Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum SERIÁLY

příspěvky 43801 - 43820 Napsat příspěvek
Jo, a ještě jedna věc. Ten Skřetův (jak mám jinak tu postavu rád) proslov byl hroznej fail.
584378
Jo, a ještě jedna věc. Ten Skřetův (jak mám jinak tu postavu rád) proslov byl hroznej fail.
0 0
reagovat
Druhá séria ide taktiež mimo mňa. Jednoducho ma to každou časťou prestáva baviť. Keď si Borgias môžu dovoliť davové bitky tak prečo nie GoT. Zlatý "Rím" 8)
584377
Druhá séria ide taktiež mimo mňa. Jednoducho ma to každou časťou prestáva baviť. Keď si Borgias môžu dovoliť davové bitky tak prečo nie GoT. Zlatý "Rím" *8)*
0 0
reagovat
Po 6. dílu druhý série sem sledování přerušil a ne a ne se dokopat tuhle sérii pomalu dojet. Tím, že ta bitva byla podle vás nijaká, mi moc důvodů nedáváte. Nějak mě to přestalo bavit...
584376
Po 6. dílu druhý série sem sledování přerušil a ne a ne se dokopat tuhle sérii pomalu dojet. Tím, že ta bitva byla podle vás nijaká, mi moc důvodů nedáváte. Nějak mě to přestalo bavit...
0 0
reagovat

Černovoda

Zklamání - jako dopčic to nemohli dát pár chechtáků na několik digicelků - těch pět lučištníků, co vystřeluje stovky šípů je směšnejch, a výbuch ukázal, jak málo stačí, škoda toho řetězu.... celkově zatím největší zklamání z celýho seriálu - tohle že byla druhá největší bitva ságy :o tak snad ta největší...
že tam Stannis naburácel jak nadrženej trouba neřeším, ostatně mistr si sám psal scénář...
584375
Zklamání - jako dopčic to nemohli dát pár chechtáků na několik digicelků - těch pět lučištníků, co vystřeluje stovky šípů je směšnejch, a výbuch ukázal, jak málo stačí, škoda toho řetězu.... celkově zatím největší zklamání z celýho seriálu - tohle že byla druhá největší bitva ságy *:o* tak snad ta největší... že tam Stannis naburácel jak nadrženej trouba neřeším, ostatně mistr si sám psal scénář...
Černovoda
0 0
reagovat

duro

Úvodu Gladiátora... myslíš tu jízdu v lese? :D:))
584374
Úvodu Gladiátora... myslíš tu jízdu v lese? *:D**:))*
duro
0 0
reagovat
Keď začnete tú bitku pitvať, tak dopadne ako každá filmová bitka: ako totálny nezmysel. Už len to, že Stannis išiel do boja prvý, dokonca na rebrík, a bez prilby, meh.

Ale podobne sa dá zlikvidovať logika asi každej filmovej bitky... okrem Statočného srdca a úvodu Gladiátora.
584373
Keď začnete tú bitku pitvať, tak dopadne ako každá filmová bitka: ako totálny nezmysel. Už len to, že Stannis išiel do boja prvý, dokonca na rebrík, a bez prilby, meh. Ale podobne sa dá zlikvidovať logika asi každej filmovej bitky... okrem Statočného srdca a úvodu Gladiátora.
0 0
reagovat

HAL

On to přímo v jednom díle odsoudil Tyrion - že nechce uprostřed bitvy oheň na hradbách, že by to mohlo skončit špatně.
584371
On to přímo v jednom díle odsoudil Tyrion - že nechce uprostřed bitvy oheň na hradbách, že by to mohlo skončit špatně.
HAL
0 0
reagovat
HAL: A riskovat, ze nejakemu babrakovi spadne ten divoky ohen a podpali mesto?:)) To asi nie. Inak nehadzali v knihe spec. vycvicene posadky ten divoky ohen katapultami?
584370
HAL: A riskovat, ze nejakemu babrakovi spadne ten divoky ohen a podpali mesto?*:))* To asi nie. Inak nehadzali v knihe spec. vycvicene posadky ten divoky ohen katapultami?
0 0
reagovat

deiwi

Taky jsem nad tím přemýšlel. Napadá mě akorát že je díky tomu na vyloďující se vojsko líp vidět, a že je hořící šíp těžší vytahovat z rány :D
Spíš jsem moc nepochopil proč po nich prostě nehážou ty lahvičky s "pig shit", vyloďovací čluny by to vyřídilo velmi efektivně.
584369
Taky jsem nad tím přemýšlel. Napadá mě akorát že je díky tomu na vyloďující se vojsko líp vidět, a že je hořící šíp těžší vytahovat z rány :D Spíš jsem moc nepochopil proč po nich prostě nehážou ty lahvičky s "pig shit", vyloďovací čluny by to vyřídilo velmi efektivně.
deiwi
0 0
reagovat

zápalné šípy

ehm dělají světlo ve tmě a navíc lodě jsou ze dřeva ....
584368
ehm dělají světlo ve tmě a navíc lodě jsou ze dřeva ....
zápalné šípy
0 0
reagovat

deiwi

To jsem taky nepobral.
584367
To jsem taky nepobral.
deiwi
0 0
reagovat

GoT 2*9

tak celý to "finále" mě dostalo hlavně ten totální zvrat, já v minulým díle předpokládal že Tywion jede zaútočit na Roba a teraz kyhej :-) on jel bránit přístaviště)
tohle byla skoro "rohánská jízda".
poslední díl očekávám velmi!tam toho bude asi přehršel co se týče děje cmon nejlepší dějová linie je stejně za "zdí" a snad už ve 3 serii zazní 3x výstražné znamení ....

btw díky Macejko na spoiler jsem si kliknout prostě musel :-)
584366
tak celý to "finále" mě dostalo hlavně ten [spoiler]totální zvrat, já v minulým díle předpokládal že Tywion jede zaútočit na Roba a teraz kyhej :-) on jel bránit přístaviště)[/spoiler] tohle byla skoro "rohánská jízda". poslední díl očekávám velmi!tam toho bude asi přehršel co se týče děje cmon nejlepší dějová linie je stejně za "zdí" a snad už ve 3 serii zazní 3x výstražné znamení .... btw díky Macejko na spoiler jsem si kliknout prostě musel :-)
GoT 2*9
0 0
reagovat

GOT

Taky se musím přidat k většině, parádní epizoda - Lena si to užívá až do kolen :D a hymna Lannisterů na konci padla jako pekáč na zadek !

