Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum SERIÁLY

příspěvky 43441 - 43460 Napsat příspěvek
Pche a to tu nikto nehovori o Breaking Bad? ?)
585647
Pche a to tu nikto nehovori o Breaking Bad? *?)*
0 0
reagovat

pali87

Nie, ďalšie série už nebudú, ale... Ricky plánuje nahrať nový materiál a spraviť z toho rovno videopodcast. :)
585645
Nie, ďalšie série už nebudú, ale... Ricky plánuje nahrať nový materiál a spraviť z toho rovno videopodcast. *:)*
pali87
0 0
reagovat
kyller musím ťa podporiť...ani neviem pri ktorom seriály a či vôbec som sa tak nasmial ako práve pri Gervais show...Pilkington je neskutočný :D...takže ďalšie série už nebudú?

a dík za titulky :+
585644
[b] kyller [/b]musím ťa podporiť...ani neviem pri ktorom seriály a či vôbec som sa tak nasmial ako práve pri Gervais show...Pilkington je neskutočný *:D*...takže ďalšie série už nebudú? a dík za titulky *:+*
0 0
reagovat

True blood 5x6

Oki, dost bylo politiky.:) Po minulém slabším díle, opět solidní nářez bez hluchých míst a s tunou hlášek .. no a Russel opět vládne:D
585642
Oki, dost bylo politiky.*:)* Po minulém slabším díle, opět solidní nářez bez hluchých míst a s tunou hlášek .. no a Russel opět vládne*:D*
True blood 5x6
0 0
reagovat
Proč by to nedávalo smysl? Liberálové si vyberou půlku věcí, co je tam proti nim a proč se jim to nelíbí a naopak. Nějak jim nedochází, že ten seriál si nebere servítky a nemíří jen vlevo nebo vpravo a jde ještě dál a šije i do celého "zábavního" průmyslu.

Druhý díl měl o dost nižší rating než první, ale když jsem teď koukal, tak třetí se zase zvednul, takže uvidíme. To vyvažování je sice pěkná snaha, ale bojím se toho, že GOP toho nasekalo o tolik víc, že by se to mohlo časem zvrhnout.

585640
Proč by to nedávalo smysl? Liberálové si vyberou půlku věcí, co je tam proti nim a proč se jim to nelíbí a naopak. Nějak jim nedochází, že ten seriál si nebere servítky a nemíří jen vlevo nebo vpravo a jde ještě dál a šije i do celého "zábavního" průmyslu. Druhý díl měl o dost nižší rating než první, ale když jsem teď koukal, tak třetí se zase zvednul, takže uvidíme. To vyvažování je sice pěkná snaha, ale bojím se toho, že GOP toho nasekalo o tolik víc, že by se to mohlo časem zvrhnout.
0 0
reagovat
V tom případě ale tvoje věta "Horší to asi bude se sledovaností, protože amíci takovouhle kritiku asi dobrovolně sledovat chtít nebudou" nedává smysl.

Sorkin je imho NAD těmahle žabomyšíma válkama a míří víš než "Demokrati sou lepší než republikáni a Occupy Wall Street je lepší než Tea party".

To, že pár fandů Billa Mahera a Rushe Limabaugha si to rozdává v nějakejch diskuzích, mě vůbec nezajímá.
585638
V tom případě ale tvoje věta "Horší to asi bude se sledovaností, protože amíci takovouhle kritiku asi dobrovolně sledovat chtít nebudou" nedává smysl. Sorkin je imho NAD těmahle žabomyšíma válkama a míří víš než "Demokrati sou lepší než republikáni a Occupy Wall Street je lepší než Tea party". To, že pár fandů Billa Mahera a Rushe Limabaugha si to rozdává v nějakejch diskuzích, mě vůbec nezajímá.
0 0
reagovat

