Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum SERIÁLY

příspěvky 43301 - 43320 Napsat příspěvek

GoT Season II

Tak jsem dočetl druhou knihu a zkouknul i druhou sérii. Je to samozřejmě naprosto geniální (skvělá adaptace knih - vypouštění, rozšiřování, zkracování, vše velmi povedené), všechno už určitě bylo řečeno. Po posledním díle mi opět zůstala brada až na zemi. Finální scéna kulervoucí, na mě osobně ale z celé série nejvíce zapůsobila vize, ve které se Daenerys prochází jistou rozbořenou místností - mělo to prostě ten správný osudový a melancholický feeling, pro který fantasy zbožňuji.

Nevím, jak budu do jara čekat na seriál, když nejsem schopný vydržet dva týdny čekání, než mi přijde třetí kniha...
586004
Tak jsem dočetl druhou knihu a zkouknul i druhou sérii. Je to samozřejmě naprosto geniální (skvělá adaptace knih - vypouštění, rozšiřování, zkracování, vše velmi povedené), všechno už určitě bylo řečeno. Po posledním díle mi opět zůstala brada až na zemi. Finální scéna kulervoucí, na mě osobně ale z celé série nejvíce zapůsobila vize, ve které se Daenerys prochází jistou rozbořenou místností - mělo to prostě ten správný osudový a melancholický feeling, pro který fantasy zbožňuji. Nevím, jak budu do jara čekat na seriál, když nejsem schopný vydržet dva týdny čekání, než mi přijde třetí kniha...
GoT Season II
0 0
reagovat

duro

Budu se už krotit.
585993
Budu se už krotit.
duro
0 0
reagovat

TedGeorge:

Smeruješ k tomu, že napíšeš tapetu po každých piatich minútach sledovaného programu? :)
585992
Smeruješ k tomu, že napíšeš tapetu po každých piatich minútach sledovaného programu? *:)*
TedGeorge:
0 0
reagovat

EASTBOUND AND DOWN

Obnovene!!!!! :o Wow, toto som necakal :+
585991
Obnovene!!!!! *:o* Wow, toto som necakal *:+*
EASTBOUND AND DOWN
0 0
reagovat
Byť druhá půlka ubrala na tempu, pořád mi to přijde jako nejlepší díl (se 4kou).

Každá linie v tomhle díle mě zajímala, Allison Pill redukovaná na minimum, Olivia Munn prostě skvělá (rozhodně nejlepší ženská postava, byť jednooký je tu králem).

Jediná věc, která mě trochu štvala, byla Mortimerka. Čím dál míň jí žeru, že by v tom prostředí přežila třeba jenom tejden. Krom toho prostě a jednoduše fantazie.
Sorkin je taaak daleko před všema ostatníma.... Až je to směšný.

P.S Dan Rather, legendární newsman v důchodu, v nedávným rozhovoru řekl, že je ten seriál neskutečně pravdivej a přesnej. Tvrdil, že plno věcí, který tam vidíme, jsou každodenní realita americkejch zpráv. Není divu, když Sorkin strávil takovýho času pozorováním přímo na místě činu. A když tohle řekne Rather, nějakou váhu už to mít bude.
585990
Byť druhá půlka ubrala na tempu, pořád mi to přijde jako nejlepší díl (se 4kou). Každá linie v tomhle díle mě zajímala, Allison Pill redukovaná na minimum, Olivia Munn prostě skvělá (rozhodně nejlepší ženská postava, byť jednooký je tu králem). Jediná věc, která mě trochu štvala, byla Mortimerka. Čím dál míň jí žeru, že by v tom prostředí přežila třeba jenom tejden. Krom toho prostě a jednoduše fantazie. Sorkin je taaak daleko před všema ostatníma.... Až je to směšný. P.S Dan Rather, legendární newsman v důchodu, v nedávným rozhovoru řekl, že je ten seriál neskutečně pravdivej a přesnej. Tvrdil, že plno věcí, který tam vidíme, jsou každodenní realita americkejch zpráv. Není divu, když Sorkin strávil takovýho času pozorováním přímo na místě činu. A když tohle řekne Rather, nějakou váhu už to mít bude.
0 0
reagovat
Můj výraz při sledování současnýho dílu Newsroomu link

Je to fucking awesome, a ano, zase sem píšu, když mám za sebou teprve půlku.
Jestli to ten díl nepo....ví, tak je lepší jak úžasná 4ka. Fámozní Olivia Munn. Tentokrát a mimojiné.

