Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum SERIÁLY

příspěvky 43461 - 43480 Napsat příspěvek

Firefly

Vím, že je to modla a tak to mám na disku a chystám se to někdy nakoukat - každopádně jsem několik dní v půlce prvního dílu... protože tam má např.vesmírná loď dřevěný interiér... to je scifi asi jak škoda 120 :-D
585618
Vím, že je to modla a tak to mám na disku a chystám se to někdy nakoukat - každopádně jsem několik dní v půlce prvního dílu... protože tam má např.vesmírná loď dřevěný interiér... to je scifi asi jak škoda 120 :-D
Firefly
0 0
reagovat
kyller: Práve to pozerám. O recenziách sme sa v redakcii nebavili.
585616
kyller: Práve to pozerám. O recenziách sme sa v redakcii nebavili.
0 0
reagovat

xxendxx

Jedného debila už máme aj tu. :D
585615
Jedného debila už máme aj tu. *:D*
xxendxx
0 0
reagovat
1 debil a 2 jeko kamosi sedej u stolu a povidaj si. Debil rekne neco debilniho a oni se 10 minut valej smichy a rikaj mu ze je debil. To se opakuje nekolikrat za epizodu. To o cem se bavi je kresleny hnusnou animaci. je to jak koukat na teletabís. "A pak sem sel a zakop" a kreslenej panacek de a zakopne. ... a oni se 10 minut rezou smichy. ZÍV
585614
1 debil a 2 jeko kamosi sedej u stolu a povidaj si. Debil rekne neco debilniho a oni se 10 minut valej smichy a rikaj mu ze je debil. To se opakuje nekolikrat za epizodu. To o cem se bavi je kresleny hnusnou animaci. je to jak koukat na teletabís. "A pak sem sel a zakop" a kreslenej panacek de a zakopne. ... a oni se 10 minut rezou smichy. ZÍV
0 0
reagovat

Macejko

No, niekomu stačí vidieť aj len tento seriál. Ale samozrejme, najviac z toho máš, ak si pozrieš aj seriál Idiot v zahraničí, ktorý je iba o Karlovi. Neublížia ani podcasty a bonusové materiály z DVD stand-upov, prípadne knihy. Ono je to všetko sranda. ;)

duro
Na toho Wallandera si sa vykašlal? Nemali byť náhodou recenzie na každú epizódu? :D
585613
No, niekomu stačí vidieť aj len tento seriál. Ale samozrejme, najviac z toho máš, ak si pozrieš aj seriál Idiot v zahraničí, ktorý je iba o Karlovi. Neublížia ani podcasty a bonusové materiály z DVD stand-upov, prípadne knihy. Ono je to všetko sranda. *;)* [b]duro[/b] Na toho Wallandera si sa vykašlal? Nemali byť náhodou recenzie na každú epizódu? *:D*
Macejko
0 0
reagovat
Ak naozaj hovoríš o projektoch, nesúvisiacich s týmto konkrétnym seriálom, tak si stojím za svojim tvrdením.
585612
Ak naozaj hovoríš o projektoch, nesúvisiacich s týmto konkrétnym seriálom, tak si stojím za svojim tvrdením.
0 0
reagovat

Macejko

Nie. Ide len o to, že čím viac vidíš z Karlovej tvorby, tak tým viac o ňom vieš, a tým ti to všetko príde stále viac a viac vtipné. Nedá sa to proste len tak zapnúť a smiať sa ako na nejakom sitcome. Môžeš si totiž pripadať akoby si prišiel do nejakej krčmy a pozeral na úplne neznámych ľudí ako sa smejú na blbostiach. Ale keď ich viac spoznáš, tak sa už smeješ s nimi. Asi tak nejak. :D
585611
Nie. Ide len o to, že čím viac vidíš z Karlovej tvorby, tak tým viac o ňom vieš, a tým ti to všetko príde stále viac a viac vtipné. Nedá sa to proste len tak zapnúť a smiať sa ako na nejakom sitcome. Môžeš si totiž pripadať akoby si prišiel do nejakej krčmy a pozeral na úplne neznámych ľudí ako sa smejú na blbostiach. Ale keď ich viac spoznáš, tak sa už smeješ s nimi. Asi tak nejak. *:D*
Macejko
0 0
reagovat

kyller

Seriál, o ktorom si musíš pred zhliadnutím zisťovať dodatočné informácie, je zlý seriál.
585610
Seriál, o ktorom si musíš pred zhliadnutím zisťovať dodatočné informácie, je zlý seriál.
kyller
0 0
reagovat

