Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum SERIÁLY

příspěvky 42181 - 42200 Napsat příspěvek
Macejko: Skús zo srandy zadať do googlu Juan Pablo, čo ti ukáže. :D
590146
Macejko: Skús zo srandy zadať do googlu Juan Pablo, čo ti ukáže. *:D*
0 0
reagovat
Noooooo jestli tu má někdo náběh na Diskovitost 8)
Takže to zopakuju ještě jednou: S jako Soňa A jako Adéla R jako K jako Kurva to jsi tam fakt nepoznal tu nadsázku? :o
590145
Noooooo jestli tu má někdo náběh na Diskovitost *8)* Takže to zopakuju ještě jednou: S jako Soňa A jako Adéla R jako K jako Kurva to jsi tam fakt nepoznal tu nadsázku? *:o*
0 0
reagovat

Dexter

No super. Takže Isaaka, ktorý to celé držal nad vodou, mi zabili (na dôvažok v meganudnej scéne), ale tá zasraná ruská kurva nie a nie zdochnúť. Dexterovi tú zamilovanosť nežeriem, akože ani trochu. Hannah je nudná. A čo to bolo za kravinu s tým Juanom Pablom? Zadám do vyhľadávača tak bežné meno ako "Juan Pablo" a ono mi to ako prvý výsledok vyhodí nejakého vydrbaného kolumbijského futbalistu? Robia si zo mňa srandu? TOTO bol zďaleka najhorší diel, nie ten predchádzajúci.
590144
No super. Takže [spoiler]Isaaka, ktorý to celé držal nad vodou, mi zabili (na dôvažok v meganudnej scéne),[/spoiler] ale tá zasraná ruská kurva nie a nie zdochnúť. Dexterovi tú zamilovanosť nežeriem, akože ani trochu. Hannah je nudná. A čo to bolo za kravinu s tým Juanom Pablom? Zadám do vyhľadávača tak bežné meno ako "Juan Pablo" a ono mi to ako prvý výsledok vyhodí nejakého vydrbaného kolumbijského futbalistu? Robia si zo mňa srandu? TOTO bol zďaleka najhorší diel, nie ten predchádzajúci.
Dexter
0 0
reagovat

TonyC

Pěknej referát, doufám, že to využiješ aspoň ve škole... Zopakuju to ještě jednou, protože mám pocit, že máš náběh na lehkou diskovitost, hysterčit tady, že překladatelé titulků jsou o tři díly pozadu, je poněkud přehnané. Nebo jim můžeš pomoct, místo sepisování domácích úkolů, just sayin
590143
Pěknej referát, doufám, že to využiješ aspoň ve škole... Zopakuju to ještě jednou, protože mám pocit, že máš náběh na lehkou diskovitost, hysterčit tady, že překladatelé titulků jsou o tři díly pozadu, je poněkud přehnané. Nebo jim můžeš pomoct, místo sepisování domácích úkolů, just sayin
TonyC
0 0
reagovat

Tony

Tak to snad jeden blbej sitcom v originále už zvládneš, ne? ;)

HIMYM
Souhlas, pár světlých momentů, ale badass Lilly a video to zabily. Ted zase úplně zbytečnej, ale to už je asi tradice... :D
590141
Tak to snad jeden blbej sitcom v originále už zvládneš, ne? *;)* [b]HIMYM[/b] Souhlas, pár světlých momentů, ale badass Lilly a video to zabily. Ted zase úplně zbytečnej, ale to už je asi tradice... *:D*
Tony
0 0
reagovat

TonyClifton

S anglickými titulkami to je aj tak lepšie než s CZ pre človeka, ktorý ovláda angličtinu. Pochytíš toho omnoho viac. Takže link
590140
S anglickými titulkami to je aj tak lepšie než s CZ pre človeka, ktorý ovláda angličtinu. Pochytíš toho omnoho viac. Takže http://www.addic7ed.com/
TonyClifton
0 0
reagovat
Luc44: I know my English is far from perfect, but I think my English is better than your sarcasm or reading skills (due to previous page). I understand most of what native English speakers say. I can enjoy movies in English without much trouble. I've been using English in business and school for several years and have not faced any major difficulty so far.
590139
Luc44: I know my English is far from perfect, but I think my English is better than your sarcasm or reading skills (due to previous page). I understand most of what native English speakers say. I can enjoy movies in English without much trouble. I've been using English in business and school for several years and have not faced any major difficulty so far.
0 0
reagovat

