Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum SERIÁLY

příspěvky 4701 - 4720 Napsat příspěvek

Ahsoka

Parádička :+

Inak som zostal trochu zaskočený z toho cestovania medzi galaxiami. Spomínalo sa to už niekedy v SW? Pretože ja si teda nič také nepamätám. Clone Wars som na D+ ešte nedopozeral, nestihol som, je toho veľa, zatiaľ som len v piatej sérii. A Rebels som tiež nevidel, to mám v pláne až po CW. Aj ked mi je jasné že v Ahsoke sa bude dosť odkazovať práve na Rebels, to som už pochopil z týchto epizód.
878298
Parádička *:+* [spoiler]Inak som zostal trochu zaskočený z toho cestovania medzi galaxiami. Spomínalo sa to už niekedy v SW? Pretože ja si teda nič také nepamätám.[/spoiler] Clone Wars som na D+ ešte nedopozeral, nestihol som, je toho veľa, zatiaľ som len v piatej sérii. A Rebels som tiež nevidel, to mám v pláne až po CW. Aj ked mi je jasné že v Ahsoke sa bude dosť odkazovať práve na Rebels, to som už pochopil z týchto epizód.
Ahsoka
4 -1
reagovat

Ahsoka 1+2

Uf, zatial teda len dva diely, takze tazko porovnavat. S Andorom sa to neda, ALE hooooly shit to bolo lepsie ako posledne dve serie Manda a teda nebe a dudy oproti Obi-Wanovi.

Tazky fan service (Clone Wars aj Rebels) pri niektorych scenach
ked Morgan povie, ze ten chram postavili jej Ancestors, The Nightsisters of Dathomir (co zjavne uz dakedy niekto na reddite pisal, thank GOD, ze som necital tie kktiny od MKMZ) tak hype tisic 8):o

inak sa to trocha natahovalo s tym, ze Sabine je jej Padawan a aj napriek nejakemu rozkolu, by to mali skusit znova

vyjma tohto, nemam v podstate ziadnu vyhradu, peniaze na tom su konecne vidiet, postavy vsetky super. CHOPPER!!! 8) a hlavne tesing na dalsiu epku.

Hlavne to teraz nezakriknut, rozjazd bol velmi fajn.:+

PS: ako velke plus beriem, ze v traileroch boli z 80% pouzite veci z prvych dvoch epiek, takze pokial clovek necital MKMZ kktiny tak nema byt ako vyspoilerovany
878275
Uf, zatial teda len dva diely, takze tazko porovnavat. S Andorom sa to neda, ALE hooooly shit to bolo lepsie ako posledne dve serie Manda a teda nebe a dudy oproti Obi-Wanovi. Tazky fan service (Clone Wars aj Rebels) pri niektorych scenach [spoiler]ked Morgan povie, ze ten chram postavili jej Ancestors, The Nightsisters of Dathomir (co zjavne uz dakedy niekto na reddite pisal, thank GOD, ze som necital tie kktiny od MKMZ) tak hype tisic *8)**:o* [/spoiler]inak sa to trocha natahovalo s tym, [spoiler]ze Sabine je jej Padawan a aj napriek nejakemu rozkolu, by to mali skusit znova[/spoiler][spoiler] [/spoiler]vyjma tohto, nemam v podstate ziadnu vyhradu, peniaze na tom su konecne vidiet, postavy vsetky super. CHOPPER!!! *8)* a hlavne tesing na dalsiu epku. Hlavne to teraz nezakriknut, rozjazd bol velmi fajn.*:+* PS: ako velke plus beriem, ze v traileroch boli z 80% pouzite veci z prvych dvoch epiek, takze pokial clovek necital MKMZ kktiny tak nema byt ako vyspoilerovany
Ahsoka 1+2
8 -1
reagovat

Ahsoka

Mám za sebou oba dva díly a zatím se to povedlo víc, než jsem doufal. Je to dost fan-service pro fandy Rebels, ale na mě to funguje + to vizuálně vypadá daleko líp, než třeba Obi-Wan. Budu se těšit na příští týden :D
878270
Mám za sebou oba dva díly a zatím se to povedlo víc, než jsem doufal. Je to dost fan-service pro fandy Rebels, ale na mě to funguje + to vizuálně vypadá daleko líp, než třeba Obi-Wan. Budu se těšit na příští týden *:D*
Ahsoka
8 0
reagovat

