Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum SERIÁLY

příspěvky 4581 - 4600 Napsat příspěvek
reaguje na: Sigi
Určitě tomu dej šanci. Já se dívám na anime dost podobně. Přítelkyně snad ještě hůř, ale první 4 díly nás opravdu moc bavily. Chvilku jsem bojoval s abstraktností světa, ale nakonec super. :+
Myslím, že ideální lehká adaptace čehokoliv. 
879528
Určitě tomu dej šanci. Já se dívám na anime dost podobně. Přítelkyně snad ještě hůř, ale první 4 díly nás opravdu moc bavily. Chvilku jsem bojoval s abstraktností světa, ale nakonec super. *:+* Myslím, že ideální lehká adaptace čehokoliv. 
879526
3 0
reagovat
reaguje na: Gonzi
Hmm. Koukám že tam hraje i chodící továrna na charisma Vincent Regan. Anime mi nic neříká ale tohle vypadá na fajn oddychovku. :)
879526
Hmm. Koukám že tam hraje i chodící továrna na charisma Vincent Regan. Anime mi nic neříká ale tohle vypadá na fajn oddychovku. *:)*
879512
2 0
reagují: Gonzi, AndyKaufman
reagovat
reaguje na: Gonzi
Až tak? Mně ty trailery a vůbec screeny z toho přišly dost infantilní. No dobrá, když už si to platím, tak bych si ten Netflix mohl jednou pustit :D
879514
Až tak? Mně ty trailery a vůbec screeny z toho přišly dost infantilní. No dobrá, když už si to platím, tak bych si ten Netflix mohl jednou pustit *:D*
879512
1 -1
reagovat

One Piece

Nedoporučuju.
Hrozí, že po osmi dílech dostanete silnou potřebu rozkoukat anime a to je altuálně na 1000+ dílech :D.
879512
Nedoporučuju. Hrozí, že po osmi dílech dostanete silnou potřebu rozkoukat anime a to je altuálně na 1000+ dílech *:D*.
One Piece
16 0
reagují: connor, Sigi, esmo
reagovat
reaguje na: Cinefil
Sledovanost půjde rychle dolu. V říjnu startuje StarDance, to to úplně převálcuje.
879459
Sledovanost půjde rychle dolu. V říjnu startuje StarDance, to to úplně převálcuje.
879458
6 0
reagovat

Šlápota a Damián

Teď vážně. Koho napadlo obsadit do hl. role českou Amber Heart a Christophera Lamberta z Alzy do historického seriálu, na němž je historické pouze to, že 65 minut se zdálo jako věčnost. 

Přivoňte k chlebu, obejměte pošťáka, sbírejte psí hovínka v parku, dělejte cokoliv užitečného než koukat na tuto sebemrskačskoi 12dílnou sračku.

Nejděsivější na tom je, že to může mít větší sledovanost než Ahsoka.

PS: Kazma mi dluží prachy a 65 min života.
879458
Teď vážně. Koho napadlo obsadit do hl. role českou Amber Heart a Christophera Lamberta z Alzy do historického seriálu, na němž je historické pouze to, že 65 minut se zdálo jako věčnost.  Přivoňte k chlebu, obejměte pošťáka, sbírejte psí hovínka v parku, dělejte cokoliv užitečného než koukat na tuto sebemrskačskoi 12dílnou sračku. Nejděsivější na tom je, že to může mít větší sledovanost než Ahsoka. PS: Kazma mi dluží prachy a 65 min života.
Šlápota a Damián
3 -1
reagují: fabec
reagovat

Osada 2

První Osadu protáčíme doma častěji než Chalupáře a Humoresky a na tohle jsme se fakt těšili. A to jsem se snad v životě netěší na žádnej CZ počin, natož televizní. 

ALE
Toto bylo hodně někde... 
Pryč byla "Záhořská pohoda", pryč byla uvolněnost a... jak to říct - opravdovost herců. Takový to trefný se strefování do chatařský mentality taky nikde, a všechno tak nějak uřvaně vyhnaný do extrému, na hony vzdálený tomu, proč mě i po několika shlídnutích furt baví ta "jednička"... 

Ani nevím, jestli se mi chce na další díly koukat... 
879456
První Osadu protáčíme doma častěji než Chalupáře a Humoresky a na tohle jsme se fakt těšili. A to jsem se snad v životě netěší na žádnej CZ počin, natož televizní.  ALE Toto bylo hodně někde...  Pryč byla "Záhořská pohoda", pryč byla uvolněnost a... jak to říct - opravdovost herců. Takový to trefný se strefování do chatařský mentality taky nikde, a všechno tak nějak uřvaně vyhnaný do extrému, na hony vzdálený tomu, proč mě i po několika shlídnutích furt baví ta "jednička"...  Ani nevím, jestli se mi chce na další díly koukat... 
Osada 2
1 0
reagovat

Šlápota a Damián

Sklenice vína nalitá, popcorn ještě teplý, kyblík na zvracení v dostatečné vzdálenosti. Jedeme na to! :)
879455
Sklenice vína nalitá, popcorn ještě teplý, kyblík na zvracení v dostatečné vzdálenosti. Jedeme na to! *:)*
Šlápota a Damián
5 -1
reagovat
reaguje na: AndyKaufman
Podepisuju. Snad to ještě pár let poběží i přes slabší sledovanost. Byla by škoda tak luxusní téma nechat nedovyprávěné
879431
Podepisuju. Snad to ještě pár let poběží i přes slabší sledovanost. Byla by škoda tak luxusní téma nechat nedovyprávěné
879426
3 0
reagovat
reaguje na: AndyKaufman
Souhlas. A Jason Segel je taky hodně fajn Tohle je fakt hereckej koncert mezi nima.
John C Reily si to vyloženě užívá :D8):+

