Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum SERIÁLY

příspěvky 43641 - 43660 Napsat příspěvek

verbst

Přesně tak, dokonalost sama. Daleko emotivnější než velká většina dnešních seriálů, a o páté řadě to platí obzvlášť. Trochu kvůli tomu letos u mě utrpělo GoT, protože jsem se vždycky u Mad Men úplně rozložil a GoT pak celkem prozíval 8)
584934
Přesně tak, dokonalost sama. Daleko emotivnější než velká většina dnešních seriálů, a o páté řadě to platí obzvlášť. Trochu kvůli tomu letos u mě utrpělo GoT, protože jsem se vždycky u Mad Men úplně rozložil a GoT pak celkem prozíval *8)*
verbst
0 0
reagovat

Mad Men

Byť je to již týden, co jsem dokoukal A Clash of Kings (8)) a stále nemůžu sesumírovat svoje pocity, snad jen kromě obrovksýho poctu zklamání, tak právě jsem dokoukal pátou řadu Mad Men a můžu s klidem prohlásit, že to nijak sumírovat nepotřebuje.
Je o mně známo, že pro slova bezchybný a geniální nejdu daleko, a že podle některých z vás koukám jen na sračky, ale Mad Men si zaslouží každý kladný přídavný jméno, který existuje. Ten seriál je čistá dokonalost. Nic míň.
10/10
584932
Byť je to již týden, co jsem dokoukal A Clash of Kings (*8)*) a stále nemůžu sesumírovat svoje pocity, snad jen kromě obrovksýho poctu zklamání, tak právě jsem dokoukal pátou řadu Mad Men a můžu s klidem prohlásit, že to nijak sumírovat nepotřebuje. Je o mně známo, že pro slova bezchybný a geniální nejdu daleko, a že podle některých z vás koukám jen na sračky, ale Mad Men si zaslouží každý kladný přídavný jméno, který existuje. Ten seriál je čistá dokonalost. Nic míň. 10/10
Mad Men
0 0
reagovat

TWD

Kristepane, to si nemohli nechat jako překvapení? S tou sledovaností to asi nebude tak horký, když kampaň začínají zrovna tímhle :))
584931
Kristepane, to si nemohli nechat jako překvapení? S tou sledovaností to asi nebude tak horký, když kampaň začínají zrovna tímhle *:))*
TWD
0 0
reagovat

Snipsley

Popicek byl The L Word ještě bral, ale co teprve Queer As Folk, to by vůbec nepřežil. :D
584923
Popicek byl The L Word ještě bral, ale co teprve Queer As Folk, to by vůbec nepřežil. *:D*
Snipsley
0 0
reagovat

popik

sakra, zapomel jsem ten uryvek postnout link :D
to Snipsley: Neviděl a nejspíš jsem za to rád :D
584921
sakra, zapomel jsem ten uryvek postnout http://www.youtube.com/watch?v=lSDqzbN2-zo *:D* to Snipsley: Neviděl a nejspíš jsem za to rád *:D*
popik
0 0
reagovat

(po)picek

Asi jsi neviděl L Word...
584920
Asi jsi neviděl L Word...
(po)picek
0 0
reagovat

popik vs Glee

zdarec, mám dotaz. čirou náhodou jsem viděl tenhle úryvek ze seriálu Glee, samotný seriál jsem nikdy v životě neviděl a tak se chci zeptat...je to, anebo není ten nejvíc GAY seriál na zeměkouli? :D
584919
zdarec, mám dotaz. čirou náhodou jsem viděl tenhle úryvek ze seriálu Glee, samotný seriál jsem nikdy v životě neviděl a tak se chci zeptat...je to, anebo není ten nejvíc GAY seriál na zeměkouli? *:D*
popik vs Glee
0 0
reagovat

TWD

Hehe, takže bude mlátit zombíky s pahýlem své ruky. that's cool8)
584916
Hehe, takže bude mlátit zombíky s pahýlem své ruky. that's cool*8)*
TWD
0 0
reagovat

TWD

Prve foto Merla z tretej serie TWD link
584914
Prve foto Merla z tretej serie TWD [link="http://bloody-disgusting.com/news/3148160/tv-first-look-at-the-return-of-merle-dixon-in-the-walking-dead/"]link[/link]
TWD
0 0
reagovat

