Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum SERIÁLY

příspěvky 43481 - 43500 Napsat příspěvek
Ja som si napríklad pred rokmi pozrel Serenity ešte pred Firefly :D a ten film ma neskutočne bavil.

Firefly som skúsil pred rokom, ale nejako ma prvá časť nechytila a nechal som to tak... takže by som tomu mohol dať ešte jednu šancu :)
585585
Ja som si napríklad pred rokmi pozrel Serenity ešte pred Firefly :D a ten film ma neskutočne bavil. Firefly som skúsil pred rokom, ale nejako ma prvá časť nechytila a nechal som to tak... takže by som tomu mohol dať ešte jednu šancu :)
0 0
reagovat

TedGeorge

Já si Buffy pouštím znovu s železnou pravidelností (všech sedm sérií mám stáhnutých a umístěných na ploše počítače) a stále podle mého názoru neztratila nic ze své dokonalosti.

U Firefly a Serenity je to podobné. Jen je potřeba být na to správně naladěný.
585584
Já si Buffy pouštím znovu s železnou pravidelností (všech sedm sérií mám stáhnutých a umístěných na ploše počítače) a stále podle mého názoru neztratila nic ze své dokonalosti. U Firefly a Serenity je to podobné. Jen je potřeba být na to správně naladěný.
TedGeorge
0 0
reagovat
No u mě je to ta nejhorší možná kombinace.

Kdysi sem viděl Serenity na Primě v dabingu. To se mi v tv samozřejmě nelíbilo, ale cca po roce sem se nechal ukecat do Firefly (už se to nedalo vydržet). Viděl sem první díl a tím to haslo.

Možná opravdu nastal čas dát tomu druhou šanci.

Buffy pro mě byla bezkonkureční mezi 11-15 rokem života. Navázala na uctívání Strážců Vesmíru (MORFUJEME !!!). Opravdu sem jí hodně žral. Ale že bych našel odvahu pustit si všechny série dneska znova, to asi těžko...
585582
No u mě je to ta nejhorší možná kombinace. Kdysi sem viděl Serenity na Primě v dabingu. To se mi v tv samozřejmě nelíbilo, ale cca po roce sem se nechal ukecat do Firefly (už se to nedalo vydržet). Viděl sem první díl a tím to haslo. Možná opravdu nastal čas dát tomu druhou šanci. Buffy pro mě byla bezkonkureční mezi 11-15 rokem života. Navázala na uctívání Strážců Vesmíru (MORFUJEME !!!). Opravdu sem jí hodně žral. Ale že bych našel odvahu pustit si všechny série dneska znova, to asi těžko...
0 0
reagovat
az si to das i s filmem, tak porad budes zit v domeni, ze je srartrek/sunshine/whatever nejlepsi scifi-film posledni doby... protoze 1/ serenity je stary, 2/pusobi to jako prodlouzena epizoda, ktera, co se do blockbusterovitosti tyka, nesaha treku ani po paty
585581
az si to das i s filmem, tak porad budes zit v domeni, ze je srartrek/sunshine/whatever nejlepsi scifi-film posledni doby... protoze 1/ serenity je stary, 2/pusobi to jako prodlouzena epizoda, ktera, co se do blockbusterovitosti tyka, nesaha treku ani po paty
0 0
reagovat

TedGeorge

Jo takytakžerupřemožitelku! :D

Počkej ty si Firefly vážně ještě neviděl? :o
585580
Jo takytakžerupřemožitelku! *:D* Počkej ty si Firefly vážně ještě neviděl? *:o*
TedGeorge
0 0
reagovat

TedGeorge

Řešíš doufám, jestli kouknout na ten panel :D

V opačným případě radši mlčím a koukej si to co nejdřív vpálit pěkně celý najednou. Samozřejmě i s filmem, jinak bys to měl bez kulervoucího finále a pořád bys mohl žít v dojmu, že je Star Trek nejlepší sci-fi film poslední doby :)
585579
Řešíš doufám, jestli kouknout na ten panel *:D* V opačným případě radši mlčím a koukej si to co nejdřív vpálit pěkně celý najednou. Samozřejmě i s filmem, jinak bys to měl bez kulervoucího finále a pořád bys mohl žít v dojmu, že je Star Trek nejlepší sci-fi film poslední doby :)
TedGeorge
0 0
reagovat