P.S Ten psychiatr na začátku je sidekick JG Levitta z 10 důvodů proč tě nenávidím. Jak balil tu holku zamilovanou do Shakespeara.
585989
Můj výraz při sledování současnýho dílu Newsroomu http://www.imagehosting.cz/?v=newsroom.jpg Je to fucking awesome, a ano, zase sem píšu, když mám za sebou teprve půlku. Jestli to ten díl nepo....ví, tak je lepší jak úžasná 4ka. Fámozní Olivia Munn. Tentokrát a mimojiné. P.S Ten psychiatr na začátku je sidekick JG Levitta z 10 důvodů proč tě nenávidím. Jak balil tu holku zamilovanou do Shakespeara.
0 0
reagovat

Boardwalk Empire, Season 3 Trailer

Stále tomu príliš neverím, ale trailer je to rozhodne lepší, ako bol svojho času na druhú sezónu.

585981
Stále tomu príliš neverím, ale trailer je to rozhodne lepší, ako bol svojho času na druhú sezónu. [link="http://www.youtube.com/watch?v=PZJ7E_iTwZQ"]Boardwalk Empire, Season 3 Trailer[/link]
0 0
reagovat

Ultimate Spider-Man

Jedným slovom mizéria. Keby si aspoň odpustili ten bizarný "humor" pre 3-ročných... :-
585960
Jedným slovom mizéria. Keby si aspoň odpustili ten bizarný "humor" pre 3-ročných... *:-*
Ultimate Spider-Man
0 0
reagovat
Tak 4. řada P&R slabší. Dost nekonzistentní a ve druhé půlce i podstatně méně vtipná a některé postavy vyloženě tlačili do situací, které k nim nějak moc nesedí. No, snad to nezačne tak rapidně upadat jako kdysi The Office.
585959
Tak 4. řada P&R slabší. Dost nekonzistentní a ve druhé půlce i podstatně méně vtipná a některé postavy vyloženě tlačili do situací, které k nim nějak moc nesedí. No, snad to nezačne tak rapidně upadat jako kdysi The Office.
0 0
reagovat

Parks and Recreations

Na to jak se většina seriálů časem zhoršuje a ztrácí na tom, co je činilo dobrými, tak PaR je čím dál lepší a lepší a čtvrtá sezona je zatím fakt super (teď jsem v 10. díle) :+
585949
Na to jak se většina seriálů časem zhoršuje a ztrácí na tom, co je činilo dobrými, tak PaR je čím dál lepší a lepší a čtvrtá sezona je zatím fakt super (teď jsem v 10. díle) *:+*
Parks and Recreations
0 0
reagovat

The Joker

Dobre robíš :+
585945
Dobre robíš *:+*
The Joker
0 0
reagovat
Tak teď začínám čtvrtou řadu Parks and Recreation a fakt paráda. :)
585944
Tak teď začínám čtvrtou řadu Parks and Recreation a fakt paráda. *:)*
0 0
reagovat

