Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum SERIÁLY

příspěvky 43821 - 43840 Napsat příspěvek

Kostěj

Jen menší dotaz... Kdy v první sérii přepadnou ty horské kmeny? Nějako si to nevybauju a docela bych rád porovnal :)
584354
Jen menší dotaz... Kdy v první sérii přepadnou ty horské kmeny? Nějako si to nevybauju a docela bych rád porovnal *:)*
Kostěj
0 0
reagovat

GoT

Heh. To jako mělo bejt ono? Tak co mě se týče, jde o možná nejhorší díl vůbec. Děj by se dal bez přílišnýho zjednodušování shrnout jednou větou a akce je nudná jako prase; ta kratičká bitka u Harenhallu kde přišel o kejhák ten verbíř Hlídky měla větší koule než cokoliv v tomhle díle a fakt to není o počtu komparsistů a penězích - i levná bitka 20 lidí se dá natočit jako strhující řež (přepadení horskejch klanů v první sérii). Jediný, co tady stálo za zmínku byl ten jeden výbuch, což mi přijde na díl, kterej by asi měl bejt vyvrcholením druhý série dost žalostný.

Když bych si měl pustit při večeři nějakej díl znovu, stokrát radši bych sáhl po některým z "úmorně užvaněnejch" předchozích. Marshalla mám fakt rád, ale tohle je teda fail jak prase :-:-

P.S: orchestr drcenej jak o život? WTF?? To jsem měl asi nějakej špatnej zvukovej mix :o
584353
Heh. To jako mělo bejt ono? Tak co mě se týče, jde o možná nejhorší díl vůbec. Děj by se dal bez přílišnýho zjednodušování shrnout jednou větou a akce je nudná jako prase; ta kratičká bitka u Harenhallu kde přišel o kejhák ten verbíř Hlídky měla větší koule než cokoliv v tomhle díle a fakt to není o počtu komparsistů a penězích - i levná bitka 20 lidí se dá natočit jako strhující řež (přepadení horskejch klanů v první sérii). Jediný, co tady stálo za zmínku byl ten jeden výbuch, což mi přijde na díl, kterej by asi měl bejt vyvrcholením druhý série dost žalostný. Když bych si měl pustit při večeři nějakej díl znovu, stokrát radši bych sáhl po některým z "úmorně užvaněnejch" předchozích. Marshalla mám fakt rád, ale tohle je teda fail jak prase *:-**:-* P.S: orchestr drcenej jak o život? WTF?? To jsem měl asi nějakej špatnej zvukovej mix *:o*
GoT
0 0
reagovat

The Ricky Gervais Show S03E06

Celkovo taká slabšia časť, ale na konci opäť Karl potešil nezabudnuteľnými hláškami. 8):+

"Have you ever tried to grab a tongue? It's like chasing a chicken."
"There was the time I was chased by a bee and I scored a goal."
584352
Celkovo taká slabšia časť, ale na konci opäť Karl potešil nezabudnuteľnými hláškami. *8)**:+* "Have you ever tried to grab a tongue? It's like chasing a chicken." "There was the time I was chased by a bee and I scored a goal."
The Ricky Gervais Show S03E06
0 0
reagovat

GoT

Ta roztržka
mezi Bronnem a Ohařem byla náhodná nebo šlo o víc? Jako že třeba Joffrey chtěl nechat zabít Tyrionova rytíře...
Doufám, že se v příštím díle dočkáme dialogu Tywin - Joffrey, to by mohlo vykompenzovat, že se Stannisovi nepodařilo nabodnout hlavu mladého "krále" na kůl :D
Jinak, teď na mě teprve plně dopadlo to množství postav na různých stranách - během bitvy jsem se nemohl rozhodnout jestli fandit Stannisovi aby se vypořádal s Joffreym nebo Tyrionovi aby udržel obranu.
584350
Ta roztržka [spoiler]mezi Bronnem a Ohařem byla náhodná nebo šlo o víc? Jako že třeba Joffrey chtěl nechat zabít Tyrionova rytíře... Doufám, že se v příštím díle dočkáme dialogu Tywin - Joffrey, to by mohlo vykompenzovat, že se Stannisovi nepodařilo nabodnout hlavu mladého "krále" na kůl *:D* Jinak, teď na mě teprve plně dopadlo to množství postav na různých stranách - během bitvy jsem se nemohl rozhodnout jestli fandit Stannisovi aby se vypořádal s Joffreym nebo Tyrionovi aby udržel obranu. [/spoiler]
GoT
0 0
reagovat

Jardus

Jasná vec, však to bol len malý šrám ;)
584349
[spoiler]Jasná vec, však to bol len malý šrám *;)*[/spoiler]
Jardus
0 0
reagovat

