Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum SERIÁLY

příspěvky 43001 - 43020 Napsat příspěvek

Disketa

OK, idem si to zohnať. Pre britské seriály/minisérie začínam mať slabosť.
587189
OK, idem si to zohnať. Pre britské seriály/minisérie začínam mať slabosť.
Disketa
0 0
reagovat

Parade's End, první díl

Konečně jsou k první epizodě české titulky, se kterými jsem si mohl úvod této minisérie od BBC užít. Naprostá pecka, Benedict Cumberbatch vládne, Rebecca Hall jako zahýbající manželka je výborná a to nemluvím o cute Adelaide Clemens. :+ Divím se, že to tady všichni ignorují...
587173
Konečně jsou k první epizodě české titulky, se kterými jsem si mohl úvod této minisérie od BBC užít. Naprostá pecka, Benedict Cumberbatch vládne, Rebecca Hall jako zahýbající manželka je výborná a to nemluvím o cute Adelaide Clemens. *:+* Divím se, že to tady všichni ignorují...
Parade's End, první díl
0 0
reagovat
Je to náhoda, ale zrovna minule o zprávách jsem si říkal, že ten hnus co je vidět u nás se s tímhle nedá srovnávat a divil jsem se, že tu nic takového není :D
587160
Je to náhoda, ale zrovna minule o zprávách jsem si říkal, že ten hnus co je vidět u nás se s tímhle nedá srovnávat a divil jsem se, že tu nic takového není *:D*
0 0
reagovat
Tak dnešní díl Breaking Bad se bude všem Čechům obzvláště líbit :)
587158
Tak dnešní díl Breaking Bad se bude všem Čechům obzvláště líbit *:)*
0 0
reagovat

MarvinP & Memphis

:+
587156
*:+*
MarvinP & Memphis
0 0
reagovat
Na druhou stranu, některý epizody link se směle řadí k tomu nejlepšímu, co pro televizi vzniklo...
587143
Na druhou stranu, některý epizody http://en.wikipedia.org/wiki/Blink_%28Doctor_Who%29 se směle řadí k tomu nejlepšímu, co pro televizi vzniklo...
0 0
reagovat

verbst

jsem fakt rád, že nejsem jedinej koho tenhle - objektivně vzato dost infantilní - seriál tak dostává. Za poslední půlrok jsem zkouknul celého obnoveného Doktora a prošel si fázemi od "jak na tohle může někdo koukat" přes "je to volovina ale ještě jeden díl si dám" až po "bez Tardis a sonického šroubováku nemá můj život smysl" Šíleně zábavná a návyková věc...
587139
jsem fakt rád, že nejsem jedinej koho tenhle - objektivně vzato dost infantilní - seriál tak dostává. Za poslední půlrok jsem zkouknul celého obnoveného Doktora a prošel si fázemi od "jak na tohle může někdo koukat" přes "je to volovina ale ještě jeden díl si dám" až po "bez Tardis a sonického šroubováku nemá můj život smysl" Šíleně zábavná a návyková věc...
verbst
0 0
reagovat

Mildík

Toto je asi také najzaujímavejšie, čo sa dá na YT nájsť link

Tu máš nejaké klipy - link link link link
587138
Toto je asi také najzaujímavejšie, čo sa dá na YT nájsť http://www.youtube.com/watch?v=d8iUy3wgDf0 Tu máš nejaké klipy - http://www.youtube.com/watch?v=HbgJMeFFm-o http://www.youtube.com/watch?v=EBIZ-0fmw-0 http://www.youtube.com/watch?v=PUSLf3SIOEM http://www.youtube.com/watch?v=bRDhk57WPJg
Mildík
0 0
reagovat

kyller

Můžeš nadhodit nějakou zajímavou scénu? Já jen, že by mě zajímalo zpracování, pojetí...
587134
Můžeš nadhodit nějakou zajímavou scénu? Já jen, že by mě zajímalo zpracování, pojetí...
kyller
0 0
reagovat

...

Boss patří mezi ty úzce zaměřené seriály, ale kdo spadá pod onen segment, bude královsky oceněn. Tak jako já. 8)
587132
Boss patří mezi ty úzce zaměřené seriály, ale kdo spadá pod onen segment, bude královsky oceněn. Tak jako já. *8)*
...
0 0
reagovat

Scooby-Doo! Mystery Incorporated 2. séria / 1. polovica

Som rád, že sa pokračuje v trende nastolenom 1. sériou. Je to asi najvážnejší a najstrašidelnejší Scooby-Doo seriál, aký som kedy videl a to som ich videl všetky (a často som pri nich trpel). Áno, je to stále Scooby-Doo, takže sa občas objaví aj nejaká veselšia epizóda mierená skôr na detské publikum. Avšak samotný Scooby je tam skôr len ako taká postavička do počtu, čo je veľmi fajn, pretože do popredia sa dostávajú vzťahy medzi postavami, história Crystal Cove a Mystery Incorporated, je tu vytvorená celkovo akási mytológia sveta. A navyše niektoré časti majú aj veľmi dobrú strašidelnú atmosféru. Úplne najviac ma ale prekvapilo, že vďaka príbehu, ktorý sa ťahá celým seriálom, tu príde čas aj na emócie. Proste super. Už sa teším na zbytok série. :+