TedGeorge

Určitě stojí :) A malý doporučení - sice se to dá sjet všechno najednou i s filmem, ale nedělal bych to. Nevychutnal by sis to a bylo by ti pak líto, že toho už víc není. Jednotlivý díly jsou tak lahůdkový, že to chce vždycky nechat trochu rozležet :)
Mně se Firefly líbí víc než Buffy, ale jednak se těžko dá srovnávat 1 nedokončená řada se 7 sériemi a jednak když takytakzerespremozitelku, tak tě asi Buffy bavila než mně ;)
585578
Určitě stojí *:)* A malý doporučení - sice se to dá sjet všechno najednou i s filmem, ale nedělal bych to. Nevychutnal by sis to a bylo by ti pak líto, že toho už víc není. Jednotlivý díly jsou tak lahůdkový, že to chce vždycky nechat trochu rozležet *:)* Mně se Firefly líbí víc než Buffy, ale jednak se těžko dá srovnávat 1 nedokončená řada se 7 sériemi a jednak když takytakzerespremozitelku, tak tě asi Buffy bavila než mně *;)*
TedGeorge
0 0
reagovat
i kdyby ti to za to nestalo, je toho tak malo, ze se to da pretrpet. ja to rozkoukaval asi na 4x. u prvniho dilu jsem vzdycky spolehlive usnul. pak jsem ho vydrzel a dal to cely na posezeni :)
585577
i kdyby ti to za to nestalo, je toho tak malo, ze se to da pretrpet. ja to rozkoukaval asi na 4x. u prvniho dilu jsem vzdycky spolehlive usnul. pak jsem ho vydrzel a dal to cely na posezeni :)
0 0
reagovat

WilliamBloody

Takytakzerespremozitelku ?

Takže říkáte, že Firefly stojí za to, a měl bych na to mrknout?
585576
Takytakzerespremozitelku ? Takže říkáte, že Firefly stojí za to, a měl bych na to mrknout?
WilliamBloody
0 0
reagovat
Reálně to imho fakt nehrozí, budou akorát další comicsy.
585575
Reálně to imho fakt nehrozí, budou akorát další comicsy.
0 0
reagovat

Firefly

Jak je to vlastně s právy na Firefly? Pokud vím, tak je pořád vlastní Fox, jak se to ale řešilo u Serenity?
Myslíte si, že je možné, že bychom se dočkali ještě nějaké hrané formy pokračování, když má za sebou Whedon úspěšné Avengers? Fillion i ostatní herci by do toho asi šli...
585574
Jak je to vlastně s právy na Firefly? Pokud vím, tak je pořád vlastní Fox, jak se to ale řešilo u Serenity? Myslíte si, že je možné, že bychom se dočkali ještě nějaké hrané formy pokračování, když má za sebou Whedon úspěšné Avengers? Fillion i ostatní herci by do toho asi šli...
Firefly
0 0
reagovat

KarelR

To je asi to nejdojemnější s letošního Comic-Conu. :+
Bude tam letos i panel k Buffy?
585573
To je asi to nejdojemnější s letošního Comic-Conu. *:+* Bude tam letos i panel k Buffy?
KarelR
0 0
reagovat
Díky :+
585572
Díky *:+*
0 0
reagovat
Why read it... if you can watch it. Bam! :) link
585571
Why read it... if you can watch it. Bam! :) http://www.youtube.com/watch?v=V85olh2aZ34
0 0
reagovat
link přepis většiny z toho panelu
585570
http://www.hitfix.com//whats-alan-watching/firefly-cast-and-joss-whedon-reunite-10-years-later-at-comic-con-live-blog přepis většiny z toho panelu
0 0
reagovat

Comic-Con 2012: Joss Whedon's Firefly Reunion Speech

Co se tam říká v čase 0:24 - 0:26 ? Nemůžu to pochytit...
585567
Co se tam říká v čase 0:24 - 0:26 ? Nemůžu to pochytit...
0 0
reagovat

585565
http://www.youtube.com/watch?v=cH9Xvp3iv6M
0 0
reagovat
hromada neznamejch xichtu rika ze hraje hromadu neznamejch jmen. :+ doufam ze se tam chysta nejakej mor, uz takhle aby se v tech postavach nekdo vyznal.

Velmi trefné video. Takhle se musí nečtenáři cítit hodně často.

Sex Game of Thrones
585563
hromada neznamejch xichtu rika ze hraje hromadu neznamejch jmen. *:+* doufam ze se tam chysta nejakej mor, uz takhle aby se v tech postavach nekdo vyznal. Velmi trefné video. Takhle se musí nečtenáři cítit hodně často. [link="http://www.youtube.com/watch?v=i9G0XFVBVuI"]Sex Game of Thrones[/link]
0 0
reagovat
585561
[link="https://www.youtube.com/watch?v=rpSDSgChsaI"]Meet the GoT season 3 cast[/link] *:+*
0 0
reagovat

Vardant

:+
585555
*:+*
Vardant
0 0
reagovat
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se