Sam.Vimes

You cant chang ?
585933
You cant chang ?
Sam.Vimes
0 0
reagovat

Community

Dokoukal jsem 3. řadu, teď ještě sjíždím na YouTube web-episody, bonusy k DVD a fanouškovské sestřihy (třeba trailer na TDKR je vynikající, už mě to ladí na večer :))
Říkal jsem si, že je škoda, že v 3. sérii už nedali další painball (mafia-styl v útržku v dílu s cvokařem vypadal lákavě), ale chápu jejich argument, že už by to bylo nucené.
Velké díky všem, kdo tady o Community psali, hlavně Mr. Hladovi a Karlovi, že mě k téhle seriálové lahůdce přivedli :+
585931
Dokoukal jsem 3. řadu, teď ještě sjíždím na YouTube web-episody, bonusy k DVD a fanouškovské sestřihy (třeba trailer na TDKR je vynikající, už mě to ladí na večer *:)*) Říkal jsem si, že je škoda, že v 3. sérii už nedali další painball (mafia-styl v útržku v dílu s cvokařem vypadal lákavě), ale chápu jejich argument, že už by to bylo nucené. Velké díky všem, kdo tady o Community psali, hlavně Mr. Hladovi a Karlovi, že mě k téhle seriálové lahůdce přivedli *:+*
Community
0 0
reagovat

Duro

Pravda, fotra jako je Arlo Givens by nechtěl asi nikdo :D
585901
Pravda, fotra jako je Arlo Givens by nechtěl asi nikdo *:D*
Duro
0 0
reagovat

KarelR

Tak snad fajn, odsouhlasenou sérii už snad nezruší.

Boardwalk Empire musí mít aspoň dvojnásobnej rozpočet na epizodu, Game of Throne dobře trojnásobnej. Opravdu se tam točí 5 scén... (Což mi nevadí).
585894
Tak snad fajn, odsouhlasenou sérii už snad nezruší. Boardwalk Empire musí mít aspoň dvojnásobnej rozpočet na epizodu, Game of Throne dobře trojnásobnej. Opravdu se tam točí 5 scén... (Což mi nevadí).
KarelR
0 0
reagovat

TedGeorge

Kolem dvou mega. link Pro srovnání: Boardwalk Empire teď mělo 2,5 - 3 miliony a Game of Thrones lítalo mezi 3,6 a 4,2.
585892
Kolem dvou mega. http://en.wikipedia.org/wiki/List_of_The_Newsroom_episodes Pro srovnání: Boardwalk Empire teď mělo 2,5 - 3 miliony a Game of Thrones lítalo mezi 3,6 a 4,2.
TedGeorge
0 0
reagovat

Gorecki

Omluva není na místě, bylo mi jasný že by tohle Sorkin nebo HBO nevydali v oficiálním prohlášení. Dává to smysl

Ten článek je skvělej, díky za něj. Některý věci sou tam pojmenovaný velmi trefně. Newsroom je klenot, kterej by si zasloužil odstranění i týhle slabiny. Narozdíl od jiných neomdlívám, když promluví Allison Pill a neschopnost Mortimerky zatím jakš takš toleruju.

Nemá někdo čísla sledovanosti jednotlivejch dílů?
585891
Omluva není na místě, bylo mi jasný že by tohle Sorkin nebo HBO nevydali v oficiálním prohlášení. Dává to smysl Ten článek je skvělej, díky za něj. Některý věci sou tam pojmenovaný velmi trefně. Newsroom je klenot, kterej by si zasloužil odstranění i týhle slabiny. Narozdíl od jiných neomdlívám, když promluví Allison Pill a neschopnost Mortimerky zatím jakš takš toleruju. Nemá někdo čísla sledovanosti jednotlivejch dílů?
Gorecki
0 0
reagovat

TedGeorge

Tak asi som "skocil do conclusion" a spojil si to s kritikami a napr. takymto clankom.
My bad:)
585889
Tak asi som "skocil do conclusion" a spojil si to s kritikami a napr. [link="http://www.huffingtonpost.com/maureen-ryan/the-newsroom-women-aaron-sorkin-hbo_b_1641982.html"]takymto clankom.[/link] My bad:)
TedGeorge
0 0
reagovat

Gorecki

Zdroj?
585888
Zdroj?
Gorecki
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se