Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum SERIÁLY

příspěvky 4501 - 4520 Napsat příspěvek
reaguje na: SteKi
To tam někde je přímo na Disney+? To by bylo super :)
880420
To tam někde je přímo na Disney+? To by bylo super *:)*
880414
3 0
reagují: SteKi
reagovat
Inak to je od Disney pekné, že urobili kvôli Ahsoke ten výber najdôležitejších dielov z tých seriálov čo by mal človek vidieť :+ 
880414
Inak to je od Disney pekné, že urobili kvôli Ahsoke ten výber najdôležitejších dielov z tých seriálov čo by mal človek vidieť *:+* 
3 -1
reagují: pytlik
reagovat

Ahsoka

Clone Wars jsem neviděl, první sérií Mandaloriana jsem se pronudil tak jsem hodil všechny SW seriály přes palubu a vlastně i ohlasy (kromě Andora) mě jen utvrzovali v tom, že jsem udělal dobře :D Ale o dovolený jsem z nudy a kvůli Rosarii Ashoku zkusil a jsem vlastně překvapen jak mě to baví. Ne že bych nějak hýkal nadšením ale opravdu mě to baví a těším se na každý úterý :) Nějak mi to sedlo a je tam všechno co mám na SW rád. Je tam hodně síly a toho mysteriózna kolem ní, ušlechtilá rytířka Jedi, schopní a "úctyhodní" záporáci, osudovost a takový ty patetický kecy ohledně síly, výcviku atd. To může někomu vadit ale já to měl vlastně vždycky na SW rád :+ Zatím 7+/10 a přemýšlím, že si pustím alespoň ty vybrané epizody z Clone Wars :)
880413
Clone Wars jsem neviděl, první sérií Mandaloriana jsem se pronudil tak jsem hodil všechny SW seriály přes palubu a vlastně i ohlasy (kromě Andora) mě jen utvrzovali v tom, že jsem udělal dobře *:D* Ale o dovolený jsem z nudy a kvůli Rosarii Ashoku zkusil a jsem vlastně překvapen jak mě to baví. Ne že bych nějak hýkal nadšením ale opravdu mě to baví a těším se na každý úterý *:)* Nějak mi to sedlo a je tam všechno co mám na SW rád. Je tam hodně síly a toho mysteriózna kolem ní, ušlechtilá rytířka Jedi, schopní a "úctyhodní" záporáci, osudovost a takový ty patetický kecy ohledně síly, výcviku atd. To může někomu vadit ale já to měl vlastně vždycky na SW rád *:+* Zatím 7+/10 a přemýšlím, že si pustím alespoň ty vybrané epizody z Clone Wars *:)*
Ahsoka
8 -1
reagovat

Ahsoka

Za mňa fajn, ale dcéra, tá sa až triasla nadšením. Akurát druhýkrát pozeráme celé Clone Wars, takže toto bol zásah na komoru. :)
880409
Za mňa fajn, ale dcéra, tá sa až triasla nadšením. Akurát druhýkrát pozeráme celé Clone Wars, takže toto bol zásah na komoru. :)
Ahsoka
9 -1
reagovat

Ahsoka

ja sa dost bavim. som rad, ze si to uzivam. aj to pomalsie tempo je ok ALE objektivne aj so zavretymi ocami to viem zostrihat o 25-50%. 
880396
ja sa dost bavim. som rad, ze si to uzivam. aj to pomalsie tempo je ok ALE objektivne aj so zavretymi ocami to viem zostrihat o 25-50%. 
Ahsoka
2 -2
reagovat
reaguje na: holub109
Protože tahleta Ahsoka je hrozně nudná nezajímavá v porovnání s tou vnitřně rozpolcenou a Řád zpochybňující Ahsokou z Klonových válek. 
880393
Protože tahleta Ahsoka je hrozně nudná nezajímavá v porovnání s tou vnitřně rozpolcenou a Řád zpochybňující Ahsokou z Klonových válek. 
880390
5 -1
reagovat

Ahsoka

opět natahovnová výplň. Konec epickej hodný Star Wars? Možná. Resp. Cliffhanger jak Brno
Ale na co tohle všechno ?
Pro fanoušky ? Jo už vidím jak tisíce fans půjdou k břehům a budou poslouchat .... šum moře ..
Filloni se furt babrá v minulosti, pořád dělá ty odkazy na minulý děj. Úplně na nic. Zbytečně. Má přímočaře táhnout děj dopředu.

A to upside down už bylo v Pirátech trojce.
880392
opět natahovnová výplň. Konec epickej hodný Star Wars? Možná. Resp. Cliffhanger jak Brno Ale na co tohle všechno ? Pro fanoušky ? Jo už vidím jak tisíce fans půjdou k břehům a budou poslouchat .... šum moře .. Filloni se furt babrá v minulosti, pořád dělá ty odkazy na minulý děj. Úplně na nic. Zbytečně. Má přímočaře táhnout děj dopředu. A to upside down už bylo v Pirátech trojce.
Ahsoka
4 -5
reagovat