Ahsoka S01E01

Hodně dobré. Fakt jsem si to užil a po příběhové a vizuální stránce dobře odvedená práce. Herecky taky dobrý, souboj na světelný meče celkem napínavý. Z mé strany spokojenost. 8/10. 
878261
Hodně dobré. Fakt jsem si to užil a po příběhové a vizuální stránce dobře odvedená práce. Herecky taky dobrý, souboj na světelný meče celkem napínavý. Z mé strany spokojenost. 8/10. 
Ahsoka S01E01
8 -1
reagovat

Ahsoka

První dva díly online 
Tak se tešim na večer .... Na ten hate 8)
A samozřejmě onanii hardcore fans 
878229
První dva díly online  Tak se tešim na večer .... Na ten hate *8)* A samozřejmě onanii hardcore fans 
Ahsoka
2 0
reagovat
reaguje na: AndyKaufman
Ok, v pohodě. I když z toho, jak jsi to napsal, to jinak ani pochopit nešlo. Ale někdy formulujeme věci blbě, to se může stát. :+
878041
Ok, v pohodě. I když z toho, jak jsi to napsal, to jinak ani pochopit nešlo. Ale někdy formulujeme věci blbě, to se může stát. *:+*
878039
2 -1
reagovat
reaguje na: connor
Já ale nepíšu, že chybí kniha, lol. Jenom že je to v podobné fázi neuspokojivého ukončení. Sháněl jsem se po 4. kníže, zjistil jsem že není. 
878039
Já ale nepíšu, že chybí kniha, lol. Jenom že je to v podobné fázi neuspokojivého ukončení. Sháněl jsem se po 4. kníže, zjistil jsem že není. 
878036
1 -4
reagují: connor
reagovat
Není to ale nedokončené jako Píseň, které opravdu chybí kniha až dvě, lol. Možná tě záver neuspokojil, na to máš právo, ale příběh je uzavřen v trilogii a nic dalšího už nebude. Takže to přirovnání je úplně mimo. 
PS: Nadprůměrné cca v rozmezí 7-7,5/10
878036
Není to ale nedokončené jako Píseň, které opravdu chybí kniha až dvě, lol. Možná tě záver neuspokojil, na to máš právo, ale příběh je uzavřen v trilogii a nic dalšího už nebude. Takže to přirovnání je úplně mimo.  PS: Nadprůměrné cca v rozmezí 7-7,5/10
878031
5 -1
reagují: AndyKaufman
reagovat
reaguje na: connor
Nadprůměrné je 50,01 % to pak souhlas. :D 

Sorry, závěr je fakt nedořešený. 
878031
Nadprůměrné je 50,01 % to pak souhlas. *:D*  Sorry, závěr je fakt nedořešený. 
878025
1 -1
reagovat
reaguje na: dreamy
Fajn prostředí, atmosféra a postavy. O zvraty tam zas tak moc nejde, resp pár jich je ale nejsou tím co by ten seriál táhlo dopředu - on se v první sérii ani hlavní načrtnutý příběh ani moc neposune, ale prostě mě bavilo se na to dívat.
878029
Fajn prostředí, atmosféra a postavy. O zvraty tam zas tak moc nejde, resp pár jich je ale nejsou tím co by ten seriál táhlo dopředu - on se v první sérii ani hlavní načrtnutý příběh ani moc neposune, ale prostě mě bavilo se na to dívat.
878013
2 0
reagovat
Jeden názor, podle jiných (i mě) byly knihy určitě nadprůměrné. A dokončené to je už dávno. 
878025
Jeden názor, podle jiných (i mě) byly knihy určitě nadprůměrné. A dokončené to je už dávno. 
878024
4 -1
reagují: AndyKaufman
reagovat
Nemá, knižní předloha je fakt průměr s levnými twisty. Navíc aktuálně nedokončená ala Hra o Trůny.
878024
Nemá, knižní předloha je fakt průměr s levnými twisty. Navíc aktuálně nedokončená ala Hra o Trůny.
878013
3 -4
reagovat
Ja na to mrknul a je to fajn. Hype imho prehnanej, konec cliffhanger (slusnej). Určitě dokoukej, ale bez Rebeccy by to bylo poloviční...
878015
Ja na to mrknul a je to fajn. Hype imho prehnanej, konec cliffhanger (slusnej). Určitě dokoukej, ale bez Rebeccy by to bylo poloviční...
878013
2 0
reagovat

