Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum SERIÁLY

příspěvky 42681 - 42700 Napsat příspěvek

TBBT

Dyť je to furt o tom samým, proč ze všeho děláte takovou vědu :D
588320
Dyť je to furt o tom samým, proč ze všeho děláte takovou vědu *:D*
TBBT
0 0
reagovat

tbbt

minulej dil byl hodne prumernej s Howardem na pest. nejnovejsi dil tahne jen a pouze howard, ktery se snazi ulovit svyma scenama emmy za trapnost. Jeden z nejhorsich dilu vubec.
588313
minulej dil byl hodne prumernej s Howardem na pest. nejnovejsi dil tahne jen a pouze howard, ktery se snazi ulovit svyma scenama emmy za trapnost. Jeden z nejhorsich dilu vubec.
tbbt
0 0
reagovat

TBBT

Víceméně souhlas. První díl mě bavil hodně, ale přece jen to taky bylo po dlouhé letní pauze a přece jen to táhl hlavně Howard. Dnešní díl nic moc. Ohledně toho, co se ptáš, nevím nic zákulisního, ale podle mě za tím není nic víc, než že prostě chtějí vytěžit na maximum vtipy "Howard je na ISS, volá s matkou a astronauti ho šikanují"
588311
Víceméně souhlas. První díl mě bavil hodně, ale přece jen to taky bylo po dlouhé letní pauze a přece jen to táhl hlavně Howard. Dnešní díl nic moc. Ohledně toho, co se ptáš, nevím nic zákulisního, [spoiler]ale podle mě za tím není nic víc, než že prostě chtějí vytěžit na maximum vtipy "Howard je na ISS, volá s matkou a astronauti ho šikanují"[/spoiler]
TBBT
0 0
reagovat

TBBT

Dneska slabší díl... :-

Což s ohledem na fakt, že ani jednička nebyla nic peckoidního (standart) docela zavání průserem... Uvidíme, snad se to rozjede...

Jinak, co se týče Howarda
neví někdo, jestli to má nějakej důvod, že natáčí "mimo", nebo je to jenom na 2-3 díly a pak se vrátí klasika...
588307
Dneska slabší díl... *:-* Což s ohledem na fakt, že ani jednička nebyla nic peckoidního (standart) docela zavání průserem... Uvidíme, snad se to rozjede... Jinak, co se týče Howarda [spoiler]neví někdo, jestli to má nějakej důvod, že natáčí "mimo", nebo je to jenom na 2-3 díly a pak se vrátí klasika...[/spoiler]
TBBT
0 0
reagovat
Hmm, tak ta rozkouskovanost Parks and Rec pěkně sráží. Nikdy vlastně nedostane prostor. A co se to pokouší už od druhé půlky minulé řady dělat s Ronem Swansonem...?? :o:(:-
588306
Hmm, tak ta rozkouskovanost Parks and Rec pěkně sráží. Nikdy vlastně nedostane prostor. A co se to pokouší už od druhé půlky minulé řady dělat s Ronem Swansonem...?? *:o**:(**:-*
0 0
reagovat

Red Dwarf

Banda stárnoucích herců se po dlouhých letech snaží vstoupit do stejné řeky a jakoby nic navázat na nejkultovnější komediální dílo? Taková snaha je předem odsouzena k záhubě....tak kdo mohl čekat, že se jim přesně tohle povede? It a moose!:D:+:+:+
588304
Banda stárnoucích herců se po dlouhých letech snaží vstoupit do stejné řeky a jakoby nic navázat na nejkultovnější komediální dílo? Taková snaha je předem odsouzena k záhubě....tak kdo mohl čekat, že se jim přesně tohle povede? It a moose!*:D**:+**:+**:+*
Red Dwarf
0 0
reagovat
Rutger Hauer obsazen do 6. sezóny True Blood! :)) A já myslel, že tenhle den už nemůže být lepší 8)
588297
Rutger Hauer obsazen do 6. sezóny True Blood! *:))* A já myslel, že tenhle den už nemůže být lepší *8)*
0 0
reagovat
Já jsem se docela bál originálního znění, protože do teď jsem si pouštěl jen dabing, ale vážně se to povedlo. Devátá "řada" zapomenuta.
588295
Já jsem se docela bál originálního znění, protože do teď jsem si pouštěl jen dabing, ale vážně se to povedlo. Devátá "řada" zapomenuta.
0 0
reagovat

Red Dwarf 10x01

P A R Á D A ! S tou tragedií co zkoušeli naposled se to nedá vůbec srovnávat.