duro

+1
585609
+1
duro
0 0
reagovat

duro

K tomu si človek nemôže nájsť cestu len tak behom pár minút. Najprv by si musel vedieť niečo o Karlovi a čím viac ho poznáš, tým vtipnejšie to potom je. Ale pochopiteľne toľko času tomu každý nevenuje, tak to veľa ľudí hneď zavrhne. :)
585608
K tomu si človek nemôže nájsť cestu len tak behom pár minút. Najprv by si musel vedieť niečo o Karlovi a čím viac ho poznáš, tým vtipnejšie to potom je. Ale pochopiteľne toľko času tomu každý nevenuje, tak to veľa ľudí hneď zavrhne. *:)*
duro
0 0
reagovat
Párkrát som to zachytil na HBO... a po chvíli nechápavého zízania prepol.
585606
Párkrát som to zachytil na HBO... a po chvíli nechápavého zízania prepol.
0 0
reagovat
Vám už nikto nepomôže. :D
585605
Vám už nikto nepomôže. *:D*
0 0
reagovat

xxendxx

Word.
585604
Word.
xxendxx
0 0
reagovat
zaplat panbuh ze uz je konec.
585603
zaplat panbuh ze uz je konec.
0 0
reagovat

The Ricky Gervais Show

A je to za nami. Fenomenálny animovaný seriál nám skončil a ja musím tvorcov pochváliť za naozaj krásny ending.
Ešte niekoľko nezabudnuteľných momentov na záver:
Karlova evolúcia
"I saw a cockroach playing PacMan. I can't even bother explaining it."
"You won't get anything done by planning."
585453
A je to za nami. Fenomenálny animovaný seriál nám skončil a ja musím tvorcov pochváliť za naozaj krásny ending. Ešte niekoľko nezabudnuteľných momentov na záver: Karlova evolúcia "I saw a cockroach playing PacMan. I can't even bother explaining it." "You won't get anything done by planning."
The Ricky Gervais Show
0 0
reagovat
Seriál som nevidel, ale Serenity by som nedal viac ako 5/10.
585594
Seriál som nevidel, ale Serenity by som nedal viac ako 5/10.
0 0
reagovat
Firefly stárne, Serenity imho ne, triky nejsou dokonalý, ale příběhem a velkým množstvím nápadů strká všechny Star Treky do kapsy, a to sem si nedávno dal opáčko Khana a Prvního kontaktu... Nebudu zastírat, že u seriálu jsem se občas docela nudil, ale filmu bych napálil 9/10 i po třetím shlédnutí.
585591
Firefly stárne, Serenity imho ne, triky nejsou dokonalý, ale příběhem a velkým množstvím nápadů strká všechny Star Treky do kapsy, a to sem si nedávno dal opáčko Khana a Prvního kontaktu... Nebudu zastírat, že u seriálu jsem se občas docela nudil, ale filmu bych napálil 9/10 i po třetím shlédnutí.
0 0
reagovat

duro

Chtěl sem se zastat Buffy, ale s hrůzou sem si uvedomil, že bych argumentoval stejně jako Gorecki, když se mnou hádál o HIMYMU.

A to sice že je potřeba vidět to celé, aby člověk chápal motivaci postav a užíval si ten příběh. Takže to neudělám, a tuhle trapnou prohru přejdeme... :o

Duro: Opravdu je možný, že u mě úřaduje nostalgie. Už 10 let sem neviděl jedinej díl. Ale vzpomínky na to mám nádherný. Raději si je nebudu kazit.
585589
Chtěl sem se zastat Buffy, ale s hrůzou sem si uvedomil, že bych argumentoval stejně jako Gorecki, když se mnou hádál o HIMYMU. A to sice že je potřeba vidět to celé, aby člověk chápal motivaci postav a užíval si ten příběh. Takže to neudělám, a tuhle trapnou prohru přejdeme... *:o* Duro: Opravdu je možný, že u mě úřaduje nostalgie. Už 10 let sem neviděl jedinej díl. Ale vzpomínky na to mám nádherný. Raději si je nebudu kazit.
duro
0 0
reagovat
Firefly je snáď ešte viac precenené ako kreténska Buffy... ale má to Filliona a sci-fi kulisy, tak sa to celkom dá. Ja som za cca 3 roky pozrel asi 10 dielov, niekedy si plánujem pozrieť aj ostatné.

...

STRAŠNE to zostarlo.
585588
Firefly je snáď ešte viac precenené ako kreténska Buffy... ale má to Filliona a sci-fi kulisy, tak sa to celkom dá. Ja som za cca 3 roky pozrel asi 10 dielov, niekedy si plánujem pozrieť aj ostatné. ... STRAŠNE to zostarlo.
0 0
reagovat
Hele zvrhává se to v úplně klasickou Firefly/Serenity debatu, který obvykle vedou akorát do pekel. Prostě radím tomu dát na základě slušnýho obecnýho hodnocení šanci a doufat, že to zrovna tebe dostane co nejvíc ;)
585586
Hele zvrhává se to v úplně klasickou Firefly/Serenity debatu, který obvykle vedou akorát do pekel. Prostě radím tomu dát na základě slušnýho obecnýho hodnocení šanci a doufat, že to zrovna tebe dostane co nejvíc *;)*
0 0
reagovat
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se