Vardant

A kterou skupinu propaguje Newsroom?
585637
A kterou skupinu propaguje Newsroom?
Vardant
0 0
reagovat
Ano, o kvalitě dalších dílů nemluvím, tam souhlasím, ale druhý byl prostě slabý. Že to má mít druhou sérii vím, ale četl jsem si pár diskuzí amíků a u nich je politická situace tak polarizovaná, že si tam každá skupina najde to svoje, co se jim nelíbí a samozřejmě obviňují tu druhou, že je to jejich propaganda :))
585636
Ano, o kvalitě dalších dílů nemluvím, tam souhlasím, ale druhý byl prostě slabý. Že to má mít druhou sérii vím, ale četl jsem si pár diskuzí amíků a u nich je politická situace tak polarizovaná, že si tam každá skupina najde to svoje, co se jim nelíbí a samozřejmě obviňují tu druhou, že je to jejich propaganda *:))*
0 0
reagovat

Vardant

3 a 4 díl sou naprostá bomba, s velkým náskokem nejlepší seriálový epizody tohodle roku. Je to HBO, sledovanost to má velmi pěknou, odklepli druhou sérii.
585635
3 a 4 díl sou naprostá bomba, s velkým náskokem nejlepší seriálový epizody tohodle roku. Je to HBO, sledovanost to má velmi pěknou, odklepli druhou sérii.
Vardant
0 0
reagovat
No nevím, druhý díl mi přišel slabý. Horší to asi bude se sledovaností, protože amíci takovouhle kritiku asi dobrovolně sledovat chtít nebudou :D
585634
No nevím, druhý díl mi přišel slabý. Horší to asi bude se sledovaností, protože amíci takovouhle kritiku asi dobrovolně sledovat chtít nebudou *:D*
0 0
reagovat
Síla... Každej díl je zatím lepší jak ten předchozí, kam až to může dojít?
585633
Síla... Každej díl je zatím lepší jak ten předchozí, kam až to může dojít?
0 0
reagovat
Co děláš v půlce dílu v debatě na MZ, ty barbare? :D Jako napomenutí ti uděluju půlhodinovej ban!
585630
Co děláš v půlce dílu v debatě na MZ, ty barbare? *:D* Jako napomenutí ti uděluju půlhodinovej ban!
0 0
reagovat

Karel

neser, sem v půlce dílu

Comment will be updated...
585629
neser, sem v půlce dílu Comment will be updated...
Karel
0 0
reagovat
Newsroom! :o:+
585628
Newsroom! *:o**:+*
0 0
reagovat

Gorecki

Dobrej pokus, ale sem na mladší.
585625
Dobrej pokus, ale sem na mladší.
Gorecki
0 0
reagovat

Ted

585624
http://s1.favim.com/orig/23/cute-dog-funny-interesting-tell-me-more-Favim.com-216858.jpg
Ted
0 0
reagovat

Gorecki

V mém snu sem já šteně a ty koťátko link
585623
V mém snu sem já šteně a ty koťátko http://www.enjoyfrance.com/images/stories/world/news/dog-cat.jpg
Gorecki
0 0
reagovat
To velebenie Firefly a mrncanie nad tym ako len taky genialny serial mohli zrusit je uz otravnejsie ako Castle. A oba maju mne strasne nesympatickeho Filliona (ta jeho snaha byt strasne "cool" a sucasne "cute" je neznesitelna), takze sa toho nedotknem ani dialkovym ovladacom.

TedGeroge
Priznaj sa, ze sa ti o mne aj sniva?:)
585622
To velebenie Firefly a mrncanie nad tym ako len taky genialny serial mohli zrusit je uz otravnejsie ako Castle. A oba maju mne strasne nesympatickeho Filliona (ta jeho snaha byt strasne "cool" a sucasne "cute" je neznesitelna), takze sa toho nedotknem ani dialkovym ovladacom. [b]TedGeroge[/b] Priznaj sa, ze sa ti o mne aj sniva?:)
0 0
reagovat

Gonzi

Space western ;)
585619
Space western *;)*
Gonzi
0 0
reagovat

Firefly

Vím, že je to modla a tak to mám na disku a chystám se to někdy nakoukat - každopádně jsem několik dní v půlce prvního dílu... protože tam má např.vesmírná loď dřevěný interiér... to je scifi asi jak škoda 120 :-D
585618
Vím, že je to modla a tak to mám na disku a chystám se to někdy nakoukat - každopádně jsem několik dní v půlce prvního dílu... protože tam má např.vesmírná loď dřevěný interiér... to je scifi asi jak škoda 120 :-D
Firefly
0 0
reagovat
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se