Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum SERIÁLY

příspěvky 43681 - 43700 Napsat příspěvek

GOT pokracuje!

584805
http://www.youtube.com/watch?v=kL7RWUva7ak&feature=g-all-lik
GOT pokracuje!
0 0
reagovat

Mildík

Jestli nejsi schopný číst něco tak maximálně retardovaného jako jsou Diablo knihy (soudím podle českého vydání), tak k originálům GoT se ani nepřibližuj.
584802
Jestli nejsi schopný číst něco tak maximálně retardovaného jako jsou Diablo knihy (soudím podle českého vydání), tak k originálům GoT se ani nepřibližuj.
Mildík
0 0
reagovat

Mildík

Není náhodou kniha něco, co je psáno většinou opisem apod, takže je to "založeno" na tom, že to není jednoduchá verze daného jazyka, ale naopak jeho komplexní, knižní podoba? Já bych prostě čekal, že čím lepší dílo, tím víc tam bude specifických slovíček.
584798
Není náhodou kniha něco, co je psáno většinou opisem apod, takže je to "založeno" na tom, že to není jednoduchá verze daného jazyka, ale naopak jeho komplexní, knižní podoba? Já bych prostě čekal, že čím lepší dílo, tím víc tam bude specifických slovíček.
Mildík
0 0
reagovat

Loki

No pravda, Bouři mečů jsem začal číst před 10 dny a už jsem v polovině, což je 600 stran :-D
584796
No pravda, Bouři mečů jsem začal číst před 10 dny a už jsem v polovině, což je 600 stran :-D
Loki
0 0
reagovat

GoT

Mám dotaz ke knižním předlohám... (žádé spoilery)

četl někdo v angličtině? Jde mi o to, že Anglicky něco kváknu, nicméně nejsem žádný fantasy fanda, takže je možný, že bych si rozbil hubu na slovní zásobě... teď jsem nedávno zkoušel číst jednu knihu z Diablo universa a jakožto neznalec jsem se prostě moc nechytal a nedokázal jsem si to užít...
thx ;)
584794
Mám dotaz ke knižním předlohám... (žádé spoilery) četl někdo v angličtině? Jde mi o to, že Anglicky něco kváknu, nicméně nejsem žádný fantasy fanda, takže je možný, že bych si rozbil hubu na slovní zásobě... teď jsem nedávno zkoušel číst jednu knihu z Diablo universa a jakožto neznalec jsem se prostě moc nechytal a nedokázal jsem si to užít... thx ;)
GoT
0 0
reagovat

True Blood

rok cakania a jaksi sa mi to pacilo :))
Tary sa nie a nie zbavit... cakam ze v dalsej casti bude zasa revat, pretoze je upir ach jaj.
Skor ma zaujala linka s Billom a Erikom konecne ukazu tie autority na ktore uz cakam par rokov.
A zaujimalo by ma kam sa stratil Jesus ked aj ten nejak vstane z mrtvych tak dakujem pekne.

ako sprijemnenie pondelka je to velmi dobre
584793
rok cakania a jaksi sa mi to pacilo *:))* [spoiler]Tary sa nie a nie zbavit... cakam ze v dalsej casti bude zasa revat, pretoze je upir ach jaj. Skor ma zaujala linka s Billom a Erikom konecne ukazu tie autority na ktore uz cakam par rokov. A zaujimalo by ma kam sa stratil Jesus ked aj ten nejak vstane z mrtvych tak dakujem pekne.[/spoiler] ako sprijemnenie pondelka je to velmi dobre
True Blood
0 0
reagovat

Hellblazer

Nebo si pusti filmy se segalem, to vyjde na stejno.
584792
Nebo si pusti filmy se segalem, to vyjde na stejno.
Hellblazer
0 0
reagovat
okkac: Naivko. :D Sam uz predsa musis vediet, ze min. tie Martinove knihy sfuknes kazdu za 3-4 tyzdne.:))
584791
okkac: Naivko. *:D* Sam uz predsa musis vediet, ze min. tie Martinove knihy sfuknes kazdu za 3-4 tyzdne.*:))*
0 0
reagovat
Jasne, ludia ktori sa radi bavia to pozeraju....
584790
Jasne, ludia ktori sa radi bavia to pozeraju....
0 0
reagovat
on na ten true soap jeste nekdo kouka?
584788
on na ten true soap jeste nekdo kouka?
0 0
reagovat

True Blood

Už začala ďalšia séria? Super, to bude zas prča. :D
584777
Už začala ďalšia séria? Super, to bude zas prča. *:D*
True Blood
0 0
reagovat

Disk

Ne. A to jsem fanda. Můžu teď koukat zas na něco jiného a čas si krátím čtením Bouře mečů. Pak nějaký Stephen King, pak Hostina pro vrány, pak zase něco jiného a pak Tanec s draky a je tu další sezóna.
584776
Ne. A to jsem fanda. Můžu teď koukat zas na něco jiného a čas si krátím čtením Bouře mečů. Pak nějaký Stephen King, pak Hostina pro vrány, pak zase něco jiného a pak Tanec s draky a je tu další sezóna.
Disk
0 0
reagovat
Taky vám najednou schází Hra o trůny? 8)
584765
Taky vám najednou schází Hra o trůny? *8)*
0 0
reagovat

Vardant

Jako celej seriál tím myslíš? *trollface* (sorry, musel jsem... :D)
584762
Jako celej seriál tím myslíš? *trollface* (sorry, musel jsem... *:D*)
Vardant
0 0
reagovat

True Blood

Neeeeeeeeeee, to tele je zase zpátky :(
584761
[spoiler]Neeeeeeeeeee, to tele je zase zpátky *:(*[/spoiler]
True Blood
0 0
reagovat

Mildík

:D
584744
*:D*
Mildík
0 0
reagovat

Heroes - volume 4

Tak teda překvapení :o

Celá třetí sezóna stála za starou bačkoru, nicméně v půlce sezóny končí volume 3 a začíná volume 4 (nový příběh, nějako jako další sezóna, ale je to pořád v rámci sezóny 3) jsem docela příjemně překvapený. Zatím mám teda za sebou 2 díly, ale oba dva sem se náramně bavil. že by jiskřička naděje? :D

Jinak celkově teda beru Heroes jako boží trest za zpackané zkouškové... :-
584735
Tak teda překvapení *:o* Celá třetí sezóna stála za starou bačkoru, nicméně v půlce sezóny končí volume 3 a začíná volume 4 (nový příběh, nějako jako další sezóna, ale je to pořád v rámci sezóny 3) jsem docela příjemně překvapený. Zatím mám teda za sebou 2 díly, ale oba dva sem se náramně bavil. že by jiskřička naděje? *:D* Jinak celkově teda beru Heroes jako boží trest za zpackané zkouškové... *:-*
Heroes - volume 4
0 0
reagovat
Mohli byste se mi někdo pls ozvat do zpráv? Mám dotaz na jeden rip první řady Game of Thrones a asi mi neprojde to řešit tady... :)
584699
Mohli byste se mi někdo pls ozvat do zpráv? Mám dotaz na jeden rip první řady Game of Thrones a asi mi neprojde to řešit tady... :)
0 0
reagovat
Nadruhou stranu kupující pak musí být nutně dost zklamán. :D
584694
Nadruhou stranu kupující pak musí být nutně dost zklamán. :D
0 0
reagovat

Jeržik

Díky. :+
584693
Díky. *:+*
Jeržik
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se