Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum SERIÁLY

příspěvky 42721 - 42740 Napsat příspěvek

Gorecki

Sleduju obojí a už mě se*ete oba... Dávejte do těch příspěvků aspoň pejsky, ať maj nějakou hodnotu. :D
588189
Sleduju obojí a už mě se*ete oba... Dávejte do těch příspěvků aspoň pejsky, ať maj nějakou hodnotu. *:D*
Gorecki
0 0
reagovat
První díl HIMYM nové sezony dost tragickej, druhej to tedy celkem napravil :+
588188
První díl HIMYM nové sezony dost tragickej, druhej to tedy celkem napravil *:+*
0 0
reagovat

Castle?

To este stale niekto pozera po tom, ako ju uz konecne prefikol? Teda okrem dura, ktory este caka na svadbu:)
588187
To este stale niekto pozera po tom, ako ju uz konecne prefikol? Teda okrem dura, ktory este caka na svadbu:)
Castle?
0 0
reagovat
Co HIMYM, ale Castle byl dneska perfektní :+
588185
Co HIMYM, ale Castle byl dneska perfektní *:+*
0 0
reagovat
Po prvej epizóde tu máme ďalšiu, tak snáď to vydrží a aj o týždeň bude ďalšia!

8)
588182
Po prvej epizóde tu máme ďalšiu, tak snáď to vydrží a aj o týždeň bude ďalšia! *8)*
0 0
reagovat
Já teda musím říct, že HIMYM opravdu šlape... až mě to překvapuje :) Po, pro mě skvělé první epce tu máme další, tak snad se to udrží :)
588181
Já teda musím říct, že HIMYM opravdu šlape... až mě to překvapuje :) Po, pro mě skvělé první epce tu máme další, tak snad se to udrží :)
0 0
reagovat

duro

Dakujem, pisem to len pre teba, takze som vdacny za kazdu reakciu8)

A uvidis, aj tak si to raz na dochodku cele pozries a das mi za pravdu. Ved uz to nemas daleko;)
588180
Dakujem, pisem to len pre teba, takze som vdacny za kazdu reakciu*8)* A uvidis, aj tak si to raz na dochodku cele pozries a das mi za pravdu. Ved uz to nemas daleko*;)*
duro
0 0
reagovat

HIMYM 8x02

Jak jsem před týdnem psal, že díl 8x01 postrádá švih, tak tentokrát jsem se smál hodně :+
Jen si nejsem jistý, jestli to nebylo s Quinn trochu uspěchaný. Ale tak snad se tam ještě párkrát objeví a třeba tím trochu zamíchá než zmizí úplně.
588179
Jak jsem před týdnem psal, že díl 8x01 postrádá švih, tak tentokrát jsem se smál hodně *:+* [spoiler]Jen si nejsem jistý, jestli to nebylo s Quinn trochu uspěchaný. Ale tak snad se tam ještě párkrát objeví a třeba tím trochu zamíchá než zmizí úplně.[/spoiler]
HIMYM 8x02
0 0
reagovat
Povedal "What the fuck is this shit?!"? 8)
588178
Povedal "What the fuck is this shit?!"? *8)*
0 0
reagovat

HIMYM 8x2

Citit, ze tato finalova seria sa uz s nicim nebude parat a vyplnovych dielov bude minimum:o

Btw, posledna Tedova veta to vsetko perfektne zhrnula/vyjadrila.:+
588176
Citit, ze tato finalova seria sa uz s nicim nebude parat a vyplnovych dielov bude minimum*:o* Btw, posledna Tedova veta to vsetko perfektne zhrnula/vyjadrila.*:+*
HIMYM 8x2
0 0
reagovat
Luc44: Serialov asi vela nebude okrem Friday Night Lights. Filmy, no uz to FNL, Any Given Sunday samozrejme, Nahradnici, Remember the Titans, ale asi ta odkazem priamo sem :)) link

588168
Luc44: Serialov asi vela nebude okrem Friday Night Lights. Filmy, no uz to FNL, Any Given Sunday samozrejme, Nahradnici, Remember the Titans, ale asi ta odkazem priamo sem *:))* [link="http://www.nfl.com/photoessays/09000d5d82952ed3"]link[/link]
0 0
reagovat

Dexter

Paráda...a ten konec?...wow...máme se na co těšit:+
588165
Paráda...a ten konec?...wow...máme se na co těšit*:+*
Dexter
0 0
reagovat
Na tv JOJ začnú vysielať Once upon a time... dosť odvážne rozhodnutie. (dabing bude otrasný ako vždy :D )
588156
Na tv JOJ začnú vysielať Once upon a time... dosť odvážne rozhodnutie. (dabing bude otrasný ako vždy *:D* )
0 0
reagovat

Elementary

Na začiatku tragédia, na konci horko ťažko znesiteľný priemer. A som rád, že podľa názvu to nikto nebude spájať so Sherlockom, pretože to ani Sherlock nie je. Ďalej sledovať nebudem, nestojí mi to za môj drahocenný čas.
588148
Na začiatku tragédia, na konci horko ťažko znesiteľný priemer. A som rád, že podľa názvu to nikto nebude spájať so Sherlockom, pretože to ani Sherlock nie je. Ďalej sledovať nebudem, nestojí mi to za môj drahocenný čas.
Elementary
0 0
reagovat

Loki

Tak už jsem koketoval s předpředminulým Super Bowlem, ale teprve kouč Talyor mě přesvědčil :)
Jinak jsem si ten mač vybral víceméně náhodně, prošel jsem zápasy, Patriots mi přišli takoví sympatico... Až v průběhu zápasu jsem zjistil, že vlastně koukám na žijící legendy mezi QBs i kouči, to mě jako dostalo, takže Patriots mají novýho fandu 8)
Teď ještě filmově/seriálově: doporuč, jestli znáš, nějaký dobrý filmy/seriály s prostředí americkýho fotbalu.
588147
Tak už jsem koketoval s předpředminulým Super Bowlem, ale teprve kouč Talyor mě přesvědčil *:)* Jinak jsem si ten mač vybral víceméně náhodně, prošel jsem zápasy, Patriots mi přišli takoví sympatico... Až v průběhu zápasu jsem zjistil, že vlastně koukám na žijící legendy mezi QBs i kouči, to mě jako dostalo, takže Patriots mají novýho fandu *8)* Teď ještě filmově/seriálově: doporuč, jestli znáš, nějaký dobrý filmy/seriály s prostředí americkýho fotbalu.
Loki
0 0
reagovat

Dexter

Samozřejmě fuckin' awesome.
588143
Samozřejmě fuckin' awesome.
Dexter
0 0
reagovat

Dexter

Slovami K.P. "Good that" :D Nie, fakt super začiatok. :+
588141
Slovami K.P. "Good that" *:D* Nie, fakt super začiatok. *:+*
Dexter
0 0
reagovat
Luc44: Ale ne, ze by sa niekto uvedomil a zacal pozerat NFLko? :)):+:+
588140
Luc44: Ale ne, ze by sa niekto uvedomil a zacal pozerat NFLko? *:))**:+**:+*
0 0
reagovat
Kdo normální by neměl :))
588137
Kdo normální by neměl *:))*
0 0
reagovat
Já zase Slovenky... :)
588136
Já zase Slovenky... *:)*
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se