762
Jo, viděl asi 2 díly a zabalil to, už ani nevím proč, ale asi tomu dám znovu šanci. Hvězdná brána mě vždycky nějak míjela, když to běželo v tv, tak jsem se třeba díval, ale že bych si to pouštěl nějak uceleně.. nějak mě to neláká, obecně tyhle ST klony typu každý díl se s posádkou podíváme jinam / řešíme něco jiného. To už i Beverli Hills mívalo větší progress :) Tím neříkám, že to je špatně, ale čím je člověk starší, má méně času na vše.
876739
1 0
reagují: fabec
reagovat
Stargate + spin-offy , Battlestar galactica 8):+
876751
Stargate + spin-offy , Battlestar galactica *8)**:+*
876736
3 0
reagovat

Shameless

No bylo to sice dobré, ale docela rychle se to okoukalo. Ten nulový posun/vývoj postav byl v pozdějších sériích neuvěřitelně otravný. Ve své době jsem na to taky koukal, ale s Bear bych to teda nesrovnával.
876744
No bylo to sice dobré, ale docela rychle se to okoukalo. Ten nulový posun/vývoj postav byl v pozdějších sériích neuvěřitelně otravný. Ve své době jsem na to taky koukal, ale s Bear bych to teda nesrovnával.
Shameless
4 0
reagovat
Battlestar Galactica, Orville. 
876743
Battlestar Galactica, Orville. 
876736
5 0
reagovat
reaguje na: Kostěj
Původní seriál si se zestručněním poradil. S hlavním představitelem souhlas, je fakt promrhaná příležitost, že nedostal hlavní roli Nikolaj-Coster-Waldau
876741
Původní seriál si se zestručněním poradil. S hlavním představitelem souhlas, je fakt promrhaná příležitost, že nedostal hlavní roli Nikolaj-Coster-Waldau
876702
2 0
reagovat
Viděl jsi The Expanse? Lepší sci-fi seriál neznám.
876739
Viděl jsi The Expanse? Lepší sci-fi seriál neznám.
876736
8 0
reagují: GhostFromHell
reagovat

Tip na scifi

Poslední dobou se mi moc líbilo See a Silo. Má někdo tip na nějaký zajímavý seriál se scifi námětem (ideálně military ale o ničem takovém nevím) ? Nebo obecně na nějaký vynikající počin (Warrior, Cobra Kai..)  mimo žánr komedie a animovaných? Nic proti nim, ale na komedie se často dívám s mojí (momentálně Zlé sestry) a hledám něco pro sebe zase na večery. Mám pocit, že jsem viděl snad už všechno, co za něco stojí.. ale pak vždycky něco objevím, co mi uniklo viz Momoa naposled.
876736
Poslední dobou se mi moc líbilo See a Silo. Má někdo tip na nějaký zajímavý seriál se scifi námětem (ideálně military ale o ničem takovém nevím) ? Nebo obecně na nějaký vynikající počin (Warrior, Cobra Kai..)  mimo žánr komedie a animovaných? Nic proti nim, ale na komedie se často dívám s mojí (momentálně Zlé sestry) a hledám něco pro sebe zase na večery. Mám pocit, že jsem viděl snad už všechno, co za něco stojí.. ale pak vždycky něco objevím, co mi uniklo viz Momoa naposled.
Tip na scifi
2 0
reagovat
Cože co? Fantasy / historickej seriál z Japonska z období samurajů? 

To beru hned 8):+

Další GOT prequel bude až tak 2025... 
Stejně tak i finále ST 
876722
Cože co? Fantasy / historickej seriál z Japonska z období samurajů?  To beru hned *8)**:+* Další GOT prequel bude až tak 2025...  Stejně tak i finále ST 
876696
1 0
reagovat
No já ti nevím. Scénář přepsanej from scratch, natočeno to mají už víc než rok... Spíš se mi zdá, že to smrdí průserem a oni to vědí. Navíc si pořád myslím, že deset dílů je na tisícistránkovou bichli narvanou dějem až po okraj možná málo a who-the-hell-is Cosmo Jarvis se na Blackthorna moc nehodí.
876702
No já ti nevím. Scénář přepsanej from scratch, natočeno to mají už víc než rok... Spíš se mi zdá, že to smrdí průserem a oni to vědí. Navíc si pořád myslím, že deset dílů je na tisícistránkovou bichli narvanou dějem až po okraj možná málo a who-the-hell-is Cosmo Jarvis se na Blackthorna moc nehodí.
876700
3 0
reagují: AndyKaufman
reagovat
Dobrá zpráva, tohle se nesmí uspěchat. 
876700
Dobrá zpráva, tohle se nesmí uspěchat. 
876696
1 0
reagují: Kostěj
reagovat
reaguje na: xxendxx
ja ciastocne. skoncil som myslim na tej serii ked Kev a Viv mali decko a ta najmladsia sestra bola tehotna myslim? neviem, ktora to bola.
876699
ja ciastocne. skoncil som myslim na tej serii ked Kev a Viv mali decko a ta najmladsia sestra bola tehotna myslim? neviem, ktora to bola.
876692
1 0
reagovat
Šóguna posunuli na 2024. Ale blíží se to ?)
876696
Šóguna posunuli na 2024. [url=https://whatsondisneyplus.com/wp-content/uploads/2023/07/F1ahXwDacAE7-pl.jpeg.webp]Ale blíží se to *?)*[/url]
3 0
reagují: Adventurer, AndyKaufman
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se