Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum SERIÁLY

příspěvky 42541 - 42560 Napsat příspěvek

Luc44

Kvůli tobě jsem znova projel všechny epizody místo práce a došel jsem k tomuto výsledku:

Viktor zastřelil Andersona a pistoli si odvezl s sebou. Jel do bytu zabalit věci a rezervovat letenku. Pistoli si s sebou logicky nebral, protože na letišti jí přes detektory kovu nikam neproneseš. Dexter se vloupal do Viktorova bytu, aby našel nějaké informace o tom, co Viktor chystá a pistoli ani nehledal, protože zřejmě neplánoval zabít Viktora u něj doma. Pistoli tedy patrně sebral někdo z Isaakových lidí, když hledali Viktora, který nedorazil do Kyjeva letadlem, kterým dorazit měl, případně likvidovali stopy.
588899
Kvůli tobě jsem znova projel všechny epizody místo práce a došel jsem k tomuto výsledku: [spoiler]Viktor zastřelil Andersona a pistoli si odvezl s sebou. Jel do bytu zabalit věci a rezervovat letenku. Pistoli si s sebou logicky nebral, protože na letišti jí přes detektory kovu nikam neproneseš. Dexter se vloupal do Viktorova bytu, aby našel nějaké informace o tom, co Viktor chystá a pistoli ani nehledal, protože zřejmě neplánoval zabít Viktora u něj doma. Pistoli tedy patrně sebral někdo z Isaakových lidí, když hledali Viktora, který nedorazil do Kyjeva letadlem, kterým dorazit měl, případně likvidovali stopy.[/spoiler]
Luc44
0 0
reagovat

Dexter

Jsem asi natvrdlej, ale kde vzali tu pistoli, kterou zastřelil Viktor tu holku?
588895
Jsem asi natvrdlej, ale kde vzali tu pistoli, kterou zastřelil Viktor tu holku?
Dexter
0 0
reagovat
Všichni, co se tady rozplýváte nad Michaelem Ironsidem, jste už doufám viděli Community, díl 3.17, "Basic Lupine Urology". :D

deiwi
Já si asi vždycky na rozehřátí budu muset pouštět předcházející epizodu, abych si na ten jejich "jazyk" zvyknul. Začínám jim totiž rozumět až tak po deseti minutách. :D

Homeland
Všechny palce nahoru za další neočekávanej zvrat, vždycky, když už si myslim, že vim, kam se bude příběh ubírat, přijde nějakej podobnej cliffhanger a já nestačím zírat... :+
588893
Všichni, co se tady rozplýváte nad Michaelem Ironsidem, jste už doufám viděli Community, díl 3.17, "Basic Lupine Urology". *:D* [b]deiwi[/b] Já si asi vždycky na rozehřátí budu muset pouštět předcházející epizodu, abych si na ten jejich "jazyk" zvyknul. Začínám jim totiž rozumět až tak po deseti minutách. *:D* [b]Homeland[/b] [spoiler]Všechny palce nahoru za další neočekávanej zvrat, vždycky, když už si myslim, že vim, kam se bude příběh ubírat, přijde nějakej podobnej cliffhanger a já nestačím zírat... *:+*[/spoiler]
0 0
reagovat

Kostěj

No možná proto, že Míša Ironsidů je ten největší nejultimátnější drsoň s ďábelským obočím 8)
588891
No možná proto, že Míša Ironsidů je ten největší nejultimátnější drsoň s ďábelským obočím *8)*
Kostěj
0 0
reagovat

Dexter

Tak Dexter lahůdka. Tahle série se fakt neskutečně rozjela... Ze začátku mi možná vadilo, jak Debra přijala realitu o Dexterovi, ale momentální tempo a vývoj mi nakonec snad i vyhovují...