S tím This Is Dietl bych ale nesouhlasil :))
879429
Souhlas. A Jason Segel je taky hodně fajn Tohle je fakt hereckej koncert mezi nima. John C Reily si to vyloženě užívá *:D**8)**:+* S tím This Is Dietl bych ale nesouhlasil *:))*
879426
3 0
reagovat

Winning Time s02e04

HBO je prostě král televize. A možná dám druhou šanci Barrymu a Succession, o kterých si nemyslím nic špatného, ale po dvou dílech mne to nebavilo tak, jak by mělo. 

A musíme vymyslet nějaký seriálový ekvivalent "This is Cinema" navrhuju "This is Dietl".

Obávám se, že mezi všemi těmi excelentně charakterne obsazenými herci začíná převládat kvalita a ta má jméno Adrien Brody. Neuvěřitelný výkon. A když na něj koukám, přijde mi hrozně nespravedlivý, že teď na plátně nepohání v nejlepších filmech roku všechny ty Phoenixe, DiCapria, Oldmany... Má na to kluk jeden nosatá. 
879426
HBO je prostě král televize. A možná dám druhou šanci Barrymu a Succession, o kterých si nemyslím nic špatného, ale po dvou dílech mne to nebavilo tak, jak by mělo.  A musíme vymyslet nějaký seriálový ekvivalent "This is Cinema" navrhuju "This is Dietl". Obávám se, že mezi všemi těmi excelentně charakterne obsazenými herci začíná převládat kvalita a ta má jméno Adrien Brody. Neuvěřitelný výkon. A když na něj koukám, přijde mi hrozně nespravedlivý, že teď na plátně nepohání v nejlepších filmech roku všechny ty Phoenixe, DiCapria, Oldmany... Má na to kluk jeden nosatá. 
Winning Time s02e04
10 0
reagují: holub109, Adventurer
reagovat

One Piece

Neznám předlohu, ale za mě první díl super :+
879422
Neznám předlohu, ale za mě první díl super *:+*
One Piece
6 0
reagovat
reaguje na: holub109

Bear S2 druhá půlka

Dokoukáno a holy shit. Neskutečnej náhul. Přerod Richieho byla jedna z nejlepších věcí, co jsem letos viděl, a u posledního dílu byl ve stresu jako někde u testu ve škole. Carmy si to zase celý posral sám. Další sérii prosím hned
879416
Dokoukáno a holy shit. Neskutečnej náhul. Přerod Richieho byla jedna z nejlepších věcí, co jsem letos viděl, a u posledního dílu byl ve stresu jako někde u testu ve škole. [spoiler]Carmy si to zase celý posral sám[/spoiler][spoiler].[/spoiler] Další sérii prosím hned
Bear S2 druhá půlka
879292
3 0
reagovat
reaguje na: mkubalikova
Ach jo, ale díky.
879412
Ach jo, ale díky.
879400
1 0
reagovat
reaguje na: Milosh
2 řady pouze anglicky s CZ titulky. 
879400
2 řady pouze anglicky s CZ titulky. 
879390
3 0
reagují: Milosh
reagovat
reaguje na: Memphis
Jasný. Díky.
879390
Jasný. Díky.
879384
1 0
reagují: mkubalikova
reagovat
reaguje na: Milosh
Ufff, to se ptáš moc.

Shodou okolností jsem to viděl na Xitteru. Sám Skyshowtime nemám. :D link
879384
Ufff, to se ptáš moc. Shodou okolností jsem to viděl na Xitteru. Sám Skyshowtime nemám. *:D* https://twitter.com/Tae_suk/status/1697534734971334819
879362
2 0
reagují: Milosh
reagovat
reaguje na: esmo
Náhodou já se budu dívat taky. Má rád, když bubliny splaskávají. Obzvlášť v přímém přenosu. Tohle bude mít další sobotu větší propady sledovanosti než Kazma. :D
879376
Náhodou já se budu dívat taky. Má rád, když bubliny splaskávají. Obzvlášť v přímém přenosu. Tohle bude mít další sobotu větší propady sledovanosti než Kazma. *:D*
879360
2 0
reagovat
reaguje na: Memphis
Vsechny dily a se starym dabingem?
879362
Vsechny dily a se starym dabingem?
879342
1 0
reagují: Memphis
reagovat
Takže novej brakoidní seriál se Smetanou bude mít rekordní sledovat, je potřeba ty čísla trochu uměle naboostit no ?) - Kazma
link
879360
Takže novej brakoidní seriál se Smetanou bude mít rekordní sledovat, je potřeba ty čísla trochu uměle naboostit no *?)* - Kazma https://www.facebook.com/Kazma.Kazmitch/posts/pfbid0G7x9xQoFRit14dQAuXyWVgGhtZKf2wbwBkQm5LDB4XRnQvspSys9Nc33NuJEUmgXl
3 0
reagují: Cinefil
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se