Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum SERIÁLY

příspěvky 43501 - 43520 Napsat příspěvek

Suits

Ono je to snad s každým dílem lepší a lepší :+
585553
Ono je to snad s každým dílem lepší a lepší *:+*
Suits
0 0
reagovat
Film sa planoval v podstate od 2003, ale vyzera to "len" na nove epizody, chvalabohu.
Batemanov tweet
585511
Film sa planoval v podstate od 2003, ale vyzera to "len" na nove epizody, chvalabohu. [link="https://twitter.com/batemanjason/status/222842676704321539/photo/1/large"]Batemanov tweet[/link]
0 0
reagovat
ujal se toho netflix, direct tv nebo nekdo podobnej. mel by se delat snad i film
585509
ujal se toho netflix, direct tv nebo nekdo podobnej. mel by se delat snad i film
0 0
reagovat
Jinak náhrada by mohla být nová série Arrested Development. Myslel jsem, že je to už mrtvý a za 4 týdny točí.
585494
Jinak náhrada by mohla být nová série Arrested Development. Myslel jsem, že je to už mrtvý a za 4 týdny točí.
0 0
reagovat
Community ma z toho co som videl aj tak dobru len jednu - dve casti ?)
585483
Community ma z toho co som videl aj tak dobru len jednu - dve casti *?)*
0 0
reagovat
Je to hloupost. Když už poslední sezóna, měli u toho nechat starý tým, který by nejspíš přišel s něčím šíleným. Teď to vypadá na klasický tap tap - ha ha.
585481
Je to hloupost. Když už poslední sezóna, měli u toho nechat starý tým, který by nejspíš přišel s něčím šíleným. Teď to vypadá na klasický tap tap - ha ha.
0 0
reagovat
Tak Harmon ako showrunner dost detailne manazoval vsetko okolo serialu, hoci priamo pisal malo, asi tak jednu cast za sezonu. Community vsak bolo jeho dieta, jeho vizia, ktoru sa aj napriek odporu NBC a Sony pokusal naplnit a vzdoroval snahe urobit z toho nejaky priemerny sitcom s co "najsirsim" humorom.

Spolu s Harmonom bohuzial odisli aj Chris McKenna (jediny writer z povodneho timu), Anthony a Joe Russo (Arrested Development), Neil Goldman a Garett Donovan (obaja Scrubs).

Novi scenaristi doteraz pisali "uzasne" Happy Endings (xxendxx bude mat z novych casti urcite radost).

To myslim hovori za vsetko.
585480
Tak Harmon ako showrunner dost detailne manazoval vsetko okolo serialu, hoci priamo pisal malo, asi tak jednu cast za sezonu. Community vsak bolo jeho dieta, jeho vizia, ktoru sa aj napriek odporu NBC a Sony pokusal naplnit a vzdoroval snahe urobit z toho nejaky priemerny sitcom s co "najsirsim" humorom. Spolu s Harmonom bohuzial odisli aj Chris McKenna (jediny writer z povodneho timu), Anthony a Joe Russo (Arrested Development), Neil Goldman a Garett Donovan (obaja Scrubs). Novi scenaristi doteraz pisali "uzasne" Happy Endings (xxendxx bude mat z novych casti urcite radost). To myslim hovori za vsetko.
0 0
reagovat
s trochou stesti ted bude vic dobrejch dilu nez 2 za celou sezonu
585479
s trochou stesti ted bude vic dobrejch dilu nez 2 za celou sezonu
0 0
reagovat
To s Chaseom bolo uz pase, ale nepomohlo to reputacii Harmona, ktory je sice maly boh, ale asi dost tazko stravitelna osobnost. A k tomu samozrejme nizka sledovanost a jeho neustupcivost k zmenam.
Takze ano, v podstate prachy a tvurci neshody:)
585478
To s Chaseom bolo uz pase, ale nepomohlo to reputacii Harmona, ktory je sice maly boh, ale asi dost tazko stravitelna osobnost. A k tomu samozrejme nizka sledovanost a jeho neustupcivost k zmenam. Takze ano, v podstate prachy a tvurci neshody:)
0 0
reagovat
Anebo Chevy Chase
585477
Anebo Chevy Chase
0 0
reagovat

Community

A ví se proč tolik lidí od Community odchází? Třeba tvůrčí neshody nebo peníze?
585476
A ví se proč tolik lidí od Community odchází? Třeba tvůrčí neshody nebo peníze?
Community
0 0
reagovat

The Take

Keby som to trochu (ale naozaj len trošičku) prehnal, tak poviem "britský Krstný otec". Fascinujúci kriminálny a zároveň rodinný epos. Skvostný scenár, skvostné postavy, perfektné emócie. A Tom Hardy? Ten je... ten je naozaj démon.
(9/10)
585471
Keby som to trochu (ale naozaj len trošičku) prehnal, tak poviem "britský Krstný otec". Fascinujúci kriminálny a zároveň rodinný epos. Skvostný scenár, skvostné postavy, perfektné emócie. A Tom Hardy? Ten je... ten je naozaj démon. [b](9/10)[/b]
The Take
0 0
reagovat