PS: A plusový bod to má u mňa za to, že si ešte tvorcovia stihnú robiť srandu aj z Twilightu a Taylora Lautnera :D
587131
Som rád, že sa pokračuje v trende nastolenom 1. sériou. Je to asi najvážnejší a najstrašidelnejší Scooby-Doo seriál, aký som kedy videl a to som ich videl všetky (a často som pri nich trpel). Áno, je to stále Scooby-Doo, takže sa občas objaví aj nejaká veselšia epizóda mierená skôr na detské publikum. Avšak samotný Scooby je tam skôr len ako taká postavička do počtu, čo je veľmi fajn, pretože do popredia sa dostávajú vzťahy medzi postavami, história Crystal Cove a Mystery Incorporated, je tu vytvorená celkovo akási mytológia sveta. A navyše niektoré časti majú aj veľmi dobrú strašidelnú atmosféru. Úplne najviac ma ale prekvapilo, že vďaka príbehu, ktorý sa ťahá celým seriálom, tu príde čas aj na emócie. Proste super. Už sa teším na zbytok série. *:+* PS: A plusový bod to má u mňa za to, že si ešte tvorcovia stihnú robiť srandu aj z Twilightu a Taylora Lautnera *:D*
Scooby-Doo! Mystery Incorporated 2. séria / 1. polovica
0 0
reagovat

speta.jr

No tak zrovna 24 je jedinej porgram, kterej mám zapnutej (Vypínám akorát ekonomiku...). Politický seriály (i knížky) mě baví.
Tohle byla fak nuda.

Doctor Who
!!! Sen každýho fanouška! Oswin skvělá! Rory a Amy taky.
A Dalekovský "Doctor who?!" A Doctorova odpověď. Uáááááá! :D
587130
No tak zrovna 24 je jedinej porgram, kterej mám zapnutej (Vypínám akorát ekonomiku...). Politický seriály (i knížky) mě baví. Tohle byla fak nuda. [b]Doctor Who[/b] !!! Sen každýho fanouška! Oswin skvělá! Rory a Amy taky. [spoiler]A Dalekovský "Doctor who?!" A Doctorova odpověď. Uáááááá! *:D*[/spoiler]
speta.jr
0 0
reagovat
Tak ten Boss vypadá jako seriál s docela malým potenciálem oslovit co nejvíce lidí... Právě proto se na to těším... 8) Ale je možný, že to vypnu taky jako verbst... :D
587119
Tak ten Boss vypadá jako seriál s docela malým potenciálem oslovit co nejvíce lidí... Právě proto se na to těším... *8)* Ale je možný, že to vypnu taky jako verbst... *:D*
0 0
reagovat

verbst

me jako konzumentovi CT24 se to libi dost po druhem dile... nejspis nejsi cilovka
587117
me jako konzumentovi CT24 se to libi dost po druhem dile... nejspis nejsi cilovka
verbst
0 0
reagovat

The Boss

Mě to vůbec nechytlo. Dal jsem tomu dva díly a v půlce třetího jsem to vypnul...
587116
Mě to vůbec nechytlo. Dal jsem tomu dva díly a v půlce třetího jsem to vypnul...
The Boss
0 0
reagovat

TonyClifton

Newsroom byl práve opěvovaný hlavně ze začátku (2 měsíce zpět), ale pak začaly být reakce rozporuplné, takhle jsem to myslel :)

Jinak na The Boss se chystám, až sjedu Suits, uvidíme 8)
587114
Newsroom byl práve opěvovaný hlavně ze začátku (2 měsíce zpět), ale pak začaly být reakce rozporuplné, takhle jsem to myslel *:)* Jinak na The Boss se chystám, až sjedu Suits, uvidíme *8)*
TonyClifton
0 0
reagovat

Doctor

Hodně fajn :+
587113
Hodně fajn *:+*
Doctor
0 0
reagovat

MarvinP

A já se teprve teď dostal domů. Těším se!
587112
A já se teprve teď dostal domů. Těším se!
MarvinP
0 0
reagovat
Dr.Who začal příjemně.
587106
Dr.Who začal příjemně.
0 0
reagovat

Mildík

2 měsíce? Vždyť závěr sezony byl někdy minulý týden. Ale dobrá, ujel mi vlak, nebudu ho dohánět na koloběžce. AHS zkusím, to nevypadá zle. Zrovna přemýšlím, co si dát na noc.
PA doporučuji všemi deseti. To se mi moc líbí. I když je tam pár twistů takových takových, tak jsem to dokoukal s otevřenou pusou. (kvůli ději a paní novinářce :D) Casting to má naprosto excelentní. Co se týká hlavních i vedlejších postav.

btw koukal tu někdo na The Boss? Vypadá to na podobnou krevní skupinu mnou zmíněných pecek.
587105
2 měsíce? Vždyť závěr sezony byl někdy minulý týden. Ale dobrá, ujel mi vlak, nebudu ho dohánět na koloběžce. AHS zkusím, to nevypadá zle. Zrovna přemýšlím, co si dát na noc. PA doporučuji všemi deseti. To se mi moc líbí. I když je tam pár twistů takových takových, tak jsem to dokoukal s otevřenou pusou. (kvůli ději a paní novinářce *:D*) Casting to má naprosto excelentní. Co se týká hlavních i vedlejších postav. btw koukal tu někdo na The Boss? Vypadá to na podobnou krevní skupinu mnou zmíněných pecek.
Mildík
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se