Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum SERIÁLY

příspěvky 42581 - 42600 Napsat příspěvek
Jak bylo minulou sezónu narvaný pondělí (respektive úterý), tak teďka umírám ve středu (vlastně čtvrtek)
Arrow
Dragons: Riders of Berk
Supernatural
Modern Family
Chicago Fire
A ještě doháním po celým týdnu Craiga... :D
588760
Jak bylo minulou sezónu narvaný pondělí (respektive úterý), tak teďka umírám ve středu (vlastně čtvrtek) Arrow Dragons: Riders of Berk Supernatural Modern Family Chicago Fire A ještě doháním po celým týdnu Craiga... *:D*
0 0
reagovat

Loki

To spojené meno tu bolo len z dôvodu, že zaznelo v danej časti seriálu...
588751
To spojené meno tu bolo len z dôvodu, že zaznelo v danej časti seriálu...
Loki
0 0
reagovat
Walking Dead
masakr! to nekonecne farmareni mi ted bylo vynahrazeno jak se slusi a patri!
Revolution
jako u Last resortu tu pomalu zvolnuje ale porad je to zabava
Homeland
WTF jak prase, misto aby proste tipnul telefon tak radsi zlomi vaz krejcimu...Brody nakonec zarve, mozna dolonce sama Carrie zmackne spoust...tak jako tak kdyby se bejval odpalil v tom sklepe, sedlo by mi to vic...ale doufam ze jsem vedle jak ta jedle a jeste mi vytrou zrak
588750
Walking Dead masakr! to nekonecne farmareni mi ted bylo vynahrazeno jak se slusi a patri! Revolution jako u Last resortu tu pomalu zvolnuje ale porad je to zabava Homeland WTF jak prase, [spoiler]misto aby proste tipnul telefon tak radsi zlomi vaz krejcimu[/spoiler]...Brody nakonec zarve, mozna dolonce sama Carrie zmackne spoust...tak jako tak kdyby se bejval odpalil v tom sklepe, sedlo by mi to vic...ale doufam ze jsem vedle jak ta jedle a jeste mi vytrou zrak
0 0
reagovat

Duro

Ja ta chapem, ja mam podobny nazor na vsetky tie kriminalky. Vrcholne mna uz nebavia - Castle, Mentalista,...

Inak preboha prestante s tym spajanim mien od hlav. charakterov(Caskett). Uz ste ako tie 14 rocne pipiny, co nad tym poveceroch...
588748
Ja ta chapem, ja mam podobny nazor na vsetky tie kriminalky. Vrcholne mna uz nebavia - Castle, Mentalista,... Inak preboha prestante s tym spajanim mien od hlav. charakterov(Caskett). Uz ste ako tie 14 rocne pipiny, co nad tym poveceroch...
Duro
0 0
reagovat

Balder

Yep, taky jsem koukal...
588743
Yep, taky jsem koukal...
Balder
0 0
reagovat

Boardwalk Empire 3x05 otázky

Tak mi napadlo, bol to mladý Bugsy Siegel, ktorého poslali, aby odbachnol Rosettiho? Pokiaľ som zachytil správne, Rosetti platil Masseriovi, takže predsa len odštartoval Rothstein vojnu na trase New York - Atlantic City?
588734
Tak mi napadlo, [spoiler]bol to mladý Bugsy Siegel, ktorého poslali, aby odbachnol Rosettiho? Pokiaľ som zachytil správne, Rosetti platil Masseriovi, takže predsa len odštartoval Rothstein vojnu na trase New York - Atlantic City[/spoiler]?
Boardwalk Empire 3x05 otázky
0 0
reagovat

The Walking Dead

Tak mě to naopak moc nebavilo. Dialogy vesměs žádný a napětí ve stopovém množství. Doufám, že to Governor zvedne na vyšší level. Nejvíc jsem se pobavil u nechtěnýho vtipu, kdy si Carol stěžovala na bolest ramene způsobenou zpětným rázem. Celou dobu jsem si říkal, že snad střílejí z BB pistolek :))
588733
Tak mě to naopak moc nebavilo. Dialogy vesměs žádný a napětí ve stopovém množství. Doufám, že to Governor zvedne na vyšší level. Nejvíc jsem se pobavil u nechtěnýho vtipu, kdy si Carol stěžovala na bolest ramene způsobenou zpětným rázem. Celou dobu jsem si říkal, že snad střílejí z BB pistolek *:))*
The Walking Dead
0 0
reagovat

Boardwalk Empire 3x05

Už som si myslel, že snáď najhorší diel tretej série, ale tá záverečná prestrelka v moteli tomu dala poriadne gule. Čas uzatvárať stávky, kto poletí ďalší zo seriálu.
588732
Už som si myslel, že snáď najhorší diel tretej série, ale tá záverečná prestrelka v moteli tomu dala poriadne gule. Čas uzatvárať stávky, kto poletí ďalší zo seriálu.
Boardwalk Empire 3x05
0 0
reagovat

The Walking Dead

Přidávám se k nadšeným reakcím. Takhle by mě to hodně bavilo. :+:+
588729
Přidávám se k nadšeným reakcím. Takhle by mě to hodně bavilo. *:+**:+*
The Walking Dead
0 0
reagovat

2 Broke Girls

Opět nejlepší díl sezóny, a to sem málem nad seriálem zlomil hůl :+
588728
Opět nejlepší díl sezóny, a to sem málem nad seriálem zlomil hůl *:+*
2 Broke Girls
0 0
reagovat

HIMYM

Celkově dobrý, ale moralizování bylo příliš přímočarý a tudíž otravný.