"Was he Swedish?" :+:+:+ Jen tak dál!
588294
P A R Á D A ! S tou tragedií co zkoušeli naposled se to nedá vůbec srovnávat. "Was he Swedish?" *:+**:+**:+* Jen tak dál!
Red Dwarf 10x01
0 0
reagovat
Oh lord :D
588269
Oh lord *:D*
0 0
reagovat
K vidění zde. :+
588268
K vidění [link="http://www.southparkstudios.com/clips/1gcndq/because-james-cameron-isjames-cameron"]zde[/link]. *:+*
0 0
reagovat
James Cameron doesnt do what James Cameron does for James Cameron. James Cameron does what James Cameron does because James Cameron is... James Cameron :+
588267
James Cameron doesnt do what James Cameron does for James Cameron. James Cameron does what James Cameron does because James Cameron is... James Cameron *:+*
0 0
reagovat

SP

lol, ten song je libovej :D
588266
lol, ten song je libovej :D
SP
0 0
reagovat

SP

“♫ His name is James, James Cameron! The bravest pioneer. No budget to steep, no sea to deep. Who’s that? It’s him! James Cameron.” “James Cameron, explorer of the sea… With a dying thirst to be the first, who could it be? That’s him! James Cameron! ♫” :D
588265
“♫ His name is James, James Cameron! The bravest pioneer. No budget to steep, no sea to deep. Who’s that? It’s him! James Cameron.” “James Cameron, explorer of the sea… With a dying thirst to be the first, who could it be? That’s him! James Cameron! ♫” *:D*
SP
0 0
reagovat
Jsem zvědav, co v tom očistci prováděl. I když ten jeho výlet do pekla je asi dost velká nápověda.
588264
Jsem zvědav, co v tom očistci prováděl. I když ten jeho výlet do pekla je asi dost velká nápověda.
0 0
reagovat

Supernatural 08x01

Zaujímavé. Fakt nejak neviem čo viac k tomu povedať.
Snáď len,
"I don't hunt anymore."
"Yeah. And Sasha Grey's gone legit."
"Yeah, she did a Soderbergh movie."
588263
Zaujímavé. Fakt nejak neviem čo viac k tomu povedať. Snáď len, "I don't hunt anymore." "Yeah. And Sasha Grey's gone legit." "Yeah, she did a Soderbergh movie."
Supernatural 08x01
0 0
reagovat

verbst

Druhý díl byl děsně boží ... :D

Pejsci + make-up link
588250
Druhý díl byl děsně boží ... *:D* Pejsci + make-up [link="http://static.themetapicture.com/media/funny-eyebrows-dog-meme.jpg"]link[/link]
verbst
0 0
reagovat

HIMYM

Nevim, jak je to starý, kdyžtak se omlouvám link :D
588245
Nevim, jak je to starý, kdyžtak se omlouvám http://9gag.com/gag/5508492?ref=fb.s *:D*
HIMYM
0 0
reagovat

Go On 1x05

Pořád nechápu, jak může sitcom s tolika postavama vůbec fungovat, ale i nadále to má fajnovej humor a kopec emocí k tomu. Scéna v obchoďáku boží! 8):+
588233
Pořád nechápu, jak může sitcom s tolika postavama vůbec fungovat, ale i nadále to má fajnovej humor a kopec emocí k tomu. Scéna v obchoďáku boží! *8)**:+*
Go On 1x05
0 0
reagovat

Castle

No, ještě, že to nikdy nebylo o hádání vraha. Tady to bylo průhlednější než libovolná CSI. Ale i tak mě to dneska přišlo slabší než úvod do pátý řady... A zdá se mi to, nebo teď, když je Kate a Rick spolu, tak jí ubrali na make-upu? :D

HIMYM
Tak tady to taky skřípalo. Ale Tedova věta na konci to celkem vystihla... ;) A je super, že se zbavíme Quinn. Doufám, že Victoria bude následovat.
588229
No, ještě, že to nikdy nebylo o hádání vraha. Tady to bylo průhlednější než libovolná CSI. Ale i tak mě to dneska přišlo slabší než úvod do pátý řady... A zdá se mi to, nebo teď, když je Kate a Rick spolu, tak jí ubrali na make-upu? *:D* [b]HIMYM[/b] Tak tady to taky skřípalo. Ale Tedova věta na konci to celkem vystihla... *;)* A je super, že se zbavíme [spoiler]Quinn.[/spoiler] Doufám, že Victoria bude následovat.
Castle
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se