HIMYM 8x8

Čistá trapnost ... :- co to jako bylo ? rádoby vtipné scénky a nesmyslné blbosti ...
590138
Čistá trapnost ... *:-* co to jako bylo ? rádoby vtipné scénky a nesmyslné blbosti ...
HIMYM 8x8
0 0
reagovat

TonyC

Nebuď hysterickej, když holt neumíš, tak si musíš počkat no. Tak budeš o tři díly pozadu...
590137
Nebuď hysterickej, když holt neumíš, tak si musíš počkat no. Tak budeš o tři díly pozadu...
TonyC
0 0
reagovat
Kde sakra jsou další titulky na Happy Endings? :(
Karle nenávidím tě, že jsi mě do toho uvrtal!!! :(
590136
Kde sakra jsou další titulky na Happy Endings? *:(* Karle nenávidím tě, že jsi mě do toho uvrtal!!! *:(*
0 0
reagovat

dexter

tak ja nikdy nebral Isaaka jako hlavniho zaporaka ale taky se divim co tam chcou jeste delat :D
590091
tak ja nikdy nebral [spoiler]Isaaka jako hlavniho zaporaka[/spoiler] ale taky se divim co tam chcou jeste delat *:D*
dexter
0 0
reagovat
tak ve srovnání Boardwalk vs Kmotr je to vpodstatě "to samí" celej film/serial se jen kecá parádní dialogy skvělý herci a scény ale finále prostě čekáš že se "něco stane" a to se prostě stane stejně jako u Hry o truny kde je par dílu "vata" ale velmi kvalitní a sladká ale pak prostě přijde to na co čekáš od začátku (draci, bílí jezdci , atd. :)
590088
tak ve srovnání Boardwalk vs Kmotr je to vpodstatě "to samí" celej film/serial se jen kecá parádní dialogy skvělý herci a scény ale finále prostě čekáš že se "něco stane" a to se prostě stane stejně jako u Hry o truny kde je par dílu "vata" ale velmi kvalitní a sladká ale pak prostě přijde to na co čekáš od začátku (draci, bílí jezdci , atd. :)
0 0
reagovat

Two and a Half Man

Nikdy jsem to nesledoval, ale docela zajímavý... To ho jako vyhoděj?
590083
Nikdy jsem to nesledoval, ale docela zajímavý... [link="http://www.comingsoon.net/news/tvnews.php?id=97378&utm_campaign=facebookfan&utm_source=facebookfan&utm_medium=referral"]To ho jako vyhoděj[/link]?
Two and a Half Man
0 0
reagovat
Zase (opět) perfektní The Good Wife. Skvělej případ, i když na to (v podstatě hlavní) téma nahlížím poněkud jinak.

Boardwalk Empire
Je pravda, že nás masakrózní finále teprve čeká, ale např. Richardovo vyzbrojování mě šíleně natěšilo. U týhle postavy jsem čekal nějakej macho moment velmi dlouho. A všechny scény u Chalkyho byly tak napínavý, že jsem málem zmačkal ovladač :D Eddie FTW!