Mildík

Fakt záleží jak široký je tvůj anglický slovník. Struktura vět není složitá, jen to chce velkou slovní zásobu. Četl sem 4 díly v češtině a Tanec s draky v originále a neměl sem s ním žádný problém. I když to že mam nakoukáno dost historických filmů v originále a taky spoustu nahráno asi dost pomáhá.
584910
Fakt záleží jak široký je tvůj anglický slovník. Struktura vět není složitá, jen to chce velkou slovní zásobu. Četl sem 4 díly v češtině a Tanec s draky v originále a neměl sem s ním žádný problém. I když to že mam nakoukáno dost historických filmů v originále a taky spoustu nahráno asi dost pomáhá.
Mildík
0 0
reagovat

Mildík

Četl jsem poslední díl, kterej v češtině ještě není na Kindlu. Martin si užívá právě ty popisy (obleční, jídlo atd.), takže slovní zásobu to chce fakt velkou slovní zásobu nebo slovník a vzhledem k tomu, že to má skoro tisíc stran, máš to do další sezony ;) Doporučju ale nejprve přečíst několik dílů v češtině, přeci jen to pak jde snáz i v té anglině. Ale fakt nevím, jak seš na tom ;)
584909
Četl jsem poslední díl, kterej v češtině ještě není na Kindlu. Martin si užívá právě ty popisy (obleční, jídlo atd.), takže slovní zásobu to chce fakt velkou slovní zásobu nebo slovník a vzhledem k tomu, že to má skoro tisíc stran, máš to do další sezony ;) Doporučju ale nejprve přečíst několik dílů v češtině, přeci jen to pak jde snáz i v té anglině. Ale fakt nevím, jak seš na tom ;)
Mildík
0 0
reagovat

LFM Baby Dragons

584907
[link="https://fbcdn-sphotos-a.akamaihd.net/hphotos-ak-prn1/521486_320623728021547_977981144_n.jpg"]LFM 4more Dragons[/link] - *:D**:D**:D*
LFM Baby Dragons
0 0
reagovat
Pycelle bol hlavne záporák z Poslednej krížovej výpravy.
584897
Pycelle bol hlavne záporák z Poslednej krížovej výpravy.
0 0
reagovat
Tonksovou imho většina lidí poznala, Littlefinger je hlavně záporák z Rytířů ze Šanghaje.

Ale Pycelle jako generál z Impérium vrací úder... :D:+
584893
Tonksovou imho většina lidí poznala, Littlefinger je hlavně záporák z Rytířů ze Šanghaje. Ale Pycelle jako generál z Impérium vrací úder... *:D**:+*
0 0
reagovat

ExSoldier

Super :+
Tonksovú som vôbec nespoznal :D
584885
Super *:+* Tonksovú som vôbec nespoznal *:D*
ExSoldier
0 0
reagovat
u malíčka jsem chtěl napsat, že byl hrozná buzna... až pak jsem si všiml, z čeho ta fotka je :D
584864
u malíčka jsem chtěl napsat, že byl hrozná buzna... až pak jsem si všiml, z čeho ta fotka je :D
0 0
reagovat
Bože, vy ste všetci dnešní alebo čo... ;)
584863
Bože, vy ste všetci dnešní alebo čo... *;)*
0 0
reagovat
Pobavil komentář: "Sean Bean used to be dead." :D:+

Docela mě překvapil Malíček. 8)
584862
Pobavil komentář: "Sean Bean used to be dead." *:D**:+* Docela mě překvapil Malíček. *8)*
0 0
reagovat
Bronn has just become my favourite character :D:+
584860
Bronn has just become my favourite character *:D**:+*
0 0
reagovat
Arya :D Greyjoy je brácha Lily Allen? Nice!

U pár herců bych vybral jinej film/seriál.

A víte, že Grand Maester Pycelle je generál major Maximilian Veers?
584858
Arya *:D* Greyjoy je brácha Lily Allen? Nice! U pár herců bych vybral jinej film/seriál. A víte, že Grand Maester Pycelle je generál major Maximilian Veers?
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se