GOT

Jediná otázka pro znalce předlohy, stačí odpověď jedním slovem.
Tyrion přežije?
584345
Jediná otázka pro znalce předlohy, stačí odpověď jedním slovem. [spoiler]Tyrion přežije?[/spoiler]
GOT
0 0
reagovat
btw. Z Cersei se málem stala Magda Goebbelsová. 8)
584343
btw. Z Cersei se málem stala [spoiler]Magda Goebbelsová.[/spoiler] *8)*
0 0
reagovat
Taky jsem nadšený. Ale absolutně. Neil Marshall na režijní sesli příjemně překvapil a GRRM jako scénárista... netřeba slov. :+
584342
Taky jsem nadšený. Ale absolutně. Neil Marshall na režijní sesli příjemně překvapil a GRRM jako scénárista... netřeba slov. *:+*
0 0
reagovat
Napokon: link
584340
Napokon: http://serial.tvzone.cz/hra-o-truny/epizody/
0 0
reagovat
Ja som nadšený. Ale skôr celkovo scenárom a tempom, než tým, že tam tlupa chlapov trikrát zdvihne k hradbám ten istý rebrík.
584339
Ja som nadšený. Ale skôr celkovo scenárom a tempom, než tým, že tam tlupa chlapov trikrát zdvihne k hradbám ten istý rebrík.
0 0
reagovat
Když se člověk přenese přes to, že maj Lannisterové asi tak deset lučištníků, je to hodně fajn :)
584337
Když se člověk přenese přes to, že maj Lannisterové asi tak deset lučištníků, je to hodně fajn :)
0 0
reagovat

Ďuro

Tvoj status na FB by nesúhlasil... ;)
584336
Tvoj status na FB by nesúhlasil... *;)*
Ďuro
0 0
reagovat
...taky se priklanim spis k Durovi, ale to nemeni nic na tom ze to byl dle meho nazoru nejlepsi dil serie (mozna i serialu) a to nejen diky bitevnim scenam ale i tem mimo ni.

+ skvela tresnicka na zaver v podobe Dešťů Castameru

:+:+:+
584335
...taky se priklanim spis k Durovi, ale to nemeni nic na tom ze to byl dle meho nazoru nejlepsi dil serie (mozna i serialu) a to nejen diky bitevnim scenam ale i tem mimo ni. + skvela tresnicka na zaver v podobe Dešťů Castameru *:+**:+**:+*
0 0
reagovat
...cim to je, ze vic verim Durovi jak Macejkovi... :D no nez budou titulky, tak tu snad jeste nekdo napise neco, aby se mi zvedlo, nebo naopak snizilo ocekavani 8)
584334
...cim to je, ze vic verim Durovi jak Macejkovi... *:D* no nez budou titulky, tak tu snad jeste nekdo napise neco, aby se mi zvedlo, nebo naopak snizilo ocekavani *8)*
0 0
reagovat
Epické na tom boli jedine Marshallove spomaľovačky a sekanie hláv napoly. :)
584331
Epické na tom boli jedine Marshallove spomaľovačky a sekanie hláv napoly. :)
0 0
reagovat

Game of Thrones, s02e09

"...and so he spoke, and so he spoke, that lord of Castamere..."
MOTHER OF EPICNESS! Obrovský, veľkofilmový, žiarivo zelený výbuch Divokého ohňa ma uvrhol do veľkolepých jatiek, kde krv čliape v prúdoch, kde zrada prichádza z tých najneočakávanejších miest a kde sa osudovosť dávkuje plnými hrsťami. Neil Marshall výzvu, ktorá v televízii snáď nemá obdoby, ustál viac než so cťou a Ramin Djawadi drví orchester ako o život. Viac dialógov ako akcie? Ani náhodou! (10/10)
584330
"...and so he spoke, and so he spoke, that lord of Castamere..." MOTHER OF EPICNESS! Obrovský, veľkofilmový, žiarivo zelený výbuch Divokého ohňa ma uvrhol do veľkolepých jatiek, kde krv čliape v prúdoch, kde zrada prichádza z tých najneočakávanejších miest a kde sa osudovosť dávkuje plnými hrsťami. Neil Marshall výzvu, ktorá v televízii snáď nemá obdoby, ustál viac než so cťou a Ramin Djawadi drví orchester ako o život. Viac dialógov ako akcie? Ani náhodou! [b](10/10)[/b]
Game of Thrones, s02e09
0 0
reagovat

crimson_moon

nejvic me na tom zaujaly ty dve oblibene MILFky z Dextera :D
584316
nejvic me na tom zaujaly ty dve oblibene MILFky z Dextera *:D*
crimson_moon
0 0
reagovat
584297
http://www.youtube.com/watch?v=Ed7j3_xHxBw
0 0
reagovat
Vypadá to jako TV spin-off The DaVinci code. Nicméně obsazení je zajímavé a po dlouhé době .. Jan Tříska! :D
link
584296
Vypadá to jako TV spin-off The DaVinci code. Nicméně obsazení je zajímavé a po dlouhé době .. Jan Tříska! *:D* http://www.youtube.com/watch?v=3d8Kmus_T6o&feature=related
0 0
reagovat
584285
[link="http://www.spoilertv.com/2012/05/lost-damon-lindelof-talks-at-length.html#ooid=JzcTZxNDpDw95LfX4YwYQ_HSvsunTx48"]velmi zajimavej pokec s Davidem Lindelofem o konci LOST[/link]
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se