Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum SERIÁLY

příspěvky 42981 - 43000 Napsat příspěvek

Merlin

Pro mám 1,5TB externí sotrage drive a pouze a jen pro mne a naštestí mámi osobní noťas, kde mi nikdo neleze.

Castle:

Na to ,že nejsou ani 3 týdny do premiéry, tak jen tohle krátké promo? link Ale tak za chvíli to stejně začne.
587247
Pro mám 1,5TB externí sotrage drive a pouze a jen pro mne a naštestí mámi osobní noťas, kde mi nikdo neleze. Castle: Na to ,že nejsou ani 3 týdny do premiéry, tak jen tohle krátké promo? http://www.youtube.com/watch?v=mY9jLex0b6I Ale tak za chvíli to stejně začne.
Merlin
0 0
reagovat
Zase na druhou stranu,... ideální možnost sehnat to v HD.. podle toho počtu, co byl smazán to nevypadá na HD :)
587246
Zase na druhou stranu,... ideální možnost sehnat to v HD.. podle toho počtu, co byl smazán to nevypadá na HD :)
0 0
reagovat

Merlin

Čosi podobné sa mi stalo nedávno s filmami, našťastie sa mi to podarilo s nejakým programom (Recuva) na obnovu dát zachrániť. Skús, možno sa niečo bude dať obnoviť.
587245
Čosi podobné sa mi stalo nedávno s filmami, našťastie sa mi to podarilo s nejakým programom (Recuva) na obnovu dát zachrániť. Skús, možno sa niečo bude dať obnoviť.
Merlin
0 0
reagovat
jo, ale nepomáhá to:-
587244
jo, ale nepomáhá to*:-*
0 0
reagovat

Merlin

Snad to bylo aspoň nechtěně... :-
587243
Snad to bylo aspoň nechtěně... *:-*
Merlin
0 0
reagovat
Dnes je mi opravdu fyzicky špatně od žaludku, otec mi totiž smazal seriálový HDD - Kompletní House, Dexter, Akta X, Castle, Lost(!), Scrubs, 24 hodin, Firefly, South Park, Monty Python, Twin Peaks, Fringe, Sherlock, Californication, Futurama, Supernatural, Weed, Community, Modern family, HIMYM, Big bang theory, Family Guy, Game of Thrones, 30 Rock, Rome, Carnivale, Černá zmije, Pilíře země, Červený trpaslík....a já nevím co ještě.

Jsem tak podělanej puntičkář, že jsem si všechny díly vždy pečlivě pojmenovával a vybíral nejlepší a nejlépe pasující titulky. Všechno v pr... Tohle všechno nedám znovu dohromady ani o Vánoc, ach jo.:(:(
587242
Dnes je mi opravdu fyzicky špatně od žaludku, otec mi totiž smazal seriálový HDD - Kompletní House, Dexter, Akta X, Castle, Lost(!), Scrubs, 24 hodin, Firefly, South Park, Monty Python, Twin Peaks, Fringe, Sherlock, Californication, Futurama, Supernatural, Weed, Community, Modern family, HIMYM, Big bang theory, Family Guy, Game of Thrones, 30 Rock, Rome, Carnivale, Černá zmije, Pilíře země, Červený trpaslík....a já nevím co ještě. Jsem tak podělanej puntičkář, že jsem si všechny díly vždy pečlivě pojmenovával a vybíral nejlepší a nejlépe pasující titulky. Všechno v pr... Tohle všechno nedám znovu dohromady ani o Vánoc, ach jo.*:(**:(*
0 0
reagovat

Elementary

Tak pilot nebyl vůbec špatný, kvalit Sherlocka to zatím nedosahuje a možná ani nedosáhne, ale rozhodně to budu dál sledovat.
587241
Tak pilot nebyl vůbec špatný, kvalit Sherlocka to zatím nedosahuje a možná ani nedosáhne, ale rozhodně to budu dál sledovat.
Elementary
0 0
reagovat