Přišlo mi, že v posledním díle Dextera byl tak nějak objasněnej ten Isaak z minulýho dílu. Z tý Deb situace taky vybruslili. Quinn se konečně taky nasral a jsem zvědavej, jak tohle (A Lauguertu) zakončí.Ale když už byli v tom, mohli odpravit i Hannah To bych byl asi nešťastnější.
590078
Zase (opět) perfektní [b]The Good Wife[/b]. Skvělej případ, i když na to (v podstatě hlavní) téma nahlížím poněkud jinak. [b]Boardwalk Empire[/b] Je pravda, že nás masakrózní finále teprve čeká, ale např. Richardovo vyzbrojování mě šíleně natěšilo. U týhle postavy jsem čekal nějakej macho moment velmi dlouho. A všechny scény u Chalkyho byly tak napínavý, že jsem málem zmačkal ovladač *:D* Eddie FTW! Přišlo mi, že v posledním díle [b]Dexter[/b]a byl tak nějak objasněnej ten Isaak z minulýho dílu. Z tý Deb situace taky vybruslili. Quinn se konečně taky nasral a jsem zvědavej, jak tohle (A Lauguertu) zakončí.[spoiler]Ale když už byli v tom, mohli odpravit i Hannah[/spoiler] To bych byl asi nešťastnější.
0 0
reagovat
Mě se líbí, jak lidi, sledující BE a podobný seriály, vychvalují herecký výkony, vývoj skvěle napsaných postav a podmanivou retro atmosféru... A stejně jenom čekaj na okamžik, kdy se to tam začne pořádně řezat a veškerá sofistikovanost jde stranou. :D Aneb klasický diváci odkojený Fincherem a Nolanem. :D

A k dnešnímu Homelandu: :+:+:+
590076
Mě se líbí, jak lidi, sledující BE a podobný seriály, vychvalují herecký výkony, vývoj skvěle napsaných postav a podmanivou retro atmosféru... A stejně jenom čekaj na okamžik, kdy se to tam začne pořádně řezat a veškerá sofistikovanost jde stranou. *:D* Aneb klasický diváci odkojený Fincherem a Nolanem. *:D* A k dnešnímu [b]Homeland[/b]u: *:+**:+**:+*
0 0
reagovat

okkac

Tá finálna dvanásta epizóda bude úplne krvavé kakao. Neskutočne sa na to teším 8)
590071
Tá finálna dvanásta epizóda bude úplne krvavé kakao. Neskutočne sa na to teším *8)*
okkac
0 0
reagovat

Boardwalk Empire 03x11

Mám taký dojem, že toto bol jeden z najlepších dielov celého seriálu, ak snáď nie ten najlepší. Výborné scény, hlášky a situácie, akcia, to napätie sa dalo krájať. Paráda :+
590069
Mám taký dojem, že toto bol jeden z najlepších dielov celého seriálu, ak snáď nie ten najlepší. Výborné scény, hlášky a situácie, akcia, to napätie sa dalo krájať. Paráda *:+*
Boardwalk Empire 03x11
0 0
reagovat

HE

Napozerané všetko. A naozaj sa jedná o nových Friends. Len to je v inej seriálovej forme a nesnaží sa to na silu kopírovať, a práve preto to tak dobre funguje. :+
590068
Napozerané všetko. A naozaj sa jedná o nových Friends. Len to je v inej seriálovej forme a nesnaží sa to na silu kopírovať, a práve preto to tak dobre funguje. *:+*
HE
0 0
reagovat

tonyclifton

Slysel jsi nekdy o titulky.com? Tam je mas na vsemozne verze.
590055
Slysel jsi nekdy o titulky.com? Tam je mas na vsemozne verze.
tonyclifton
0 0
reagovat

Duro

Napadlo mě to samé:)
Nemám teď moc čas, tak jsem si chtěl Dextera pustit tak ve středu, ale asi mám slabou vůli... stačilo kyllerovo "to jsem nečekal" a už jsem musel zjistit o co šlo :D

Zbývá vyřešit ještě LaGuerta se sklíčkem a nadhodili toho žháře, ale trochu se bojím jestli to nebude divný, rozjíždět nějakou novou hlavní oběť ve 3/4 řady. Ale nechám se překvapit, věřím jim :+
590051
Napadlo mě to samé*:)* Nemám teď moc čas, tak jsem si chtěl Dextera pustit tak ve středu, ale asi mám slabou vůli... stačilo [b]kyller[/b]ovo "to jsem nečekal" a už jsem musel zjistit o co šlo *:D* [spoiler]Zbývá vyřešit ještě LaGuerta se sklíčkem a nadhodili toho žháře, ale trochu se bojím jestli to nebude divný, rozjíždět nějakou novou hlavní oběť ve 3/4 řady. Ale nechám se překvapit, věřím jim *:+*[/spoiler]
Duro
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se