Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum SERIÁLY

příspěvky 43841 - 43860 Napsat příspěvek

Brace yourselves...

Epické veľdielo. Jeho zatiaľ najlepšia práca. Geniálna hra s motívmi. To a ešte omnoho viac je soundtrack Ramina Djawadiho k druhej sérii Game of Thrones.
584282
Epické veľdielo. Jeho zatiaľ najlepšia práca. Geniálna hra s motívmi. To a ešte omnoho viac je soundtrack Ramina Djawadiho k druhej sérii Game of Thrones.
Brace yourselves...
0 0
reagovat

House

Poslední díl House mi přišel ucházející, ale osobně jsem si o trochu víc užil speciál Swan Song.
584238
Poslední díl House mi přišel ucházející, ale osobně jsem si o trochu víc užil speciál Swan Song.
House
0 0
reagovat
House finále bolo asi tak kvalitné ako celá posledná séria...teda nič moc. A zakončili to tak že mi to ani chýbať nebude 8)
584233
House finále bolo asi tak kvalitné ako celá posledná séria...teda nič moc. A zakončili to tak že mi to ani chýbať nebude *8)*
0 0
reagovat

House

Tak já zklamanej nejsem, poslední řada se mi až na pár epizod někdy ze začátku líbila dost. Pořád se jednalo o jeden z nejlíp napsanejch seriálů... A co se týče finále, já ho vidím spíš jen jako epilog, než plnohodnotou epizodu. V podstatě všechno bylo dořečeno a... k nějakýmu tomu napravení hříšníka taky došlo. Uspokojivější konec jsme prostě mohli čekat těžko. Když si vzpomenu, jak jsem kdysi dávno před šesti (?) lety začal hltat první epizody na Nově, nemůžu se zbavit dojmu, že mezi současnýma seriálama zůstane vězet velká díra. House mi bude zatraceně chybět.

584232
Tak já zklamanej nejsem, poslední řada se mi až na pár epizod někdy ze začátku líbila dost. Pořád se jednalo o jeden z nejlíp napsanejch seriálů... A co se týče finále, já ho vidím spíš jen jako epilog, než plnohodnotou epizodu. V podstatě všechno bylo dořečeno a... [spoiler]k nějakýmu tomu napravení hříšníka taky došlo.[/spoiler] Uspokojivější konec jsme prostě mohli čekat těžko. Když si vzpomenu, jak jsem kdysi dávno před šesti (?) lety začal hltat první epizody na Nově, nemůžu se zbavit dojmu, že mezi současnýma seriálama zůstane vězet velká díra. House mi bude zatraceně chybět.
House
0 0
reagovat

House

Od seriálu takového formátu jsem rozhodně čekal lepší finále. Velkolepější, více emotivní i promyšlenější a prostě zajímavější. Ale nedá se říct, že bych byl nespokojen, seriál se nám krásně ukončil. Mohl skončit mnoha způsoby a když nad tím přemýšlím, tenhle konec jako velmi zanícenému fandovi vyhovuje, protože

...co víc si může oddaný fanoušek přát, než "šťastný konec"? Postavy začínají žít zbytek svých spokojených životů s dětmi, Chase nahrazuje House, Forman se při vzpomínce na něj nostalgicky usmívá a House sám s Wilsonem opouštějí scénu na drsných motorkách vstříc posledním neznámým dobrodružstvím. Krom toho mě Wilson v kožené bundě s brýlemi nakonec opravdu rozesmál:-).

Teď mě omluvte, jdu zamačkávat slzu za zamilovaným seriálem a vyrovnávat se s depresí z reality:-(. Ale snad to spraví trochu Vicodinu...;)