Jen škoda, že se asi nedočkáme žádného šílence a bude se spíše řešit tahle osobní rovina...
588887
Tak Dexter lahůdka. Tahle série se fakt neskutečně rozjela... Ze začátku mi možná vadilo, [spoiler]jak Debra přijala realitu o Dexterovi, ale momentální tempo a vývoj mi nakonec snad i vyhovují... Jen škoda, že se asi nedočkáme žádného šílence a bude se spíše řešit tahle osobní rovina...[/spoiler]
Dexter
0 0
reagovat
Jo, Stevenson, samozřejmě. Jak jsem proboha přišel na Ironsidea? :o :D
588886
Jo, Stevenson, samozřejmě. Jak jsem proboha přišel na Ironsidea? *:o* *:D*
0 0
reagovat
Som inak jediný, kto si myslí, že si Stevenson - v prípade, že dostane poriadny priestor - ide pre Emmy?
588885
Som inak jediný, kto si myslí, že si Stevenson - v prípade, že dostane poriadny priestor - ide pre Emmy?
0 0
reagovat
Dexter 7x03 9/10
Jedna z nejlepších epizod, co pamatuju. Má všechno - vtip, napětí, emoce. Michael C. Hall skvěle improvizuje. Můj tip ohledně Isaaka: je gay

The Walking Dead 3x02 8/10
Po nemastnén neslaném úvodu to bylo trochu zajímavější. Líbí se mi Rickova přeměna, ale citelně tomu chybí Shane. Btw. nejsou ty epizody ve třetí sérii nějaké kratší?

Red Dwarf 10x03 10/10
Naprostá pecka, v kterou jsem po minulé řadě ani ve snu nedoufal. Začínám si zvykat i na absenci dabingu. Jestli takovou laťku udrží až do konce, bude to jedna z nejpovedenějších sérií. Tomu říkám comeback jako blázen.
588883
[b]Dexter 7x03[/b] 9/10 Jedna z nejlepších epizod, co pamatuju. Má všechno - vtip, napětí, emoce. Michael C. Hall skvěle improvizuje. Můj tip ohledně Isaaka: [spoiler]je gay[/spoiler] [b]The Walking Dead 3x02[/b] 8/10 Po nemastnén neslaném úvodu to bylo trochu zajímavější. Líbí se mi Rickova přeměna, ale citelně tomu chybí Shane. Btw. nejsou ty epizody ve třetí sérii nějaké kratší? [b]Red Dwarf 10x03[/b] 10/10 Naprostá pecka, v kterou jsem po minulé řadě ani ve snu nedoufal. Začínám si zvykat i na absenci dabingu. Jestli takovou laťku udrží až do konce, bude to jedna z nejpovedenějších sérií. Tomu říkám comeback jako blázen.
0 0
reagovat

Dexter

Škoda, že tahle řada nepřišla dřív. Zatím je dobrá (což jsem si ale o minulé myslel do půlky taky) a každý díl má zakončení, které mne trochu navnadí na pokračování. Ale během dílu už se prostě nudím a to povětšinou proto, že mě krom Debry už žádná postava nezajímá. Souhlasím s verbstem, že je tam konečně nějakej posun. Jenom alespoň pro mě dorazil pozdě, teď už se mi Dexter dost okoukal. Snad se ještě zažeru víc.
588882
Škoda, že tahle řada nepřišla dřív. Zatím je dobrá (což jsem si ale o minulé myslel do půlky taky) a každý díl má zakončení, které mne trochu navnadí na pokračování. Ale během dílu už se prostě nudím a to povětšinou proto, že mě krom Debry už žádná postava nezajímá. Souhlasím s verbstem, že je tam konečně nějakej posun. Jenom alespoň pro mě dorazil pozdě, teď už se mi Dexter dost okoukal. Snad se ještě zažeru víc.
Dexter
0 0
reagovat

Boardwalk Empire 3x06

Toto bol úplne zbytočný diel :-
588881
Toto bol úplne zbytočný diel *:-*
Boardwalk Empire 3x06
0 0
reagovat