Silo 1x4

Nějak mi tady utekl hajp na Rebeccu Ferguson v monterkách/uniformě 
Má to Frostpunk vibe a luxusní špinavej vizual, ty crt monitory mnamka..

Akorát všechny karty, aspoň mi to tak přijde, to už vyložilo..

Má to dál čím prekvapit, zvraty a slusnej konec? 
878013
Nějak mi tady utekl hajp na Rebeccu Ferguson v monterkách/uniformě  Má to Frostpunk vibe a luxusní špinavej vizual, ty crt monitory mnamka.. Akorát všechny karty, aspoň mi to tak přijde, to už vyložilo.. Má to dál čím prekvapit, zvraty a slusnej konec? 
Silo 1x4
2 0
reagují: HAL, AndyKaufman, TedGeorge
reagovat
Disk a jeho reakce na posedlost Filou za 3...2...1...
877874
Disk a jeho reakce na posedlost Filou za 3...2...1...
877871
7 -2
reagovat
Kamaráde, já myslim, že stačí oficiální text distributora, podle kterého "poprvé zazní svědectví obou stran". 
A nadšená recenze ze stránek, kde je šéfredaktor Kamil Fila. :)
877871
Kamaráde, já myslim, že stačí oficiální text distributora, podle kterého "poprvé zazní svědectví obou stran".  A nadšená recenze ze stránek, kde je šéfredaktor Kamil Fila. *:)*
877869
12 -4
reagují: (=LIFTY=)
reagovat
První dva díly relativně jdou. Ale ten třetí se svým dementním vyzněním staví na stranu Heard, takže Netflix nezklamal. :D
877870
První dva díly relativně jdou. Ale ten třetí se svým dementním vyzněním staví na stranu Heard, takže Netflix nezklamal. *:D*
877869
8 -4
reagovat

heard vs depp

videl někdo?  Já četl silenou recku z kinoboxu (vydržel sem do půlky) a ted nwm esi zase netflix zkouší něco tlačit nebo ten kdo to psal je úplnej imbecil..
Ale asi něco jako last dance se nekoná 
877869
videl někdo?  Já četl silenou recku z kinoboxu (vydržel sem do půlky) a ted nwm esi zase netflix zkouší něco tlačit nebo ten kdo to psal je úplnej imbecil.. Ale asi něco jako last dance se nekoná 
heard vs depp
2 0
reagují: AndyKaufman, DarkSith
reagovat
reaguje na: verbst
No zdá sa ako práve pozerám, že áno. To ma úplne minulo, stále som bol v tom, že to bude na HBO. Ale na Disney bude iba nová. Platí to pre regióny mimo Anglicko. Staré série majú byť na HBO, ale asi iba pre Ameriku ... Divné je, že keď som to hľadal úplne debilne, že doctor who streaming platform, tak mi to našlo len tri roky staré články o HBO a o Disney ani slovo. Keď to napíšem teraz rovnako, tak mi to vypluje už všetko možné len nie tie tri roky staré články...ok :D
877858
No zdá sa ako práve pozerám, že áno. To ma úplne minulo, stále som bol v tom, že to bude na HBO. Ale na Disney bude iba nová. Platí to pre regióny mimo Anglicko. Staré série majú byť na HBO, ale asi iba pre Ameriku ... Divné je, že keď som to hľadal úplne debilne, že doctor who streaming platform, tak mi to našlo len tri roky staré články o HBO a o Disney ani slovo. Keď to napíšem teraz rovnako, tak mi to vypluje už všetko možné len nie tie tri roky staré články...ok *:D*
877855
2 0
reagovat
reaguje na: SteKi
Nekoupil to loni Disney?
877855
Nekoupil to loni Disney?
877852
2 0
reagují: SteKi
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se