Baking Bread

587237
[link="https://fbcdn-sphotos-d-a.akamaihd.net/hphotos-ak-prn1/644263_10151136918353817_723017736_n.jpg"]další trololo montáž[/link]
Baking Bread
0 0
reagovat

duro

World Without End - Vďaka za upozornenie.
587224
World Without End - Vďaka za upozornenie.
duro
0 0
reagovat

Revolution

No tak první díl byl v podstatě celý v traileru a nic moc nového se nestalo. Uvidíme co dál.
587217
No tak první díl byl v podstatě celý v traileru a nic moc nového se nestalo. Uvidíme co dál.
Revolution
0 0
reagovat

duro

L O L :+
587216
L O L *:+*
duro
0 0
reagovat

Disketa:

Ja myslím, že Cumberbatch do tejto diskusie nechodí, takže sa neurazí.

8)
587215
Ja myslím, že Cumberbatch do tejto diskusie nechodí, takže sa neurazí. *8)*
Disketa:
0 0
reagovat

World Without End

Začalo (v čase vzdialené) pokračovanie Pilierov Zeme. Réžia: Michael Caton-Jones (skvelý Rob Roy).

link

587214
Začalo (v čase vzdialené) pokračovanie Pilierov Zeme. Réžia: Michael Caton-Jones (skvelý Rob Roy). http://www.youtube.com/watch?v=qorLG24xTc0&feature=related
World Without End
0 0
reagovat
Weird weird weird :o
587212
Weird weird weird *:o*
0 0
reagovat
Druhá epizoda Parade's End je taktéž skvělá, byť jsem ne všemu rozuměl (české titulky ještě nejsou). Jinak platí to, to jsem řekl o díle prvním. :+

Ale až teď mě trkla jedna věc. Cumberbatch tam předvádí úplně stejné obličejové kreace jako KarelR. :D (bez urážky)
587206
Druhá epizoda Parade's End je taktéž skvělá, byť jsem ne všemu rozuměl (české titulky ještě nejsou). Jinak platí to, to jsem řekl o díle prvním. *:+* Ale až teď mě trkla jedna věc. Cumberbatch tam předvádí úplně stejné obličejové kreace jako KarelR. *:D* (bez urážky)
0 0
reagovat

KarelR

Tak to pak jo. :) Neměj mi to za zlé, ale jsem fakt z toho nadšený. Cumberbatch je tam mnohem lepší než v Sherlockovi a Tinker Tailor Soldier Spy. Myslel jsem si, že něco takového není možné. Je.
587195
Tak to pak jo. *:)* Neměj mi to za zlé, ale jsem fakt z toho nadšený. Cumberbatch je tam mnohem lepší než v Sherlockovi a Tinker Tailor Soldier Spy. Myslel jsem si, že něco takového není možné. Je.
KarelR
0 0
reagovat
Ze zahraničních reakcí vím, že to bude pecka, tak strategicky čekám, až se to odvysílá celý.
587194
Ze zahraničních reakcí vím, že to bude pecka, tak strategicky čekám, až se to odvysílá celý.
0 0
reagovat

KarelR

A viděl jsi to?
587193
A viděl jsi to?
KarelR
0 0
reagovat
To, že sem o tom nikdo zuřivě nepíše, nezmaná, že to nikdo nezaregistroval...
587192
To, že sem o tom nikdo zuřivě nepíše, nezmaná, že to nikdo nezaregistroval...
0 0
reagovat

BranoZ

Je to čtyřdílná minsérie, první dva díly jsou už venku. Dnes večer si dám druhou část, prý je ještě lepší než ta první. Jsem rád, že aspoň někdo se chytnul. Obsazení je luxusní (Benedict Cumberbatch, Rebecca Hall, Rupert Everett, Rufus Sewell, Roger Allam) a nikdo to nezaregistroval. :o
587191
Je to čtyřdílná minsérie, první dva díly jsou už venku. Dnes večer si dám druhou část, prý je ještě lepší než ta první. Jsem rád, že aspoň někdo se chytnul. Obsazení je luxusní (Benedict Cumberbatch, Rebecca Hall, Rupert Everett, Rufus Sewell, Roger Allam) a nikdo to nezaregistroval. *:o*
BranoZ
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se