Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum SERIÁLY

příspěvky 43601 - 43620 Napsat příspěvek
C'mon, tak špatný to neni ani náhodou ?)
585153
C'mon, tak špatný to neni ani náhodou *?)*
0 0
reagovat
Ja som to dopozeral, ale dnes už za svet neviem, prečo som to urobil.
585152
Ja som to dopozeral, ale dnes už za svet neviem, prečo som to urobil.
0 0
reagovat
do pulky sem se ani nepronudil :D
585151
do pulky sem se ani nepronudil :D
0 0
reagovat

Mildík

Myslim, že to nejlepší tě teprve čeká link
585143
Myslim, že to nejlepší tě teprve čeká http://en.wikipedia.org/wiki/Battle_of_Peleliu
Mildík
0 0
reagovat
V půlce už jsem měl dávno vytrhaný všechny vlasy :D
585142
V půlce už jsem měl dávno vytrhaný všechny vlasy *:D*
0 0
reagovat

Pacific

Tak jsem v půlce a zatím teda mírné zklamání...
585141
Tak jsem v půlce a zatím teda mírné zklamání...
Pacific
0 0
reagovat
První díl nuda, ale druhej už je stará dobrá Futurama:+
585128
První díl nuda, ale druhej už je stará dobrá Futurama*:+*
0 0
reagovat
Futurama je spat a v celkom slusnej forme:+
585127
Futurama je spat a v celkom slusnej forme*:+*
0 0
reagovat
aha ja som dopozeral posledne 4 casti teraz v nedelu..
mal som v plane sa na to vybodnut ale kedze sa scifi v telke vidi malokedy no tak akosi som sa presvedcil
585074
aha ja som dopozeral posledne 4 casti teraz v nedelu.. mal som v plane sa na to vybodnut ale kedze sa scifi v telke vidi malokedy no tak akosi som sa presvedcil
0 0
reagovat
Já to nekomentoval, protože jsem to původně vzdal a pak jsem to dal nedávno celé od začátku, když bylo seriálové sucho :)
585072
Já to nekomentoval, protože jsem to původně vzdal a pak jsem to dal nedávno celé od začátku, když bylo seriálové sucho *:)*
0 0
reagovat

Vardant

uz som si zacinal mysliet ze to tu ani nikto nesleduje ked neboli ziadne komentare...
ale musim povedat ze celkom rychlo zbehli oba diely vcera
585071
uz som si zacinal mysliet ze to tu ani nikto nesleduje ked neboli ziadne komentare... ale musim povedat ze celkom rychlo zbehli oba diely vcera
Vardant
0 0
reagovat

Falling Skies

První dva díly dobré, ale ukázka na předpokládám celou sezónu naprosto parádní.
585059
První dva díly dobré, ale ukázka na předpokládám celou sezónu naprosto parádní.
Falling Skies
0 0
reagovat

duro

V tom s tebou naprosto souhlasím. Opravdu hlavně ta atmosféra věčně deštivého nebo zataženého Seattlu s tím hudebním podkresem je výborná.

Jinak stanice AMC mi zatím přijde, že produkuje velký počet výborných seriálu. Z toho co jsem se díval tak právě The Killing, Hell On Wheels, Walking Dead (ok, tak s rezervou, přesto mám po druhé série v tu třetí celkem důvěru). A pak Mad Men a Breaking Bad, které jsem neviděl, ale hodnocení mají slušné.
585053
V tom s tebou naprosto souhlasím. Opravdu hlavně ta atmosféra věčně deštivého nebo zataženého Seattlu s tím hudebním podkresem je výborná. Jinak stanice AMC mi zatím přijde, že produkuje velký počet výborných seriálu. Z toho co jsem se díval tak právě The Killing, Hell On Wheels, Walking Dead (ok, tak s rezervou, přesto mám po druhé série v tu třetí celkem důvěru). A pak Mad Men a Breaking Bad, které jsem neviděl, ale hodnocení mají slušné.
duro
0 0
reagovat
Napriek niektorým výhradám je to ale vynikajúca psychologická detektívka so super atmosférou (nič v kinách sa tak nepriblížilo depke zo Se7em) a excelentnými hercami.
585052
Napriek niektorým výhradám je to ale vynikajúca psychologická detektívka so super atmosférou (nič v kinách sa tak nepriblížilo depke zo Se7em) a excelentnými hercami.
0 0
reagovat

duro

Ne je to ukončené. Sice na konci vysílačka oznámí, že se našlo nějaké mrtvé tělo, ale to je vše a je to natočené jako závěr, ne jako cliff (bo jsem někde četl, že by měli ukončit případ Rosie a načrtnout další, ale nemyslím si, že by to mělo být takhle).

Finální díl je hodně dobře emotivní a určitě nejlepší z této série, kdy vlastně uvidíme flashbacky jak se vražda Rosie seběhla a má to hodně emotivní dopad. Přesto bych byl rád, kdyby obě série měly spíše po 10 dílech, jelikož pár jich je čístě výplňových (psychiatrická léčebna a pár dalších).
585051
Ne je to ukončené. Sice na konci vysílačka oznámí, že se našlo nějaké mrtvé tělo, ale to je vše a je to natočené jako závěr, ne jako cliff (bo jsem někde četl, že by měli ukončit případ Rosie a načrtnout další, ale nemyslím si, že by to mělo být takhle). Finální díl je hodně dobře emotivní a určitě nejlepší z této série, kdy vlastně uvidíme flashbacky jak se vražda Rosie seběhla a má to hodně emotivní dopad. Přesto bych byl rád, kdyby obě série měly spíše po 10 dílech, jelikož pár jich je čístě výplňových (psychiatrická léčebna a pár dalších).
duro
0 0
reagovat
Super, díky. Naťahovanie prípadu do tretej série by ma už naštvalo. A ukončili to, alebo je tam nejaký cliff a náznak pokračovania?
585050
Super, díky. Naťahovanie prípadu do tretej série by ma už naštvalo. A ukončili to, alebo je tam nejaký cliff a náznak pokračovania?
0 0
reagovat

duro

Ano. Vlastně tak 1 a půl vraha. Víc neřeknu.
585049
Ano. Vlastně tak 1 a půl vraha. Víc neřeknu.
duro
0 0
reagovat

The Killing 2

Pozeral na to niekto? Ja som ešte len začal, ale mám zásadnú otázku: Nájdu v tejto sérii vraha? Poprosím bez spoilerov, len áno/nie. :)
585048
Pozeral na to niekto? Ja som ešte len začal, ale mám zásadnú otázku: Nájdu v tejto sérii vraha? Poprosím bez spoilerov, len áno/nie. *:)*
The Killing 2
0 0
reagovat
Joker: :+ Vitaj v klube.
585047
Joker: *:+* Vitaj v klube.
0 0
reagovat
Tak po těch doporučeních jsem The Take taky zkoukl a opravdu velmi, velmi dobré. :+
585035
Tak po těch doporučeních jsem The Take taky zkoukl a opravdu velmi, velmi dobré. *:+*
0 0
reagovat
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se