Ahsoka so far, plusy a mínusy za mě

+ příběh se ubírá zajímavým směrem, nikam se zbytečně nesprintuje, ale pořád mě to baví 
+ líbí se mi, že Thrawna neukazují už od prvního dílu, ale jeho návrat pravděpodobně přijde až ke konci
+ tuna cameí, návratů a pomrknutí pro fandy Rebels a Clone Wars (Huyang, World Between Worlds, velryby, Sabine, Hera)
+ každý díl jsou na tom vidět nějaký production values a má to místy hodně pěkné záběry
+ Ray Stevenson a jeho žačka mají velký potenciál, strašná škoda, že v dalších projektech už s ním nemůžeme bohužel počítat :(
- Ahsoka si mě zatím úplně nezískala jako postava, a to patří v animácích mezi mé nejoblíbenější SW charaktery
- Marrok se nakonec ukázal jako úplně zbytečná postava
- doufal jsem, že bude hrát důležitější roli to, že je Morgan Elsbeth Nightsister
- na to, jak celý příběh dopadne si budeme muset minimálně rok (pravděpodobně déle) počkat 
880390
+ příběh se ubírá zajímavým směrem, nikam se zbytečně nesprintuje, ale pořád mě to baví  + líbí se mi, že Thrawna neukazují už od prvního dílu, ale jeho návrat pravděpodobně přijde až ke konci + tuna cameí, návratů a pomrknutí pro fandy Rebels a Clone Wars (Huyang, World Between Worlds, velryby, Sabine, Hera) + každý díl jsou na tom vidět nějaký production values a má to místy hodně pěkné záběry + Ray Stevenson a jeho žačka mají velký potenciál, strašná škoda, že v dalších projektech už s ním nemůžeme bohužel počítat :( - Ahsoka si mě zatím úplně nezískala jako postava, a to patří v animácích mezi mé nejoblíbenější SW charaktery - Marrok se nakonec ukázal jako úplně zbytečná postava - doufal jsem, že bude hrát důležitější roli to, že je Morgan Elsbeth Nightsister - na to, jak celý příběh dopadne si budeme muset minimálně rok (pravděpodobně déle) počkat 
Ahsoka so far, plusy a mínusy za mě
1 0
reagují: Papricek
reagovat
reaguje na: AndyKaufman
Disk?
880387
Disk?
880386
6 0
reagovat

Ahsoka

Nevím jestli to o něčem vypovídá, ale velmi to baví tu osobu, o které sem nesmím psát a která viděla z ostatních seriálů tak 3 díly s baby Yorku, jinak nic a maximálně půlku oficiálních filmů. 
O návaznosti na cokoliv ví velký kulový. V podstatě ji to baví víc než mne. 
880386
Nevím jestli to o něčem vypovídá, ale velmi to baví tu osobu, o které sem nesmím psát a která viděla z ostatních seriálů tak 3 díly s baby Yorku, jinak nic a maximálně půlku oficiálních filmů.  O návaznosti na cokoliv ví velký kulový. V podstatě ji to baví víc než mne. 
Ahsoka
1 0
reagují: TedGeorge
reagovat

Ahsoka

Pre mňa to je prvý diel, ktorý má nebavil. Prvýkrát som asi pocítil svoju neznalosť Clone Wars a Rebels (doteraz som s tým nemal problém a dokázal som sa chytať tých náznakov a narážok), takže to so mnou nič nerobilo. I keď som ten koniec moc pekný a epický. 
880383
Pre mňa to je prvý diel, ktorý má nebavil. Prvýkrát som asi pocítil svoju neznalosť Clone Wars a Rebels (doteraz som s tým nemal problém a dokázal som sa chytať tých náznakov a narážok), takže to so mnou nič nerobilo. I keď som ten koniec moc pekný a epický. 
Ahsoka
4 -1
reagovat
reaguje na: do_Od
bylo to skvělý, ale nechci tu zase poslouchat, že jsem fanboy a stačí mi málo ke štěstí :D
880380
bylo to skvělý, ale nechci tu zase poslouchat, že jsem fanboy a stačí mi málo ke štěstí *:D*
880379
6 0
reagovat

Ahsoka

Za mě je to teda fucking epic. Už i emočně.
880379
Za mě je to teda fucking epic. Už i emočně.
Ahsoka
8 -4
reagují: holub109
reagovat
reaguje na: Adventurer
to zas bude v alejích nablito
880378
to zas bude v alejích nablito
880377
3 0
reagovat
Už se těším :D8):-
880377
Už se těším *:D**8)**:-*
2 -3
reagovat
reaguje na: HAL
souhlas, ale oproti Obi-Wanovi dost posun:+
880370
souhlas, ale oproti Obi-Wanovi dost posun*:+*
880367
2 -1
reagovat
reaguje na: holub109
No ta verze z doby E2 už moc ne :D
880367
No ta verze z doby E2 už moc ne *:D*
880360
1 -1
reagovat

Ahsoka S01E5

Povedený díl, který i přes pomalejší tempo funguje dost dobře. 7,5-8/10
880366
Povedený díl, který i přes pomalejší tempo funguje dost dobře. 7,5-8/10
Ahsoka S01E5
1 -1
reagovat
reaguje na: HAL
Spíš mě překvapilo, že Anakin a jeho omlazení vlastně vypadalo dost dobře, na to, že od trojky už uplynulo skoro 20 let.
880360
Spíš mě překvapilo, že [spoiler]Anakin a jeho omlazení vlastně vypadalo dost dobře, na to, že od trojky už uplynulo skoro 20 let.[/spoiler]
880357
5 -1
reagují: HAL
reagovat

Ahsoka

Flashback na Clone Wars a souboj s Anakinem :+:+

Je to fajn, pomalejší tempo mi nevadí, ale v každém díle toho pak odvypráví  dost málo... a pak mě štve že je to Disne+ a nedá se to prostě naráz bingnout.
880357
Flashback na Clone Wars a souboj s [spoiler]Anakinem [/spoiler]*:+**:+* Je to fajn, pomalejší tempo mi nevadí, ale v každém díle toho pak odvypráví  dost málo... a pak mě štve že je to Disne+ a nedá se to prostě naráz bingnout.
Ahsoka
4 -2
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se