Those are brave men behind the walls ! Lets go, and kill them ! 8)
584365
Taky se musím přidat k většině, parádní epizoda - Lena si to užívá až do kolen *:D* a hymna Lannisterů na konci padla jako pekáč na zadek ! Those are brave men behind the walls ! Lets go, and kill them ! *8)*
GOT
0 0
reagovat

GoT

Může mi někdo erudovaný (duro?) objasnit, jaký smysl mělo střílení zápalných šípů proti vyloďujícím se pěšákům?
584363
Může mi někdo erudovaný (duro?) objasnit, jaký smysl mělo střílení zápalných šípů proti vyloďujícím se pěšákům?
GoT
0 0
reagovat

GOT

tak na tehle epizode byl nejlepsi scenar... pak dlouho nic 8) Kazdopadne by mne zajimalo, kde byly ty zpomalovacky, ja nevidel snad jedinou :D
584362
tak na tehle epizode byl nejlepsi scenar... pak dlouho nic *8)* Kazdopadne by mne zajimalo, kde byly ty zpomalovacky, ja nevidel snad jedinou *:D*
GOT
0 0
reagovat

Ravenhorn

Ty jsi Ravenhorn. Kdybys se mnou souhlasil, začal bych mít vážný obavy, jestli nezačínám k stáří blbnout... Takže je všechno v nejlepším pořádku 8)
584361
Ty jsi Ravenhorn. Kdybys se mnou souhlasil, začal bych mít vážný obavy, jestli nezačínám k stáří blbnout... Takže je všechno v nejlepším pořádku *8)*
Ravenhorn
0 0
reagovat

GoT

a) ta bitva je kolem a kolem nezáživná a nudná s pár gore záběry. Určitě jsem si víc užíval přepadení toho konvoje směřujícího ke Zdi, hlavně toho borce s mečem co tam padl. (tedy, né že by tohle bylo špatné, ale rozhodně jsem čekal o dost víc) Určitě tedy nijak neonanuju nad tím, že to režíroval Marshall.
b) Celý díl těží z toho, že se věnuje jednomu tématu - nemám pocit že je doslova lepší, jen více focused - takže za to netleskám ani Martinovi.
c) Díl je to ale fajn a hodně bych ocenil, kdyby byly ty díly takhle focused více. (Například celá linka na severu je natolik samostatná, že by to mohla být jedna půlhodina a ne 6x5 minut)
bottom line: jen mírně nadprůměrný díl (což je oproti jiným seriálům pořád ultimátní hodinka u TV), jehož hlavní sílu tvoří vrcholení děje a zaměření na jednu linku. Nic víc, ale nic míň.:+ (jen jsem nepochopil místní chválu)
584360
[b]a)[/b] ta bitva je kolem a kolem nezáživná a nudná s pár gore záběry. Určitě jsem si víc užíval přepadení toho konvoje směřujícího ke Zdi, hlavně toho borce s mečem co tam padl. (tedy, né že by tohle bylo špatné, ale rozhodně jsem čekal o dost víc) Určitě tedy nijak neonanuju nad tím, že to režíroval Marshall. [b]b)[/b] Celý díl těží z toho, že se věnuje jednomu tématu - nemám pocit že je doslova lepší, jen více focused - takže za to netleskám ani Martinovi. [b]c)[/b] Díl je to ale fajn a hodně bych ocenil, kdyby byly ty díly takhle focused více. (Například celá linka na severu je natolik samostatná, že by to mohla být jedna půlhodina a ne 6x5 minut) [b]bottom line:[/b] jen mírně nadprůměrný díl (což je [b]oproti jiným seriálům pořád ultimátní hodinka u TV[/b]), jehož hlavní sílu tvoří vrcholení děje a zaměření na jednu linku. Nic víc, ale nic míň.*:+* (jen jsem nepochopil místní chválu)
GoT
0 0
reagovat

Kostěj

Nad tvým komentářem se směju, ale je to tvůj pohled, takže si ho užij. Já jdu s většinou a říkám. WTF, best epizoda z obou sérií. Už jsem to viděl 2x během pár hodin.
584358
Nad tvým komentářem se směju, ale je to tvůj pohled, takže si ho užij. Já jdu s většinou a říkám. WTF, best epizoda z obou sérií. Už jsem to viděl 2x během pár hodin.
Kostěj
0 0
reagovat

Mildík

584356
[link="http://www.youtube.com/watch?v=KcfBaafRpYk"]Tady :)[/link]
Mildík
0 0
reagovat

Mildík

Ufff...teď jsi mě dostal. Je to při transportu Tyriona do Eyrie. Čtvrtej nebo pátej díl, řekl bych.
584355
Ufff...teď jsi mě dostal. Je to při transportu Tyriona do Eyrie. Čtvrtej nebo pátej díl, řekl bych.
Mildík
0 0
reagovat
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se