Sam Vimes

Community je jedinecne a v istych ohladoch genialne. Stvrtu seriu uz nebude mat pod dohladom tvorca s showrunner Dan Harmon, tak ako odisli vsetci klucovi scenaristi. Uvidime, co z toho vznikne.
585468
Community je jedinecne a v istych ohladoch genialne. Stvrtu seriu uz nebude mat pod dohladom tvorca s showrunner Dan Harmon, tak ako odisli vsetci klucovi scenaristi. Uvidime, co z toho vznikne.
Sam Vimes
0 0
reagovat

speta.jr

Za navrat jedne nejmenovane postavy mají velký plus, doufám že fucking faeries dostanou minimální prostor (předminulej díl mě koncem dost vyděsil).
Sookie už je tak neuvěřitelně over the top, že se tomu mám pocit v tý jedný scéně smáli i ti dva upíři. S kým ta holka ještě nešla do postele?

Jako trochu se za to stydím, ale furt mě to taky baví. Což je vzhledem k tomu, jaká to je sračka, docela zvláštní. Jo a málem bych zapomněl. Velký plus za závěrečný 3 buranský týpky v maskách Baracka Obamy střílející po těch měňočoklech. To mě pobavilo. HBO nějak očividně musela vyvážit toho Bushe v GOT :D:+
585467
Za navrat jedne nejmenovane postavy mají velký plus, doufám že fucking faeries dostanou minimální prostor (předminulej díl mě koncem dost vyděsil). Sookie už je tak neuvěřitelně over the top, že se tomu mám pocit v tý jedný scéně smáli i ti dva upíři. S kým ta holka ještě nešla do postele? Jako trochu se za to stydím, ale furt mě to taky baví. Což je vzhledem k tomu, jaká to je sračka, docela zvláštní. Jo a málem bych zapomněl. Velký plus za závěrečný 3 buranský týpky v maskách Baracka Obamy střílející po těch měňočoklech. To mě pobavilo. HBO nějak očividně musela vyvážit toho Bushe v GOT *:D**:+*
speta.jr
0 0
reagovat

True Blood

Nemuzu si pomoct ale pata serie me zatim strasne bavi, serial uplne rezignoval na nejake budovani smysluplne mytologie a snazi se bavit a jde mu to dobre.
585466
Nemuzu si pomoct ale pata serie me zatim strasne bavi, serial uplne rezignoval na nejake budovani smysluplne mytologie a snazi se bavit a jde mu to dobre.
True Blood
0 0
reagovat

Community

Prvních pár dílů jsem nechápal to obrovské nadšení, přišlo mi to "jenom" jako nadprůměr, ale teď jsem asi ve 2/3 první řady a marně přemýšlím, jestli jsem kdy viděl něco zábavnějšího :+ Už teď je mi jasný, že si to za rok, za dva určitě dám znova a uvidím v tom zase nové popkulturní odkazy, které mi teď třeba unikly...
Nevíte jak to vypadá do budoucna? Četl jsem, že 4. řada má mít oproti předchozím jen poloviční počet epizod a taky plno lidí odchází, počítá se už teď se 4. sérií jako s poslední?
585461
Prvních pár dílů jsem nechápal to obrovské nadšení, přišlo mi to "jenom" jako nadprůměr, ale teď jsem asi ve 2/3 první řady a marně přemýšlím, jestli jsem kdy viděl něco zábavnějšího *:+* Už teď je mi jasný, že si to za rok, za dva určitě dám znova a uvidím v tom zase nové popkulturní odkazy, které mi teď třeba unikly... Nevíte jak to vypadá do budoucna? Četl jsem, že 4. řada má mít oproti předchozím jen poloviční počet epizod a taky plno lidí odchází, počítá se už teď se 4. sérií jako s poslední?
Community
0 0
reagovat

popik

včera jsem si pustil osobního strážce s Costnerem a ty výkřiky, co tady hulákaj o tom, jak podává v Hatfields...svůj životní výkon jsou dost milné8)
585443
včera jsem si pustil osobního strážce s Costnerem a ty výkřiky, co tady hulákaj o tom, jak podává v Hatfields...svůj životní výkon jsou dost milné*8)*
popik
0 0
reagovat
Super ako vždy. Práve som to dopozeral. Opäť sa dostavila jedna scéna, ktorá ma odrovnala. A Kurt je tam, kde aj bol.
585442
Super ako vždy. Práve som to dopozeral. Opäť sa dostavila jedna scéna, ktorá ma odrovnala. A Kurt je tam, kde aj bol.
0 0
reagovat
No veď povedz, aké to bolo.
585440
No veď povedz, aké to bolo.
0 0
reagovat
To vážne všetci zabudli na Wallandera alebo sa len čaká na titulky? :D
585439
To vážne všetci zabudli na Wallandera alebo sa len čaká na titulky? *:D*
0 0
reagovat
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se