reagovat
|
Diskuzní fórum SERIÁLY
příspěvky 42821 - 42840
Napsat příspěvek
- 1
- 2
- .
- 2141
- 2142
- 2143
- .
- 3057
- 3058
HIMYM 8x01
V rámci možností celkem dobrý.
Pár scén výborných (Barneyho shrnutí v 1 minutě, závěrečná scéna na nádraží), ale třeba vztah Robin-Barney-Quinn na mě v tomhle díle emočně moc nepůsobil a celkově to nemělo švih...
Ale taky se těším na další díly, jen budu radši když to už nebudou natahovat do 9. řady (nebo je teď už 8. série napevno daná jako poslední?)
Pár scén výborných (Barneyho shrnutí v 1 minutě, závěrečná scéna na nádraží), ale třeba vztah Robin-Barney-Quinn na mě v tomhle díle emočně moc nepůsobil a celkově to nemělo švih...
Ale taky se těším na další díly, jen budu radši když to už nebudou natahovat do 9. řady (nebo je teď už 8. série napevno daná jako poslední?)
reagovat
|
Disketa
teď už jen počkat, co předvede jako záporák v další Bondovce :)
reagovat
|
Merlin
Sice jsem viděl zatím jen dva díly (čekám na české titulky), ale rozhodně souhlasím. Cumberbatch je bůh, jeho hlas a mimika (zdravím KarlaR ) jsou dokonale propracovány. Historicky je to dost věrné (nemyslím postavy apod., ale zachycení oné doby před sto lety) a jedná se o další důkaz, že BBC v dramatické tvorbě může směle konkurovat kinofilmům.
reagovat
|
Parade's End
Historické drama z anglických sídel a salónů v období první světové války je velmi příjemně nasnímané, ale celkově poněkud mdlé, bez alespoň trochu dramatičtějších momentů (zatím, jsem u 3. dílu). Trpí spoustou zkratek a časových posunů, které jsou v knize bezpochyby mnohem plynulejší.
Pokud vás ale zajímá zmíněné období a absurdními pravidly sešněrované společenské situace, kdy jedna dobře mířená pomluva nad šálkem čaje mohla člověka snad i zabít, stojí za chvilku vašeho času.
A rozhodně doporučuji pro každého fanouška herce jménem Benedict Cumberbatch (naučte mě ho někdo správně vyskloňovat:-) ), který je to nejzajímavější z celého seriálu, ať už jde o samotnou postavu nebo jeho herecký výkon - především o fascinující práci s hlasem a mimikou!
Pokud vás ale zajímá zmíněné období a absurdními pravidly sešněrované společenské situace, kdy jedna dobře mířená pomluva nad šálkem čaje mohla člověka snad i zabít, stojí za chvilku vašeho času.
A rozhodně doporučuji pro každého fanouška herce jménem Benedict Cumberbatch (naučte mě ho někdo správně vyskloňovat:-) ), který je to nejzajímavější z celého seriálu, ať už jde o samotnou postavu nebo jeho herecký výkon - především o fascinující práci s hlasem a mimikou!
reagovat
|
2 Broke Girls 2x01
úvod otírající se o Game of Thrones super a Kat je pořád víc hot (viz její výstřih, ehm šaty na včerejších EMMY). Jen tak dál. Oleg opět bodoval.
reagovat
|
HIMYM 8x01
celkem dobře jsem se bavil, záverečná koláž za doprovodu The Funeral od Band of Horses a finální nádražní scéna skvělá. Těším se na další díly.
reagovat
|
Hatfield a Mccoys
včera jsem si dal na jeden zátah všechny díly a naprostá westernová bomba
parádní přestřelky skvělej soundtrack a visual.Tohle se opravdu velmi ! povedlo
ani jsem nečekal že by se western mohl ještě vzkřísit.Pravdivá kuráž mě dost zklamala (to hype mě minulo velkým obloukem) takže tohle byl opravdu nádhernej balzám :-)
a Kevin Costner tam opět exeloval jako obvykle ve westernovým žánru nemá konkurenci
parádní přestřelky skvělej soundtrack a visual.Tohle se opravdu velmi ! povedlo
ani jsem nečekal že by se western mohl ještě vzkřísit.Pravdivá kuráž mě dost zklamala (to hype mě minulo velkým obloukem) takže tohle byl opravdu nádhernej balzám :-)
a Kevin Costner tam opět exeloval jako obvykle ve westernovým žánru nemá konkurenci
reagovat
|
Jak se jmenoval ten seriál o malým klukovi, jestli se nepletu tak první milostné poblouznění, z předměstí, z ameriky, 60tá/70tá léta, pohodovka, letní období???
reagovat
|
Ztracena brana
u me to ma 9/10 "vyvrcholeni" me mnohem vic uspokojilo jako naposled u Lsti, bylo totakove "intelektualnejsi"
reagovat
|
Last resort pilot
No vida, podle ukázek jsem nečekal takovou kvalitku. Martin Campbell na řežijní stoličce si to prostě umí ohlídat Pro mě jeden z nej pilotů této sezóny, uvidíme jestli kvalita vydrží.
reagovat
|
Ztracená brána
Celou dobu jsem si přál aby vrah utekl branou do alternativni reality a za nim i Runa s detektivy a nahaneli by ho po alternativní Praze. Něco na zpusob "Fringe"
reagovat
|
Ztracená brána
Predpokladal jsem ze rozuzleni nebude nic moc, takze vlaste ani nejsem zklaman. Jako celek je to stale nadprumer. Ale tu telepatii si mohli odpustit
reagovat
|
TOP Diskuze
104Casting na Bonda začal, producenti hledají třicátníky 89Gladiátor 2: Recenze 58Mission: Impossible 8: Teaser 34První dojmy: velkolepý Gladiátor II 25Víkendový výplach #794 o Pánovi prstenů a Deadpoolovi 16The Return: Trailer 13MovieZone Live #236 o Gladiátorovi, první Gladiátorské dojmy a narvané Herohero 10Bridget Jonesová: Láskou šílená: Trailer 10Nejhorší obavy: V.I.M. 9Prezidentka: Recenze