Dexter

kdyby podobnou scenou skoncil cely serial tak bych byl naprosto spokojeny!
588880
kdyby podobnou scenou skoncil cely serial tak bych byl naprosto spokojeny!
Dexter
0 0
reagovat
Že je The Good Wife naprosto geniální seriál nemá smysl znova psát, tak se aspoň budu rozplývat nad tím, že Dexter se konečně vyhrabal z marastu šestý řady, konečně je vidět nějakej posun a přestože mám rád v podstatě všechny tohle mi tak nějak přišlo jako "starej dobrej Dex", ;)

P.S.: To je podruhé, co byl během chvíle Nucky "zavřenej". What's up with that? :D Ale jinak doufám, že figurky už jsou rozestavěny a co nejdřív se začne hrát. Nějak mě to Boardwalk Empire přestává bavit.
588878
Že je [b]The Good Wife[/b] naprosto geniální seriál nemá smysl znova psát, tak se aspoň budu rozplývat nad tím, že [b]Dexter[/b] se konečně vyhrabal z marastu šestý řady, konečně je vidět nějakej posun a přestože mám rád v podstatě všechny tohle mi tak nějak přišlo jako "starej dobrej Dex", *;)* P.S.: To je podruhé, co byl během chvíle Nucky "zavřenej". What's up with that? *:D* Ale jinak doufám, že figurky už jsou rozestavěny a co nejdřív se začne hrát. Nějak mě to [b]Boardwalk Empire[/b] přestává bavit.
0 0
reagovat

Kostěj

Asi si myslel Stevensona ;) Každopádne vďaka.
588875
Asi si myslel Stevensona *;)* Každopádne vďaka.
Kostěj
0 0
reagovat
MasterCard - takových je spousta, ale člověk se musí dělit :D
588870
[link="http://25.media.tumblr.com/tumblr_m6z5o7b6an1rtrqsio1_1280.jpg"]MasterCard[/link] - takových je spousta, ale člověk se musí dělit *:D*
0 0
reagovat

Dexter

@Macejko: Jestli je Isaak ten, koho hraje Ironside, tak ano.

Jinak posledních 10 minut naprosto božích. Jestli si série udrží tuhle úroveň, může se směle postavit vedle jedničky a dvojky. :+
588866
@Macejko: Jestli je Isaak ten, koho hraje Ironside, tak ano. Jinak posledních 10 minut naprosto božích. Jestli si série udrží tuhle úroveň, může se směle postavit vedle jedničky a dvojky. *:+*
Dexter
0 0
reagovat

TWD

To asi bude stát za to, když se to líbí RainMakeRovi :))
588865
To asi bude stát za to, když se to líbí RainMakeRovi *:))*
TWD
0 0
reagovat

Dexter

Pochopil som to správne, že ten Viktor je Isaakov syn? Vôbec si nepamätám jeho ksicht, tak neviem.
588864
Pochopil som to správne, že [spoiler]ten Viktor je Isaakov syn?[/spoiler] Vôbec si nepamätám jeho ksicht, tak neviem.
Dexter
0 0
reagovat

walking dead 3x2

lepší než minule ? ANO :-) a 3 díl už bude opravdu nářezovej podle ukázky. Lady katana na scénu :)
588863
lepší než minule ? ANO :-) a 3 díl už bude opravdu nářezovej podle ukázky. Lady katana na scénu :)
walking dead 3x2
0 0
reagovat

Chicago fire

Neurážející průměr .. druhý díl měl sice pěknou emotivní koncovku, ale jinak moc důvodů k napjatému čekání na další díl fakt není.
588861
Neurážející průměr .. druhý díl měl sice pěknou emotivní koncovku, ale jinak moc důvodů k napjatému čekání na další díl fakt není.
Chicago fire
0 0
reagovat

Dexter

Nice 8):+
588853
Nice *8)**:+*
Dexter
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se