584229
Od seriálu takového formátu jsem rozhodně čekal lepší finále. Velkolepější, více emotivní i promyšlenější a prostě zajímavější. Ale nedá se říct, že bych byl nespokojen, seriál se nám krásně ukončil. Mohl skončit mnoha způsoby a když nad tím přemýšlím, tenhle konec jako velmi zanícenému fandovi vyhovuje, protože [spoiler]...co víc si může oddaný fanoušek přát, než "šťastný konec"? Postavy začínají žít zbytek svých spokojených životů s dětmi, Chase nahrazuje House, Forman se při vzpomínce na něj nostalgicky usmívá a House sám s Wilsonem opouštějí scénu na drsných motorkách vstříc posledním neznámým dobrodružstvím. Krom toho mě Wilson v kožené bundě s brýlemi nakonec opravdu rozesmál:-). [/spoiler] Teď mě omluvte, jdu zamačkávat slzu za zamilovaným seriálem a vyrovnávat se s depresí z reality:-(. Ale snad to spraví trochu Vicodinu...*;)*
House
0 0
reagovat

House

Teď jsem se díval na fórum na stránkách o Housovi a z toho co jsem viděl většina lidí považuje finále za ucházející a někteří za zklamání. Takže nadšených diváků jako jsem byl já asi zas tak moc nebude...
584226
Teď jsem se díval na fórum na stránkách o Housovi a z toho co jsem viděl většina lidí považuje finále za ucházející a někteří za zklamání. Takže nadšených diváků jako jsem byl já asi zas tak moc nebude...
House
0 0
reagovat

Sam.Vimes

Diky!
584224
Diky!
Sam.Vimes
0 0
reagovat

speta.jr

Byl jsem tázán, takže prozrazuju konec House:
Ne, ne doopravdy. Byla tam situace, kdy si všichni mysleli, že zemřel, ale on toho jen využil, protože potřeboval zmizet.
584222
Byl jsem tázán, takže prozrazuju konec House: [spoiler]Ne, ne doopravdy. Byla tam situace, kdy si všichni mysleli, že zemřel, ale on toho jen využil, protože potřeboval zmizet.[/spoiler]
speta.jr
0 0
reagovat

Sam.Vimes

Did he die?
584214
[spoiler]Did he die?[/spoiler]
Sam.Vimes
0 0
reagovat

House

OK, tak se omlouvám, jestli jsem kolem toho teď vytvořil hype.

Vardant
Co ti vadilo? Že to bylo až moc "srdceryvné" a "shrnující" s tím, že se sešly všechny postavy atd.? Jak už jsem psal, mě to sedlo a nevím jak líp to mohli pojmout. Takže se ti teda konec seriálu vůbec nelíbil? Ani trochu? :o
584213
OK, tak se omlouvám, jestli jsem kolem toho teď vytvořil hype. [b]Vardant[/b] [spoiler]Co ti vadilo? Že to bylo až moc "srdceryvné" a "shrnující" s tím, že se sešly všechny postavy atd.? Jak už jsem psal, mě to sedlo a nevím jak líp to mohli pojmout. Takže se ti teda konec seriálu vůbec nelíbil? Ani trochu? *:o* [/spoiler]
House
0 0
reagovat

House

Já zas naopak tenhle styl finálových epizod nesnáším. Nehorázná nuda :-
584212
Já zas naopak tenhle styl finálových epizod nesnáším. Nehorázná nuda *:-*
House
0 0
reagovat