Castle
Výbornej díl :+
Jen mi přijde divný, že si pořád říkají příjmením, i tehdy když jsou sami. Měli přejít na křestní jména už dávno, natožpak teď. (Mimochodem to samý bylo House-Cuddy a House-Wilson...)
588725
Celkově dobrý, ale moralizování bylo příliš přímočarý a tudíž otravný. [b]Castle[/b] Výbornej díl *:+* Jen mi přijde divný, že si pořád říkají příjmením, i tehdy když jsou sami. Měli přejít na křestní jména už dávno, natožpak teď. (Mimochodem to samý bylo House-Cuddy a House-Wilson...)
HIMYM
0 0
reagovat

Castle

Hm, ja vlastne nechcem, aby Nathan mrdal MOJU STANKU! :-
588723
Hm, ja vlastne nechcem, aby Nathan mrdal MOJU STANKU! *:-*
Castle
0 0
reagovat

Humor

Na humor nedám dopustit, je solí života. A to říkám jako člověk, který má raději dramata a melancholii. :)
588722
Na humor nedám dopustit, je solí života. A to říkám jako člověk, který má raději dramata a melancholii. *:)*
Humor
0 0
reagovat

Casckett

Ryan s Espositem jsou bezkonkurenční, jeden z nejlepších dílů for sure :+

HIMYM
Taktéž nejlepší díl nový řady, to moralizování mě sice trochu štve, ale díky povedeným gagům všechno odpouštím.
588721
Ryan s Espositem jsou bezkonkurenční, jeden z nejlepších dílů for sure *:+* [b]HIMYM[/b] Taktéž nejlepší díl nový řady, to moralizování mě sice trochu štve, ale díky povedeným gagům všechno odpouštím.
Casckett
0 0
reagovat

duro

Ked za "humor" povazujes TBBT, vobec sa necudujem, ze je to pre teba nuda. To je ako keby niekto koncil s vinom lebo mu uz nechuti a dovtedy pil len Hradnu sviecu;)
588716
Ked za "humor" povazujes TBBT, vobec sa necudujem, ze je to pre teba nuda. To je ako keby niekto koncil s vinom lebo mu uz nechuti a dovtedy pil len Hradnu sviecu*;)*
duro
0 0
reagovat

duro

V podstatě jsem na tom podobně. HYMIM, TBBT, Přátelé nic....a i u Community plavu. Jednou jo, jednou vůbec ne

Mash se tam počítat nedá, ten ale zaslouží piedestal a South Park, což je můj top, je taktéž jinde.
588710
V podstatě jsem na tom podobně. HYMIM, TBBT, Přátelé nic....a i u Community plavu. Jednou jo, jednou vůbec ne Mash se tam počítat nedá, ten ale zaslouží piedestal a South Park, což je můj top, je taktéž jinde.
duro
0 0
reagovat

KarelR

nejdřív musí zaútočit s masivní letákovou kampaní, pak příjde čas triček ( nuda ? NE děkujeme, nuda pryč ! ) pak založí organizaci s názvem podobným a je vymalováno ( Rimmer, RD)
588708
nejdřív musí zaútočit s masivní letákovou kampaní, pak příjde čas triček ( nuda ? NE děkujeme, nuda pryč ! ) pak založí organizaci s názvem podobným a je vymalováno ( Rimmer, RD)
KarelR
0 0
reagovat
"Humor je nuda."

Už tiskneš trička? :D
588703
"Humor je nuda." Už tiskneš trička? *:D*
0 0
reagovat
Ja už tak vo všeobecnosti seriem na sitcomy. Posledný sledovaný u mňa bol TBBT, ale aj s tým som sekol. Niežeby ma to nebavilo, ale je toľko dobrých seriálov, načo sa dívať na posraté sitcomy? Humor je nuda. :D
588702
Ja už tak vo všeobecnosti seriem na sitcomy. Posledný sledovaný u mňa bol TBBT, ale aj s tým som sekol. Niežeby ma to nebavilo, ale je toľko dobrých seriálov, načo sa dívať na posraté sitcomy? Humor je nuda. *:D*
0 0
reagovat

Walking dead

Holy shit! :o:) Tak to byl nekompromisní start série. Minimum dialogů, maximum akce. Snad to vydrží co nejdéle.
588700
Holy shit! *:o**:)* Tak to byl nekompromisní start série. Minimum dialogů, maximum akce. Snad to vydrží co nejdéle.
Walking dead
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se