Dr. House

Poslední díl House je... dokonalý. Trochu jsem se toho bál - že se třeba něco neuzavře, že to půjde do ztracena nebo že to bude příliš over-the-top, ale... byl to nejlepší díl nejlepšího seriálu na který jsem se kdy díval (a to není žádný výkřik do tmy, myslím to vážně). To slovo tady už nadužíváme, ale pro mě to prostě bylo 44 minut zimomriavek. Pokud jste ten díl neviděli, rozhodně nečtěte spoiler:
Hodně mě potěšilo, že se vrátily skoro všechny postavy (kromě Cuddyové, ale zrovna bez té jsem se obešel, víc by mě mrzelo, kdyby tam nebyla Stacy nebo Cameronová). A je vlastně i pochopitelné, že Cuddyová po tom všem s Housem už nechtěla nic mít a na pohřeb nepřišla. Když vynášeli z domu tělo, napadlo mě, že to může být ten pacient, ale když pak byl pohřeb, vážně jsem věřil, že je House mrtvý. Zlom ve Wilsonově řeči, kdy začne mluvit o Housových špatných vlastnostech je geniální. Poslední dvě písničky se mi hudebně moc nelíbily (během seriálu tam bylo mnoho lepších), ale textem se hodily dokonale.
Jestli jste se na House přestali dívat a teď uvažujete, že byste se jenom podívali jak to skončí, nebude to fungovat. Chce to aspoň posledních 5 dílů, radši celou 8. řadu (a ideálně samozřejmě všechno).
584209
Poslední díl House je... dokonalý. Trochu jsem se toho bál - že se třeba něco neuzavře, že to půjde do ztracena nebo že to bude příliš over-the-top, ale... byl to nejlepší díl nejlepšího seriálu na který jsem se kdy díval (a to není žádný výkřik do tmy, myslím to vážně). To slovo tady už nadužíváme, ale pro mě to prostě bylo 44 minut zimomriavek. Pokud jste ten díl neviděli, rozhodně nečtěte spoiler: [spoiler]Hodně mě potěšilo, že se vrátily skoro všechny postavy (kromě Cuddyové, ale zrovna bez té jsem se obešel, víc by mě mrzelo, kdyby tam nebyla Stacy nebo Cameronová). A je vlastně i pochopitelné, že Cuddyová po tom všem s Housem už nechtěla nic mít a na pohřeb nepřišla. Když vynášeli z domu tělo, napadlo mě, že to může být ten pacient, ale když pak byl pohřeb, vážně jsem věřil, že je House mrtvý. Zlom ve Wilsonově řeči, kdy začne mluvit o Housových špatných vlastnostech je geniální. Poslední dvě písničky se mi hudebně moc nelíbily (během seriálu tam bylo mnoho lepších), ale textem se hodily dokonale.[/spoiler] Jestli jste se na House přestali dívat a teď uvažujete, že byste se jenom podívali jak to skončí, nebude to fungovat. Chce to aspoň posledních 5 dílů, radši celou 8. řadu (a ideálně samozřejmě všechno).
Dr. House
0 0
reagovat

Person of Interest

Finále super. :+ Celkovo seriál nie je žiadna veľká pecka. Striedajú sa lepšie aj horšie epizódy, aj keď niekoľko posledných epizód sa tá kvalita už relatívne držala. Určite pokračujem v sledovaní. 7/10
584208
Finále super. *:+* Celkovo seriál nie je žiadna veľká pecka. Striedajú sa lepšie aj horšie epizódy, aj keď niekoľko posledných epizód sa tá kvalita už relatívne držala. Určite pokračujem v sledovaní. 7/10
Person of Interest
0 0
reagovat
584207
[link="http://d24w6bsrhbeh9d.cloudfront.net/photo/4240631_700b.jpg"]:)[/link]
0 0
reagovat

GoT

Štandardná epizóda. Minule to bolo podstatne horšie. Upútavka na budúci týždeň vyzerala luxusne! :+
584202
Štandardná epizóda. Minule to bolo podstatne horšie. Upútavka na budúci týždeň vyzerala luxusne! *:+*
GoT
0 0
reagovat

xxendxx

Aj keby to malo byť roztiahnuté na celú epizódu, vôbec by som sa nehneval ;)
584194
Aj keby to malo byť roztiahnuté na celú epizódu, vôbec by som sa nehneval *;)*
xxendxx
0 0
reagovat

kyller

"wow 5 mins of the show wasted..." koment to vystihuje... vtipny to je... asi tak 20 vterin...
584193
"wow 5 mins of the show wasted..." koment to vystihuje... vtipny to je... asi tak 20 vterin...
kyller
0 0
reagovat

GoT S02E08

Jako příprava na velkou bitvu (kterou bude pravděpodobně režírovat Neil Marshall) je to skvělé. Poslední záběr mě donutil k slzičkám. :+
584190
Jako příprava na velkou bitvu (kterou bude pravděpodobně režírovat Neil Marshall) je to skvělé. Poslední záběr mě donutil k slzičkám. *:+*
GoT S02E08
0 0
reagovat

Memphis

Ak si sám spokojný, len dobre.
584185
Ak si sám spokojný, len dobre.
Memphis
0 0
reagovat

Macejko

584184
http://www.troll.me/images/futurama-fry/not-sure-if-you-are-serious-or-it-is-opposite-day-thumb.jpg
Macejko
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se